Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

„su reklamcilar“ gibi ithamlari, „acin edin, baska topikte satin“ vb. gibi emir cümlelerine karsi bile gayet kibarca gecmiste bu isin sorunsuzca hic bir yanlis anlasilmaya mahal vermeyecek kadar acikca ifade edildigine dair verilen referanslari, „ben eskilerdenim tribiyle yeni üyeleri azarliyor“ olarak anlayip sikayet edebilmis üyelerin karsinda boynum kildan incedir, bu kisilere ithafen özür yazim:

siz yenisiniz sanirim derken kastedilenin daha önce herhalde bu mesajlari görmediniz, bizler satici degil, bu topikte bu hastaligi yenmis, yani bu rahatsizligi bizzat yasamis kimseleriz, ve belirli bir süreye kadar sizin simdi yeni gelenlere verdiginiz manevi destegi biz de verdik, ve ara ara dilatörler dönüs yaptikca bu mesajlari yaziyoruz manasindaydi. Böylesine acik bir mesaji bir daha böyle aciklamak durumunda kaldigim icin inanin hayretler icindeyim. saka gibi. konuya bellirli bir cerceve boyunca hakim olabilecek forum moderatörlerini ayri tutarim.

Metinsel diyaloglalrda vurgu vb. okuyucunun tekelinde oldugu icin anlayis farkliliklarinin olmasi gayet normal. Azarlandigini düsünen algilardan özür dilerim. Günlük yasamiminda da ana-akim forum dilindeki gibi canimli, cicimli pek konusmam. Burada da öyleyim.

Inanin sok icindeyim, Türkiye’de erisimi zor ve fiyati gereginden cok pahali ve zamaninda da talep oldugu icin gönüllü bu isi yapan 3 kisiyiz. O kadar safca ve iyi niyetle basladik ki… Daha önce baska seylere kizip, kirilip sadece dilator setlerini dagitmak üzere ugrayacagimi belirttigim bu topikten, yanlis anlasilmis, haksizca yaftalanmis, ve resmen sikayetle kovalanmis da olduk. bu da güzel.

beraycım yasemininde dediği gibi biz yanlış anladığımızı belirttik ama onlar uzattı yok çamur falan atıyonuz diye zaten bizde kapattık artık cvp vermedik yoksa onlara kalsa uzar da gider neyse zaten muneden gerekli açıklama da gelmiş

ben kendi adıma söylüyorum sizi şikayet etmedim, buraya üye olduğumdan beri de kimseyi şikayet etmedim bu topiğe her gün yeni insanlar katılıyor bilmiyor olabiliriz dedim.. arkadaşınız açıkladı ve sizi taktir ettiğimi söyledim ben üzerime düşeni yapıp kusura bakmayın demem rağmen senin bizlere çamur attın demen biraz olmadı neyse konu açıklığa çoktan kavuştu, ben zaten uzatma taraftarı değilim

şahsen bende şikayet etmedim canım sen çok nazik bir dille açıkladın herşeyi ama karşı taraf bizi çamur atmakla suçladı neyse seninde dediğin gibi bende uzatma taraftarı değilim yazdımda bizi bilen biliyo zaten yasemincim

yasasin egzersizlere tekrar baslamissin! cok sevindim parmak konusunda malesef deneyimim sifir, bükülmeden bahsedince acaba sana dilatör seti yollayalim ister misin diye sorayim dedim.

canım bu konudaki tartışmaları yeni gördüm ve çok üzüldüm sizin ne kadar samimi olduğunuzu biliyorum. aylar önce msn de sabah 4 e kadar beni teselli etmeni ( başımı beklemeni ) asla unutamam.

dilatör konusunda ben dün gece zaten çiçekrose ye özelden mesaj atmıştım ve istemiştim.senin de bu setlerden gönderdiğini bilmiyordum. mesaj atmış ben de biraz önce adresimi gönderdim ama çıktı galiba forumdan..

çıkmadımmm burdayımm, 10dk.da 1 msj yazılıyor ya adını görmemişim sonradan gördüm en kısa zamanda elinde olması için hemen diğer kişiye telefon ettim ama açmadı açar açmaz bilgilerini verip sana da özelden bilgi vereceğim.

zealea da ekliymişsin zaten ama çok zorlanırsan ilki için kendi deneyimimizi aktarmak için ararım ben yeterki bir kişi daha kurtulsun. zaten daha kaçışın olmaz elimizden inşallah :)

bunalıma girdiğimden dolayı forumu bile takip etmiyordum bi süredir.bu konudan da sürekli kaçıyordum ama üzerine gitmeyince olmuyormuş. inş bu sefer yılmak yok sayenizde yeneceğim :) çok sağolun.

bunalıma girdiğimden dolayı forumu bile takip etmiyordum bi süredir.bu konudan da sürekli kaçıyordum ama üzerine gitmeyince olmuyormuş. inş bu sefer yılmak yok sayenizde yeneceğim :) çok sağolun.

evet insan iyice bunalıma giriyor gerçekten ve erteliyor, kaçıyor ama daha bırakmayız seni merak etme şimdi çıkmak zorundayım ben bismillah diyip başlayacağız inşallah hadi iyi akşamlaarrr

rabbım ısteyene versın dua ederım canım
amin bacım aminnnnnn

Öncelikle bacılar bugun azcık yanlış anlaşılmalar olmuş... olur böyle yanılgılar yahu hepimiz bir amaç için bu topicdeyiz...
öncelikle hem eskiii hem yeni biri olarak yazayım en iyisi zeale cidden benim yenmemde de sela gülsevdam ocean çileklipuding ve ismini sayamadığım bir çok arkadaş kadar çok çok değerli olan birisidir...

cidden feci yanlış anlaşılma olmuş, nitekim jesmin best ve elab da burası için cidden özelikle son 2 ayda feci destek sağlayn ve nerdeyse herkesi tanıyan arkadaşlar onlarada fedakarlıklarından dolayı çok teşekkürler diyorum ALLAH hepinizden razı olsun kızlar....

olur böyle durumlar uzatmamışınızda zaten ....

herneyse gelelim sadede kızlar beyinde biten bir rahatsızlık tabi anatomik bir sıkıntı olmaması şartıyla... yalnız bacılar sizlerde yazmışınızki gayet pahalı bu dilatörler zaten doktor gözetiminde yapanlar kullanyor ama sizde yardımcı oluyorsunuz tanıyorum çıkarsızca bir yardım herkesinki gibi bu yaptığınız ama bir çok üyeye yetmeyecek bir araç sanırım elinizdekiler ve ödünç verilyor ya onun için şimdi bunu okuyanlar ya ben kegel yaptım parmakla olmadı aparat girmiyor diye beynini bu kez buna kurgulayıp "ayyy benimde belki bir dilatör setim olsa bende yenerdim de diyebilir"
yazık sizede ulaşamassa bu kez bunun olmaması ardına kendini erteler saklar.. bu yüzden sizleri tanıyan birisi olarak gerek eski gerek yeni en azından topicden tanıştğnız kişilere bu noktada özelden msjla yardımcı olsanızda herkes dilatöre merak sarmasaaa yahu.... : 21:

yanılıyormuyum bilemem ama cidden olan var olamayan var k i tamam yardımcı oluyorsunuz ama aynı anda bir çok kişi talep ederse ne olucak...

herneyse kızlar durmak yok egzersize devammmm... kegel parmak ve aparatlar hijyenle daha rahat halledebilirsiniz bacılarımmm.... hoşçakalın

ya kızlar ben yeneli 1 ay falan oldu. hala alışamadım ilişkiye. üstte (eşime sırtım dönük) daha rahatım ama başka türlü çok zorlanıyorum. bu da beni etkiledi sanırım hiç birşey yapmak istemiyorum artık ne eşimle deneme ne de egzersizle. yani tamamen isteksizlik başladı bende. böyle bir duruma giren oldu mu? eşim zaten yendin artık alışmak için daha sık deneme yapmalıyız diyor. bu da beni geriyor yardım lütfen(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…