- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.581
satışını falan yapıyolardır reklam yapıyolar galiba burası reklam yapma yeri ya
bilmiyorum valla, ama şaka yollu söylüyolar yapamıyosan dilatör seti yollayıp başında bekleyelim falan Allahım yaa.
anlam veremediğim nokta bura satış ve pazarlama yeri değil.. eğer satış yapmıyosan tavsiye amaçlı söylediysen bişey diyemicem
ne satış ne tavsiye canım; bak çok açık yazmışız gönderebiliriz istersen diye :)
"belli bir ücret karşılığı dilatör temin edilir" ya da benzer bir yazı mı paylaştıkta reklam kanısına vardınız acaba?
profilimizde "forumdaki cevaplarımız" adı altında geçmişimizi görebilirsiniz, araştırmadan şaka yollu yapamıyorsan gönderelim ya da böyle çirkin bir yaklaşımı nasıl sezdiniz arkadaşlar! Setler var elimizde ve bu setler zealea'nın, saolsun setlerin kolaylığını ve rahatlığını görünce herkes faydalansın istedik suç mu? gerçekten ihtiyacı olana da göndereceğiz lütfen araştırmadan başkalarının kafasını karıştırmayın
he şaka yollu başında bekleriz yazıma gelince msnden destek verip başımda bekleyecek olan yok mu yazanaydı o yazım! şakası makası yok bu iş disiplin istiyor adı üzerinde erteleme hastalığı malesef
bnada yardımcı olun arkadaslar cok zor drumdyım artık
arkadaşınızın mı bu setler, yani kullandığı şeyleri, ücretsiz mi gönderiyor pek anlamadım:26:
kullandığının dışında almış olduğu setleri "ücretsiz" gönderiyor setlerin dezenfekte edilmesi kolay ; kaynamış suya sirke döküp içinde bekletilmesi yeterli pürüzsüz plastik set bunlar ve de 4 boy ilkini sokunca çorap söküğü gibi peşi geliyor buyüzden bu setlerin bu forumda sirkülasyonu çok önemli
tamam şimdi anladım, ama keşke o zaman başlık açsaydın ücretsiz olarak gönderebilirim diye. burda çok görüyoruz reklam yapan ,satış yapan.. kusura bakma olur mu, yanlış anlamışım
merhaba egzersizciler,
gözden kacmissa, okumayan olduysa diye tekrar etmek istiyorum. dilatör setiyle calismak isteyen ama bulamayan ya da bunlara para vermek istemeyen varsa, bana mesaj atsin. egezersizlerini bitirip, basardiktan sonra dilatörleri birakana kadar size dilatör yolluyoruz, isiniz bitince tekrar bize yollamanizi istiyoruz. dilatörleri incelemek isteyen varsa: amielle comfort serisini internetten arastirabilir. kolay gelsin hepinize.
burda satış yapmak yasak. açın bi konu, eğer isteyen olursa gelir topiğinize gelir alır
satışını falan yapıyolardır reklam yapıyolar galiba burası reklam yapma yeri ya
yeni arkadaslar, hosgeldiniz.
elimizde bosta 2 tane 4lü dilatör seti var, dileyene gönderelim. isiniz bitince siz de baskalarina gönderirsiniz ya da bize geri yollarsiniz.
daha önce görmemis olanlar olabilir, elimizde sifir 4 parcalik (amielle comfort) dilatör seti var. dilatörle calismak isteyen ve isi bitince tekrar bize geri yollamayi kabul eden bir egzersizci araniyor. daha önce talip olan arkadasimiz vazgecti. dilatör seti hala bosta.
dilatör setlerini döndürmeye devam ediyoruz. 3. bir set daha var, isteyene yenip alistiktan sonra tekrar bize (sela, cicekrose, zealea ) geri göndermek sartiyla yolluyoruz. biz sonra gene baska birine göndermek üzere geri istiyoruz.
set amielle comfort. internetten bakabilirsiniz. bu setin aynisi ile buradan bir arkadasimiz (venüsmars) 2 gün gibi bir sürede yendi. yakinda o set de sirkulasyona girer insallah. bu dilatörler parmak egzersizi yapamayanlar icin gayet uygun. temizligi sicak su ve sabunla, dezenfektasyonu sirkeli suyla. daha önce kullanilmamis. paketin teslimi yaklasik 1 hafta kadar sürebiliyor, bunu da göz önünde bulundurarak bu sete talip varsa haber eylesin.
cok cok tebrikler, halayini cekecegimizi biliyordum. eminim cicekrose da cok sevinecek. neyse önce halay:
ve bir duyuru:
dilatör setiyle calismak isteyenler varsa lütfen özelden ulassin. elimizde 4 boydan olusan amielle comfort dilatör seti var. egzersiz ve alisma süresince dilatörler sizde kaliyor, isiniz bittikten sonra bir baskasinin kullanmasi icin bize geri iade etmenizi istiyoruz.
Çok merak ettim linki gönderirseniz okumak isterim , belki faydası olur cesaret gelir ben de egzersiz yapıyorum...
(haziran)
(haziran)
(unuttum tarihi )
(unuttum tarihi)
ve niceleri ( topic ici arama: anahtar kelime: dilatör!!) bu kadar basit! ama camur atmak kadar degil malesef.
hmm forumda yenisiniz o zaman, zira haziran ayindan beri burada elimizdeki dilatörleri dolastirmaya calisiyoruz. bosta dilatör oldugu sürece de bize özelden ulasin diye buraya da yaziyoruz. (son mesaj 18 ocakta yazilmis mesela) denk gelmemis olabilirsiniz bu yine de camur atma hakkini vermez.
su ana kadar sadece takdir edildik, reklamla satisla suclamak daha hos oldu tabi. 52:
biz bu isi burada baslattik, bu sekilde bir kac arkadasimizin yenmesine vesile olduk. baska topik acmaya gerek duysaydik aktif olmayacagi icin ihtiyac sahiplerine ulasmak zor olurdu. kimseden hele olayin aslini astarini arastirmadan fikir beyan edenlerden de izin alacak degiliz.
şu reklamcıları şikayet edin moderatöre bence
şu reklamcıları şikayet edin moderatöre bence
hmm forumda yenisiniz o zaman, zira haziran ayindan beri burada elimizdeki dilatörleri dolastirmaya calisiyoruz. bosta dilatör oldugu sürece de bize özelden ulasin diye buraya da yaziyoruz. (son mesaj 18 ocakta yazilmis mesela) denk gelmemis olabilirsiniz bu yine de camur atma hakkini vermez.
su ana kadar sadece takdir edildik, reklamla satisla suclamak daha hos oldu tabi. 52:
biz bu isi burada baslattik, bu sekilde bir kac arkadasimizin yenmesine vesile olduk. baska topik acmaya gerek duysaydik aktif olmayacagi icin ihtiyac sahiplerine ulasmak zor olurdu. kimseden hele olayin aslini astarini arastirmadan fikir beyan edenlerden de izin alacak degiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?