- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.701
İyerinde olmama rağmen dayanamadım tuvalette 2 parmağımı ( işaret ve orta parmak) denedim. Dün imkansız gibi gelen olay bugün daha olası geldi. 2-3 cm girdikten sonra daralmaya ve zorlamaya başladı.Bu normal birşey midir? Zaten işyerinde olduğum için hemen bıraktım. Bu arada dün imkansız gelen birşey bugün hayaller kurdurmaya başladı. Sitenin büyüsü de bu olmalı :)
ya kızlar size bişi danışmak istiyorum ben şimdi parmak egzersizi yapayım diyorum ama kiminiz mum denemiş ya o dahamı kolay yoksa parmaktan mı ona geçsem? ben tek parmakta sıkıntı cekmıyorum ama 2 yi denemedim gözüm biraz korkuyo o yüzden önce bire tamamen alışı öyle geçeyim diyorum ardından 2 ye alışıncamı mumu denesem bıde o mum acıtmıyo mu ne biliyim ondan korkuyorummm ben
ya kızlar size bişi danışmak istiyorum ben şimdi parmak egzersizi yapayım diyorum ama kiminiz mum denemiş ya o dahamı kolay yoksa parmaktan mı ona geçsem? ben tek parmakta sıkıntı cekmıyorum ama 2 yi denemedim gözüm biraz korkuyo o yüzden önce bire tamamen alışı öyle geçeyim diyorum ardından 2 ye alışıncamı mumu denesem bıde o mum acıtmıyo mu ne biliyim ondan korkuyorummm ben
mina hanım, evet tabiki.
Kızlar bu iki parmak olayından sonraki aşama nedir acaba? Akşam parmak olayını atlatırsam diğer aşamaya geçmek istiyorum. Çok fena gaza geldim :)
Kızlar bu iki parmak olayından sonraki aşama nedir acaba? Akşam parmak olayını atlatırsam diğer aşamaya geçmek istiyorum. Çok fena gaza geldim :)
slm kızlar bu vajinismusla ilgili kitaplar var bunlardan alıp okuyan varmı içinizde 10 adım da vajinismusa son diye kitaplar var sizce yardımcı olurmu
ben parmak yapmadım hiç mum egzersizine geçtim direk o bana daha kolay gelmişti
Canım ben tek parmak deneyebildim sadece iki yapmak zor geldi denemedim de. Muma geçtim hemen. Düşüncesi kötü gibi geliyo ama ben parmaktan daha faydalı buluyorum. Denediğinde korkunç olmadığını anlayacaksın. Hadi cesaret:)
evet bir el atmak gerek listeyeee en yakın zamanda yenileyecem....gökçe şu listeyi mi yenileyip yayınlasak acaba işe yarar mıııı kiii .....
vallla çözmeleri lazımmm evlilik için önemliymiş şimdi daha iyi anlıyorum eşimle neredeyse 10 yıldır birlikteydik süerkli tek taş al diye kafasının etini yerdim almadıııı... 3,5yıl evlilik hala alamdıııı amaaaaaaa o işi yaptık bakışları değişti tavırları değişti akşamları benden çok o gözlerrr oduuuu veeeee dün bir süpriz yapıp tek taşıda aldııııı.........
kusura bakma hayalcim bacıccım.... işteeee böyleeeeanladım gökççççeciğim anladım sen merak etme,
BU ARADA VUR DEDİK ÖLDÜR DEMEDİK,NEYSE YENECEKSEK DEĞER KIZ
eeehnşlhhh hadi sahra bacı....cumaaa geldiii cmrtesi pazar bereketli olsun iHepimiz son haftayı bekledik:) bu hafta bereketiyle gelsin inşallah.. Yarın cuma hayırlı haberlerrrr
http://wantonwaxandwickedwicks.com/images/d/i/dinner-candles_1.jpg
kizlar acil su linkteki fotoya bakip bana onun yaklasik kac cm olabileni söyler misiniz? en son bunla calistim da yeterli mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?