Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

satışını falan yapıyolardır reklam yapıyolar galiba burası reklam yapma yeri ya

"belli bir ücret karşılığı dilatör temin edilir" ya da benzer bir yazı mı paylaştıkta reklam kanısına vardınız acaba?

bilmiyorum valla, ama şaka yollu söylüyolar yapamıyosan dilatör seti yollayıp başında bekleyelim falan Allahım yaa.

profilimizde "forumdaki cevaplarımız" adı altında geçmişimizi görebilirsiniz, araştırmadan şaka yollu yapamıyorsan gönderelim ya da böyle çirkin bir yaklaşımı nasıl sezdiniz arkadaşlar! Setler var elimizde ve bu setler zealea'nın, saolsun setlerin kolaylığını ve rahatlığını görünce herkes faydalansın istedik suç mu? gerçekten ihtiyacı olana da göndereceğiz lütfen araştırmadan başkalarının kafasını karıştırmayın

he şaka yollu başında bekleriz yazıma gelince msnden destek verip başımda bekleyecek olan yok mu yazanaydı o yazım! şakası makası yok bu iş disiplin istiyor adı üzerinde erteleme hastalığı malesef

arkadaşınızın mı bu setler, yani kullandığı şeyleri, ücretsiz mi gönderiyor pek anlamadım:26:

bnada yardımcı olun arkadaslar cok zor drumdyım artık

Merhaba,
elimizden gelirse tabiki bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşırız, ama önce senin aşamanı belirtmen gerek yani anatomik sorun olmadığını mı düşünüyorsun? Eğer kasılma sonucu bu durumdaysan önce ayna ile başlaman gerek uzunca bakıp sonra dokunmaya çalışmak ilk işin olmalı

arkadaşınızın mı bu setler, yani kullandığı şeyleri, ücretsiz mi gönderiyor pek anlamadım:26:

kullandığının dışında almış olduğu setleri "ücretsiz" gönderiyor setlerin dezenfekte edilmesi kolay ; kaynamış suya sirke döküp içinde bekletilmesi yeterli pürüzsüz plastik set bunlar ve de 4 boy ilkini sokunca çorap söküğü gibi peşi geliyor buyüzden bu setlerin bu forumda sirkülasyonu çok önemli

tamam şimdi anladım, ama keşke o zaman başlık açsaydın ücretsiz olarak gönderebilirim diye. burda çok görüyoruz reklam yapan ,satış yapan.. kusura bakma olur mu, yanlış anlamışım

tamam şimdi anladım, ama keşke o zaman başlık açsaydın ücretsiz olarak gönderebilirim diye. burda çok görüyoruz reklam yapan ,satış yapan.. kusura bakma olur mu, yanlış anlamışım

genelde dr reklamı yapılıyor burda ama set reklamı hiç görmedim daha daha önce set gönderdiğimiz yenen arkadaşlar da bu forumdan, topic açmak yerine çok aktif kurtarıcımız olan bu forumda yazmak daha mantklı çünkü herkes dilatör seti bilmiyor parmakla ya da streçlenmiş mumla-kulak çubuğuyla başlamaya çalışıyor ben şahsen yapamayıp, yapamadığım için de forumdan uzaklaşmıştım, bu da erteleme hastalığı malum erteledikçe bizden gidiyor

burda satış yapmak yasak. açın bi konu, eğer isteyen olursa gelir topiğinize gelir alır

satışını falan yapıyolardır reklam yapıyolar galiba burası reklam yapma yeri ya

hmm forumda yenisiniz o zaman, zira haziran ayindan beri burada elimizdeki dilatörleri dolastirmaya calisiyoruz. bosta dilatör oldugu sürece de bize özelden ulasin diye buraya da yaziyoruz. (son mesaj 18 ocakta yazilmis mesela) denk gelmemis olabilirsiniz bu yine de camur atma hakkini vermez.

su ana kadar sadece takdir edildik, reklamla satisla suclamak daha hos oldu tabi. 52:

biz bu isi burada baslattik, bu sekilde bir kac arkadasimizin yenmesine vesile olduk. baska topik acmaya gerek duysaydik aktif olmayacagi icin ihtiyac sahiplerine ulasmak zor olurdu. kimseden hele olayin aslini astarini arastirmadan fikir beyan edenlerden de izin alacak degiliz.

yeni arkadaslar, hosgeldiniz.

elimizde bosta 2 tane 4lü dilatör seti var, dileyene gönderelim. isiniz bitince siz de baskalarina gönderirsiniz ya da bize geri yollarsiniz.

(haziran)

(haziran)

(unuttum tarihi )

(unuttum tarihi)

ve niceleri ( topic ici arama: anahtar kelime: dilatör!!) bu kadar basit! ama camur atmak kadar degil malesef.

Çok merak ettim linki gönderirseniz okumak isterim , belki faydası olur cesaret gelir ben de egzersiz yapıyorum...

canım daha forumda yni olduğum için özel mesaj atamıyormuşum. 100 mesaj yazana kadar arkadaş da ekleyemiyorum. forumda link vermek kurallara aykırı değilse veriririm ama kendi reklamını yapar duruma düşmek istemem.

çok yeni başladım yazmaya, cesaretimi ancak toplayabildim.

not: arkadaş ekleyebildiğim veya mesaj atabildiğim ya da foruma eklersem problem olmayacağını anladığım anda yollayacağım sana adresi.

(haziran)

(haziran)

(unuttum tarihi )

(unuttum tarihi)

ve niceleri ( topic ici arama: anahtar kelime: dilatör!!) bu kadar basit! ama camur atmak kadar degil malesef.

ya siz niye bu kadar sinirlendiniz... ben gecemi gündümüzü burda harcıyorum bazen , insanlara egzersiz yapmayı aşıılamak için .. adam gbi anlattınız kusura bakmayın dedim daha neeee

arkadaşım kimsenin çamur attığı falan yok yanlış anladığımızı yazdık yasemin arkadaşımda çok açıklayıcı yazmış yani yanlış anladım diye ayrıca daha önceden burda reklam yapıldığı için bizde sizi öyle sandık ve daha sonra açıklamalarınızı yazınca yanlış anladığımızı bildirdiğimiz halde bu tepki niye anlamadım

şu reklamcıları şikayet edin moderatöre bence

reklamcı değilmiş onlar, dilatör setini ücretsiz olarak dağıtıyolarmış. burda yenisin bilmiyosun diye laf sokuyo bi de
ben 3 aydır burda aralıksız zaman harcıyorum yeniysem bile yenmesine vesile olduğum çok insan var...
dilatörle değil manevi desttekle belki ama, doğru dürüst anlatmamışlar ki ben de satış yapıyolar sandımm..

Son düzenleme:
merhabaaa

ben de bir süre kaydolmadan okuyup okuyup kaçıyordum şimdi ise hayaliyle yaşadığım bebişimi bekliyoruz
Allahın izniyle herkes kurtulsun bu yakamıza yapışıp kalan illetten

yaptığınız çok güzel bişey ama üslubunuz değil.. bilmiyor olabilirim.. ve ben kusura bakmayın dedim çiçekrose ' a. bu konuyu kapatsak iyi olucak keşke açıklamanızı baştan yapsaydınız da bu tartışma çıkmasaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…