Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tek derdin bu olsun yeterki hangi pozisyonda rahatsan alışana dek öyle devam et sakın moral bozma, herkesin alışma süreci farklı kimi 1 haftada aa ne varmış bukadar bekleyecek diye pozsyon dener kimi de 1 yıl.. bilinçaltımızın oyunu bu ve bu oyuna sakın taviz verme, bak ben de yeneli oldu bayağı ama her seferinde sanki yine olmayacakmış gibi kasılıyorum girince bir rahatlama geliyor ve emla ile kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum, kendine zaman tanı sen de, elbet birgün biz de venüs olacağız

gökçe, tamamen iyi niyetle yazıyorsun ama kaçırdığın bir şey var. biz o setleri illa alın, o olmazsa yapamazsınız diyerek dağıtmıyoruz. zaten reklamcı satıcı vb. de değiliz. o setlere kimse kafasını takmasın ve şunu bilsin, ne parmakla ne mumla ne de evde yaptığınız herhangi bir aparatla yapamıyorsanız son çareniz bu setler olsun. bu dilatörler tee ne zamandan beri burada arada bir duyuruluyor ama kimse talip olmuyor, sandığın gibi çok sürümü olan bir şey değil yani. dilerim herkes kendi imkanıyla yensin, yenemeyen hiç kalmasın diye de setleri dolaştırmaya çalışıyoruz. çünkü ne illet bir hastalık insanı nasıl inim inim inletiyor canından bezdiriyor çok iyi biliyoruz. inşallah herkes yener de kurtulur. güzel yazın için de teşekkürler, bizi tanıyan birilerinin olması hala güzel. ben de hamile halimle yardım etmeye çalışırken, bulantıdan geberirken insanlara cevap yazdığım halde burda haketmediğim tepkilere maruz kaldığımdan bıraktım burayı. dilerim burada yardımcı olan hiç kimse bizim gördüğümüz tepkilere maruz kalmaz, emekleri takdir edilir.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]kullanıcı adı[/TD]
[TD]son durum yorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]bugun yarın yenecektir yetti gayrii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.hobby85[/TD]
[TD]tatildeydi bakalım süpriz bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.hayal2011[/TD]
[TD]baya gayretli azimli iyi egzersizci(5cm ve eş parmağı)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gncemr[/TD]
[TD]durmak yok egzersize devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.baskabahar[/TD]
[TD]9cm aparatta unutulur mu en yakın zamanda yenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.rasiba[/TD]
[TD]jinekologa gidecekti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.beyza30[/TD]
[TD]2 parmakta eşinin gelmesini bekliyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.gelinlikler[/TD]
[TD]3cm falan deniyordu en son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.flower8008[/TD]
[TD]13cm de baya iyi en yakın gelin adayımız gibi gibi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.chicken[/TD]
[TD]vardı birzamanlar girmez oldu yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gurbet34[/TD]
[TD]nerelerde kaldınız yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.senem8183[/TD]
[TD]11cm di ama 2.boğumu geçemiyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.ashkk[/TD]
[TD]ne yaptı bilmiyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14..........[/TD]
[TD]ismini anımsayamadığım diğer bacılar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM
BACILA
Eki Görüntüle 630440 RRRR... hayal olumlu dönütler verdi... ne aşamada bilemiyoruz listelere feci bir giriş yapıcak galiba....

yeteramabukadar yakında hamile dönerse hiç şaşırmamm
baya oldu girmeyeli buraya

hobby bacıyı gördüm sanki az önceee okuyor galibaaa ... hadi kızlar bekliyoruz olumlu cvblarınızı

sela bacım merhabalar inşlh iyisinizdir bebişinle... ya bacım kızım sana söylüuom gelinim sen anla hesabı oldu azcukun yoksa benim kaçırdığım noktalarda illa alın veya reklamcıyız ibareleri değil buna yönelik bişeycik bile yoktu... yoksa yazdığım sadece millete alamayan tutupdaa ayyy bunu alsam belki hallolur diye bunu bir nevi sihirli değnek görmemesini sağmaktı.. yoksa zaten zeale ilede yazıştım isteyenlere bilgisi dahilinde yardımcı olmakta....

aman neyse ne be bacımmm.. demek bulantıların başladı haaa .. iyi bak bebişede kendinede bacım...

ayrıca ne demek bizi tanıyan birilerinin olması ben hiç unutmayacağımki bana kulakçubuğunu anlatan ilk gülsevdam iken ilk aparatı neyden yapayım aparat dediğniz ne diye sorduğumdaa ilk cvb verende sendin sağol tekrar tekrar ALLAH razı olsunnn bacım....

iyi gecelerrrr bizede dua et bacımmm...

canım ben seni yeriiimmmm ben o listeyi gördüm bayıldım anca senin gibi zeki biri yapabilirdi zaten durumuna gelince gökçem ya halen ucu giriyo.biraz öncede denedik gene aynı kasıyorum olacak biliyorum ama rahat degilim

dediğin doğru aslında bundan bi kaç önce ne haldeydim şimdi nasılım. bu sefer de bu halimden şikayet ediyorum. ama insan korkuyor işte acaba yineleyecek mi bu illet hastalık diye. neyse umarım herkes bi an önce yener bu hastalığı (aslında hastalık da değil de biz hastalık haline getiriyoruz). ilgin için çok teşekkür ederim. iyi geceler

Yeteramabukadar ile hemen hemen egzersizlerimiz aynıydı büyük ihtimalle oda yakında yenecektir belkide yenmiştir rabbim herkese bu illetten kurtulmayı nasip etsin

canım ben seni yeriiimmmm ben o listeyi gördüm bayıldım anca senin gibi zeki biri yapabilirdi zaten durumuna gelince gökçem ya halen ucu giriyo.biraz öncede denedik gene aynı kasıyorum olacak biliyorum ama rahat degilim
yaa baksana evrimmm ciddden bacımmm yani öyle kimseye ciddi ciddi önermemişimdir ama sen kendini daha iyi bilirsin yaaaa şu ucu girdide kasıyorum diyosun ya ona takıldım... ya basit bir kasgevşetici içiversennn cidden belki hallolurrr... kasmaaa durumu azalır en azındann

Son düzenleme:
benide tembel tenekelere eklermisin((((((((((((((((

Ben sitenizi bu siteyi uzun zamandan beri takip etmeme rağmen yeni üye oldum.Nasıl kurtulcam bende bu iletten diye düşünmekten kafaı yicem

ya BİLİYORUM TAMAM KIZMA HALLEDECEM AZICIK KALDI ŞÖYLE OLUYO İLK ÖNCE ÇOK RAHATIM GİRİYO SONRA NE OLUYORSA BİRDEN KENDİMİ KASIYORUM BİLİYORUM
KASMASAM GİRİCEK AMA BEYNİM GİRMESİN DİYO NİYE BÖYLE HİSSETİYORUM BİLMİYORUM BACIM

Ben sitenizi bu siteyi uzun zamandan beri takip etmeme rağmen yeni üye oldum.Nasıl kurtulcam bende bu iletten diye düşünmekten kafaı yicem

kocaman hoşgeldin bacım....

ne aşamadasın ... neler yapıyorsun nekadar süredir evlisin.. egzersizlere başladınmı .... bacımmm zaten burayı takip ediyormuşundur kısmen biliyorsundur... sorun olursaaa soru ver... yarınnn eklenirsin listeye şimdi netbookdan yazıyorummm azcık bağlantım yavaşşşş sabah laptopla hallederizzz:) hem listelere giriş yapcan ya bakalım kaç numaradan girecennnn bir bahsetteee abcım

Canım ben asırı korkak pipirikli canı az biriyim kaldıki egzersizleri yapmayı bırak okuyunca bile içim kalkardı ama herseyi denedim dr.lara gittim kremler kullandım, içki içtim uyusıyım diye ama hiçbişe faydda etmedi bu site saolsun hep okudum denemeye kalktım yıldım yaklasık 2 ay okudum ama deneyemedim yok midem bulandı yok basım döndü en son gene cok aglayıp sızladıgım bi zamanda denemeye karar verdim serce parmak-şaretparmk-orta-2parmak-3 parmak derken oldu yendiğim 3. günüm su an ve mutluyum. diyeceğim okii sen egzersizlere devam et azim et ve iyi düşünki iyi olsunn hiç korkma acı diye bişey yok cidden biz kafamızda büyütüyoruz umarım sen ve diger vajililer bu sorunu yenerler.

merhaba canım takip ettiğini söylediğine göre geriye doğru sayfaları okumuşsundur. öncelikle durumun nedir, doktor kontrolü oldu mu yani vajinismus olduğuna emin misin?, hiç egzersiz yaptın mı, kısacası durumundan biraz bahsedersen ben de burdaki diğer arkadaşlarda (ki onlar benden daha deneyimliler çok daha iyi yardımcı oluyorlar) daha kolay yardımcı olabiliriz sana. yalnız şunu unutma eğer fizyolojik bir problemin olmadıktan sonra burda verilen taktikleri yaparak bu sorunu aşmaman mümkün değil canım

anladımm bacımm ya bende ilk denemelerde öyle oluyorum.. zaten parmağınla yapınca kendineee egzersiz 2.boğumda vajinadaki kaslarrrr doğru nefes alış verişi olmayıncaaaa bir sıkıyorki bilirsin artık... bak nefes olayına dikkat ettt bacım... bende ilkbaş tiye almıştım bu nefes olayınıı ama cidden girdi diyon yaaa o an aaaaaaaaaa diye bağırma gibi <tabi sessiz) bir şekildeee yapıp bvajina kaslarını açınca rahatlatmak beyinden gelcek amaaa acaip şak diye giricekkkk... sonraaa huffffffffff
hufffffffffffffff diye nefes al içine girince bırak öyleee pilates gibi düşün

çok açık seçik gelir yeni gelenlere kusurabakmayın kızlarrr... bu arkadaşın gelin olmasına ramak kaldı yarına biter belki....

inşallah

merhaba,

yeneli 3 gün mü oldu yukarıdaki yazından doğru anladım değil mi? geç olmuş güç olmuş ama sonunda olmuş ya çooooookkk tebrik ederimmm çookkk sevindimmm

canım aynı benim son haddimi anlatmıssın burdaki kızlar beni hatırlar belki bende sen gibiydim p.. ucu giriyo ilerlemiyodu bende naptım ne altta ne üstte olmuyodu bir arkds vardı adını unuttum saolsun yatagın ucuna gelip bacaklarımı ayırmamıs o sekilde denememi söylemişti bide öyle dene istersen cunku ben biraz kasıyodum ordayken bakmadım eşim halletti ben sadece nefes alıp verdim acı yoktu baskı vardı ama oldu bi şekilde sende kesin yencen az kaldı elii kuagında bencee

canım benim saol morelimi düzelttin bide öyle denicem saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…