- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.561
canım genelde 10 santimden sonra oluyo ben 10 santimden sonra yenmiştim ama dokuzlada yenilir bir santimden birşey olmaz ama ilk önce aparatı bi dene sonra çıkarır çıkarmaz eş denemesine geç olabilir...nasılsınız kızlar ben ne yapcam bilemedim kararsızım sızlere bi sorayım dedim ben renglıydım bitti çok şükür eşim yarın gelcek deneyelim diyor 9 cm aparat kullanıyodum rengli olmadan.şimdi baya bi ara verdim ya rengli den dolayı tedirginim.egzersizlere hiç başlamadan önce de denemiştik sonu hep hüsranla bittimişti gen hüsrana ugrarmıyım sizce? egzersizi tam olarak tamamlayıp ölemi eş denemesi yapmam gerekli acaba
canım korkma erteleye erteleye nereye kadar cesaretli ol ve bi karar ver ondan sonrası geliyo bak serçe parmagı almışsın demek oluyoki devamıda gelir... sen kendin denemeye geç egzersizlerini yap ayna karşısında serce parmağınla başla ve giderek kalınlaştır aparatta hazırlayabilirsin o daha ii oluyo genelde sonra giderek aparatı kalınlaştır erteleme sakın yoksa hep böyle gider egzersilerini yaparsan sonunda çook mutlu olacaksın kararlı ol ve başar canımbnada yardımcı olun arkadaslar cok zor drumdyım artık
1 hafta geçti ve sizleri çok özledimmnasılsınız kızlarrrr öncelikle msjımı yazıyım dedim sonra bi bakayım kim ne etmiş ne etmemiş
aynen bende senin gibi aylık evliyim cnm 18inde 2 ay olcak.egzersiz falan yapıyomusun .
mrb arkadaşlar biraz önce egzersizden kalktım buraya koştum..kaç gündür uğraıyorum parmak egzersizi yapıyorum. tek parmak 2 boğumdan sonra ilerleyemiyorum.işaret ve orta parmağı 2 boğumu tamamen alıyorum buna da çok şükür tabi ama sonrasında parmağım bükülüyor itemiyorum bir türlü. uzanarak çalışıyorum biraz doğruluyorum yana dönüyorum falan olmuyor..( oyurarak sanki üst pozisyondaymış gibi hiç yapamıyorum.) biraz fazla uğraştım galiba saatlerce tahriş de oldu acı yanma var o bölgede bir de kasıklarımda ağrı.parmak egzersizi yapanlar nasıl ilerlediniz acaba? yardımcı olur musunuz
hayırlı geceler...bir şey danışmak istiyorum bu vajinismusu yendikten ne kadar sonra hamile kalma şansı oluyor tabi kişiden kişiye değişir biliyorum ama çok merak ediyorum ????
23 yaşında evlendim. O sırada üniversiteyi yeni bitirmiştim. Kocamla bir buçuk sene nişanlı kalmıştık ama ilişkiye girmemiştik. ikimiz de ilk gecemizin özel olmasını istiyorduk. Gerçi onun benden önce de sevgilileri olmuştu ama benim isteklerime hep saygılıydı. Kendimi vajinismus gibi bir hastalığın üstünde görüyordum. Modern, iyi eğitimli, sağlıklı bir ilişkisi olan bir kadına neden olsun ki? Ama oldu. İlk gecemiz kabusa döndü. Ardından tam bir sene uğraştım ama sonunda doğru yaklaşımı buldum. Benim asıl sorunum inkar etmek, kendine konduramamaktı. Şok olmuştum. Ancak çok şanslı bir kadınım. Kocam asla bana baskı yapmadı, hatta suçluluk ve utanç duymamam gerektiğini de sürekli o telkin etti bana. Beraber psikolojik yardım almaya başaldık ve çeşitli egzersizler sonunda yendim bu illeti. Şimdi 34 yaşındayım ve iki çocuk annesiyim. Bu konudaki tecrübe ve öğrendiklerimi paylaştığım bir blog yazmaya başladım. Adresini buraya yazarsam sorun olur mu bilmem. ama merak eden olursa özel mesajdan linki gönderirim. Henüz daha işin başındayım ama şuna inandım: vajinismusu yenen kadınlar korkmadan utanamdan tecrübelerini paylaşmalılar ki hem hala bu sorunla uğraşan kadınlara destek olsunlar hem de onlara pozitif hikayeleri ile ilham versinler.
cecoşş çok özledik seni yahu1 hafta geçti ve sizleri çok özledimmnasılsınız kızlarrrr öncelikle msjımı yazıyım dedim sonra bi bakayım kim ne etmiş ne etmemiş
canım, eğer parmakta zorlanıyosan muma geçebilirsin.. ben de sen gibiydim, tek parmak rahat alıyodum, ama 2 parmağa geçince zorlanmıştım. ben de muma geçtimmrb arkadaşlar biraz önce egzersizden kalktım buraya koştum..kaç gündür uğraıyorum parmak egzersizi yapıyorum. tek parmak 2 boğumdan sonra ilerleyemiyorum.işaret ve orta parmağı 2 boğumu tamamen alıyorum buna da çok şükür tabi ama sonrasında parmağım bükülüyor itemiyorum bir türlü. uzanarak çalışıyorum biraz doğruluyorum yana dönüyorum falan olmuyor..( oyurarak sanki üst pozisyondaymış gibi hiç yapamıyorum.) biraz fazla uğraştım galiba saatlerce tahriş de oldu acı yanma var o bölgede bir de kasıklarımda ağrı.parmak egzersizi yapanlar nasıl ilerlediniz acaba? yardımcı olur musunuz
nasılsınız kızlar ben ne yapcam bilemedim kararsızım sızlere bi sorayım dedim ben renglıydım bitti çok şükür eşim yarın gelcek deneyelim diyor 9 cm aparat kullanıyodum rengli olmadan.şimdi baya bi ara verdim ya rengli den dolayı tedirginim.egzersizlere hiç başlamadan önce de denemiştik sonu hep hüsranla bittimişti gen hüsrana ugrarmıyım sizce? egzersizi tam olarak tamamlayıp ölemi eş denemesi yapmam gerekli acaba
bnada yardımcı olun arkadaslar cok zor drumdyım artık
bnada yardımcı olun arkadaslar cok zor drumdyım artık
kızlar bu dilatör seti yollama mevzusu nedir, ikidir farklı kişilerden dilatör seti yollayalım mesajını gördüm topikte, anlam veremedim:26:
satışını falan yapıyolardır reklam yapıyolar galiba burası reklam yapma yeri ya
kızlar bu dilatör seti yollama mevzusu nedir, ikidir farklı kişilerden dilatör seti yollayalım mesajını gördüm topikte, anlam veremedim:26:
Anlam veremediğiniz nokta nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?