Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya olur öyle psikolojik vakalar.. Ben vajiliyken her ayy daha birleşemeden bileee her ay abartısız panikliyordum ve hamilelik testi yapyordum yahu birşey çıkmadı şimdi kaç oldu hoş hala bişeycik yok... Ama bak eşin istiyorken kaçırma fırsatı derim.. Bizim adam ilk yıl isterdi ben vajiliyken şimdi 3.yılımızdayızz istemiyor köpek sevdası başladı aman iyi bil kıymeti... Benden sana dost tavsiyesi...

tazecikim ama eşim çok istiyor:18: bana da daha erken gibi geliyor bakalım nolcak
bu topik olmasa ben yenemezdim kendimi biliyorum.. o yüzden de bu topiğe giren herkes yensin istiyorum.. egzersizi bırakan bi arkadaş var adını söylemicem.. çok üzüldüm ona.. hevesim kırıldı biraz ama napim , ben elimden geleni yaptım inşallah yenmeyen kalmaz

dün de bi tartışma oldu, çok soğudum bebekten.. nedeni ne dersen erkek çocuğum olursa eşim babasının ismini koymak istiyodu. bi şekilde anlaştık iki isimli olcaktı ve babasının ismi değil benim verdiğim isim kullanılcaktı.. dün de eşimin babannesi demez mi siz ne derseniz diyin biz babasının ismiyle sesleniriz dediler. dün başım çattladı bu konu yüzünden.. eşimle konuştuk.. öyle bişeyin olmayacağına ikna etti beni ama hala kafamda soru işareti var..:26:

ama ama ama ben anlattım ona hep burayı O zamanlar yalnız kalmadığımı, sanki kendilerine yapılıyormuş gibi yapılan yardımları... Biz kadir kıymet bilen insanlarız gökçe bacım evvelallah
evet yaaa bende son yenme olayı ayında anlatmıştım bizim adam ne dedi bir pakize diye aynı devre yenen birde yıllarca ben gibi vajili yaşayan burdan tanıştığım umut diye bir bacı vardı hoş hala var çok selamlar onada... Ben diyorum eşime yahu dur bir topice bakayım pakize ne yapmış pakize hamilemi doktora gitmişmi... Bizim adam o kadar sıkıntıya girip tın tın yazıp cvb bekleyeceğine telefonunuzu alın konuş bitsin zaman tasarrufu demezmi...

Yapma be çok iyi fikir dedim geçiştirdim.... Neysee şimdi sende ben gibi anlatmışın burayı harikaaa
...

Biz en son psikologa giderken 1 seansı 350 tl iidi vaji maji içinde gitmedik kendi edepsizliğimzden (beyfendiniz)
hani sorunu analmadı çözmedi bişeyde olmadı verdiğinede paraya da yanınca en son bizim adam baktı bu topicde mutluyum falan bak gökçem sen en iyisi toplaş ordaki hanımlarla pasta ye çay iç bişeyler yap o parayla bile dedi...

Yani duyan duymayan kalmasın burada sesiz kalmayın okuyun okutun paylaşın dertleşin çözünnn çözülelim :)

canım söyle de hep birlikte ikna etmeye çalışalım tabi özellikle rica etmediyse... bu arada gökçeeeeeee başka kim hamileymiş gıııııııı

jesmin bacım seni feci anlıyorum helede isimle ilgili feci bir geçmişi olan birine bunları yazıyorsun... Hopefor kız gülyon dimi burayada mı anlatsam ne etsemm ama yok seceremi bulurlar çünkü bizim aile numune o yüzden isim seçimide söylenende önemli..

En basitinden anam babam başka koyar dedem başka koymuş bana dedem kendi annesini koymuş ve babannem ise başka isim ama nüfusda dedeminki yazılı 7 yaşına dek sonra baskın babannem hep onun dediğni kullanmışlar ve kendimi babannemin ve annemin babamın dediği isimelrle tanıdım büyüdüm okul başladı anam garip biri bir işim olmuşum benn sonra ağla sızla ve derken 8.yaşımda 2.sınıfta ismimi mahkeme kararı ile babannemin ve annemin koyduğu isime geçirdik nedeni ben bana hitap edilen isimleri tanıyordum öyle nüfusda duran kullanmadğmızı değil.. Yani isim feci öenmli bir durum helede okadar 9 ay bekledikden sonra annenin ve azcıkda babanın hakkı... Ne diyim allah akıl versin sizinkilerde... Hadi bizimkilein ilk torunuydum ben amann.. Ufff

hızır idi yunis idi hızır idi yunis idi buna döndü bu yazışım

canım söyle de hep birlikte ikna etmeye çalışalım tabi özellikle rica etmediyse... bu arada gökçeeeeeee başka kim hamileymiş gıııııııı

YA EMMİMİN KIZI HALA OĞLUNUN EŞİ BURDAN kitap topicinde açıköğretim topicinde ve lazer topicinde yazıştığım bacılardan 5 kişi ve okuldan bir arkdş.... amma çok duydum bu aralar hamile hadi bakalım darısı sanaa ne ettin

onlar ne derse desin , bizim kararımız aynı .. iki ismi vericez ama kimseye söylemicez baba ismini verdiğimizi. eşimin gönlü olsun diye vericem onuda..bizim seslendiğimiz gibi seslenicek herkes.. pabuç bırakırmıyım.. eşime de söyledim. eğer hamile halimle bi de bunlarla uğraştırıp üzersen beni, sonunu sen düşün dedim tehdit her şeyi çözer

olsun be yasemin :) bak bu topic dışında bi çok topic var bebek diye yanıp tutuşan onlara bir sorsan tek sorun isim olsaydı derler... sen daha genceciksin, cimcimenin tekisin bırak onlar o isimle seslensin, nasılsa siz evde arkadaşları dışarda onun ve sizin sevdiği isimle sesleneceksiniz. önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde gelmesi. kimene demezsen naçizane, bence 4 aylık evlisiniz daha erken derim ben siz bi alısin birbirinize, belki öncesinde birlikteliginiz olmuştur ama evlilik başka şey... ( değil mi gökçeeem ) bi tadını çıkarın en azından 2-3 ay daha taşlar yerinde ağırlaştı mı bak o zaman zaten kendiliğinden gelişir herşey

Son düzenleme:

kimse o bırakan yazık yahu... neysee inşlh doğru yerden doğru şekilde şifasını en yakın zamanda bulur...

evet benimde bırakan 2 arkdş var çok önce yazışmıştık ara ara özelden msj atyorum ama sanırım bu siteyide bıraktılarrr... neysee herkese yardım etsin rabbim

çok haklısın valla.. daha ben çocukum di miii:78::78::78: zaten daha o sorumluluğa hazır değilim. eşime de söylüyorum. bir yıl geçsin en azından.. isim konusunu da çözdük inşallah.. zaten isimleri yıllar önce koymuştuk biz kolay değil değiştirmek

bak ya değilmi gökçem derken feci bir kinaye var gibi... helede evlilik öncesi birliktelikden sonra anam okuyanda beni öyle sancak.. ki sorun değil sanan sansın ALLAH ve ben önemlisi

şaka yahu.. demek istediğini anladım kesinlikle zannımca da erken bir süre 4 ay daha dur yaaa bir yaz geçirin derim..

biz sırf gezmek adına bile çocuğu erteledik hep... sonrada çocuk erteleyecek ya bizi neyse....

allah en hayırlı zamanda versin inşlh

hem de nasıl

maşaallah, yok benin olmadı önümüzdeki ay inşaallah Allah tan ümit kesilmez

az eli maşalı değilsin haaaa cimcime seni

onların şumundan ilkvelediniz kız olurmuş...

ben kız istiyorumda allah bana 1 kız verse oğlanı sonra verirse rabbim ne ala ama ilki kız olsun benim...büyüsün evin tozlarını aldırıp wc yıkatacam...akşamlarıda meyve saatini kızıma yükleyecem...belki sonra bulaşık makinası boşalttırarak ilerletirim

öyle ya halledersin bu durumları sen evelallah jesmincim

ben de33 yaşındayım.sen yeneli ne kadar oldu.çocuğun var mı

iş yaptırmak için kız çocuk istiyosun demek ben erkek istiyodum ilkini inşallah ya çok istiyorum ama bu isim konusu çıktı başıma.. kaynanamla konuşcam olmadı eşimin babasına kadar gidicem adam istemiyomuş zaten niye ismimi versinler ki diyomuş

yok tatlım ya kötü bi niyet yok... bizde evlenmeden önce beraberdik eşimle okul bitti aradan zaman geçti öyle evlendik... Allah utandırmasın hiç birimizi...

tatlışlarım sizi görmek, sizinle yeniden sohbet etmek çok güzel ve zevkliydi ama çıkmam lazım. en kısa zamanda görüşmek üzre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…