- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.681
ayy inşlhh cnm inan o kadr mutluyumkii eşiem diyorumki demekki dar değilmiş.mutfaktaydı eşim ben içerde egzersiz yapıyordum aşkım girdi girdi diye bağırdım çok mutlu oldum.
hayırlı cumalar bacılarımm
canım sanada hayırlı cumalar rabbim herkezin dualarını kabul etsin
arkadaşlar ben aslında bu siteye sırf bu vajinismus belası yüzünden üye olmuştum tam 10 ay önce
bikaç yazdım burda. hatta arkadaşlar sen vajinismus değil p...ismus olmuşsun filan demişlerdi :) sonradan uğramadım bile kaçtım sorunumdan.
ben herhalde buradaki en ağır vakayım. ne yapıcam hiç bilmiyorum.
şöyle anlatıyım. ben 10 aylık evliyim ama henüz eşimin p..sine dokunamıyorum bile bakamıyorum bile.
5 ay önce bu konuda uzman , makaleleri filan olan bir doktora gittim. eğer dediklerimi yaparsan 10 haftada çözeriz dedi.
ilk ödev bi aynayla vajinana yarım saat bak ve dokun dedi. ama ben bunu bile yapamadım ve birdaha gitmedim
eşimle de kanka olduk resmen. çoğu zaman yanaşmıyor bile bana. arada bi coşuyo sadece. arada bi kızıyo filan. Ama Allahtan anlayışlı biri çok şükür.
hani siz burda egzersizlerden filan bahsediyosunuz ya hani yapıyosunuz ya . ben onları düşünemiyorum bile. aklımdan geçirince bile heryerim kasılıyo.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.ev şuan jellerle, kas gevşeticilerle, bitkisel psikoloji haplarıyla dolu. ama öylece duruyolarama ben napcam ya
nolur bana yardım edin. çok çok yavaştan başlamam lazım. yani bilmiyorum. içim bi tuhaf oluyo.
nerden başlıyım ne yapıyım ?
Herkese merhaba. Ben de 7 yıllık evliyim ve ümidimi tamamen kestiğim anda bu siteyle tanıştım. Yazılanları görünce umutlanmaya başladım. Bana bu hastalığı yenen bayanlardan yardım istiyorum. Siteye yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
bende vajinusmuslu bır hastayım canım ama ben once beynımde kendımı egzersızlere hazırladım ve hanı aynaya bıle bakamıyorum dedınya ben aynaya ilk baktıgımda bu benmıyım dedım 25 yıldır neden hıc gormemısım dedım :) Cem keçenin 10 adımda vajınusmusu yenmek isimli kitabını aldım okudukca rahatladım... 10 adımda senı alıştırıyor.. ben tüm adımları okudum ama daha suan 6.adımı felan anca uyguluyorum... merka etme nefes alıp vermeye kadar herşeyi ögretiyor... bence o kıtabı alıp bır okumanı onerırım... emınımkı bakış açın değişecek... önemli olan psikolojik olarak hazır olmak.. ben simdi enfeksıyon sorunu yasadıgımdan egzersızlerı yapamıyorum ama bıtsın baslıcam hatta burdaki kızlarada güzel haberler vericem :) İnş seninde güzel haberlerini duyarız...
Kızlar işaret pamrağımıda aldım tamamen içime çok mutluyum yaa.inanamıyorum hemen girdi ilk.o girişteki kısımı geçemek zor değilmiş yaa gerçekten midem bulandı ama ıkındım öksürdüm öksürdükçe ıkındıkça açılıyor.orayı geçince zaten parmağın kayıyo resmen inanamadım yaa.aparatla hiç sokamamıştım bile.şimdi işaretle tekrar çalışıp aparata geçicem.bikere yaptım şimdi yapamam diye korku var içimde yaparım diem tekrardan...
Herkese merhaba. Ben de 7 yıllık evliyim ve ümidimi tamamen kestiğim anda bu siteyle tanıştım. Yazılanları görünce umutlanmaya başladım. Bana bu hastalığı yenen bayanlardan yardım istiyorum. Siteye yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese ALLHIMA şükürlr olsun dün akşam serçe parmagımı aldım sevincimden agladım hala inanamıyorum nasıl aldım acaba diye inşallah geriside gelsin çoook korkuyodum ama nefes alıp verdim ıkındım iki defa serçe parmagımı aldım çok şükür snra digerini alayım dedim bir bogum aldım gerisi gelmedi ama inş bugün yaparım ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek gün dua edelim birbirimize inş :)
Dün akşam iki parmağımı denedim fakat olmadı. Sanki çok darda girmeyecekmiş gibiydi.
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese ALLHIMA şükürlr olsun dün akşam serçe parmagımı aldım sevincimden agladım hala inanamıyorum nasıl aldım acaba diye inşallah geriside gelsin çoook korkuyodum ama nefes alıp verdim ıkındım iki defa serçe parmagımı aldım çok şükür snra digerini alayım dedim bir bogum aldım gerisi gelmedi ama inş bugün yaparım ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek gün dua edelim birbirimize inş :)
kızlaaaarrrrrrrrr....
21.02.2013 tarihi itibariyle artııkkkk bendee VAJİYİ yendimmmmmm :):)))))))):)):):):))))
kurtuldum artıkkkkkk,yeterrrrrr.vaji kabusum sona erdiiiiiiii.
inşallah hepiniz bu işi başarırsınız,ben bunu yapabildiysem herkes başarır.sakın üzmeyin kendinizi,olacak.inanın sadece.inanınca herşey yoluna giriyorrrr.
buradaki herkese moral veren,gaza getiren herkese cok teşekkür ederimmm.sizlerin sayesinde bazı korkularımı yenerek başladım egzersizlere.kızlar egzersizlere devam,hiç usanmadan bıkmadan devam edin,olacak.
buna inanmak isterdim doğrusu!mina hanım, evet tabiki.
Anlıyorum sen. Öncelikle yapabileceğine inanman lazım , herkes yapıyor sen neden yapamayacaksınkitamam ilk adımı atmışsın ,inşallah kısa sürede yenersin canım sende. işaret parmağının tamamını aldıysan ve rahat hissediyorsan kendini 2 parmağını dene bakalım nasıl olacak, sonra her aşamayı gelip burda yaz sorun yaşarsan yapamazsan ona göre yardımcı olalım sana
daraldığını düşündüğün yerde yönle ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir.o noktada popoya doğru eğim yapıp ilerlemeyi dene istersenİyerinde olmama rağmen dayanamadım tuvalette 2 parmağımı ( işaret ve orta parmak) denedim. Dün imkansız gibi gelen olay bugün daha olası geldi. 2-3 cm girdikten sonra daralmaya ve zorlamaya başladı.Bu normal birşey midir? Zaten işyerinde olduğum için hemen bıraktım. Bu arada dün imkansız gelen birşey bugün hayaller kurdurmaya başladı. Sitenin büyüsü de bu olmalı :)
Sizden ricam bir jel adı verir misiniz? Eczacıya derdimizi anlatmayalım bir de :)
iyerinde olmama rağmen dayanamadım tuvalette 2 parmağımı ( işaret ve orta parmak) denedim. Dün imkansız gibi gelen olay bugün daha olası geldi. 2-3 cm girdikten sonra daralmaya ve zorlamaya başladı.bu normal birşey midir? Zaten işyerinde olduğum için hemen bıraktım. Bu arada dün imkansız gelen birşey bugün hayaller kurdurmaya başladı. Sitenin büyüsü de bu olmalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?