- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.781
merhaba teşekkür ederim :)hayır. ayrıldık bitti :)canım , hoşgeldineşinle küslük devam ediyor mu yoksa barıştınız mı merak ettim
egzersizlere gelincede kegelleri yaptıysan , su bazlı bi kayganlaştırıcı jel temin et(okey veya durex marka) sonra serçe parmağını bol gelle tek boğum almaya çalış, bol bol nefes alarak..
sonra 2 boğum almaya çalış, kayıp gdiyo zaten.. orası boşluk
merhaba teşekkür ederim :)hayır. ayrıldık bitti :)
tüm egzersizleri yapabiliyorum. 4cm kalınlığa kadar aparatı da alabildim. ancak gerçeğiyle denemelerim hep sonuçsuz kalıyor.
canım benim , işte keşke anlayabilseydim ama tabi dediğin gibi mümkün değil evlenmeden önce.. o kadar yakınlaşmadık ki biz de sonuçta
ama ben arkadaşımızın bunu keşfettiğini hasta olduğunu farkettiğini anladığı için dedim ki ne güzel farketmişsin, harekete geçmesi bence daha mantıklı, beklemekle çözüm bulunmaz ki...
tabi herkesin yaşam tarzı farklıdır..
ben buraya gelen insanları evli bekar diye görmüyorum, vajinismus hastası olarak görüyorum ve anlamaya çalışıyorum, belki kızcaksınız bana ama
haha harika olmuşşş yhhaaaa =))
ne yaptı bilmiorum yazmışsınız hemen bilgi veriorum doktora gittim ve 2. aparattayım egzersizlere devam yani.. artık çook umutluyum..
kesinlikle bende en az bir çok kişi gibi bananeeeeee diyebilirim herkesin yaşamı kendineee ama ne bilim BİZİM KÜLTÜRÜMÜZE AYKIRI...ki bu arkadşımızzzzz okadar vajili hanımlarla yazıştık paylaştık bir çok kişiden gayet eskiyim burda ama yazdıkları bana hiç vajili gibi gelmedi ki bırak yazıalrı icraaatleri kesinlikle vajili olmayacağnı gösteriyor...
1.doktora gitmiş bu müthiş bir adımmmm kızkenn
yani ben değil doktor kuaföre bile gidemezdim :):):) buda ebnim ne derece vaji oldğmu belli ediyor olsa gerek....
tekrar ve sonkez diyorumm fark etmesi içinn cinsel bir hattaaa birkaç deneyim veya girişimi şartttttttt.....
yoksa uzakdan gazel okumaya benzemekteee.... ve İNŞALLAH VAJİLİ DEĞİLDİR.... VE ANLAR VE DAHA GÜZEL TOPİCLERDE OLUR.... ÇEYİZ HAZIRLIĞI GELİNLİK NİŞANLIK SEÇİMLERİ TATİL YERİ SEÇİMLERİİİİİ VS..... YANİİİİ
ZAMAN ZAMAN
VE YİNE ZAMANN
ANLAMAKDA BİR SÜREÇÇÇÇÇÇÇ
ÇÖZMEKDE .....
HARİKASIN BACIM...DURMAK YOK EGZERSİZE DEVM...İKİNCİ LİSTEME YAZACAMMMM BU GELİŞİMİ...TEBRİKLER...
BAK BU ARADA UNUTMADIMMM BACIM:)
kültürümüze aykırı olduğu doğru yüzde yüz katılıyorum, ama zaten bizi vajinismus eden de bu kültür biraz da, tabi ben de demiyorum kimin eli kimin cebinde belli olmayan bi yaşam tarzı iyidirne bileyim ben inandım arkadaşımıza , ben biraz fazla duygusal bakıyorum galiba kimse çekmesin bu derdi diye
tabi inşallah vajili değildir, yanlış alarmdır yaniher şey yaşanması gereken zamanda güzel zaten, biz de korumadık mı bekaretimizi yıllarca, o da yetmedi evlenince bile koruduk
İNŞALLAH VAJİLİYİMDİR DEMEDİM GÖKÇECİM..ABLACIM.... LÜTFEN... Evet sende yaşamış olabilirsin evliyken başarmanın mutlulugunu yaşamış olabilrisin ben kültürümüze bekarken cinsel ilişki ters olsada yaşamayı seçenlerdenim... ve bundan pişmanlık duymadım diyede söyledim.. burda sırf kabul edilmek için evliyim diye yalanda söyleyebilirdim değil mi? aRaştırmalarım sonucunda bu hasatalıgın kademeleri oldugunu erteledikçe ilerledigini okudum en sonunda hipnozlada tedavisi var 2 seansta bitirende... ben yaşadıgımdan burda beni sizde azarlayın diye gelmedim ki boşa gazel okumuyorum... birleşme olmadı kendimi kastım ve kan geldigi için korkumu paylaştım... bekarken yada evliyken yaşadım ve doktor vajinusmussun dedi zaten... detaya giremedim yeniyim diye özelden de açıklayamadım.. Ama ne yaşadıgım psikolojimin ne kdr bozuldugu beni ilgilendiriyor suanda... bunu aşarak evlenmek beni mutlu edecek.... ben bu olayın uzamasını ıstemıyorum... tamam siz haklısınız kadınların annelerin cocukların topigi işim yok.... siz kadınlar evliler olarak cozun sıkıntınızı... eyvallah sözüm yok saygım var... ama beni bu denli azarlamak yerine az biraz psikolojimi anlamanızı isterdim... sağlık olsun...
düşündüğünüz için teşekkür ederim bende inşallah vajiliydim ama bunu aştım ve suanda cok mutluyum evliligimde bir sorun yaşamıyorum diyecegim günü bekliyorum... Herkese mutlu günler dilerim...
HARİKASIN BACIM...DURMAK YOK EGZERSİZE DEVM...İKİNCİ LİSTEME YAZACAMMMM BU GELİŞİMİ...TEBRİKLER...
BAK BU ARADA UNUTMADIMMM BACIM:)
evet cnm ismimi gördüğüme sevindim unutmadığına inş bi dahaki listeye başarmış olarak girerim dr 2 haftaya başarıcaksın diyo çook ii hissediorum şu an
canım tebrikler Allah bir daha yaşatmasın, başka dert keder vermesin ne sana ne de bizlere :))
ne zamandır halay çekmiyoduk yaaahaydi kızlar halayaaa
hayal cecem ömrüm gelinlikler özlem bahar salgut berns adını hatırlayamadığım arkadaşlarım bizi bu kadar çok bekletmeyin haaa
tebrikler canım rabbim başka dert tasa vermesin.bende halaya gireyim
TEBRİKLER BUSELİİİİİ , DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH:13:
arkadaşlar ben dün buraya yazınca eşim ne yazıyosun filan dedi. ben de anlattım. böyle bir site olduğunu.
bir sürü bu sıkıntıyı çeken kadın olduğunu. egzersiz yaparak yendiklerini filan anlattım.
o da bana dediki. ne yani kızlığını sen mi bozucaksın dedi. ben de evet sanırım bozuluyo dedim. hayır saçmalama olmaz öyle şey dedi.
ben de o ne demek ya. güvenmiyosan sen de bakarsın kan filan geldiğini dedim. hayır mevzu o değil. ben yapmak istiyorum dedi.
ya ben napıcam. bu ne saçmalıktır. bunu söyleyen adam da üniversite mezunu ve açık fikirli bir adam güya. egzersizlerle zar yırtılıyor dimi haliyle ?
egzersizsiz nasıl olcak ki? napmalıyım ben ?
:) amannnn ne kültür kaldı amannnn be bacım....neyse güzel şeyleri paylaşırızzzz evlenince yapılan eski kültür durumalrından bahsederiz biraraaa:)
iyde psikolojini bozucak ne var birlikte olmadık demiştin.. bana nişanlıyım birliktelik yaşadık yapaamdık diye burda herhangi bir şey okuamdğm için kaba gelmiş olabilir.... yoksaaa varyaaa belki seni üzücek ama 4 yıl psikoloji,gelişim psikolojisi bile okudum....
o zaman pardonnn detaylarrda saklı olan durumalrı açıklamdğndan dolayı aşırı sert anlayışsız gelmişimdir... naparsın bende böyleyim masalcımmmm..... yok yanlış yorumladın kadınalrın anaların topici derken ben ne bilim deneyim yaşamışın ben tamamen gözün korkmasın diye yazdım okadar zaman ayırarak yoksaaaa ne diye yazaydım.... şimdi anlıyorum denediniz olmadı dr a gittin dr teşhisi koydu doğruysa ne alaaa..... o halde bir çok kişi cvblar belkide en fazla bennn ne diyim sen yinede gir burayaaaa
ben böyleyim..... amaaaa üniversite okumuş biri............. boşlukları istediğniz gibi doldurunuz ben buyummmmmmmmm ben buyum şarkısıylaa iyi akşamalr diliyorummmmm
143820. sayfa saat 17:12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?