- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.141
kendinde yerleştirebilirsin p...nisi kontrol sende olunca daha ii hareket edebilirsin...ha bide sunu sorcam p.... i elimle aparat tutar gibimi yapca yoksa tabureye oturur gibimi nefes alıp verip oturcam üstüne eşim bana ucu girince popoyu düz tutup otur dedi öyle yaptım sanıyodum ama ben totomu p:... ucu girince arkaya dogru itiyomusum dik olarak üstüne oturmam lazımmıs öylemii bide onu sanırım asırı yanmam ve baskım ldugundan yapamıyorum p.... ucu sokunca popomuarkaya dogru ceviriyom p... girince dik şekilde oturmam lazım demii??
mrb arkadaşlar ben biraz önce regl oldum aşam 6 dan bu yana 9 cm aparat almaya çalışıyordum olmadı becerenedim oysa sabah almıştım acaba reg l ile alakası varmı sizce
kızlardün alamadığım 6 cm lik aparatı bugün aldım
iyiki vazgeçmemişim şu aöf sınavlarıda olmasa(
bu arada ortalama penis kaç cm dir biraz ayıp oldu ama bu topic çok samimi
kızlardün alamadığım 6 cm lik aparatı bugün aldım
iyiki vazgeçmemişim şu aöf sınavlarıda olmasa(
bu arada ortalama penis kaç cm dir biraz ayıp oldu ama bu topic çok samimi
ha bide sunu sorcam p.... i elimle aparat tutar gibimi yapca yoksa tabureye oturur gibimi nefes alıp verip oturcam üstüne eşim bana ucu girince popoyu düz tutup otur dedi öyle yaptım sanıyodum ama ben totomu p:... ucu girince arkaya dogru itiyomusum dik olarak üstüne oturmam lazımmıs öylemii bide onu sanırım asırı yanmam ve baskım ldugundan yapamıyorum p.... ucu sokunca popomuarkaya dogru ceviriyom p... girince dik şekilde oturmam lazım demii??
canım eskiden kasılıyordum su an kasılmam yok ama biraz uzun bekleyince bacak kenarlarım cok agrıyor resmen kramp giriyo gibi oluyor benim biraz popom büyük basenim bacaklarımda acaba ondanda agrım olurmuki ben güzelce bacaklarımı acıp eşimin beline dolayabiliyorum ama işte o yerde asırı yanmam batmam ve baskı hissim olustugundan ilerleyemedim sıkıntım sadece o parmak egzersizlerini yapıyorum sorun yok ama artık p... denemelerine geçelim dedik umarım kısa sürede çözeriz artık yaa çünkü farkındayım p... içime almak istiyorum o anda bi his geliyor ama o baskı ve yanma okadar aşırıkii engelliyor beni bu zamana dek içim almayı istememiştim hiç artık bişeyler hisetmeye basladım girsin istiyorum cunku sanırım içime alsam bişeyler hissedicem eger o his orgazm ise uzununu düşünemiyorum süper bi duygu bitmesin istiyor insan. kac aydır evliyim ilk defa hisediyorum bu duyguları artık olsada rahat etsek
vallah ordan burdan okuduğuma göre 22 cm ye kadar yolu varmış en makbulu 16 17 falanmış
kızlar cvp yazın bekliyorum((((((
canım bacak içleri tabikide ağrıcak yani o normal yapınca bile sonra dan ağrıyo ilk başlarda çünkü kasların çok çalışıyo normal yani sen baya bi nazlısın bunlar ufacık şeyler... bende biraz aparatla çalış aparatı gitgide kalınlaştır ve 10 santim içine aldığında hemen penis denemesine geç... hatta 10 santimi al içine yataktayken sonra çıkar hemen beklemeden penis dene bak nasıl oluyo.... sadece parmak çalışıp yapmak çok kolay değil yaniii
nazlı değilim ama canım cok az diyelim.canım çok az olmasa bu kadar uzatmazdım zaten. ben zaten egzersizleri bitirdim en son 3 parmagıda yaptım öyle geçti penis denemesine ve p... ucunu ve bi kısmını aldım tamamını alamadıgımdan sürekli soru soruyorum anlamak ve sorunumu çözmek için cunku eski aylardaki yorumlara nazaran çok iyiye gidiyorum eskiden parmagımı bile dokunduramazdım vajime şükürki burdaki kızlar saolsun yardımcı oldular.hepinizden bin kez razı olsun rabbim.bu derde düşen herkes bi an evvel çözer sorununu inş...
Kızlar Mrb,
Bende uzun süreden beri takip ediyorum forumu..
3ayı gecti evliliğim aynı sıkıntıları yaşıyorum.Bence denemeler ile psikoljisi bile değişiyor insanın.Daha kabulleniyor beğin,yıllarca asla yapma denilen şeyin artık olması gerektiğine :)))
Fakat değişmeyen bir şey var bende,kaslarımı sanırım kontrol edemiyorum.Yani hiç kasmadan deniyoruz(yada ben öle düşünüyorum )) fakat olduğumuz yerde hep aynı.bazen daha açık bazen daha kapalı,ama sonuç hüsran
Birşey sormak istiyorum bende aparat vs denemelere başlıycam da o denemelerde zar yırtılmaz mı ?? gitgide kalınlaşan ölçüler filan var..yani hani ne bilim illa kan gelicek diye birşey yok ..
eşimle konuşuyorum,zaten kan gelmeyebilirde diyor ama sanki o olayıda onunla yaşasam daha mutlu olucak.
denemelere başlamadan bu soruma deneyimli olanlar yardımcı olursa çok mutlu olucam
eşinle ne durumdasın hiç mi girmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?