Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özelden ilgileniyodum canım , topikte fazla takılmıyor. doktora gitmeye karar verdi, bilmiyorum son durumunu:26:

vaktiyle geçen yıl yani böyle bir fürye türemişti bacım... bu topicden bile abuk sabuk şeyler için giren erkekler.. o bakıma özelden burda azcık tanıyıp kolladıkdan sonra yazışmak gerek...hoş yapan kendine yapar duyacağı bi kaç egzersizle kendi saçma duyggularna nasıl bir tutuma dönüştüryorsaaa böyle aciz kişilerde var bizzat banlandı üyelikleri

yoksa bak sen ben hopefor bariz kadın oldğmuzu belli ediyoruz...çünkü hiç bir erkek bu kadar çok konuşmaz

diyerek gülümseterek konuyu kapatayım bacım

biz de üni de beraberdik valla sonra okul bitince evlendik , o kadar bekledik vajiyle uğraştık bi de neyse bitti şükür...
güle güle canımmmm, görüşmek üzeree

beyzacım bak soruyodun kimse bana neden cevap vermiyor diye demirbaşlarımız geldi sen ne yaptın, ne aşamadasın

beyzacım hoşgeldin bacım... yaş olarak sende en az bizler gibi olgunlukdasın..
kaç yıllık evlisin? vajili olduğnu kendince mi anladın dr a gittinmi? yani kimsin ne durumdasın neler yaparsın bacım.. ben gökçe bu arada

aynen katılıyorum sana o konularda dikkatliyimdir Allahtan.. kandırıkçılara rastlamadım hiç zaten anlarız hemen biz vaji çetesi olarak

valla alemsin gökçe vesselam köle mi istiyosun kendine bi de peşi peşine erkek olurmuş ne gülerim amaaaa

inşallah bu ay olur hadi bakalım bol bol meryem suresini oku bacım..

inşaallaaaah inşaallahhhhh.... hayırlısıyla birlikte inşaallah

ben de33 yaşındayım.sen yeneli ne kadar oldu.çocuğun var mı

oooo yaşıtlarım geliyo yaşasııııııın canım ben 23 aralıkta yendim. henüz yok ilk ay olmadı bakalım inşaallah bu ay olur hayırlısıyla birlikte sen yendin mi ?

anaaam yine çıkamama hastalığına yakalanıcam

oooo yaşıtlarım geliyo yaşasııııııın canım ben 23 aralıkta yendim. henüz yok ilk ay olmadı bakalım inşaallah bu ay olur hayırlısıyla birlikte sen yendin mi ?

ben yenemedim.6 senelik evliyim ama bu haftaya kadar daha hiç 2 parmak yapmamştım.

ne yani birde eşinin babası yaşıyormu yani ölenin ardından ismi konur eskilerde... anlamadım yoksa eşinin babasının babasının isminimi koycanız... sen gidiver kayınpeder halleder sevmiyorsa o ismi ...ne diye koyacaksınız anammm... ama bazı isimlerde tarih olucak yoksa azcıkda koymak gerek be bacım... hiç öğrencilerimde abdulmecit, vahdettin , nuri, hayrullah , aliattin , vs.isimlerde yok hepsi berke berk efe mert...

ama nedense hepsi yoksun birçok mertlik vasıflarından yani isime harcanan emeği aileler keşke yetiştirmeyede harcasa be bacım.... yani sizler gibi iyi ailelerin iyi çocukları olsunki güzelce gelişsin ülkemiz...

bak sen taaa üniversiteden ha bir gün anılarını anlatırsın artık... öyle bir topic yapcam vajililerin kocasıyla tanışma analrı ve serüvenleri

hadi görüşürz

biz de üni de beraberdik valla sonra okul bitince evlendik , o kadar bekledik vajiyle uğraştık bi de neyse bitti şükür...
bir ben üniversitede bulamamışım

acaip ukalaydım beğenmezdim kimseyi uffff ne gızık biriymişim şimdi hak ediyorum kocamdan çektiklerimi galiba

benim gibi hiç yok herhalde.6 yıl evlilik 5 yaşında çocuk,br kürtaj ama hala bir şey yok.yenemediğimi o kadar üzülmüyorum ama ikinci çocuğu çok istiyorum.bende cinsel soğukluk var

6 sene iyi bir rakam bende 3.yılımda yendim... şimdi dediğin gibi 2 parmak egzersizini geçmişin... peki bu aşamaları yaparken 1. parmağı geçince ilk boğum ve 2.boğumu rahat hallettinmi bacım.. yani 2 parmak 2 boğum yapman gerek... neyi nasıl yapyorsun varmı sıkıntın.. parmakla ilerlemelerin iyimi.. hani hemen eşli denemeye geçipde hüsrana uğrayıp asıp kesme diye diyorum... ve tabiki jel şart...

valla gökçeee öldüm gülmekten doğru söylüyon bak Allaha ısmarladık da deedim hala burdayım

şeker şey seni, oyy oyyy oyyy yerim ben sizi çok tatlısınız zaten Allah ım hep birlikte kılsın inşaallah

sağol hep sen soryyorsun.ben aynı aşamadayım 2 parmakta.eşimin gelmesiyle jel alıp direk p......deneceğim.

eşin uzakta mı anlamadım canım ama eşin gelene kadar yap egzersizini, içinde beklet hatta biraz, sonra yapacaklarını biliyorsun... kendini kasmadan yavaş yavaş yöne dikkat ederek (popo yönüne) hepsini alıyorsun... haaa olmadı üzülmek yok egzersize devam 3 parmak olmazsa aparatla öyle veya böyle bitcek Allah ın izniyle.. canım vaktim olmadığı için ayrıntılı yazamadım çıkmam gerek yaseminim ve gökçem sana yazacaklardır... dimi kızlaaaar çooook öpüyorum hepinizi valla çıkmam lazım bu kez gerçekten çıkıyorum. yorum okumadan çıkacam yoksa çıkamıyorum

ama senin koca numunelikmiş öyle diyodun ya boşver geçinin gidin işte

benim gibi hiç yok herhalde.6 yıl evlilik 5 yaşında çocuk,br kürtaj ama hala bir şey yok.yenemediğimi o kadar üzülmüyorum ama ikinci çocuğu çok istiyorum.bende cinsel soğukluk var

emin ol var vajiliylken hamile kalan üstelik 2 çocuk annesi olan zarı doğumda yırtılan veya geçen ay yenen bir arkdş gibi 8.yıllık evliyken vajiyi yenen bir çok kişi var... allah en erken zamanda kurtarsın bu dertten bak çocuğun bile var ne güzelll

Son düzenleme:
baya ilerledin canım maşallah ama ikiden sonra 3 e geçsen öyle penis denesen daha rahat edrsin sen bilirsin gene dene penisi, ama olmazsa hayal kırıklığı yaşama tamammıı

sanki parmak daha zor geliyor bana aparatlarla daha kolay.bunu istemem bile büyük başarı bence.olmassada yapmam gerektğine inanıyorum

yorum yapmak için çıkmanı bekledik hopeforcum...

heyy bu arada bana çok fasssla gülüyon sen yaaaa

allah hep güldürtsün bacım iyi şükür çıkmışsın ...

hepinize teşekkür ederim kızlar.bir haftadabu kadar ilerlediysem sizin sayenizde.yaparsam inşallah hemen haber veririm.

parmak benimde ilerleyemediğim bir egzersizdi kendime temasdan içim başka oluyordu... ama aparatlarla feci hızlı ilerleyebiliyor kişi.. bencede hem buraya takıl hemde rımelden allık fırçasından kalemden kağıthavullar streçleyerek yap aparatlarını öyle daha rahat ilerlersinnn zannımca ama yap hani gerçi çoluk çocuk senin zaman kavramını daha iyi kullanman gerek bacım.. kolay gelsin inşlh en yakın yoldan hallolur

Sevgili Daya25,

Kendine haksızlık etme son noktaya gelmişsin eğer baş kısmı girdiyse gerisi çok kolay. Tuvalete çıkma isteği ve baskı hissi başlarda oluyor evet ama kendini kasmayı bıraktıkça o da geçiyor. Yani gözünü karart o anda canın da acısa devam et. Eğer kayganlıkla ilgili sorunun varsa da kayganlaştırıcı kullan işini kolaylaştıracaktır. Burnundan derin nefes alıp ağızdan nefes alırken penisi içeri alacaksın unutma. Yerde denemeni (yatak yaylanıyor) ve poponun altına yastık koymanı tavsiye ederim. Biraz sabır en kısa zamanda iyi haberlerini alacağımızı biliyorum ve sana güveniyorum, inanıyorum. Sen çok cesur bir kızsın keşke ben senin kadar cesur olsaydım 10 yılımı çöpe atmasaydım Neyse ki artık çözdüm ve kendi kendime dedim ki bumuymuş beeee:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…