- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.221
sen bilmezsen ben de bilemem ki canımbi daha dene istersen belki de olmuştur.. bu kez sen üstte eşine sırtın dönük pozisyonda almaya çalış.. girmezse egzersizlere başla.. belki kendini kasmadığın için girmiş de olabilir
valla güzelmişama sen parmak egzersizlerine başla canım hemen vakit kaybetme, kasılma problemini bu şekilde çözücez inşallah
ahh bi başlayabilseeemmm(( sorun orda zaten onları yapamıyorum ((( iltahap olabilirmi bende acaba ??? yaşş kaç bu arada
yok tamamı girmemiştir orası bi kesin zaten :) sanki başını alabilsem olacak ama başlıcam egzersizlere canıma tak etti artık yaa :)
10 gün sonra 23 olucamiltihap olmaz canım , korkma.. ben olmadıysam kimse olmaz benim bünyem çok hassatır normalde hemen bi mikrobu falan çekerim kendime ama çok şükür bir buçuk aydır normal cinsel hayatım var ve ben iltihap olmadım.. parmakla da olmaz , güzelce yıkarsan sorun olmaz.. egzersize başlaman senin yararına canım, erteledikçe kaybolan zamanına yazık ve inan hiç zor bişey değil
bu illeti yenemedim halacok arastırma yaptım ama aklıma takılan soruya cevap bulumadım ne yazıkki vajimi tanımıyorum :/ aynayı alıp incelediğimde ıkındığımda bir acıklık oluyor tam olarak pns nereye giricek onu bilemedim .. popo yönüne dogru diye okuyorum netlik bulamadım yardımcı olur musunuz ?
başla tabiben arkandayımmmm :13::13::13:
bu illeti yenemedim halacok arastırma yaptım ama aklıma takılan soruya cevap bulumadım ne yazıkki vajimi tanımıyorum :/ aynayı alıp incelediğimde ıkındığımda bir acıklık oluyor tam olarak pns nereye giricek onu bilemedim .. popo yönüne dogru diye okuyorum netlik bulamadım yardımcı olur musunuz ?
ahh kızlar benimde yanımda olun , bu resimlerin hepsini inceledim sanki benimkiler buna benzemiyor diye düşünüyorum :)
benzemez mi, benzer tabiegzersize başladınmı hiç, ne aşamadasın?
7 gün sonra 3 aylık evli olucam ilk zamanlarda bizde cok deniyorduk ama sonra 1 ay hiç denemedık ama 5 gündür basladık gene. dün aksam niyetlendim serce parmağımla o kadar ama .. yani hiç bir aşamada değilim
o zaman sana ödev: yatağına bi güzel uzan ve rahatla.. sonra serçe parmağını tek boğum almaya çalış.. sonra derin nefes alıp vererek iki boğum yapmaya çalış. yavaş yavaş ittirerek tamamını altabi bunları parmağını bol bol jelleyerek yap.. egzersizini tamamlamadan eş denemesi yapma bi daha , tam olarak hazır olmadan yapma yani
çok hırslandım bir kaç gündür , inanıyorum kendime ama bi kaç gün içinde regl olucam olana kadar söz denicem parmağımla, internettimde var artık yanımda olcağınıza inanıyorum iletişimde bulunabileceğim yani. jelimi 2 hafta önce almıştım şimdi sıra bendee :)
vee bu konu gercekten yakınlarla paylaşılmıyormuş ben hatam ettim ve kayınvalidem biliyor 3 gündürstres yapıyor..
keşke söylemesydin canımben kendi anneme söylemiştim her gün arardı oldu mu diye, çok bunalmıştım sonunda oldu yaptık dedim napim.. sen de yaptık de boşver bilmesin kimse.. baskı olmasın üzerinde rahat rahat egzersiz yap
eşim istedi yardımcı olur hastaneye gidersiniz birlikte dedi ve söyledi. şimdi de sorup duruyor doktor buldunuz mu diyeama söylemesek daha iyi olurdu dediğin gibi bunalıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?