Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar çook sevidiriğim şu an evde roman oynuyorum rabbim hepimizi bu illetten kurtarsın inş.

ecrinxxxx nerlerdesin en sonunda başardımmm sayenizdee

Cnmmmm cok sevindimmmmm allahim baska dert vermedin darisi tum yenemeyenlerin basina en kusa zamanda insallahhhh. O baski oluyor bende yeni sayilirim dort kez yaptim bendede var o baski ve tuvalet hissi eminim zamanla oda gececektir:) haydi bakalim gelsin halaylarrrr

tesekkürler canım. dediğin gibi acı değilde aşırı baskıı ister istemez bende sabit kalamıyorum eşim bir rahat dur diyo ama duramıyorumki o basınctan dolayı çişim geliyo gibi oluyor sanki altıma ettim edicem aşırı basınc oluyor acı değilde sanki p.. girip cıktıkca bi tarafıma carpıyo gibi oluyor değişik bir his inşallah kısa sürede geçer. kanamam olması cok sasırttı beni parmak egzersizleri yapınca kanama olmaz derlerdi ya azıcık geldii okadar sanırm kızlıgım tamamen acıldıı haydi kızlar darısı sizleree

ben bügün yarın yapıcamı biliyorum ama neler çektim bi ben bi allah bide siz biliyorsunuz çok yıprandım herşeye aglıyorum yeni arka

daşlar dertlerini anlatıyorlar o kadar üzülüyorum ki hepimiz aynı yollardan geçtik daha yenemedim ama umudum var bazı arkadaşlar

larımda oda yok dünyanın sonu degil ama allah düşmanımın başına vermesin

ben tek parmak egzersizi yaptım öyle yok iki parmağı küs şeklinde yapıp hiçççç denemedim ve anında p..nise gectim bir damla kan gelmedi kanamam olmadı yani..o kişiden kişiye değişiyor belkide zarım esnek hiç bilmiyorum....ilerleyen zamanlrda cok rahat girişleriniz olacak ara vermeden yapın ne kadar sıklıkta yaparsanız ama birbirinizi hırplamadan o kadar alışıyorsunuz benim 1 ay oldu yeneli şu an normal bir ilişki yaşayabiliyorum...devamlı yapın unutma....ara vermek yok

dün gece bunu yazmışsın...

ben de bugün gündüz sana bunları yazdım...

bak şimdi kendine bi... bitmiş bile
nasıl sevindim anlatamam daya her girdiğinde olmuyor ucunu alamıyorum gitmiyor diye dertlenirken bak neler olmuş iyiki girmişim senin sevincine şahit oldum canım geçmiş olsun Allah ım bir daha böyle ağır tecrübeler yaşatmasın... sevincin, mutluluğun daim olsun halaylar da senin olsun

canım ben cogu geceler uynaır aglar aglar dururdum hep rabbime yöneldim ve bu siteye yogunlastım geceleri sessiz sessiz kalktım dua ettim inş.. bu derdi ceken herkes sorunu çözer.inan bende cok sorunlar yasadım yeri geldi eşimle kavga ettik günlerce ama bu anı yasayınca hersey bitiyomus gercekten karı koca olmak ne güzel bi duygumus meger.

dayacim cok tebrik ederim canim benim.darisi evrime hayale ve digerlerine insallah.
minacımmmm iyi geceler sende ne var ne yok... alıştınmı iyce

ağlamalar sıklaştıysa çok az kaldı demek...

ha çok banel olacak ama bu yazını okudukdan sonra şunu yazasım geldi bacım " beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır."

KOCAMAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN TEBRİKLER CANIMMMMM...ALLAH BAŞKA DERT VERMESİNNN.....:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hadi geçmiş olsunnn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

canım saolasın bu yazını görmemiştim teşekkür edrrim bugun hiç nete girmemiştim zannetmiyodum bu gecede olcagını ama oldu rabbim agladıgım okadar günlerin hatırına banada yardım etti şükürler olsunkii dediğin gibi son 3-4 gündür aglayıp duruyodum p.. giriyo ilerlemio diye ama oldu artık cook mutluyummmm o baskı hisside azalınca benden iyisi yok

hayırlı geceler kızlar...Allah bu dertle mücadele eden herkese zaferi en kısa zamanda yaşatsın...Allaha emanet olun...görüşmek üzere iyi geceler...

vAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY VALLLA CANIM HARİKASIN BELGELERLE KANITLADIN DEMEKKİ EN UMUTSUZ DURUMDA BİLE UMUT VARMIŞ TABİ BURDA DAYANIN AZMİ VE İNADİDA VAR HERKEZE ÖRNEK OLSUN VALLLA YAPANDANDA YAPTIRANDANDA ALLLAH RAZI OLSUN

Tebrik ediyorum okurken aynılarını yaşadığım geldi tekrar tekrar mutlu oldum Mevlam herkese yenmeyi nasip eder inş ... Halay çekmiyorum telden giriyorum ama bütün halaylar sana gelsin halay halayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalayhalay:)))))))))))))

Gercektende herkes burda ne guzel. O kadar guzelki burasi ve paylastiklarimiz. Iyiki sizlere rastlamisim kendi basima debelenip burayi gizliden okuyup duruyodum. Sayin ziyaretci arkadaslar gelin katilin buraya arkadaslar sayesinde 6-7 egzersizle tendim sessiz kalmayin lutfen derdiniz dermani burasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…