Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yavv gene olmadı p... ucu giriyo azııcık ilerliyor ama dahada ilerleyemiyor aşırı yanma ve baskı oluyor ve tabii çişim vrda biraz dha ilerlesem çişimi koyvercem bişeylr patlıcak gibi oluyoor.nefes egzersizi asagı da yukarıda her yerde denedik olmuyor dün dediklerinizide denedim yapamıyorum azcık dayansam olcak belki ama o baskı hissi yanma ve çişimin oldugu yer patlıak gibi baskı hissinden bişey yapamıyorum offffffffff napcam ben yaaaaaaaaaaaa çok çook salağımm bişiyi beceremiyorum bu kadar ilerledim gerisi getiremiyorum mall kafamm

dilerim allahtan gecenin bu saatinde herkesin gönlünün muradını versin ben yaklaşık 2 gündür reng lıyım ve aklımda hep şu var bi bitsede egzersizlere devam etsem uzadıkça geriliyorum uykularım kaçıyo valla dünde 6 da yattım düşünmekten uyuyamaz oldum allahım bizi de kurtaracakmı bu dertten acaba siteyi takip ettikçe insan bu derdin üzerine daha çok düşüyo olsun artık istiyo bunu yapan kişileri okudukça daha da hevesleniyo bilmiyorumm yaaaaaaaa öle işte

ya kızlar nerdesinizzzzzz aparat yaptıgım zaman kasılmaktan başka bişi olmuyo bende acı macı falan yok yanı kasılmazsam eger bu penis de de aynı mı oluyor yani duyacagımız acı bu kadar mı olcak o zaman da merak ediyorum yapanlar dan bilgi bekliyorum ne dersiniz sizce bu merakla aşarmıyım vajiyi

canım acı değil, sadece yanma hissedersin...o da zamanla geçer. acı yok yani şimdi bunlara takılma egzersizlere devam

aynen canım ilişkidede aparat gibi oluyo sadece kasılmaa kasmazsan oda ortadan kalkıyo hiç acı olmuyo kolaycacıkk giriyo artık alışıyo zaten bi kaç ilişkiden sonradaa...

Buradakiler sayesinde yendnlerdedim daha yeni yendim... 31 Ocak'ta... iyi gidiyorsun inş sende kısa sürede yenersin...

Hemen hemen ayni tarihlerde yenmisiz nasil gidio benim araya regl girdi yarin bitio umarim sikinti tasamam . Sen peki normale dondunmu benim iliski esnasinda ara ara kasilmalarim oluyo hala ama tabi bunada sukur:)

Benimde regl girdi bugun bitti sabah 3. İliskiye girdik sorun olmadı bende 7 gün regl sonra nasıl olur derken oldu ama kastım biraz yanma oldu onun dısında sorun olmadı alısiriz inş ... Bu kadar oldu gerisi de gelir :))))))))

rengli olmasam dedigin gibi egzersiz yapcam da malum rengli oldum egzersiz yapma demişti kızlar şimdilik kegel yapıyorum sadece sen ne yaptın bi taraftan da seni merak ediyorum hayatım

evet canım, regl olduğun için sadece kegel yap. reglin bitince egzersize başla hemen ben yenmiştim canım o yüzden bişey yapmıyorum aynen devam

eşim istedi yardımcı olur hastaneye gidersiniz birlikte dedi ve söyledi. şimdi de sorup duruyor doktor buldunuz mu diye ama söylemesek daha iyi olurdu dediğin gibi bunalıyorum..

yani insan ıp paylaşmak istiyo ama sakın benim sadece en yakın arkadaşlarım biliyo onlar bile çok kızıyor bişey yapmıyosun hep erteliyosun diye ilk zamanlar görümcemle paylaşmştım oda sürekli yapmadınızmı diye soruyordu en güzeli söylememek söylediysenizde çok mutlu bir sesle arayıp yaptık deyin.yoksa zaten biz kafayı yemek üzeriyiz bide onlarla hiç uğraşılmaz

selam arkadaşlar, yeni gelinlerimiz var mı :))

aparattan ya da parmaktan dolayısıyla egzersizden çekinen arkadaşlar, kendinize bir yol belirlemenizi tavsiye ederim, egzersiz yapamıyoruz diyorsanız eşli denemelere sıklık verin derim. burda benim bildiğim 2 kişi var egzersizsiz yenen, onlar da ucundan kıyısından yaptılar. ama ben uzun süre sadece eş dennemesiyle yapmaya çalıştım maalesef olmadı ve yıllarım gitti. sizlerin muhtemelen yaşları daha küçüktür, iğrenç, kötü hissediyorum vs. vs. şeylerle kendinizi ve hayatınızın akışını bu sıkıntıyla yüzyüze bırakmayın!!!! uzadıkça uzar ve böyle böyle yıllaaaaar geçer... bi bakmışsınız ki en güzel yıllarınız yarım yaşanan mutluluklarla sınırlı kalmış... kendinize ve eşinize bunu reva görmeyin... her insan gibi mutluluğu siz de hak ediyorsunuz

canım iyi hoş diyorsunda zaten aparatla yapamıyorumda yaşda 30 napıcam benn

canım çişin geliyor gibi oluyor ya aslında bişey akmayacak o birazcık haz almayla ilgili gerçi sen şimdi farkına varamazsın beynin girmesiyle meşgul olduıu için, bende de öyle olmuştu ordan biliyorum. o his geldiğinde eşin çıkmasın, biraz beklesin sen kendine geldiğin anda devam edin popo yönüne, bişey patlamayacak, o kendini hala kastığın için oluyor... hepimizin ofladığı, usandığı zamanlar oldu ama olcak, sakın pes etme nerdeyse sonuna geldin... kendine de böyle kötü iltifatlar etme gaz ver kendine bunu yapan onu da yapar diye kaldıki sen ucunu aldın gerisi de gelcektir sadece kendini kontrol etmeyi öğren belki biraçz daha burda oyalanırsın ama sonra yarısını en sonunda da hepsini alısın, ucuunu aldıktan sonra bekleyin çıkmasın eşin sen o arada kendine telkinler ver acele etmeyin sakın sonra eşin yavaş yavaş senin talimatınla popo yönüne doğru egimli bir şekilde ilerlesin... olcak canım çooook az kaldı Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…