Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım genelde 10 santimden sonra oluyo ben 10 santimden sonra yenmiştim ama dokuzlada yenilir bir santimden birşey olmaz ama ilk önce aparatı bi dene sonra çıkarır çıkarmaz eş denemesine geç olabilir...

daya25 canımmmmmmmmm ayy gelin olmuşsun çokk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benim yaaa Allah ım bizede nasip etsin inş. ay başka kim gelin oldu bak bak bitmedi yeteramabukadar canımcım sen neyaptınnn ne aşamadasın

bnada yardımcı olun arkadaslar cok zor drumdyım artık
canım korkma erteleye erteleye nereye kadar cesaretli ol ve bi karar ver ondan sonrası geliyo bak serçe parmagı almışsın demek oluyoki devamıda gelir... sen kendin denemeye geç egzersizlerini yap ayna karşısında serce parmağınla başla ve giderek kalınlaştır aparatta hazırlayabilirsin o daha ii oluyo genelde sonra giderek aparatı kalınlaştır erteleme sakın yoksa hep böyle gider egzersilerini yaparsan sonunda çook mutlu olacaksın kararlı ol ve başar canım

yasasin egzersizlere tekrar baslamissin! cok sevindim parmak konusunda malesef deneyimim sifir, bükülmeden bahsedince acaba sana dilatör seti yollayalim ister misin diye sorayim dedim.

hayırlı geceler...bir şey danışmak istiyorum bu vajinismusu yendikten ne kadar sonra hamile kalma şansı oluyor tabi kişiden kişiye değişir biliyorum ama çok merak ediyorum ????

Tatlım Bunun İçin Kesin Bişey Söylemek Mümkün Değil. :44:
Seninde dediğin gibi Bu Kişiden Kişiye değişir.Belli Bir zamanı Yoktur.
Ama Bizim Önerimiz İlişkiye girmeye iyice Alıştıktan sonra Hamile Kalınması

23 yaşında evlendim. O sırada üniversiteyi yeni bitirmiştim. Kocamla bir buçuk sene nişanlı kalmıştık ama ilişkiye girmemiştik. ikimiz de ilk gecemizin özel olmasını istiyorduk. Gerçi onun benden önce de sevgilileri olmuştu ama benim isteklerime hep saygılıydı. Kendimi vajinismus gibi bir hastalığın üstünde görüyordum. Modern, iyi eğitimli, sağlıklı bir ilişkisi olan bir kadına neden olsun ki? Ama oldu. İlk gecemiz kabusa döndü. Ardından tam bir sene uğraştım ama sonunda doğru yaklaşımı buldum. Benim asıl sorunum inkar etmek, kendine konduramamaktı. Şok olmuştum. Ancak çok şanslı bir kadınım. Kocam asla bana baskı yapmadı, hatta suçluluk ve utanç duymamam gerektiğini de sürekli o telkin etti bana. Beraber psikolojik yardım almaya başaldık ve çeşitli egzersizler sonunda yendim bu illeti. Şimdi 34 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim. Bu konudaki tecrübe ve öğrendiklerimi paylaştığım bir blog yazmaya başladım. Adresini buraya yazarsam sorun olur mu bilmem. ama merak eden olursa özel mesajdan linki gönderirim. Henüz daha işin başındayım ama şuna inandım: vajinismusu yenen kadınlar korkmadan utanamdan tecrübelerini paylaşmalılar ki hem hala bu sorunla uğraşan kadınlara destek olsunlar hem de onlara pozitif hikayeleri ile ilham versinler.

Çok merak ettim linki gönderirseniz okumak isterim , belki faydası olur cesaret gelir ben de egzersiz yapıyorum...

1 hafta geçti ve sizleri çok özledimm nasılsınız kızlarrrr öncelikle msjımı yazıyım dedim sonra bi bakayım kim ne etmiş ne etmemiş
cecoşş çok özledik seni yahu ben iyyim sen nasılsın, neler yapıyosun
canım, eğer parmakta zorlanıyosan muma geçebilirsin.. ben de sen gibiydim, tek parmak rahat alıyodum, ama 2 parmağa geçince zorlanmıştım. ben de muma geçtim

kızlar bu dilatör seti yollama mevzusu nedir, ikidir farklı kişilerden dilatör seti yollayalım mesajını gördüm topikte, anlam veremedim:26:

canım regliden hemen sonra emin ol daha rahat oluyor, sakın tedirgin olma. ) 9 cm yapmışsın zaten 10 cm' yi de yap. 10 cm' den sonra olabiliyor, bence 12 - 13 cm pek de gerekli değil. Ama eğer eş denemesinde yapamazsan birkaç cm daha büyütebilirsin. Kendinizi illa şu cm'ye gelmedenn olmaz diye şartlamayın, olmayınca da üzülme. 9 cm çokk iyi bir ilerleme. Olacakkkkkk çok az kaldıııı bol boll denemeeee

eğer cesaret edip o küçücük parmağı bile sokmayı başardıysan bravo sana derim merak etme egzersizlerle kaslarını kontrol etmeyi, oranın nasıl boşluk olduğunu öğreniyosun sakın gözün korkmasın, oraya ne sokarsan onun şeklini alır.. eğer serçe parmak aldıysan , işaret parmağına rahatlıkla geçebilirsin kayganlaştırıcı jelle daha rahat girmesini sağlayabilirsin, eğere tahriş sorunun varsa, bepanten le halledebilirsin

canım bende 2 yıllık evliyim ve hala esımle ılıskıye gıremıyorum her denememız bır husran. 2 gundur bu sıtede yazılanları okuyorum. parmak egzersızı dıyorlar bu aksam denedık esımın serce parmagının sadece 2 boğumu girdi ama okadar kasıldım ki anlatamam o kucucuk parmak gırınce boyle oluyorsa p... gırınce nasıl olacak ( sen bana bu surecte neler yapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursan cok sevınırım

Ayşegül'cüm serçe parmak da canının acımasının sebebi; kendini kasmandan kaynaklanıyor. Bence işe önce vajinanı aynada incelemekle başla, ıkındığında deliğin açıldığını gör. Alış o görüntüye. Sonra jel kullanarak parmak denemesi yap. (Jel kullanmazsan ıslanmadığın için canın acır.) Bol bol nefes alıp verirken ilerleyeceksin. Tabi ki pat diye olmayacak. Kendini rahatlat. Bence önce kendin yap. Çünkü, kontrol sende olduğundan canın acıdığında bekletirsin, sonra ilerletirsin. Sen istemeden ilerleme olmayacağı için de daha rahat olursun . Daha sonra eş parmağı denemesine geçersiniz. Bir kere başarısız oldu diye hiç yapamayacaksın diye birşey yok. Yapacağına inan canım :)

Kızlarr lütfen geçmişi okuyun. Emin olun çok faydası oluyor. Sizinle aynı noktada takılanların nasıl ilerlediğini öğrenip, uyguluyorsunuz, gaza geliyorsunuz. Hatta geçmiş de birbiriyle yarışanlar bile vardı:) İnanın bu çok hızlı ilerlemenizi sağlayacak. Hergün geçmişi okuyarak pc karşısında egzersiz yapın. Ya da motivasyonunuz mu yok, moraliniz mi bozuk, egzersiz yapmak mı istemiyorsunuz, tamamm! sizden tek birşey istiyorum Geçmişi okuyun. Bu sizi harekete geçirecektir. Okudukça korkularınızı yenecek, yalnız olmadığınızı göreceksiniz. Gerekirse notlar alın kendinize. Elinizden geleni yapmadan bunu aşamazsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…