Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendinde yerleştirebilirsin p...nisi kontrol sende olunca daha ii hareket edebilirsin...

kızlar dün alamadığım 6 cm lik aparatı bugün aldım
iyiki vazgeçmemişim şu aöf sınavlarıda olmasa (

bu arada ortalama penis kaç cm dir biraz ayıp oldu ama bu topic çok samimi

mrb arkadaşlar ben biraz önce regl oldum aşam 6 dan bu yana 9 cm aparat almaya çalışıyordum olmadı becerenedim oysa sabah almıştım acaba reg l ile alakası varmı sizce

merak etmee anormal bi durum yokk.....böyle olabiliyor zaman zaman insanın ruh hali bile etkiliyoo...şöyle düşün isteksiz eşinle birlikte olamazsınnn aparatlada çalışırken ister istemez bazen sıkıntı basıyo ve istekle yapmıyosunn oda etkiliyor egzersizi eğlenceli hale getir....ençok sevdiğin neyse onu yaparken dene genelde müzik en sevdiğin dizi gibi mesela.....regl bittikten sonra aynen devammm merak etmee...şimdi senin aklına şu da gelir acaba gerilermiyimm

ben hemen cevaplıyım hayır!!!gerileme olmuyo hatta regl dönemin biter bitmez denersen dahada esnek oluyor vajii...regl döneminde bol bol kegel egzersizi yap sadece tamammı....az kalmış bu arada hadi bakalım güzel haberler gelecekk:)))

kızlar dün alamadığım 6 cm lik aparatı bugün aldım
iyiki vazgeçmemişim şu aöf sınavlarıda olmasa (

bu arada ortalama penis kaç cm dir biraz ayıp oldu ama bu topic çok samimi

bu soruyu bende ssoracaktım bizimki 13 cm eşim yazarsan bacaklarını kırarım demişti vaz geçmiştim. ortalama 12 15 cm olduğunu biliyorum haydar dümenin sayfasından

canım üstte hem elinle sen yerleştir hemde tabureye oturur gibi p....se doğru ilerle yani o seinn içine değil...sen onu içine al:)))eğer yüzün eşine bakıyosa p....s eşinin bacaklarına doğru gidecek resimdende anlamışındır zaten....ama eşine sırtın dönük deniceksende p....eşinine doğu eğimli olcak....yani dimdik oturmaya çalışma resimde gördüğün gibi vajinanın yapısı dümdüz tünel değil eğimlibu önemli buna dikkatt tamammı altta üstte hiç farketmez eğim hep var!!!başarılar...

canım bacak içleri tabikide ağrıcak yani o normal yapınca bile sonra dan ağrıyo ilk başlarda çünkü kasların çok çalışıyo normal yani sen baya bi nazlısın bunlar ufacık şeyler... bende biraz aparatla çalış aparatı gitgide kalınlaştır ve 10 santim içine aldığında hemen penis denemesine geç... hatta 10 santimi al içine yataktayken sonra çıkar hemen beklemeden penis dene bak nasıl oluyo.... sadece parmak çalışıp yapmak çok kolay değil yaniii

iyi geceler bayanlar...Allah yeni umutlar yeni başarılar getirsin size gönlünüzce olsun herşey....ertelemeyin ve bir an önce bu sorunu ortadan kaldırın...hayırlı geceler...

nazlı değilim ama canım cok az diyelim.canım çok az olmasa bu kadar uzatmazdım zaten. ben zaten egzersizleri bitirdim en son 3 parmagıda yaptım öyle geçti penis denemesine ve p... ucunu ve bi kısmını aldım tamamını alamadıgımdan sürekli soru soruyorum anlamak ve sorunumu çözmek için cunku eski aylardaki yorumlara nazaran çok iyiye gidiyorum eskiden parmagımı bile dokunduramazdım vajime şükürki burdaki kızlar saolsun yardımcı oldular.hepinizden bin kez razı olsun rabbim.bu derde düşen herkes bi an evvel çözer sorununu inş...

inşallah canımm ama sen 3 parmak alıyosan olmuş artık sadece beyinde tam karar verirsen bu iş olur artık yapacağın tek şey beyinde bitirmek bu işi... iyi haberlerini bekliyoruz halayını çekmek içinn :)

Kızlar Mrb,

Bende uzun süreden beri takip ediyorum forumu..
3ayı gecti evliliğim aynı sıkıntıları yaşıyorum.Bence denemeler ile psikoljisi bile değişiyor insanın.Daha kabulleniyor beğin,yıllarca asla yapma denilen şeyin artık olması gerektiğine :)))
Fakat değişmeyen bir şey var bende,kaslarımı sanırım kontrol edemiyorum.Yani hiç kasmadan deniyoruz(yada ben öle düşünüyorum )) fakat olduğumuz yerde hep aynı.bazen daha açık bazen daha kapalı,ama sonuç hüsran
Birşey sormak istiyorum bende aparat vs denemelere başlıycam da o denemelerde zar yırtılmaz mı ?? gitgide kalınlaşan ölçüler filan var..yani hani ne bilim illa kan gelicek diye birşey yok ..
eşimle konuşuyorum,zaten kan gelmeyebilirde diyor ama sanki o olayıda onunla yaşasam daha mutlu olucak.
denemelere başlamadan bu soruma deneyimli olanlar yardımcı olursa çok mutlu olucam

eşinle ne durumdasın hiç mi girmiyor.

kızlık zarı çokda önemli değil yırtılırsa yırtılsın.eşin haklı anlayışlı da kanamayabilir.ben anlamamıştım bile 2-3 gün adet gibi leke oluyorsun

eşinle ne durumdasın hiç mi girmiyor.

Bana göre azda olsa giriyo çünkü bi baskı ve yanma hissi hissedip azda olsa rahatsız oluyorum
ama ona göre kastığım için bi yerden sonra olmuyo
psikolojik savaş gerçekten.bu kadar olsun diye isterken bi okadarda içeriden izin verilmemesi :)
galiba evet zar filan umrumda olmayıp bende yavaş yavaş başlamam lazım,eş denemesiyle onuda yıpratıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…