- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.621
evet, set ya da parmak/aparat direk başlamak imkansız ben de okur okur ağlardım :) onu soksam zaten bu işi beceririm diye nitekimde 1 yıl sonra kaydolup yazmaya başlayıp kulak çöpünü de yapamayıp yine kaçmıştım forumdan...
Zİyaretçi ve yeni arkadaşlarımıza çok samimi sesleniyorum, kaydolmasanızda mutlaka önce ayna, aynada bakışmak çünkü hepimiz biliyoruz ki aynada bile bakınca midemiz bulanıyor kaldıki dokunalım, aynada bakmaya alışınca kayganlaştırıcı kullanarak önce dokunmaya sonrada yavaş yavaş dudaklarını tutup açmaya çalışmalıyız.Dudaklarına dokununca onları ayırmayı başarınca yani burundan deriiin nefes alıp ağızdan verirken ıkınırsak oranın açıldığını aynada resmen görüyoruz, mesela ben bu açılan deliği gördüğümde eşimle yanlış yere denemeye çalıştığımızı da görmüştüm :) dilatör ya da aparat-parmak bundan sonraki süreç. İşte herkes farklı, kimi bakıp dokunuyor, kimi bacak açamıyor sadece okuyanlara başlamaya cesareti olmayıp ben onu soksam zaten o işi de yaparım diyenlere şunu demek istiyorum buna başlamak evet zor, ama imkansız değil sadece ilk adım vajiyle tanışma merasimi için ayna egzersizi
26 cnm senin ?
bend 20 bıtıryorum 2 ay sonra ınsallah :) tanıstıgma cok sewındımm :)
bende memnun oldum
Canlarımm Konunun Tartışılma Noktasına Geldiğini Görünce söylemek İstedim.
Bahsettiğiniz Kişiler Çok Çok eskiden. Yeni değiller yani. Taa benim zamanımdan Önce Varlardı diye biliyorum.:44:
Yardım Amaçlı dilatör seti gönderiyolar.
Yani Konu Daha fazla tartışma Boyutuna Gelmesin diye söylemek İstedim
su reklamcilar gibi ithamlari, acin edin, baska topikte satin vb. gibi emir cümlelerine karsi bile gayet kibarca gecmiste bu isin sorunsuzca hic bir yanlis anlasilmaya mahal vermeyecek kadar acikca ifade edildigine dair verilen referanslari, ben eskilerdenim tribiyle yeni üyeleri azarliyor olarak anlayip sikayet edebilmis üyelerin karsinda boynum kildan incedir, bu kisilere ithafen özür yazim:
siz yenisiniz sanirim derken kastedilenin daha önce herhalde bu mesajlari görmediniz, bizler satici degil, bu topikte bu hastaligi yenmis, yani bu rahatsizligi bizzat yasamis kimseleriz, ve belirli bir süreye kadar sizin simdi yeni gelenlere verdiginiz manevi destegi biz de verdik, ve ara ara dilatörler dönüs yaptikca bu mesajlari yaziyoruz manasindaydi. Böylesine acik bir mesaji bir daha böyle aciklamak durumunda kaldigim icin inanin hayretler icindeyim. saka gibi. konuya bellirli bir cerceve boyunca hakim olabilecek forum moderatörlerini ayri tutarim.
Metinsel diyaloglalrda vurgu vb. okuyucunun tekelinde oldugu icin anlayis farkliliklarinin olmasi gayet normal. Azarlandigini düsünen algilardan özür dilerim. Günlük yasamiminda da ana-akim forum dilindeki gibi canimli, cicimli pek konusmam. Burada da öyleyim.
Inanin sok icindeyim, Türkiyede erisimi zor ve fiyati gereginden cok pahali ve zamaninda da talep oldugu icin gönüllü bu isi yapan 3 kisiyiz. O kadar safca ve iyi niyetle basladik ki Daha önce baska seylere kizip, kirilip sadece dilator setlerini dagitmak üzere ugrayacagimi belirttigim bu topikten, yanlis anlasilmis, haksizca yaftalanmis, ve resmen sikayetle kovalanmis da olduk. bu da güzel.
ben kendi adıma söylüyorum sizi şikayet etmedim, buraya üye olduğumdan beri de kimseyi şikayet etmedimbu topiğe her gün yeni insanlar katılıyor bilmiyor olabiliriz dedim.. arkadaşınız açıkladı ve sizi taktir ettiğimi söyledim ben üzerime düşeni yapıp kusura bakmayın demem rağmen senin bizlere çamur attın demen biraz olmadı neyse konu açıklığa çoktan kavuştu, ben zaten uzatma taraftarı değilim
yasasin egzersizlere tekrar baslamissin! cok sevindimparmak konusunda malesef deneyimim sifir, bükülmeden bahsedince acaba sana dilatör seti yollayalim ister misin diye sorayim dedim.
canım bu konudaki tartışmaları yeni gördüm ve çok üzüldümsizin ne kadar samimi olduğunuzu biliyorum. aylar önce msn de sabah 4 e kadar beni teselli etmeni ( başımı beklemeni ) asla unutamam.
dilatör konusunda ben dün gece zaten çiçekrose ye özelden mesaj atmıştım ve istemiştim.senin de bu setlerden gönderdiğini bilmiyordum. mesaj atmış ben de biraz önce adresimi gönderdim ama çıktı galiba forumdan..
çıkmadımmm burdayımm, 10dk.da 1 msj yazılıyor ya adını görmemişim sonradan gördüm en kısa zamanda elinde olması için hemen diğer kişiye telefon ettim ama açmadı açar açmaz bilgilerini verip sana da özelden bilgi vereceğim.
çooook teşekkür ederim canım. sabırsızlıkla bekliyorum.:)
zealea da ekliymişsin zaten ama çok zorlanırsan ilki için kendi deneyimimizi aktarmak için ararım ben yeterki bir kişi daha kurtulsun. zaten daha kaçışın olmaz elimizden inşallah :)
bunalıma girdiğimden dolayı forumu bile takip etmiyordum bi süredir.bu konudan da sürekli kaçıyordum ama üzerine gitmeyince olmuyormuş. inş bu sefer yılmak yok sayenizde yeneceğim :) çok sağolun.
amin bacım aminnnnnnrabbım ısteyene versın dua ederım canım
hadi bakalım cinsiyeti ne veledin... merakla paylaşmanı bekliyoruz.. rabbim sağlıklı kucağna almanı nasip etsin3 ay bıttı 4 aydayız ya bu hamılelık takvımını nasıl ayarlıyorduk bır turlu yapamadım ugrastım bakalım cınsıyet bellı olsunda ısım kolay hazır ısmı ıns rabbım herkese bu duyguyu nasıp etsın zamanla olur ya takma
minel bacım öncelikle hoş geldin..sen en iyisi bu topice yer yer gir takip et emin ol bissürü kişi yardımcı olur şimdi msn de her an 1 kişiyi bulamassın ama burada fedakar cefakar arkadaşlar her dkk yardım eder şansın daha da artar....kızlar bana birisi msn aracılığıyla yardımcı olamaz mı ya her gün beni denetleyecek bir arkadaşa ihtyacım var yoksa ben bunu başaramıcam kaç defaparmak denemesini yarıda bıraktım kimse yok mu yenenerden bana yol gösterecekburdanda okuyorum ama orası olursa daha ciddiye alıp başlıcamı düşünüyorum
ayrıca bacım önce azcık paylaşımlarımızı yaşayalım öyle hemen msn diyene msn ne ver ne de alıver... sonuçta sosyal ağ...bu durumu kulllanan garip egolu karşı cinslerde olabilir... allah muhafazaa...
bacım hoşgeldin nerelerdesin nasılsın hu h uuuuuuuuuu1 hafta geçti ve sizleri çok özledimmnasılsınız kızlarrrr öncelikle msjımı yazıyım dedim sonra bi bakayım kim ne etmiş ne etmemiş
BACIM BİR ÇOK ARKADAŞ YAZMIŞTIR YAZMIŞ DA ZATEN PARMAK SIKINTI OLUNCA APARATLA YAPMAN DAHA KOLAY OLABİLİR.. GEREKLİ msjları almışındır zaten bu yüzden çok iyi olur inşallah görüşürz bacımmrb arkadaşlar biraz önce egzersizden kalktım buraya koştum..kaç gündür uğraıyorum parmak egzersizi yapıyorum. tek parmak 2 boğumdan sonra ilerleyemiyorum.işaret ve orta parmağı 2 boğumu tamamen alıyorum buna da çok şükür tabi ama sonrasında parmağım bükülüyor itemiyorum bir türlü. uzanarak çalışıyorum biraz doğruluyorum yana dönüyorum falan olmuyor..( oyurarak sanki üst pozisyondaymış gibi hiç yapamıyorum.) biraz fazla uğraştım galiba saatlerce tahriş de oldu acı yanma var o bölgede bir de kasıklarımda ağrı.parmak egzersizi yapanlar nasıl ilerlediniz acaba? yardımcı olur musunuz
hoşgeldin bacım buraya yer eyr gir ve takip et sor ve paylaş daima ayrdımcı oluruz... sadece kendi adıma değil bir çok arkadaşın adına yazıyorum onlarında izinleriyle dimi kızlarrrbnada yardımcı olun arkadaslar cok zor drumdyım artık
evet insan iyice bunalıma giriyor gerçekten ve erteliyor, kaçıyor ama daha bırakmayız seni merak etme şimdi çıkmak zorundayım ben bismillah diyip başlayacağız inşallah hadi iyi akşamlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?