- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.741
düşüncenize saygı duyarım... Ama kayıt olurken buraya evliler girer bekarlar böyle soru soramaz gibi bir ibare görmedigim için üye oldum ben..!! Üstelik ailelerimiz herşeyi bliyor... Evleneceğim...Benimde aklımda yoktu bir anda oldu... Evlilerin garantisi var mı onu merak ediyorum... Ben temmuz ayından berı bunun farkındayım ve önemli olan güvenmek diye düşünüyorum... Çünkü sunu biliyorum ki insanlar evlendiklerinde sadce toplumun gözleri üzerinde olmuyo... bu iş yasallaşıyo... ama arkadaşımın başına geleni anlatsam evlenenlerinde garantisi olmadıgı fikrine nerden sahip oldugumu anlarsınız... evlendi ve eşi bu iş oldu kız vajinusmusluydu zorla yaptı aldım alacagımı bütün ömür seni çekemem dedi cekti gitti boşandı söyle bana o kızın hayatı ne durumda şimdi?
ben sevdigim insana güveniyorum ve bu olay beni cok etkilemişti... ben eşimle bu sorunun olmadan evlenmek istiyorum... beyaz eşyamızdan söz yüzümüze kdr herşey hazır...işe girdigim takdirde ailesi gelcek... müsade edersen evlendigimde gireyim bu siteye...!! ne dersin ???
İnsanları yargılamadan önce bu fikrinin sebebini sormak bana daha dogru gelen bir şey... üniversite mezunuyum ve toplumun töresine adetne gelenegine saygılıyım... ama suan sevgiliyken nişanlıyken dogrumu ? dogrulugu tartısılır elbette ama ben suan bunu yapmaktan pişmanlık duymuyorum.. çünkü 3 ay sonra evlilik yoluna girip bütün ömrümü geçirecxegim insanla bu sorunu yaşamak istemiyorum... buraya başarı hikayelerimi yazıcam... ama sen ardından gökçe bu konuda biraz imalı konustugunuz için yaptıgım egzersizleri saolun paylaşmıcam..... oturcam nişanlanmayı beklicem evlencem ilk gece olmıcak ağlıcam sızlancam sonra gelcem dicemki kızlar ben evlendim.. yardım edermisiniz o zaman yardım edecegini bilirsem ben suan bir daha yazmamaya söz verebilirim... neme lazım burdaki bekar kızlara kötü örnek olurum dimi....?
Ben şu an mumla 10 cm deyim yaşasınnnnn:) ama zorlandım biraz 11 e çıkamadım
bir süre aradan geçmeden doktora bir sürü para yedirip tedavi olmaya gitmeyin,
bu sitede aynı psikolojik danışman gibi,hemde hemen ayağının dibinde acil sorun olunca hemen anında soruyosun,üstelik doktor vajinusmus değil tam anlamıyla duygularına tercüman olamıyabilir,yanlış anlamayın niyetim doktoru kötülemek değil,ama herkesin o paraları vermeye gücü yetmez,
HASTALIĞIN ADI:KASMA VE ERTELEME
TEDAVİSİ: KARA VERME,EGZERSİZ VE KASMAMA
Bunları kabüllendim ama durun bakaklım ne zaman yencem
düşüncenize saygı duyarım... Ama kayıt olurken buraya evliler girer bekarlar böyle soru soramaz gibi bir ibare görmedigim için üye oldum ben..!! Üstelik ailelerimiz herşeyi bliyor... Evleneceğim...Benimde aklımda yoktu bir anda oldu... Evlilerin garantisi var mı onu merak ediyorum... Ben temmuz ayından berı bunun farkındayım ve önemli olan güvenmek diye düşünüyorum... Çünkü sunu biliyorum ki insanlar evlendiklerinde sadce toplumun gözleri üzerinde olmuyo... bu iş yasallaşıyo... ama arkadaşımın başına geleni anlatsam evlenenlerinde garantisi olmadıgı fikrine nerden sahip oldugumu anlarsınız... evlendi ve eşi bu iş oldu kız vajinusmusluydu zorla yaptı aldım alacagımı bütün ömür seni çekemem dedi cekti gitti boşandı söyle bana o kızın hayatı ne durumda şimdi?
ben sevdigim insana güveniyorum ve bu olay beni cok etkilemişti... ben eşimle bu sorunun olmadan evlenmek istiyorum... beyaz eşyamızdan söz yüzümüze kdr herşey hazır...işe girdigim takdirde ailesi gelcek... müsade edersen evlendigimde gireyim bu siteye...!! ne dersin ???
İnsanları yargılamadan önce bu fikrinin sebebini sormak bana daha dogru gelen bir şey... üniversite mezunuyum ve toplumun töresine adetne gelenegine saygılıyım... ama suan sevgiliyken nişanlıyken dogrumu ? dogrulugu tartısılır elbette ama ben suan bunu yapmaktan pişmanlık duymuyorum.. çünkü 3 ay sonra evlilik yoluna girip bütün ömrümü geçirecxegim insanla bu sorunu yaşamak istemiyorum... buraya başarı hikayelerimi yazıcam... ama sen ardından gökçe bu konuda biraz imalı konustugunuz için yaptıgım egzersizleri saolun paylaşmıcam..... oturcam nişanlanmayı beklicem evlencem ilk gece olmıcak ağlıcam sızlancam sonra gelcem dicemki kızlar ben evlendim.. yardım edermisiniz o zaman yardım edecegini bilirsem ben suan bir daha yazmamaya söz verebilirim... neme lazım burdaki bekar kızlara kötü örnek olurum dimi....?
Ben şu an mumla 10 cm deyim yaşasınnnnn:) ama zorlandım biraz 11 e çıkamadım
arkadaşlar ben dün buraya yazınca eşim ne yazıyosun filan dedi. ben de anlattım. böyle bir site olduğunu.
bir sürü bu sıkıntıyı çeken kadın olduğunu. egzersiz yaparak yendiklerini filan anlattım.
o da bana dediki. ne yani kızlığını sen mi bozucaksın dedi. ben de evet sanırım bozuluyo dedim. hayır saçmalama olmaz öyle şey dedi.
ben de o ne demek ya. güvenmiyosan sen de bakarsın kan filan geldiğini dedim. hayır mevzu o değil. ben yapmak istiyorum dedi.
ya ben napıcam. bu ne saçmalıktır. bunu söyleyen adam da üniversite mezunu ve açık fikirli bir adam güya. egzersizlerle zar yırtılıyor dimi haliyle ?
egzersizsiz nasıl olcak ki? napmalıyım ben ?
Ben eleştirmenize kızmıyorum aksine memnun oluyorum iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorum ben sadece evlileri boşunaaa oyalıyosun gibi kurdugun son cümlene tabiri caizse sinirlendm yaren...o nedenle de fevri davrandım.. bu konuda çok duygusalım cünkü hepiniz evliyken neler cekiyosunuz görüyorum 7 ay hem siz hem eşiniz sıkıntı cekiyor... bunlar sanki benim basıma gelmiş gibi üzülüyorum... gittigim üç doktordan yalnızca biri destek oldu bana.. toplumun fikrini biliyorum ben üni mezunuyum ve bu toplum bilimini okudum.. töre gelenek görenek tezimi dahi bunlar üstüne yaptım... sizin çektiginiz durumlar gibi yaşamak istemiyorum.. Sevgilim suan o kdr anlayışlıki size anlatamam ben temmuzda fark ettim durumumu ve o zamandan beri çözmek için ugrasıyoruz... beraber makalaler okuyoruz senin sağlıgından ötesi önemli değil benim için diyor... kimse umrumda deil sen iyileş yeterki diyor... olmadı balayına cıkarız doktora gideriz kimse anlamaz diyor.. bana o kadar destek oluyor ki daha dün gece dedim daha bekarım ama kızları görsen herkes bir destek oldu dedim ben ağladım sevincten... düşünsenize bunu evlendigimde yaşamıcam aşarsam... çok zor bir sevgililik geçirdik 5 yılda yaşamadıgımız zorluklar yaşadık ama elimizi ihç bırakmadık... bunda da sağlıgınsa herşeyim feda diyor... hatta mumu söyledim kasayla yıgarım kapına diyor :) ben onu çok sevioyrumm beni koruyacagını bililyorum... dünyaya gelsem yine bulur onu severdim... o yüzden suan tek düşüncem evlenmeden bunu aşabilmek... Anlayısınız içn teşekkür ederim daha dogrusu beni düşündgünüz için ama bekar olsamda benide aranıza kabul ederseniz cok memnun olurum....
ooooo ortalık karışmış :26:
kızlar inanın birbiri için kötü düşünülecek en son yer burası, çünkü herkesin derdi aynı, ve herkes neler paylaşıyor burda... herkes birbirine bi şekilde yardımcı olmaya ve yol göstermeye çalışıyorsevgili, nişanlı, evli hiç farketmez...
burda neler gördük biz, evli arkadaşların kocaları kızlıkla ilgili bir belirti görmek istedikleri için ne tedirginlikler yaşadı, inanın bana size söylenenler sizi yargılamak için değil ilerisi için önceden yaşanmış tecrübelerden örnekler vererek kendinize doğru bir yol çizmenize yardımcı olmak içindir, sevgiler
[/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]kullanıcı adı[/TD]
[TD]son durum yorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]bugun yarın yenecektir yetti gayrii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.hobby85[/TD]
[TD]tatildeydi bakalım süpriz bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.hayal2011[/TD]
[TD]baya gayretli azimli iyi egzersizci(5cm ve eş parmağı)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gncemr[/TD]
[TD]durmak yok egzersize devam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.baskabahar[/TD]
[TD]9cm aparatta unutulur mu en yakın zamanda yenecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.rasiba[/TD]
[TD]jinekologa gidecekti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.beyza30[/TD]
[TD]2 parmakta eşinin gelmesini bekliyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.gelinlikler[/TD]
[TD]3cm falan deniyordu en son[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.flower8008[/TD]
[TD]13cm de baya iyi en yakın gelin adayımız gibi gibi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.chicken[/TD]
[TD]vardı birzamanlar girmez oldu yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gurbet34[/TD]
[TD]nerelerde kaldınız yahu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.senem8183[/TD]
[TD]11cm di ama 2.boğumu geçemiyordu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.ashkk[/TD]
[TD]ne yaptı bilmiyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.aralık85[/TD]
[TD]denemeler yapıyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]15.Sahra34[/TD]
[TD]tek parmakdan sonra muma geçti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.bahar3432[/TD]
[TD]iki parmak sonrası aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.cecem[/TD]
[TD]cecem doktora gidecekti gecikmeden dolayı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.tivit[/TD]
[TD]orta parmak hepsi oleyyy harika başarı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.gelinlikler[/TD]
[TD]işaret parmağına kolay kayıyor dedi harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.salgut[/TD]
[TD]dün serçe parmağını almış çok güzell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.ömrün21[/TD]
[TD]çabalıyor egzersizleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.sehervakti[/TD]
[TD]şamdan mumumda nerden baksan 8cm harika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.x-masal-x[/TD]
[TD]henüz nişanlı![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]ismini anımsayamadığım diğer bacılar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM BACILAEki Görüntüle 630440 RRRR...
ayy harikasın sahracımm
hadi gayret 10 cmi geçersen penis denemesine hazırsın Allahın izniyle .çok güzel gelişme gösterdin
arkadaşlar sadece fikirlerini söylemişler sen ister üzerine alırsın ister almazsın,ha çoğunluk bunun yanlış olduğunu idda eder ki bu doğrudur,
10 yıl vajinus olan arkadaşlar var sen de gayet sabredebilirsin,evlenmeden önce cinsel ilişki vajinusmuusn bahanesi asla olamamz
bende bu bekar-evli cinsel iliskisi hakkinda bir kac bisey söylemek istiyorum. biz burda vajinismus hastasiyiz,sebebini de gayet iyi biliyoruz. toplumun kadina bakisi ve ,,namus'' dayatmasi. zaten basimiza gelen bu sey hep kulaktan dolma bilgisizlik, evlenmeden önce cinsel deneyim olamaz olusu vs.
birbirimize cinsel temas olmadigindan ötürü de iliskiden hep kaciyoruz evlenince.bence bu cok yanlis bisey, artik bizim nesiller buna son vermeli ve namusun kisiye özel bisey oldugunu anlamak gerekir.
buraya üye olan hic bir arkadasa da söz söylemeye hakkimiz yoktur diye dusunuyorum.herkes iliskisini istedigi gibi yasayabilir,biz kimiz ki özeli ile alakali akil vericez? ha burda paylasilanlar elbette mahrem, cinselligi paylasiyoruz ama hastalik adi altinda birbirimize yardimci oluyoruz.gerisi bizi ilgilendirmemeli.
Şuan iki doktora göre hala kızım ama birine göre ufak bir çizik oluşmuş bile hopefor sizleri cok iyi anlıyorum dedim ya ilk mesajımda kolaymı bekarken böyle soru sorabilmek deil ama sevgilimi size anlatsam kelime bulamıyorum... evlenince görcez onu diyenlerde cıkcaktır simdi aranızda ama :) oda biliyor simdiye kdr bu konuda ne kdr hassas oldugumu ve bu sorunu ogrendigimizden beri dedimya beraber kitap ouyoruz evlendigimizde geçmezse doktora gideriz yine gerekirse ameliyat olursun diyo yeterki sen mutlu ol bu senin elinde deil hastalık diyor.. suan 8 aydır bu durum hayatımda ve sevgilim evlenmeden boyle sorunu varsa ben ugrasamam diye terk edebilirdi beni ama elimden öyle bir tutuyorki ben susuyorum o hadi egzersizlere diyor :) desteginizi esirgememeniz dileğimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?