- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.321
ya KEŞKE HEPİMİZ AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK Bİ EVDE TOPLANIP AGLASAYDIK GAZ VERSEYDİK DERTLEŞSEYDİK VALLA VAJINUSMUS FALAN KALMAZDI AAAAAHHHHHH KEŞKE
kesinlikle al bakalım randevonu sende ben gibiymişin 3 yıllık evlilik bende nerdeyse 3.yıla girişde gitmiştim dr a korkulacak bişey yok inan...kızlarya ben en iyisi bir jinekolağa giseyim derdim neymiş öğreneyim.3 yıldır cesaret edip alamadığım şu randevuyu gaza gelmişken alayım.nedersiniz
sana katılıyorum vallahi şöyle toplaşıp bi kahve içsek hem dertleşir hemde birbirimiz yönlendiridik.ben 2009 da evlenceğim zaman burda 2009 da evlenecekler formu açmıştık çok samimi olduk arkadaşlarla hatta buluşup aynı gelinlikçiye gidip aynı gelinlikçide diktirmiştik gelinlikleri çok güzel günlerdi ne güzel anılar paylaşmıştık gelinlikçide vallaa ne çabuk geçti 3 yıl
nasılsınız bacılar.ben çok kötüyüm ani bi hareketle belimi incittim,doktor yırtılma olabilir dedi,röntgende görülmedi geçmezse emar çekicem,şu an yataktayım,2 gündür hiç egzersiz yapamadım belim çok ağrıyo.tamda eş parmağında ve 5 cm aparattaydım,morelim çok bozuldu,tamda yenmeye yaklaşınca muhakkak bişey çıkıyo,bu arada hepinizi çok özledim
nasılsınız bacılar.ben çok kötüyüm ani bi hareketle belimi incittim,doktor yırtılma olabilir dedi,röntgende görülmedi geçmezse emar çekicem,şu an yataktayım,2 gündür hiç egzersiz yapamadım belim çok ağrıyo.tamda eş parmağında ve 5 cm aparattaydım,morelim çok bozuldu,tamda yenmeye yaklaşınca muhakkak bişey çıkıyo,bu arada hepinizi çok özledim
kgökçe sende jinekolağamı gittin devletmi özelmi.nededi nasıl muayene etti
bende hep böyle derdim ve cidden bişeyler çıkardı .. ne yapcan hayat devam ediyor egzersizini yaparken durmnuyor hayat... ama inşlh çarçabuk iyleşirsin bacım... cidden kötü olmuş ben geçen yıl okulda merdivenlerde çocuklar ittirmişti öyle oldu ve lifleri yıpranmış dedi bissürü egzersiz verdi fiziktedeviye yönlendirdi ufff feci bir ağrı .. aman çarçabuk iyileşş bacım.. uffffffffff yarın sezonuda açıyozzz ne olcak ufff yaz gelsede tatil olsaaa
canımmmmmmmmm aslndaaa halledemedim herşey bildiğin gibi aynı:/ annemin ameliyatından dolayı kendimi unuttum bu defa onlardan ayrılmak okadar zor geldiki anlatamamgncemr nasılsın bacım... halletinmi samsun nasıldı...nickn öyle zorki inşallah karıştırmıyorumdur bacım
oy oy minicikler bizimkiler kazık gibi yarın hemen derse başlarım offf hocam zaten dönemi matematikle açıyoz birde ders işlemeseniz der durular ama yok konularmı erken bitirmek hedefim bu yıl:) şeyi anlamadım sen kaç gündür giremiyon diyince banamı dedinnn bir başkasını aparatınamı dedin anlamadımhiç gidesim yok yarın,bugün biraz ayaklandım ama eğilemiyorum,yarın bi okula gitcem problem yaşarsam rapor alırım,ben anasınıfı öğretmeniyim minklerimi çok özledim.
sen kaç gündür giremion en son eş parmağı ve 5 cm aparat aldım öyle kaldı
ufff annen nasıl oldu bari... şansına havalar güzeldi... neyse sende artık bu reglden sonra halledersin inşlh durmak yok egzersize devm.. reglkende 1.günden sonra kegelleri yapabilirsin ben yapmıştım :)canımmmmmmmmm aslndaaa halledemedim herşey bildiğin gibi aynı:/ annemin ameliyatından dolayı kendimi unuttum bu defa onlardan ayrılmak okadar zor geldiki anlatamambu arada benimm reglm oldu mecburende gidemedim halada bitmedi..ama sana acillll bi sorum varrrr eşimin durumundan bahsetmiştim onunla ilgiliiiii acillll yardım istiyorummmmmm (((((((özelden yazıyorum şimdi sanna
arkadaşım ben 8cmde hallettim ama eşli deneme 8cm sonrası azcık olmuştu ve bende malum ağlamalar sızlamalar olmuyor yapamıyorum diye haykırmalarrr ve sonra 8cm-10cmde iyce halloldukızlar kaç cm den sonra penise geçmeliyim??? sanırım çok az kaldı yenmeye
heyy yeni gelin daya25 çok çok tebrikler bacımmmm ve ilk halayın benden geldinKızlar gelin oldummm yavvvvvvvv :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: hala inanamıyorum 2. denemeyi yapıp öyle yazcaktım ama dayanamadım sizlerle sevincimi paylaşmak istedim abdest alıp şükür namazı kılar kılmaz sizlerleyim işte.
kızlar hala inanamıyorum yok girmedi baskı yanma derken oldu süper bir duygu umarım 2. sinde sorun yasamam daha önceleri altta üstte deneme yapıyodk olmuyodu bugunde burdan bir arkadasın dediği pozisyonu denedik yatagın ucuna geldim bacaklarımı actım kocam p... koydu nefes egzerzesleriyle biraz ilerlettik ben zaten p.. ucu girip aşırı baskı yanma ve sanki çişim varmısta bi yer patlıcak hissi var diye ilerleyemiyodum eşim az dayan dedi bekledim sıkıca tuttu beni hareket etme dedi kasma dedi kasmamaya calıstım tüm vucudum nasılda terliyodu soguk soguk anlatamam derken bi baskı hissettim askım dayanamıyorum nolur dememe kalmadı askım girdi az kaldı az daha dayan dedi son bi hamle daha ıkındım vee girdii hemen cıkarmadık alıssın diye az beklettik ama pozisyon uygun olmadıgından eşimin p... söndü hemen cıkarttık tekrar aynı sekilde soktu tabi zorlandım biraz fışşş diye kaymadı ama cidden dediğiniz gibi aşırı bi acı agrı yok sadece biz kasıyoruz ya ondanmış sıkıntı pozisyonda p.... söndüğünden eşim bacaklarını belime dola dedi dolamaya calıstım kasıldım ama basardım sıkı tutun dedi beni alta aldı orda öpüştük biraz kendimi vermeye calıstım o an içimde oldugunu hissettim ve senelerdir birbirimiz bekleyip evlendğimizi sonunda birbirimize kavustugumuzu düşündüm oara içim bi tuhaf oldu ama baskı hissi hala vardı eskiye göre iyiydi ama genede vardı eşime üsttede denemek istediğimi söyledim tamam dedi çıkarttık üstte cıktım üstte ilkkez denedim ve rahatca giriş oldu eşim biraz git gel yapmaya calısalım dedi biraz ugrastık derken eşim bi dk duralım kanaman var dedi bi baktım oda ne kanamam oldu sanırım kızlıgım o zaman bozulmustu şaşırdık parmak egzersizi yaptım demek tam olarak yırtlmamıştı o an geldi o an cok duygulandım kocama simdi karın oldum gercekten değilmi dedim sarıldıkkben nolur nolmaz diye son kez deneyelim kanamam oldu ya aşırı yapmayalım yarın deneriz dedim tekrardan yattım git gel yaptı ama aşırı baskım oluyor sanki çişim varda bi yere baskı oluyor git gelde biraz sıkıntım var ama inş. oda zamanla geçecek.
Kızlar KKSayesinde çözdüm olayı rabbim burdaki herkesten razı olsun aylardır ağlamaktan içime kapanmaktan bi hal olmustum kimseciklere anlatamadıgım derdimi sizlere anlattım ve canı cok az olan ben kac kez sordum sordum yapamadım en son parmak egzersizlerine basladım cok değil 10gün egzersiz yaptım serce-işaret-orta-2parmak-3 parmak orta bogumda kaldıktan sonra regl olmustum tırsıyodum gerieleme olurmu diye ama azim sonucu p.... denemesine geçtim p... denemeside 4-5 gün gene zorlandım olmuyo napcam netcem derken adını sayamadıgım arkadaslarımız sayesinde sorunum çözüldü.Korkmayın kızlar cidden erteleme hastalıgıymış bu bakın kac ayımızı zehir etmişiz meger şimdi o baskı hissinide atlatırsam benden keyiflisi yok artık kusura bakmayın uzunca yazdım ama inanınkiii kimseciklere anlatamazken siz vardınızz simdide siz varsınız.iyiki varsnız. RABBİM DERMANSIZ DERT VERMESİN VE HERKES BU SORUNU ÇÖZSÜN İNŞALLAH.....................................
kız sen daha dün ağlıyodun burdaaa inan o kadar duygulandım kiiiisüpersin ya vallaaa , hadi halayını çekelim şimdi doya doyaaa gelinimiz var aaa dostlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?