- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.301
özelden ilgileniyodum canım , topikte fazla takılmıyor. doktora gitmeye karar verdi, bilmiyorum son durumunu:26:
yok tatlım ya kötü bi niyet yok... bizde evlenmeden önce beraberdik eşimle okul bitti aradan zaman geçti öyle evlendik... Allah utandırmasın hiç birimizi...
tatlışlarım sizi görmek, sizinle yeniden sohbet etmek çok güzel ve zevkliydiama çıkmam lazım. en kısa zamanda görüşmek üzre...
beyzacım bak soruyodun kimse bana neden cevap vermiyor diyedemirbaşlarımız geldi sen ne yaptın, ne aşamadasın
vaktiyle geçen yıl yani böyle bir fürye türemişti bacım... bu topicden bile abuk sabuk şeyler için giren erkekler.. o bakıma özelden burda azcık tanıyıp kolladıkdan sonra yazışmak gerek...hoş yapan kendine yapar duyacağı bi kaç egzersizle kendi saçma duyggularna nasıl bir tutuma dönüştüryorsaaa böyle aciz kişilerde var bizzat banlandı üyelikleri
yoksa bak sen ben hopefor bariz kadın oldğmuzu belli ediyoruz...çünkü hiç bir erkek bu kadar çok konuşmaz
diyerek gülümseterek konuyu kapatayım bacım
onların şumundan ilkvelediniz kız olurmuş...
ben kız istiyorumda allah bana 1 kız verse oğlanı sonra verirse rabbim ne ala ama ilki kız olsun benim...büyüsün evin tozlarını aldırıp wc yıkatacam...akşamlarıda meyve saatini kızıma yükleyecem...belki sonra bulaşık makinası boşalttırarak ilerletirim
öyle ya halledersin bu durumları sen evelallah jesmincim
inşallah bu ay olur hadi bakalım bol bol meryem suresini oku bacım..
ben de33 yaşındayım.sen yeneli ne kadar oldu.çocuğun var mı
beyzacım bak soruyodun kimse bana neden cevap vermiyor diyedemirbaşlarımız geldi sen ne yaptın, ne aşamadasın
ne yani birde eşinin babası yaşıyormu yani ölenin ardından ismi konur eskilerde... anlamadım yoksa eşinin babasının babasının isminimi koycanız...iş yaptırmak için kız çocuk istiyosun demekben erkek istiyodum ilkini inşallah ya çok istiyorum ama bu isim konusu çıktı başıma.. kaynanamla konuşcam olmadı eşimin babasına kadar gidicem adam istemiyomuş zaten niye ismimi versinler ki diyomuş
bak sen taaa üniversiteden ha bir gün anılarını anlatırsın artık... öyle bir topic yapcam vajililerin kocasıyla tanışma analrı ve serüvenleriyok tatlım ya kötü bi niyet yok... bizde evlenmeden önce beraberdik eşimle okul bitti aradan zaman geçti öyle evlendik... Allah utandırmasın hiç birimizi...
tatlışlarım sizi görmek, sizinle yeniden sohbet etmek çok güzel ve zevkliydiama çıkmam lazım. en kısa zamanda görüşmek üzre...
bir ben üniversitede bulamamışımbiz de üni de beraberdik vallasonra okul bitince evlendik , o kadar bekledik vajiyle uğraştık bi de neyse bitti şükür...
güle güle canımmmm, görüşmek üzeree
sağol hep sen soryyorsun.ben aynı aşamadayım 2 parmakta.eşimin gelmesiyle jel alıp direk p......deneceğim.
oooo yaşıtlarım geliyo yaşasıııııııncanım ben 23 aralıkta yendim. henüz yok ilk ay olmadı bakalım inşaallah bu ay olur hayırlısıyla birlikte sen yendin mi ?
ben yenemedim.6 senelik evliyim ama bu haftaya kadar daha hiç 2 parmak yapmamştım.
vaktiyle geçen yıl yani böyle bir fürye türemişti bacım... bu topicden bile abuk sabuk şeyler için giren erkekler.. o bakıma özelden burda azcık tanıyıp kolladıkdan sonra yazışmak gerek...hoş yapan kendine yapar duyacağı bi kaç egzersizle kendi saçma duyggularna nasıl bir tutuma dönüştüryorsaaa böyle aciz kişilerde var bizzat banlandı üyelikleri
yoksa bak sen ben hopefor bariz kadın oldğmuzu belli ediyoruz...çünkü hiç bir erkek bu kadar çok konuşmaz
diyerek gülümseterek konuyu kapatayım bacım
biz de üni de beraberdik vallasonra okul bitince evlendik , o kadar bekledik vajiyle uğraştık bi de neyse bitti şükür...
güle güle canımmmm, görüşmek üzeree
sağol hep sen soryyorsun.ben aynı aşamadayım 2 parmakta.eşimin gelmesiyle jel alıp direk p......deneceğim.
ama senin koca numunelikmiş öyle diyodun yane yani birde eşinin babası yaşıyormu yani ölenin ardından ismi konur eskilerde... anlamadım yoksa eşinin babasının babasının isminimi koycanız...sen gidiver kayınpeder halleder sevmiyorsa o ismi ...ne diye koyacaksınız anammm... ama bazı isimlerde tarih olucak yoksa azcıkda koymak gerek be bacım... hiç öğrencilerimde abdulmecit, vahdettin , nuri, hayrullah , aliattin , vs.isimlerde yok hepsi berke berk efe mert...
ama nedense hepsi yoksun birçok mertlik vasıflarından yani isime harcanan emeği aileler keşke yetiştirmeyede harcasa be bacım.... yani sizler gibi iyi ailelerin iyi çocukları olsunki güzelce gelişsin ülkemiz...
zaten koyacağım isim o kadar süslü püslü bşey değil.. söyleyeyim barıoğlum ali , kızım ada olucak kayınpederimin ismini koyucaz bi de yanına.. bunlarda aile geleneğiymiş. babasının ismi konulurmuşş amannn padişahlık sanki babadan oğula gdiyor doğru söylüyosun isme harcanan enerji yetiştirmeye harcansa keşke.. şimdi bakıyorumm da biz küçükken annemin bi bakışıyla otururduk oturduğumuz yerde şimdiki çocuklar laftan anlamıyor.. korkutuyor beni.. inşallah adam gbi yetiştirme imkanım olur evlatlarımı..
bak sen taaa üniversiteden ha bir gün anılarını anlatırsın artık... öyle bir topic yapcam vajililerin kocasıyla tanışma analrı ve serüvenleri
hadi görüşürz
bir ben üniversitede bulamamışım
acaip ukalaydım beğenmezdim kimseyi uffff ne gızık biriymişim şimdi hak ediyorum kocamdan çektiklerimi galiba
benim gibi hiç yok herhalde.6 yıl evlilik 5 yaşında çocuk,br kürtaj ama hala bir şey yok.yenemediğimi o kadar üzülmüyorum ama ikinci çocuğu çok istiyorum.bende cinsel soğukluk var
baya ilerledin canım maşallahama ikiden sonra 3 e geçsen öyle penis denesen daha rahat edrsin sen bilirsin gene dene penisi, ama olmazsa hayal kırıklığı yaşama tamammıı
benim gibi hiç yok herhalde.6 yıl evlilik 5 yaşında çocuk,br kürtaj ama hala bir şey yok.yenemediğimi o kadar üzülmüyorum ama ikinci çocuğu çok istiyorum.bende cinsel soğukluk var
yorum yapmak için çıkmanı bekledik hopeforcum...valla gökçeee öldüm gülmektendoğru söylüyon bak Allaha ısmarladık da deedim hala burdayım
şeker şey seni, oyy oyyy oyyy yerim ben sizi çok tatlısınız zaten Allah ım hep birlikte kılsın inşaallah
eşin uzakta mı anlamadım canım ama eşin gelene kadar yap egzersizini, içinde beklet hatta biraz, sonra yapacaklarını biliyorsun... kendini kasmadan yavaş yavaş yöne dikkat ederek (popo yönüne) hepsini alıyorsun... haaa olmadı üzülmek yokegzersize devam 3 parmak olmazsa aparatla öyle veya böyle bitcek Allah ın izniyle.. canım vaktim olmadığı için ayrıntılı yazamadım çıkmam gerek yaseminim ve gökçem sana yazacaklardır... dimi kızlaaaar çooook öpüyorum hepinizi valla çıkmam lazım bu kez gerçekten çıkıyorum. yorum okumadan çıkacam yoksa çıkamıyorum
hepinize teşekkür ederim kızlar.bir haftadabu kadar ilerlediysem sizin sayenizde.yaparsam inşallah hemen haber veririm.
hepinize teşekkür ederim kızlar.bir haftadabu kadar ilerlediysem sizin sayenizde.yaparsam inşallah hemen haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?