Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy inşlhh cnm inan o kadr mutluyumkii eşiem diyorumki demekki dar değilmiş.mutfaktaydı eşim ben içerde egzersiz yapıyordum aşkım girdi girdi diye bağırdım çok mutlu oldum.

Bende ilk girdiginde esimi aramistim bi elim orda:):):) sonra es parmagi ile denedim ertesi gun sonra aparat derken bi baktim 6 egzersizle bitti bu is:)

bende vajinusmuslu bır hastayım canım ama ben once beynımde kendımı egzersızlere hazırladım ve hanı aynaya bıle bakamıyorum dedınya ben aynaya ilk baktıgımda bu benmıyım dedım 25 yıldır neden hıc gormemısım dedım :) Cem keçenin 10 adımda vajınusmusu yenmek isimli kitabını aldım okudukca rahatladım... 10 adımda senı alıştırıyor.. ben tüm adımları okudum ama daha suan 6.adımı felan anca uyguluyorum... merka etme nefes alıp vermeye kadar herşeyi ögretiyor... bence o kıtabı alıp bır okumanı onerırım... emınımkı bakış açın değişecek... önemli olan psikolojik olarak hazır olmak.. ben simdi enfeksıyon sorunu yasadıgımdan egzersızlerı yapamıyorum ama bıtsın baslıcam hatta burdaki kızlarada güzel haberler vericem :) İnş seninde güzel haberlerini duyarız...

canım siteye hoşgeldin.. ben 6.5 ay boyunca yaşadım bu kabusu, çok şükür yendim, sen de yeneceksin Allah'ın izniyle. Hangi aşamadasın, parmak egzersizi denedin mi, doktora göründün mü?

ne güzel bunları duymak, bir diğerine yardımcı olamasa bile destek olmaya çalışmak :))

sizden bunları duyunca biz de deli gibi mutlu oluyoruz parmağınla rahatsan parmakla devam et canım. rahatsızlık duyarsan ya da penise alışıym dersen aparata geç ikisiyle birdn yapmak zorunda değilsin, hangisiyle rahatsan onla yap

canım hoşgeldin, ben de şu an 7 yıllık evliyim ama 6 yıl boşa çekmişim, çok doğru yerdesin, 7 yıl çektin ama eğer azmeder istersen 7 gün bile sürmeden yenebilirsin eğer bakamama dokunamama gibi bir sorunun yoksa hemen egzersize başlayabilirsin, serçe parmakla başlayabilirsin ama biraz cesursan orta parmakla da başlayabilirsin, önce wc deyken bir dene istersen orda çok rahat oluyor olmazsa hijyenine dikkat ettikten sonra jelle ve nefes alıp vererek içiriye doğru ilerlet, nefesini verrirken yaparsan daha rahat olur. unutma dar falan değil biz kendimi sıkktığımız için daralıyo, rahat olmaya ve kendini kasmamaya çalış, inşaallah güzel haberlerini duyarız .16:

valla bu mesajları okuyunca kendi kendime gülüyorum sevinçten :52. gerisi de gelcek Allah ın izniyle, bir gün burdan kızlaaaaaaaaaaaaaaar bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye dee yazacaksınız inşaallah

Dün akşam iki parmağımı denedim fakat olmadı. Sanki çok darda girmeyecekmiş gibiydi.

canım birden iki parmak yaptığn için olmadı, önce bi illkleri dene ondan sonra belli sen de ben gibi gözü kara birisin tabi o kadar sene bekleyince öyle oluyor ben ilk orta parmağımı almmıştım hatta burdan haberim yokken sonra buraya üye oldum canlarımın desteğiyle orta parmaktan 2 parmağa geçtim, parmakla devam edemeyince aparata geçtim ve 10cm aparatı aldığımda yendim çok şukur
sen de yeneceksin Allah ın izniyle, madem 2 parmaga cesaret ettin kendini kısıtlama tek tek butun parmakları alıcım diye orta parmakla başla bakalım bi olmazsa tek tek başlarız
hadi inşaallah güzel haberlerini alırız

Hayırlı cumalar , bu mübarek güne yakışır hayırlı bir haberle başladık güne desene,çok çok sevindim :) şeytanın bacağını kırmışsın, hadi böyle devam et güzel haberlerini bekliyoruz ^^

canım tebrikler Allah bir daha yaşatmasın, başka dert keder vermesin ne sana ne de bizlere :))
ne zamandır halay çekmiyoduk yaaa haydi kızlar halayaaa

hayal cecem ömrüm gelinlikler özlem bahar salgut berns adını hatırlayamadığım arkadaşlarım bizi bu kadar çok bekletmeyin haaa

Sevgili bayanlar;

Vajinismus (ilk gece korkusu) konusunda paylaştığım bir yazıyı gönderiyorum. Annemizin masallları ve vajinismus... Acaba annemizin masalları mı bizi vajinismus hastası yaptı?

İyerinde olmama rağmen dayanamadım tuvalette 2 parmağımı ( işaret ve orta parmak) denedim. Dün imkansız gibi gelen olay bugün daha olası geldi. 2-3 cm girdikten sonra daralmaya ve zorlamaya başladı.Bu normal birşey midir? Zaten işyerinde olduğum için hemen bıraktım. Bu arada dün imkansız gelen birşey bugün hayaller kurdurmaya başladı. Sitenin büyüsü de bu olmalı :)

daraldığını düşündüğün yerde yönle ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir.o noktada popoya doğru eğim yapıp ilerlemeyi dene istersen

Sizden ricam bir jel adı verir misiniz? Eczacıya derdimizi anlatmayalım bir de :)

Merhaba bahar hoşgeldin aramıza. Allah hepimizi kurtarsın ben de vazelin kullanıyorum ama bazı arkadaşlar mantar oluşumundan şikayet etti daha onu kullanmayı düşünmüyorum. Vajinama doktor tavsiyesiyle anestol krem sürüyorum. Aparata sürmek için de durex kayganlaştırıcı alıcam özellikle subazlı olması gerekiyomuş zarar vermemesi için.. Kolay gelsin..

Herkese merhabalar güzel bişey oldu paylaşmak istedim:)) aparatı 10 cm aldım:) 1 hafta ara verdiğim için biraz zor oldu ama oldu çok şükür. Çok aceleciyim maalesef. Galiba boşa geçen aylarımı hemen telafi etmek istiyorum hemen 11 cm denedim ama o olmadı. Yarın devam edicem olur inşallah. HOPEFOR sen 10 cm de yendiğini söylemişsin sence ben bu akşam eş denemesi yapıyım mı yoksa biraz daha sabretmem mi gerek? Sen hangi pozisyonda başardın??

cnm bende aynen senin gibiydim işyerşnde giriyodum giriyomu çıkıyomu diye bakıyodum.2 gün önce serçe parmağımı tamamen soktum dün akşamda işaret parmağımı.inan hiç zor değil..o dar değdin yer öksğrdükçe ıkındıkça açılıyor ondan sonrası hemen giriyoyaa çok kolayy.ama bol kayganlaştırıı sürr.bu akşam tekrar denicem ben aparata geçicemm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…