- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.541
iyi hadi hayırlısı en yakın zamanda gidip muayene olmanı bekliyoruz...
sehervakti kız niye bıkalım kız cadııııııııııı denk gelmemişizhaaa ayrıca sanırım pekde sık girmiyosun o yüzden
rabbim gönlüne göre sağlıklı versin bacım
bizlerede dua et hamilelik olsunnnn ufff
bende burda yendim canım bu pozisyonda alıştırdım kendimi,kesinlikle bu pozisyonda denemeni tavsiye ederim,normalde bacaklarımı tam olarak açamadığım için bu pozisyonda bacakları yukarı dikerek daha kolay olmuştu.
Gökçe siz nasıl yendiniz ne kadar zaman aldı? ara sıra okudum hep ama tam olarak yöntemleri okumadım bana kısaca anlatırmısın?
ne olsun bacım idare eder... hala hamile değilim :)
bizim adam hala köpek istiyor bebek değil.... böyle senin nasıl geçiyor hamilelik.. şu hamilelik takvimini yapaydın takip ederdik kaçıncı haftada oldğnu.
3 ayı devirdin dimi bacım
maşallah ne diyimmm isim düşündünmüayyyyyyyyy çok heyecanlı bişey yaaa bana da bizede dua et
3 ay bıttı 4 aydayız ya bu hamılelık takvımını nasıl ayarlıyorduk bır turlu yapamadım ugrastım bakalım cınsıyet bellı olsunda ısım kolay hazır ısmı ıns rabbım herkese bu duyguyu nasıp etsın zamanla olur ya takma
kızlar bana birisi msn aracılığıyla yardımcı olamaz mı ya her gün beni denetleyecek bir arkadaşa ihtyacım var yoksa ben bunu başaramıcam kaç defaparmak denemesini yarıda bıraktım kimse yok mu yenenerden bana yol gösterecekburdanda okuyorum ama orası olursa daha ciddiye alıp başlıcamı düşünüyorum
hayırlı geceler...bir şey danışmak istiyorum bu vajinismusu yendikten ne kadar sonra hamile kalma şansı oluyor tabi kişiden kişiye değişir biliyorum ama çok merak ediyorum ????
:) Allahın takdiri, ben çok şükür hemen kaldım çok istedik çünkü ama hamile kaldım diye ilişkiyi bırakmadım çünkü yeni aşmıştım ve henüz alışamamıştım. Ama yaşınız müsait ve çevre baskısı faktörü yoksa bikaç ay alışıp o şekilde korunmasız ilişki yaşamak daha sağlıklı olur tabi bebe nezaman gelir sağlık sorunu yoksa kısmet :)
yaş biraz geckin gecen ay yendim ama bu ay tam korunmasız giriyorum ilişkiye krem ilac vs olmadan çok istiyorum inşallah olur...Allah sizide kurtarsın en yakın zamanda hayırlı olsun:)
çok sevindimm kurtulmanıza Allah başka dert vermesin, ben kayganlaştırıcı kullanırken kaldım ve çok şükür hiç beklemedim umarım siz de beklemezsiniz
buarada çok saolun bekliyoruz 4 gözle
elimde olmadan kendimi dinliyorum bir belirti var mı diye eşimde cok istiyor hayırlısıyla o anı yaşarım inşallah:))
ben de ,lk aydan kalacak mıyım diye çok merak ettiğim için hatta reglime 1 hafta varken test bile yapmıştım (negatifti) hiçbir belirtim dahi yoktu ama bebeğim o dönem tutunmuş anasınadarısı başınıza inşallah
kızlar sadece inanın ve isteyin..
aparat olmadan eşimle yeneceğime inanıyorum dedim,baktım olmuyo tam aparat almaya başladım denemeden,son kez deneyelim dedik ve OLDUUUUUUUUUUUU,kızlar dün gece yendikkkkk :)))
Şöyle anlatayım gayte neşemiz yerindeydi,ve ilk defa görev gibi olmadan sadece mutlu olduk
sonrasında biraz ön sevişmeyle rahatladık ve nerdeyse uyumak üzere olduğum için bütün vücudum gevşekti (off yardımım olsun die yazıyorum,acık oluyo biraz ama kusurama bakmayın )
sonra kızların dediği gibi ben üstte sırtım dönük denedik.Buarada dr bana verdiği jeli ilk defa tam anlamıyla içime döktük ve biraz bekledim.eşimede vazelin :)
üstte denedim biraz rahatladım cesaret geldi baktım hiç acımıyo ama ilerlemedi.
sonra ben alta geçtim ve eşim oldu dedi gözlerimi açtım ve inanamadım,halada acabamı diyorum şaşkınlıktan.kalktık burda ki gibi evde bide halay çektik eşimle :)))))))hemen kan gelmedi bu arada.sabah cok az kahverengi birşey geldi.orasını bende tam anlamadım
ama hem isteyin,hem korkamyın anlaşılmıyo bile ve mutlaka kayganlaştırıcı kullanın.
Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
canım bende 2 yıllık evliyim ve hala esımle ılıskıye gıremıyorum her denememız bır husran. 2 gundur bu sıtede yazılanları okuyorum. parmak egzersızı dıyorlar bu aksam denedık esımın serce parmagının sadece 2 boğumu girdi ama okadar kasıldım ki anlatamam o kucucuk parmak gırınce boyle oluyorsa p... gırınce nasıl olacak( sen bana bu surecte neler yapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursan cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?