- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.261
canım iyi hoş diyorsunda zaten aparatla yapamıyorumda yaşda 30 napıcam benn
:)) söylemesi kolay diyorsun yani :))) valla hiç değil... ben de yaşadım sizin yaşadıklarınızı... peki üstesinden gelmek için ne yapıyorsunuz şimdi yani eşinle? aparat ya da parmak hiç denedin mi?
hayır denemedim 3 yıldır olduğu gibi haftada 1-2 kere girdirmeye çalışıyo eşim olmayınca bırakıyoz işte
hayır denemedim 3 yıldır olduğu gibi haftada 1-2 kere girdirmeye çalışıyo eşim olmayınca bırakıyoz işte
Eş denemesi olmadan önce parmak ya da aparatla denemek şart arkadaşlar zaten direk yapabilseydik evlendiğimiz zaman yapardık, gayret edelim oalcak ben de 11 cmdeyim mumdan aparat yaptım bazen çok iyi gidiyor bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama burada yeen arkadaşları gördükçe moral oluyor bana da, bence aparat şart... Bu arada ben de 3 yıla yaklaştım evliliğimde yaşım da 31... 35 e kadar bir çocuğum olsa başka bişey istemem Allah isteyen herkese versin inşallah.....
3 yıldır ertele ertele çok sıkıldım kimi kandırıyorsam benim doktora gitme zamanım geldide geçiyor bile..tek başıma bunun altından gelemicem. Ama hangi doktora gidicem.. kadın hastalıklarımı,psikologmu,jinekologmu vs......
selamlar kucak dolusu sevgiler kızlar hepinize...
ayyy sizleri feci özledimm hepinizi o güzel yanaklarınızdan bac bac öpüyorum
uzun süre oldu giremeddim yada bana çok uzun oldu bu ayrılık... inşallah herkesler iyidir ve inşallah bıraktıklarım bıraktığımda ki yerlerinde değillerdir... ilerlemeler ve gelin haberleri verin hadi bana kızlar... bu hafta sonu gelinleri varmı?
ne oldu bizim kızlara nerde ne aşamadalar... sıkıntısı derdi olan varmı... geçmişi henüz tamamını okuyamadım... okuyunca şahsıma yazılmış ifadelerede cvb vereceğim.... görüşüz
evet yaaa feci oldu bu süre en son yine senle konuşmuştuk bacımdayken çıkış o çıkış bendeeee feci özledim ayberk ece hamileymişşş maşallahhoşgeldin bacıııııııım
amanın nasıl özlemişim adını görünce bile bi güzel oldu içim :)))
bayadır toplanamıyoruz... ben de bugün girebildim doğru düzgün... tekrar bi toplaşabilsek ne güzel olur
ayy hoşgeldin canımyokluğun o kadar belli ki anlatamam her şey bıraktığın gibi, hala gelin haberi alamadım, ben de bekliyorum:18::18:
kız yasmin sen de mi burdaydınniye bir ses soluk çıkarmadın yaramaz kedi
bu arada seni tebrik ediyorum tatlım hemen hemen hergün girip bişeyler yazmışsın gelen kızlara
ben uzun zaman giremedim, vicdan azabımı docama bile söyledim, o da arada gir bari dedi
ıyı gunlerrrrrrrrrrrr
hopefor yaaa hopeforum canım bacımmmm.... anam anam docasıda gir bari demişmiş.. off harikaaa evelallah bu topic el vermek gibi bişey ben ona o bana derken benim desteklediğim yenen vajili bacı yeni gelene destek destek destek ileee sürüp giden feci bir yardımlaşma sosyal ağı oldu yaa harikaa bişey...kız yasmin sen de mi burdaydınniye bir ses soluk çıkarmadın yaramaz kedi
bu arada seni tebrik ediyorum tatlım hemen hemen hergün girip bişeyler yazmışsın gelen kızlara
ben uzun zaman giremedim, vicdan azabımı docama bile söyledim, o da arada gir bari dedi
evet yaaa feci oldu bu süre en son yine senle konuşmuştuk bacımdayken çıkış o çıkış bendeeee feci özledim ayberk ece hamileymişşş maşallahkızz amma hızlı çıktı aferin onaaa taze anne genç hannee hızlı vaji yennelerdenn anam nerdeyse elimde büyüdü diyecemm acaip sevindim heyecanlandım duygulandım bileee ona hadi bakalım darısı sana...
valla jesmincim acaip özledim yahu sizleri.. bu yaklaşık 1 yıldır burada bulunmadığım ilk cuma cumartesi pazarımdı... bu günler feci önemli benim için çünkü kızları sağlam gaza getirip sağlam sonuçlar alınan malum haftasonu tatilleri olunca her anı kıymetli oluyor.....
ama şimdi sen beni üzdün yahu!!!!!!!!! ne yani 1 kişi bilemi yok gelin olarak.... bu hafta sonu muhtemel gelinler listesi yapmadım bak sen ondanmı acep.... uffff üzüldüm ya 1 kişi 1 kişidir kurtulaydı özelliklee ismi lazım değil yettigayriler....
cidden ya hu yeteramabukadar......
millette yeni gelenlerde yanlış anlayacak yeteramabukadar yazışımaa...çok muhterem bir arkadaşın nicki ve 14 şubata dek yenmesi gerekenlerin başında olan şahsına münhasır bir kişi...
yasemin sende yokmu bebiş falan
kız bir 5 gün giremedimm başka topiclerdende baya bebiş haberi yazmışlarr aman tü tü tü maşallah
gökçişş ya gelin yok ama ben yeni gelenlere yardımcı oldum biraz.. aparatla çalışanlar hala aynı.. ilerleme yok.. haftasonu da az kişi vardı topikteevet yaaa feci oldu bu süre en son yine senle konuşmuştuk bacımdayken çıkış o çıkış bendeeee feci özledim ayberk ece hamileymişşş maşallahkızz amma hızlı çıktı aferin onaaa taze anne genç hannee hızlı vaji yennelerdenn anam nerdeyse elimde büyüdü diyecemm acaip sevindim heyecanlandım duygulandım bileee ona hadi bakalım darısı sana...
valla jesmincim acaip özledim yahu sizleri.. bu yaklaşık 1 yıldır burada bulunmadığım ilk cuma cumartesi pazarımdı... bu günler feci önemli benim için çünkü kızları sağlam gaza getirip sağlam sonuçlar alınan malum haftasonu tatilleri olunca her anı kıymetli oluyor.....
ama şimdi sen beni üzdün yahu!!!!!!!!! ne yani 1 kişi bilemi yok gelin olarak.... bu hafta sonu muhtemel gelinler listesi yapmadım bak sen ondanmı acep.... uffff üzüldüm ya 1 kişi 1 kişidir kurtulaydı özelliklee ismi lazım değil yettigayriler....
cidden ya hu yeteramabukadar......
millette yeni gelenlerde yanlış anlayacak yeteramabukadar yazışımaa...çok muhterem bir arkadaşın nicki ve 14 şubata dek yenmesi gerekenlerin başında olan şahsına münhasır bir kişi...
yasemin sende yokmu bebiş falan
kız bir 5 gün giremedimm başka topiclerdende baya bebiş haberi yazmışlarr aman tü tü tü maşallah
kız yasmin sen de mi burdaydınniye bir ses soluk çıkarmadın yaramaz kedi
hihiievet burdayım, hep takipteyim bende vakit buldukça girmeye çalışıyorum eşim evde olduğu zaman giremeyince çok üzülüyorum valla.. kimsecikler de yoktu, tek kaldım, elimden geldiğince yazdım işte bişeyler artık tek bırakmayın benii
hopefor yaaa hopeforum canım bacımmmm.... anam anam docasıda gir bari demişmiş.. off harikaaa evelallah bu topic el vermek gibi bişey ben ona o bana derken benim desteklediğim yenen vajili bacı yeni gelene destek destek destek ileee sürüp giden feci bir yardımlaşma sosyal ağı oldu yaa harikaa bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?