Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gökçe siz nasıl yendiniz ne kadar zaman aldı? ara sıra okudum hep ama tam olarak yöntemleri okumadım bana kısaca anlatırmısın?

rabbim gönlüne göre sağlıklı versin bacım

bizlerede dua et hamilelik olsunnnn ufff

rabbım ısteyene versın dua ederım canım

Arkadaşım bu vajinismus tamamıyle psikolojik bir olay arkadaslarında ifade ettiği gibi kulaktan dolma yanlış bilgiler ilişki sırasında insanın aklını kurcalıyor tek yapman gereken kendını rahat bırakman ve kendını esıne teslım etmen canım acıcakmı ,organlarıma zarar gelırmı vb dusuncelerı kafandan at sen rahat oldugu sure ıcınde emın ol yenersın bu insanın elınde olmayan bı durum ve gercekten cok kotu bı durum ama olay beyınde bıtıyor unutma ...

teşekkür ederim cevapladığınız için
giriş daha mı rahat oluyor bu pozisyonda?alta yastık da koydunuz mu?:44:

Gökçe siz nasıl yendiniz ne kadar zaman aldı? ara sıra okudum hep ama tam olarak yöntemleri okumadım bana kısaca anlatırmısın?

canım sende aynı benim gibisin bende bugün olur tamam bu akşam yapıcaz derken erteleye erteleye 3 yıl oldu.ertlemek çok kötü birşey bende doktora gidicem niye 3 yıldır gidemedim onuda anlamış değilim ama

kızlar bana birisi msn aracılığıyla yardımcı olamaz mı ya her gün beni denetleyecek bir arkadaşa ihtyacım var yoksa ben bunu başaramıcam kaç defaparmak denemesini yarıda bıraktım kimse yok mu yenenerden bana yol gösterecek burdanda okuyorum ama orası olursa daha ciddiye alıp başlıcamı düşünüyorum

merhaba şuan ne seviyedesin bilemiyorum bahseder misin? dilatör set gönderip başında sopayla bekleriz yani yeterki sen iste :)

hayırlı geceler...bir şey danışmak istiyorum bu vajinismusu yendikten ne kadar sonra hamile kalma şansı oluyor tabi kişiden kişiye değişir biliyorum ama çok merak ediyorum ????

1 hafta geçti ve sizleri çok özledimm nasılsınız kızlarrrr öncelikle msjımı yazıyım dedim sonra bi bakayım kim ne etmiş ne etmemiş

hayırlı geceler...bir şey danışmak istiyorum bu vajinismusu yendikten ne kadar sonra hamile kalma şansı oluyor tabi kişiden kişiye değişir biliyorum ama çok merak ediyorum ????

:) Allahın takdiri, ben çok şükür hemen kaldım çok istedik çünkü ama hamile kaldım diye ilişkiyi bırakmadım çünkü yeni aşmıştım ve henüz alışamamıştım. Ama yaşınız müsait ve çevre baskısı faktörü yoksa bikaç ay alışıp o şekilde korunmasız ilişki yaşamak daha sağlıklı olur tabi bebe nezaman gelir sağlık sorunu yoksa kısmet :)

yaş biraz geckin gecen ay yendim ama bu ay tam korunmasız giriyorum ilişkiye krem ilac vs olmadan çok istiyorum inşallah olur...Allah sizide kurtarsın en yakın zamanda hayırlı olsun:)

yaş biraz geckin gecen ay yendim ama bu ay tam korunmasız giriyorum ilişkiye krem ilac vs olmadan çok istiyorum inşallah olur...Allah sizide kurtarsın en yakın zamanda hayırlı olsun:)

çok sevindimm kurtulmanıza Allah başka dert vermesin, ben kayganlaştırıcı kullanırken kaldım ve çok şükür hiç beklemedim umarım siz de beklemezsiniz

buarada çok saolun bekliyoruz 4 gözle

çok sevindimm kurtulmanıza Allah başka dert vermesin, ben kayganlaştırıcı kullanırken kaldım ve çok şükür hiç beklemedim umarım siz de beklemezsiniz

buarada çok saolun bekliyoruz 4 gözle

elimde olmadan kendimi dinliyorum bir belirti var mı diye eşimde cok istiyor hayırlısıyla o anı yaşarım inşallah:))

elimde olmadan kendimi dinliyorum bir belirti var mı diye eşimde cok istiyor hayırlısıyla o anı yaşarım inşallah:))

ben de ,lk aydan kalacak mıyım diye çok merak ettiğim için hatta reglime 1 hafta varken test bile yapmıştım (negatifti) hiçbir belirtim dahi yoktu ama bebeğim o dönem tutunmuş anasına darısı başınıza inşallah

mrb arkadaşlar biraz önce egzersizden kalktım buraya koştum.. kaç gündür uğraıyorum parmak egzersizi yapıyorum. tek parmak 2 boğumdan sonra ilerleyemiyorum.işaret ve orta parmağı 2 boğumu tamamen alıyorum buna da çok şükür tabi ama sonrasında parmağım bükülüyor itemiyorum bir türlü. uzanarak çalışıyorum biraz doğruluyorum yana dönüyorum falan olmuyor..( oyurarak sanki üst pozisyondaymış gibi hiç yapamıyorum.) biraz fazla uğraştım galiba saatlerce tahriş de oldu acı yanma var o bölgede bir de kasıklarımda ağrı.parmak egzersizi yapanlar nasıl ilerlediniz acaba? yardımcı olur musunuz

nasılsınız kızlar ben ne yapcam bilemedim kararsızım sızlere bi sorayım dedim ben renglıydım bitti çok şükür eşim yarın gelcek deneyelim diyor 9 cm aparat kullanıyodum rengli olmadan.şimdi baya bi ara verdim ya rengli den dolayı tedirginim.egzersizlere hiç başlamadan önce de denemiştik sonu hep hüsranla bittimişti gen hüsrana ugrarmıyım sizce? egzersizi tam olarak tamamlayıp ölemi eş denemesi yapmam gerekli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…