Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:)) söylemesi kolay diyorsun yani :))) valla hiç değil... ben de yaşadım sizin yaşadıklarınızı... peki üstesinden gelmek için ne yapıyorsunuz şimdi yani eşinle? aparat ya da parmak hiç denedin mi?

hayır denemedim 3 yıldır olduğu gibi haftada 1-2 kere girdirmeye çalışıyo eşim olmayınca bırakıyoz işte

hayır denemedim 3 yıldır olduğu gibi haftada 1-2 kere girdirmeye çalışıyo eşim olmayınca bırakıyoz işte

Eş denemesi olmadan önce parmak ya da aparatla denemek şart arkadaşlar zaten direk yapabilseydik evlendiğimiz zaman yapardık, gayret edelim oalcak ben de 11 cmdeyim mumdan aparat yaptım bazen çok iyi gidiyor bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama burada yeen arkadaşları gördükçe moral oluyor bana da, bence aparat şart... Bu arada ben de 3 yıla yaklaştım evliliğimde yaşım da 31... 35 e kadar bir çocuğum olsa başka bişey istemem Allah isteyen herkese versin inşallah.....

3 yıldır ertele ertele çok sıkıldım kimi kandırıyorsam benim doktora gitme zamanım geldide geçiyor bile..tek başıma bunun altından gelemicem. Ama hangi doktora gidicem.. kadın hastalıklarımı,psikologmu,jinekologmu vs......

canım biz de yıllarımızı kaybettik o şekilde. bi 3 yıl daha kaybetmeni istemem inan bana... ben burdaki arkadaşlar sayesinde üstesinden geldim çok şükür, şimdi onları çok daha iyi anlıyorum... kendin yaşayınca aynı şeyi yaşayanların kurtulmasını daha çok istiyorsun... aslında ben de dahil hemen hemen herkes başarı hikayesi adı altında başlarından geçenleri yazdılar aslında onlardan bir iki tanesini okusan, içinde bu gücü sende hissedeceksin. ben bu siteden, hatta ve hatta parmak egzersizlerinden haberim yokken tuvalette otururken orta parmagımı içime aldım. inan bana hiç acımadı, kayıp gitti çünkü orda yer hazır... ondan sonra hem kendi kendime utandım yanlış birşey yapıyor hissine kapılarak hem de ümitlendim... orta parmağı alabiliyorsan demekki ben yapabilirim diye... ne yapabilirim derken de geçti bir süre... neden sonra bu siteyi ve arkadaşlarımı buldum ve yaptığımın kötü birşey olmadığını ve dr un verdiği bir egzersiz olduğunu öğrendim ondan sonra başladım ve gerisi geldi...
uzun yazdım biraz sana biraz fikir vermek için...

şimdi sana tavsiyem aparat fikri hoş gelmeyebilir belki ama kalk şu parmağı bir dene... tuvalete otur tıpkı idrarını yapıyormuşsun gibi ve hangi parmağını istiyorsan (serçe de olabilir ) onu yavaş yavaş delikten içeri girdir... ama kendini dünyanın en tuhaf şeyini yapıyormuşsun gibi değil de normal bişey yapıyormuşsun gibi bırak... bak gör o parmak nasıl da yag gibi gidecek... en azından bunu kendin için, eşin için bi dene... ben şimdilik buralardayım... buraya da yaz ne olduğunu... bu arada korkma bunu herkes yaptı ( ama eşinin haberi olsun, kızlıkla ilgili şeyleri önemseyen biriyse biilmesinde fayda var) hadi rasibaaaa, cesaret, inanç, kendine güven ve artık bitcek de kendine... bu güzel günlerine attğın ilk adım olsun

süpersin senem canım sen 10cm rahat alıp çıkarabiliyorsan eş denemesine geçebilirsin artık... ben de dahil bir çok arkadaş 10cm den sonra yendik... ama madem 11cm desin bunu rahat alıp çıkarmaya başladığın anda eş denemesine geç... sen bitirmek üzeresiiiiiiiin alırız yakında gelin haberini inşaallah

bu arada ilk defa bu yaşlarda birileri denk geldi bana :)) sevinmedim değil, benimle birlikte bu serüvene başlayanlar ve hatta öncekilerın çogu 20li yaşlarda olunca hep derdim onlara çok şansılısınız diye... ama hala bildiğim kadarıyla en buyuk benim 33 :))) yaşdaşlarımı görünce sevinmedim desem yalan olur

canım bir çok arkadaş dr a da gitti ama sonuç değişmedi. bunun senin beynine kabul ettirmen lazım... haa olmadımı oldu. hatta burda dr isimleri veren oldu, sonucu olumlu geçenler de oldu, istersen geçmiş sayfalardan araştırabilirsin... hiç muayene olmadıysan anatomik birşey olup olmadığını öğrenmen için bi dr gitsen iyi olur ( genelde olmaz ama ne olur ne olmaz gelmeseydi bu da gelmezdi başımıza) bunun için jinekoloğa gitmen iyi olur canım ama durumundan da bahset ki ona göre muayene etsin... sonrasında da psikoloğa gitmen gerek eğer dr istiyorsan...

selamlar kucak dolusu sevgiler kızlar hepinize...

ayyy sizleri feci özledimm hepinizi o güzel yanaklarınızdan bac bac öpüyorum

uzun süre oldu giremeddim yada bana çok uzun oldu bu ayrılık... inşallah herkesler iyidir ve inşallah bıraktıklarım bıraktığımda ki yerlerinde değillerdir... ilerlemeler ve gelin haberleri verin hadi bana kızlar... bu hafta sonu gelinleri varmı?
ne oldu bizim kızlara nerde ne aşamadalar... sıkıntısı derdi olan varmı... geçmişi henüz tamamını okuyamadım... okuyunca şahsıma yazılmış ifadelerede cvb vereceğim.... görüşüz

hoşgeldin bacıııııııım
amanın nasıl özlemişim adını görünce bile bi güzel oldu içim :)))
bayadır toplanamıyoruz... ben de bugün girebildim doğru düzgün... tekrar bi toplaşabilsek ne güzel olur

ayy hoşgeldin canım yokluğun o kadar belli ki anlatamam her şey bıraktığın gibi, hala gelin haberi alamadım, ben de bekliyorum:18::18:

kız yasmin sen de mi burdaydın niye bir ses soluk çıkarmadın yaramaz kedi
bu arada seni tebrik ediyorum tatlım hemen hemen hergün girip bişeyler yazmışsın gelen kızlara
ben uzun zaman giremedim, vicdan azabımı docama bile söyledim, o da arada gir bari dedi

evet yaaa feci oldu bu süre en son yine senle konuşmuştuk bacımdayken çıkış o çıkış bendeeee feci özledim ayberk ece hamileymişşş maşallah kızz amma hızlı çıktı aferin onaaa taze anne genç hannee hızlı vaji yennelerdenn anam nerdeyse elimde büyüdü diyecemm acaip sevindim heyecanlandım duygulandım bileee ona hadi bakalım darısı sana...

ayy hoşgeldin canım yokluğun o kadar belli ki anlatamam her şey bıraktığın gibi, hala gelin haberi alamadım, ben de bekliyorum:18::18:

valla jesmincim acaip özledim yahu sizleri.. bu yaklaşık 1 yıldır burada bulunmadığım ilk cuma cumartesi pazarımdı... bu günler feci önemli benim için çünkü kızları sağlam gaza getirip sağlam sonuçlar alınan malum haftasonu tatilleri olunca her anı kıymetli oluyor.....

ama şimdi sen beni üzdün yahu!!!!!!!!! ne yani 1 kişi bilemi yok gelin olarak.... bu hafta sonu muhtemel gelinler listesi yapmadım bak sen ondanmı acep.... uffff üzüldüm ya 1 kişi 1 kişidir kurtulaydı özelliklee ismi lazım değil yettigayriler....

cidden ya hu yeteramabukadar......

millette yeni gelenlerde yanlış anlayacak yeteramabukadar yazışımaa... çok muhterem bir arkadaşın nicki ve 14 şubata dek yenmesi gerekenlerin başında olan şahsına münhasır bir kişi...

yasemin sende yokmu bebiş falan

kız bir 5 gün giremedimm başka topiclerdende baya bebiş haberi yazmışlarr aman tü tü tü maşallah

hihii evet burdayım, hep takipteyim bende vakit buldukça girmeye çalışıyorum eşim evde olduğu zaman giremeyince çok üzülüyorum valla.. kimsecikler de yoktu, tek kaldım, elimden geldiğince yazdım işte bişeyler artık tek bırakmayın benii

hopefor yaaa hopeforum canım bacımmmm.... anam anam docasıda gir bari demişmiş.. off harikaaa evelallah bu topic el vermek gibi bişey ben ona o bana derken benim desteklediğim yenen vajili bacı yeni gelene destek destek destek ileee sürüp giden feci bir yardımlaşma sosyal ağı oldu yaa harikaa bişey...

evet ece hamile maaşallah, ben kaçırdım inşaallah bu ay :)) başka kim verdi hamile haberini benim haberim yok

gökçişş ya gelin yok ama ben yeni gelenlere yardımcı oldum biraz.. aparatla çalışanlar hala aynı.. ilerleme yok.. haftasonu da az kişi vardı topikte
bana bebiş deme ya valla eşim çok istiyor. kaç gündür de psikolojik midir nedir midem bulanıyor.. gerçi kaza falan olmadı ama ne bileyim adet günümü bekliyorum dört gözle

Son düzenleme:

tek mek baya iyi iş çıkarmışın kız 4 aylık taze gelinnn.. jesmin yahu ben seni nedense 10 aylık evli diye yazmışım aklımaaa alla alla.... neyse sen tazecikmişin o yüzden bebişi sormadım fazet... kesinlikle girmeyince feci üzülyor insan ki helede buranın burdaki kişilerin yardımıyla yenince...

düşünsenize okuyan diğer bacılar çıkar yok para gibi bir araç yok... utanma adına seni sorgulayan illet eden kişiler yok.. ve en önemlisi seni senle yaşayan ve senin gibi olan kişiler var bu yüzdennn YENİ GELEN BACILARA KOCAMAN HOŞGELDİNİZ BACILAR DİYORUMM...

VAR OLANLARA DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM...

SIKINTISI OLANLARA PAYLAŞKİ HALLOLSUN PAYLAŞKİ AZALSIN.... DİYORUMMM....

ama ama ama ben anlattım ona hep burayı o zamanlar yalnız kalmadığımı, sanki kendilerine yapılıyormuş gibi yapılan yardımları... biz kadir kıymet bilen insanlarız gökçe bacım evvelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…