- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.681
egzersiz yapmadan ilişkiye giren ve bunu yenen var mıdır? varsa bu işin sırrı nedir? çok merak ediyorum..
bi de en rahat nasıl olur kızlar? bacaklarımı açamıyorum ben
ben egzersiz yapmadan yendim canım sen öncelikle dr gittin mi bir sorunun yok demi
doktora gitmedim hiç canım. birkaç deneme yapmaya çalıştık ama sonu hep hüsran ve vurgunla bitti..acıyacak diye bişey yapamıyorum
hepimiz önce dr gittik fizyolojik bir problemimiz var mı diye canım acı yok inan bana o beynimizin bize oynadığı bir oyun egzersiz neden yapamıyorsun ben yapmadım ama eşimin parmağını aldım yendiğim gece benim zamanım yoktu yapmak için sen yapabiliyosan yap derim ama yok egzersiz yapmadan yapmalıyım diyosanda sana elimden geldiğince yardımcı olurum
9cm aparat demişsin ya..Kızlık zarına zarar vermiyor mu ? bende bu tür egzersizlere yeni başlıyorum da merak ettim şimidi. Hatta Vajınusmus set dye bişi buldum nette araştırırken alsam mı diye düşünüyorun
benim de yok zamanım. eğer yardımcı olabilirsen benim gibilere seviniriz elab
5 aylık evliyim hiç girmedim ancak denemelerimiz oldu hepsinde de kasıldım titredim ittirdim onu. bacaklarımı da acamıyorum. acıyacak diye sürekli ittiriorm onuanlat bakalım ne durumdasın ne kadarlık evliydin hiç ilişkiye girebildin mi eşinle sorunun ne kasmak mı acı olacak diye mi korkuyon bahset biraz kendinden
5 aylık evliyim hiç girmedim ancak denemelerimiz oldu hepsinde de kasıldım titredim ittirdim onu. bacaklarımı da acamıyorum. acıyacak diye sürekli ittiriorm onu
kzlar ya zor durumdayım 13 cm aparat çalışıyodum ya eşim hala istemedi 3 gündür onu bekliyorum niye böylesin diyorum canım istemiyo bişe yok diyo(
birde ben aparatlarla idrar torbasına zarar vermiş olurmuyumki çünkü wc de idrar yaparken çok kötü acıyo elimle bastırdığımdada acıyo wc de oturduğumda sanki o da düşecekmiş gibi kasıklarıma geliyo gibi hissediyorum ayrıca vajina girişindede kaşıntı var sizce ne oldu yaaa aparat aparat derken başıma işmi açtımki ne olur yardım edin bana((
heyyyyy bacımmmm ne zaman geliyor senin bebişslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın hadi bakalım kolay gelsin.. püf noktamız kasmamak ve ittirirken ıkınmak..unutma popoya doğru eğimli ittireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?