Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok tamamı girmemiştir orası bi kesin zaten :) sanki başını alabilsem olacak ama başlıcam egzersizlere canıma tak etti artık yaa :)

bu illeti yenemedim hala cok arastırma yaptım ama aklıma takılan soruya cevap bulumadım ne yazıkki vajimi tanımıyorum :/ aynayı alıp incelediğimde ıkındığımda bir acıklık oluyor tam olarak pns nereye giricek onu bilemedim .. popo yönüne dogru diye okuyorum netlik bulamadım yardımcı olur musunuz ?

ahh bi başlayabilseeemmm (( sorun orda zaten onları yapamıyorum ((( iltahap olabilirmi bende acaba ??? yaşş kaç bu arada

10 gün sonra 23 olucam iltihap olmaz canım , korkma.. ben olmadıysam kimse olmaz benim bünyem çok hassatır normalde hemen bi mikrobu falan çekerim kendime ama çok şükür bir buçuk aydır normal cinsel hayatım var ve ben iltihap olmadım.. parmakla da olmaz , güzelce yıkarsan sorun olmaz.. egzersize başlaman senin yararına canım, erteledikçe kaybolan zamanına yazık ve inan hiç zor bişey değil

hımm bbende 20 yaşındayım :) ne kadarlık evlisin ? ne mutlu sana darısı bana inşallah çok istiyorum. nasıl yendiğini açık açık dinlemeyi çok istiyorum ama burdan olmuyo bi kere kaybedince bulamıyorum ve bi kişiden fikir alıp uygulamak istiyorum herkes başka bi fikir vveriyo

Eki Görüntüle 629032 bak canım bu senin vajinanın yatar pozisyondaki hali... dümdüz değil dikkat edersen.. parmağın girdiği yere bak.. popoya eğimli bi şekilde girmiş.. popoya doğrudan kastımız o

canım sadece aynaya bakıp ıkınma bende senin gibiydi elinle tanımaya çalış ben yapamıyorum ama yapabiliyosan keğel egzersizleri yap amin ol burda yeneceksin :)

Eki Görüntüle 629033 bu da vajinanın içi.. ilk resim vajinanı kastığındaki hali.. ikinci resim gevşek hali.. eğer kendini gevşetirsen oraya herşey girer. çünkü çok esnek bi bölge.. düşündüğümüz gbi kaskatı ya da duvarlardan oluşan bi yer değil.. orayı kaskatı yapan beynimiz

bu sana yardımcı olur inşşş :)

Eklentiler

• $pelvik-taban-kaslari[1].webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 29
7 gün sonra 3 aylık evli olucam ilk zamanlarda bizde cok deniyorduk ama sonra 1 ay hiç denemedık ama 5 gündür basladık gene. dün aksam niyetlendim serce parmağımla o kadar ama .. yani hiç bir aşamada değilim

7 gün sonra 3 aylık evli olucam ilk zamanlarda bizde cok deniyorduk ama sonra 1 ay hiç denemedık ama 5 gündür basladık gene. dün aksam niyetlendim serce parmağımla o kadar ama .. yani hiç bir aşamada değilim

o zaman sana ödev: yatağına bi güzel uzan ve rahatla.. sonra serçe parmağını tek boğum almaya çalış.. sonra derin nefes alıp vererek iki boğum yapmaya çalış. yavaş yavaş ittirerek tamamını altabi bunları parmağını bol bol jelleyerek yap.. egzersizini tamamlamadan eş denemesi yapma bi daha , tam olarak hazır olmadan yapma yani

çok hırslandım bir kaç gündür , inanıyorum kendime ama bi kaç gün içinde regl olucam olana kadar söz denicem parmağımla, internettimde var artık yanımda olcağınıza inanıyorum iletişimde bulunabileceğim yani. jelimi 2 hafta önce almıştım şimdi sıra bendee :)
vee bu konu gercekten yakınlarla paylaşılmıyormuş ben hatam ettim ve kayınvalidem biliyor 3 gündür stres yapıyor..

keşke söylemesydin canım ben kendi anneme söylemiştim her gün arardı oldu mu diye, çok bunalmıştım sonunda oldu yaptık dedim napim.. sen de yaptık de boşver bilmesin kimse.. baskı olmasın üzerinde rahat rahat egzersiz yap

eşim istedi yardımcı olur hastaneye gidersiniz birlikte dedi ve söyledi. şimdi de sorup duruyor doktor buldunuz mu diye ama söylemesek daha iyi olurdu dediğin gibi bunalıyorum..

eşim istedi yardımcı olur hastaneye gidersiniz birlikte dedi ve söyledi. şimdi de sorup duruyor doktor buldunuz mu diye ama söylemesek daha iyi olurdu dediğin gibi bunalıyorum..

bence sen gene bi kaç gün içinde yaptık de geçiştir. senin çektiğini kimse anlamaz.. en iyisi yaptık de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…