- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.721
aynen liste yapıyordum... kızlar yarın bugun bol bereketli gelinler verelim emiiiibizimle ilgili liste mi yapıon yorum yazıon ne yapıyosan yap bak yarın hafta sonu ona göre............
bende vajinusmuslu bır hastayım canım ama ben once beynımde kendımı egzersızlere hazırladım ve hanı aynaya bıle bakamıyorum dedınya ben aynaya ilk baktıgımda bu benmıyım dedım 25 yıldır neden hıc gormemısım dedım :) Cem keçenin 10 adımda vajınusmusu yenmek isimli kitabını aldım okudukca rahatladım... 10 adımda senı alıştırıyor.. ben tüm adımları okudum ama daha suan 6.adımı felan anca uyguluyorum... merka etme nefes alıp vermeye kadar herşeyi ögretiyor... bence o kıtabı alıp bır okumanı onerırım... emınımkı bakış açın değişecek... önemli olan psikolojik olarak hazır olmak.. ben simdi enfeksıyon sorunu yasadıgımdan egzersızlerı yapamıyorum ama bıtsın baslıcam hatta burdaki kızlarada güzel haberler vericem :) İnş seninde güzel haberlerini duyarız...
ben yardım etmek isterdim ama bikaç dk sonra çıkmam lazım yarım kalır sonra.arkadaşlar eminim yardımcı olur.
ama şunu bil kaçmak çözüm değil nereye kadar kaçacaksın eşin için değil kendin için yapmalısın.senin bizden ne farkın var bende senin gibiydim bende düşünemiyodum bile bunun için bir buçuk yılım gitti boşuna.adet olduğum eşimin üstelemediği hergünü kar sayardım.sende yapabilirsin açıkcası kimse gelip senin yerine yapmayacak herşey sende bitiyo.bak sen parmaktan önce kulak çöpüyle başla hemen.olmayınca moral bozukluğu yok bi şekilde olacak yeterki kararlı ol ve pes etmezamanım yok dedim yine tutamadım kendimi inş yardımcı olabilmişimdir.ayrıntılı olarak arkadaşlar yazar
cnm aynı durumdayız seninle hemen hemen bende hiçbir şekilde yenemedim dediğin gibi yapmayı düşünemiyorum bile int. araştırırken murat ulusoyu buldum eğer ki maddi durum açısından sıkıntınız yoksa ona git derim benimde randevum 13 martta hayırsıyla yenicem inşallah..bu forumda konusu var doktorun yenen arkadaşlar çok bi oku istersen...
canım ben 3 yıllık evliyim ve vajinismus oldugum halde bir tanede kızım var hep bu güne kadar erteledim,eşimle sürekli bu konu yüzünden tartışıyoruz doktora bile gittim ama bir faydasını göremedim hatta zararı oldu bana.kimseye de derdimi anlatamadım,en sonunda bu güzel siteyi bu güzel anlayışlı arkadasları buldum ve yazılarını okudum iyikide okumuşum birazda olsa cesaretlendim ve egzersizlere baslamaya karar verdim bende burda yeniyim ,kimse durup dururken bişeyleri başaramaz biz biraz azmetmeliyizki başaralım inşallah sende ,bende kurtuluruz bu vaji.den umudunu hiçbir zaman kaybetme ve en kısa zamanda sende basla ben inanıyorum ki başaracağız ... bak ne güzel dostlarımız oldu ne güzel birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz hiç bir zaman erteleme canım biraz cesaretini topla ...bizde birgün başardık diye buraya yazalım olur mu güzel arkadasım benim..ve sitedeki diğer arkadaslarım İYİKİ VARSINIZ
lipalipa bence şöyle düşün erteleyim kaçayım sürekli bi bahane çıksın 2-3-5 derken belki 10 yıl bile geçer peki sonuç ne olucak düşünmesi bile feci allah korusun bu kendiliğinden çözülen bişi deil malesef.eşler ne kadar anlayışlıda olsa bu evlilikte olmazsa olmaz biz çözmezsek kim çözücek.ben de geldim gittim 1 ay önce yazmştım buraya heralde ara verdim sonra yine burdayım değşen bişi olmadı sadece boşa geçen zaman aleyhime işledi.her gün eşimize bakıp üzüntü karamsarlık çaresizlik bu dugulardan arınıp üstümden o yükün kalktığını düşününce öyle bi mutluluk doluoki içime ki bunu yaşayınca düşünemiyorum nasıl olcamı bunları düşün canım sende, ben de ilk zaman kulak çöpü koyamıyodum sonra birden gitti hakketen sonra bi doktora muayene oldum bayandı rahattım sadece iteceği zaman kasıldım ama sözleriyle sakinleştim biraz ve parmk denedi çok rahat grdi hiç bişi hissetmedim inanki yani dolaştırdı yine dedimki şimdi içerdemi yani arkadaşların dediği doğru sanırım acı yok acıya koşullanma var çünkü kulak çöpünü iterken kasmaktan sızlamştı ama doktora güvendim parmak ona göre kalın olmasına rağmen hissetmedim bile işte böyle bende kaldığım yerden devam edicem hiçbirimiz farklı yaratılmadık normaliz hepimiz sadece ufak bir sorun edinmişiz kendimize inşallah çözücez inan buna
[/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]kullanıcı adı[/TD]
[TD]son durum yorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]bugun yarın yenecektir yetti gayrii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.hobby85[/TD]
[TD]tatildeydi bakalım süpriz bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.hayal2011[/TD]
[TD]baya gayretli azimli iyi egzersizci(5cm ve eş parmağı)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gncemr[/TD]
[TD]durmak yok egzersize devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.baskabahar[/TD]
[TD]9cm aparatta unutulur mu en yakın zamanda yenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.rasiba[/TD]
[TD]jinekologa gidecekti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.beyza30[/TD]
[TD]2 parmakta eşinin gelmesini bekliyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.gelinlikler[/TD]
[TD]3cm falan deniyordu en son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.flower8008[/TD]
[TD]13cm de baya iyi en yakın gelin adayımız gibi gibi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.chicken[/TD]
[TD]vardı birzamanlar girmez oldu yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gurbet34[/TD]
[TD]nerelerde kaldınız yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.senem8183[/TD]
[TD]11cm di ama 2.boğumu geçemiyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.ashkk[/TD]
[TD]ne yaptı bilmiyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.aralık85[/TD]
[TD]denemeler yapıyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]15.Sahra34[/TD]
[TD]tek parmakdan sonra muma geçti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.bahar3432[/TD]
[TD]iki parmak sonrası aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.cecem[/TD]
[TD]cecem doktora gidecekti gecikmeden dolayı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.tivit[/TD]
[TD]orta parmak hepsi oleyyy harika başarı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.gelinlikler[/TD]
[TD]işaret parmağına kolay kayıyor dedi harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.salgut[/TD]
[TD]dün serçe parmağını almış çok güzell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.ömrün21[/TD]
[TD]çabalıyor egzersizleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.sehervakti[/TD]
[TD]şamdan mumumda nerden baksan 8cm harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.x-masal-x[/TD]
[TD]henüz nişanlı![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]ismini anımsayamadığım diğer bacılar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM BACILAEki Görüntüle 630440 RRRR...
ben cem keçe vajinismusun üstesinden gelmek adlı kitabını okudum bilgilenmek ve rahatlamak için çok iyi gelmişti bana
[/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]kullanıcı adı[/TD]
[TD]son durum yorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]bugun yarın yenecektir yetti gayrii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.hobby85[/TD]
[TD]tatildeydi bakalım süpriz bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.hayal2011[/TD]
[TD]baya gayretli azimli iyi egzersizci(5cm ve eş parmağı)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gncemr[/TD]
[TD]durmak yok egzersize devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.baskabahar[/TD]
[TD]9cm aparatta unutulur mu en yakın zamanda yenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.rasiba[/TD]
[TD]jinekologa gidecekti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.beyza30[/TD]
[TD]2 parmakta eşinin gelmesini bekliyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.gelinlikler[/TD]
[TD]3cm falan deniyordu en son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.flower8008[/TD]
[TD]13cm de baya iyi en yakın gelin adayımız gibi gibi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.chicken[/TD]
[TD]vardı birzamanlar girmez oldu yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gurbet34[/TD]
[TD]nerelerde kaldınız yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.senem8183[/TD]
[TD]11cm di ama 2.boğumu geçemiyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.ashkk[/TD]
[TD]ne yaptı bilmiyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.aralık85[/TD]
[TD]denemeler yapıyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]15.Sahra34[/TD]
[TD]tek parmakdan sonra muma geçti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.bahar3432[/TD]
[TD]iki parmak sonrası aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.cecem[/TD]
[TD]cecem doktora gidecekti gecikmeden dolayı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.tivit[/TD]
[TD]orta parmak hepsi oleyyy harika başarı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.gelinlikler[/TD]
[TD]işaret parmağına kolay kayıyor dedi harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.salgut[/TD]
[TD]dün serçe parmağını almış çok güzell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.ömrün21[/TD]
[TD]çabalıyor egzersizleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.sehervakti[/TD]
[TD]şamdan mumumda nerden baksan 8cm harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.x-masal-x[/TD]
[TD]henüz nişanlı![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]ismini anımsayamadığım diğer bacılar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM BACILAEki Görüntüle 630440 RRRR...
arkadaşlar ben dün buraya yazınca eşim ne yazıyosun filan dedi. ben de anlattım. böyle bir site olduğunu.
bir sürü bu sıkıntıyı çeken kadın olduğunu. egzersiz yaparak yendiklerini filan anlattım.
o da bana dediki. ne yani kızlığını sen mi bozucaksın dedi. ben de evet sanırım bozuluyo dedim. hayır saçmalama olmaz öyle şey dedi.
ben de o ne demek ya. güvenmiyosan sen de bakarsın kan filan geldiğini dedim. hayır mevzu o değil. ben yapmak istiyorum dedi.
ya ben napıcam. bu ne saçmalıktır. bunu söyleyen adam da üniversite mezunu ve açık fikirli bir adam güya. egzersizlerle zar yırtılıyor dimi haliyle ?
egzersizsiz nasıl olcak ki? napmalıyım ben ?
Herkese merhaba bayanlar...
İnternette vajinusmusla ilgili bilgiler araştırırken sizlerin yazılarını okumaya başladım ve üye olmaya karar verdim... Bende sıkıntımdan önce kendimi tanıtmalıyım sanırım.. 25 yaşındayım bekarım...5 yıldır süre gelen bir ilişkim var ve aileler ilişkimizi biliyorlar.. Nasipse işler yoluna girerse 1 sene içerisinde evlilik adımlarını atmaya başlayacağız... sevgilimle 5 yılın sonunda bu beraberliği bir deneyelim dedik fakat ben hepinizin bildiği üzere vajinusmusa adım adım yakalandım... ve şuan tam bir vajinusmus hastasıyım...
Yanma,acı meydana gelince doktora gittim birde bekarken bilirsiniz toplumsal bakış açısını...Sanırım ilişkiye giremememde bu bilinç altımdaki baskılarda etkili olduğu düşüncesindeyim..Aranızda belki bekarken bunu yaşadıgıma dair beni ayıplayanlar cıkabilir Fakat 5 yıldır tanıyıp 1 sene içerisinde de evlenmeyi planladıgım adama olan sevgim herşeyin ötesinde... O karşıma çıkmış çıkabilecek tek gerçek... Herşeyiyle mükemmel bir adam..
İşin özünü kısaca anlatmam gerekirse simdiye dek 3 doktora gittim... İlki kızlık zarımın cok kalın oldugunu ilişkiye girmemem gerektigini vs söyledi bana ameliyat olmalıyım diye reçete verdi yolladı... birde burda belirtmek istemiyorum oldukca korkuttu sözleriyle.. bende o psikolojik durum hepten arttı.. Ardından tatmin olmadım doktordan baska doktora gittim oda tam zıttını soyledı... zarın asla kalın deıl suan ameliyatlık değilsin... uça uça sevgilimin yanına gittim tabiki bır daha denedik benden minik bir kan geldi ama acı sankı azdı yani baslangıcı atlatsam gerisi gelcekmiş gibi kendimi öyle bir kasıyorumki farkındayım gevşeyemiyorum... 2.gittigim doktora kontrole gittim
ufak bir yırtılma bile olmuş dedi... bende yine bir sevinç tabi... aradan zaman geçti 2*3 ay kadar ben baska doktora gittim oda ilk gittigim doktorun hocası cıktı... oda asla yırtılma olmamış ameliyattan öteye geçemezsin sen deyip resmen azarlar gibi
dayanabiliosan yap bizi baglamaz dedi delirdim resmen... sonra psikolojik bunalıma girdim ama sevgilim simdiden daha eşim olmadan bana o kadr anlayışla yaklaştıkı... bir kez daha işte benimm sevdiğim adam dedim.. Cem Keçenin 10 adımda vajinusmus tedavisi adlı kıtabını aldım... yazdıgınız tüm egzersizlerin cogu ordada mevcut hepsini denedim ama takdir edersiniz ki bekar olup evli olmadıgım için sevgilimle yaptıgım egzersizleri yapamadım... Ben evliliğimde bu sorunla yaşamak istemiyorum bu nedenle simdiden egzersizlerime basladım...
Yalnız belirtmek istedigim bişey var siz parmak egzersizleri yapıyorsunuz ya ben o egzersizleri tek parmak olanı hiç zorlanmadan yapabiliyorum... yani sizce zarım komple kapalı olsaydı yapabilir miydim ? ve tek parmagın 3 bogumunuda alabiliyorum ama içerisi o kadar dar geliyoki kendime acaba kendimi kasıyorumda ben mi fark etmiyorum diyorum? kafam çok karışık bu sorunumu çözmek istiyorum... sizce zarım kalınmıdır evlenmeden nişanlandıghımızda felan cenk kipere gitmeyi düşnüyüoruz... siz ne dersiniz? ben bu durumda kendi kendime yenebilir miyim?
ben parmağımı sonuna kadar ittim kan filan gelmedi hemde orası çok genişti,benim bildiğim kadarıyla kan kendini kasınca oluyo,yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar,ama benim eşimde böyle davranıyodu,aparattan bahsedince direk saçmamlama dedi,ama zamanla anlıyorlar seni,ben egzersizde baya ilerledikten sonra eşimle paylaşmaya karar verdim,şimdi bişey demiyo çünkü çaresiz,ama yanında aparat kullanmıyorum ne de olsa zoruna gidebilir,eş parmağı yapıyorum
canım bende parmak kolaymış gibi geliyo... enfeksiyon sorunum var sımdı yanmalarım olduğu için deneyemiyorum... atlatayım denıcem.. 2 parmagı gecersem mumu söz sizin için denicem :)
ya orası öylede biraz benzetmem garip olcak belki ne bileyim parmagın ucu ınce geliyo daha cok gözüme mum dırek lap dıye giremez gibi geliyo :) denıcem bakalım inşşş ilerlicem... ve gerçekten sizlerin sayesinde olacak... Mumla deneyen arkadaşlar bana özelden adım adım nasıl ilerlediklerini yazabilir mi ? yada burdan.. ben okuyunca belki gözümde büyüttügüm gibi deildir derim.. cünkü mumu aldıgım gibimi yapıyorum sarıyomuyum yakıyomuyum napıyorum :)
bu arada cem keçenin 10 adımda vajinusmusu yenmek adlı kitabıda bende var oda sırf egzersızlerden olusuyo... ve bir evli ciftin terapi günlüğü gibi bişi.. adım adım egzersizleri anlatıyor.. psikolojik anlamda rahatlatmıştı biraz beni..
bir süre aradan geçmeden doktora bir sürü para yedirip tedavi olmaya gitmeyin,
bu sitede aynı psikolojik danışman gibi,hemde hemen ayağının dibinde acil sorun olunca hemen anında soruyosun,üstelik doktor vajinusmus değil tam anlamıyla duygularına tercüman olamıyabilir,yanlış anlamayın niyetim doktoru kötülemek değil,ama herkesin o paraları vermeye gücü yetmez,
HASTALIĞIN ADI:KASMA VE ERTELEME
TEDAVİSİ: KARA VERME,EGZERSİZ VE KASMAMA
Bunları kabüllendim ama durun bakaklım ne zaman yencem
cnmm ne zmndırr girmiyorum girdiğimde gözüme carptın okuduğuma göre nişanlısın sence nişanlıyken bunları yapman doğru mu dünya bu ne olacagı belli bile değil oldu ki bişiler oldu Allah korusun ayrıldınız diyelim ne olacak hiç düşündün mü bizim milletimizde kızlığın nasıl öneli olduğunu biliyosun hele hele erkekler için eger olmazsa sonunu hiç düşündün mü bnde 4 sene sevgil,lik nişanlılık yasadım ama bi kez bile aklımdan gecmedi böle seyler şaşrdım şahsen ben herkesi bilemem ama bana cok yanlış gelio böle seylerr burasa evli insanlarıda oyalıyosun boşunaaa ...
parmak kızlık zarını bozmuyor mu gerçekten. acaba herkeste bu şekilde mi ?
egzersizlere eşler ne diyor genelde. off ya beni bulur zaten herşey.
canim biliyorum kalinligin oldugunu zaten hepsini almiyorum kalinlik önemli diye. ama nerdeyse hepsini aldim diyebilirim. candle dinner mumlarindan bu samdamlar icin kullaniliyo ya. onuda kagida sardim eldivene gecirdim. yetmez mi yaa ben diyodum bunu aldiysam bitti artik
parmak kızlık zarını bozmuyor mu gerçekten. acaba herkeste bu şekilde mi ?
egzersizlere eşler ne diyor genelde. off ya beni bulur zaten herşey.
aynen liste yapıyordum... kızlar yarın bugun bol bereketli gelinler verelim emiiii
söz müüü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?