Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar size bişi danışmak istiyorum ben şimdi parmak egzersizi yapayım diyorum ama kiminiz mum denemiş ya o dahamı kolay yoksa parmaktan mı ona geçsem? ben tek parmakta sıkıntı cekmıyorum ama 2 yi denemedim gözüm biraz korkuyo o yüzden önce bire tamamen alışı öyle geçeyim diyorum ardından 2 ye alışıncamı mumu denesem bıde o mum acıtmıyo mu ne biliyim ondan korkuyorummm ben

zorlandığın anda nefes egzerisiz yap ve ıkınmaya başla o zaman çok daha kolay girecek göreceksin bugün 2 parmağı halledersin sen bahar sana inanıyorum ben

ben parmak yapmadım hiç mum egzersizine geçtim direk o bana daha kolay gelmişti

Dört aydır evliyim ve cinsel ilişkiye giremedim. Çok korkuyordum. İstanbul da ki psikiyatrist dr zuhal doğruer e gittim. sağolsun benle çok ilgileniyor. bayağı ilerleme var hatta sona doğru yaklaştık fakat korkularım gittikçe azalıyor .. gene de aklımda bir kaç sorular var. bunları sizinle paylaşmak istiyorum. Parmak egzersizlerim de başarılıyım son aşamayı yapabilmek için daha fazla ne yapmalıyım sizinde fikirlerinizi öğrenmek isterim kızlar

Canım ben tek parmak deneyebildim sadece iki yapmak zor geldi denemedim de. Muma geçtim hemen. Düşüncesi kötü gibi geliyo ama ben parmaktan daha faydalı buluyorum. Denediğinde korkunç olmadığını anlayacaksın. Hadi cesaret:)

kizlar bende metre yok o yuzden ölcemiyorum. 3 parmak artik sorunsuz oluyor. dün de aparat deneyeyim dedim inanin aparat cok daha farkli onun girisini hic anlamadim bile ya ama parmakta öyle degildi.neyse allik fircasi denedim. onlarin kalinligi kac cm? yani bende merak ediyorum 10cm falan cikabiliyomuyum diye.

yaren kızzzz selamsız sabahsız yarennnn nasıl gidiyorrr ne var ne yokkk [/QUOTE]

mrb canımm pek girmiyorum artık buraya nasılsınn ii misinnn =))

slm kızlar bu vajinismusla ilgili kitaplar var bunlardan alıp okuyan varmı içinizde 10 adım da vajinismusa son diye kitaplar var sizce yardımcı olurmu

ben cem keçe vajinismusun üstesinden gelmek adlı kitabını okudum bilgilenmek ve rahatlamak için çok iyi gelmişti bana

ben parmak yapmadım hiç mum egzersizine geçtim direk o bana daha kolay gelmişti

canım bende parmak kolaymış gibi geliyo... enfeksiyon sorunum var sımdı yanmalarım olduğu için deneyemiyorum... atlatayım denıcem.. 2 parmagı gecersem mumu söz sizin için denicem :)

ya orası öylede biraz benzetmem garip olcak belki ne bileyim parmagın ucu ınce geliyo daha cok gözüme mum dırek lap dıye giremez gibi geliyo :) denıcem bakalım inşşş ilerlicem... ve gerçekten sizlerin sayesinde olacak... Mumla deneyen arkadaşlar bana özelden adım adım nasıl ilerlediklerini yazabilir mi ? yada burdan.. ben okuyunca belki gözümde büyüttügüm gibi deildir derim.. cünkü mumu aldıgım gibimi yapıyorum sarıyomuyum yakıyomuyum napıyorum :)

bu arada cem keçenin 10 adımda vajinusmusu yenmek adlı kitabıda bende var oda sırf egzersızlerden olusuyo... ve bir evli ciftin terapi günlüğü gibi bişi.. adım adım egzersizleri anlatıyor.. psikolojik anlamda rahatlatmıştı biraz beni..

Son düzenleme:
evet bir el atmak gerek listeyeee en yakın zamanda yenileyecem....

http://wantonwaxandwickedwicks.com/images/d/i/dinner-candles_1.jpg

kizlar acil su linkteki fotoya bakip bana onun yaklasik kac cm olabileni söyler misiniz? en son bunla calistim da yeterli mi sizce

cetvelde mi yok evde bacımmmm mezuro şart değil yahu.. bu mumları tam çakamadım klasik şamdan mumu ise nerden baksan yalın hali 5cm sende azcık havlu streç sardıysan 7-8sm olur... aferin kız bravooo

bu arada enini diyoruzzzz haaaaa kalınlığı boyu geçççç önemi yok gibi

canim biliyorum kalinligin oldugunu zaten hepsini almiyorum kalinlik önemli diye. ama nerdeyse hepsini aldim diyebilirim. candle dinner mumlarindan bu samdamlar icin kullaniliyo ya. onuda kagida sardim eldivene gecirdim. yetmez mi yaa ben diyodum bunu aldiysam bitti artik

maşallah mı diyeyim çok diye yoksa dememyeyim mi,çok desem ne kadar çok vajinusmuslu var mış oluyo,az desem bir yandanda bu acıyı kendi kendine çekip bu siteyi bulamamyanlarda var.bilemmedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…