Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim , işte keşke anlayabilseydim ama tabi dediğin gibi mümkün değil evlenmeden önce.. o kadar yakınlaşmadık ki biz de sonuçta
ama ben arkadaşımızın bunu keşfettiğini hasta olduğunu farkettiğini anladığı için dedim ki ne güzel farketmişsin, harekete geçmesi bence daha mantıklı, beklemekle çözüm bulunmaz ki...
tabi herkesin yaşam tarzı farklıdır..
ben buraya gelen insanları evli bekar diye görmüyorum, vajinismus hastası olarak görüyorum ve anlamaya çalışıyorum, belki kızcaksınız bana ama

merhaba teşekkür ederim :)hayır. ayrıldık bitti :)
tüm egzersizleri yapabiliyorum. 4cm kalınlığa kadar aparatı da alabildim. ancak gerçeğiyle denemelerim hep sonuçsuz kalıyor.

merhaba teşekkür ederim :)hayır. ayrıldık bitti :)
tüm egzersizleri yapabiliyorum. 4cm kalınlığa kadar aparatı da alabildim. ancak gerçeğiyle denemelerim hep sonuçsuz kalıyor.

cidden ayrıldınız mı
canım 4 cm yetmez ki penis denemesine geçmek için 10 - 13 cm arası idealdir

Gökçe yazılarını dikkatli ve sonuna kadar okudum... yorumlarınız ve düşünceleriniz için sanada çok teşekkür ederim.. ben vajinusmus hastası oldugumu biliyorum ama imla eksikliğinden ötürü inşallah vajiliydim cümlesinden vajinusmus hastası olurum gibi bişi demedim... öyle oldugumu biliyorum ve cözmek istiyorum dedim... sizin fikrinizdir saygı duyarım bende suan bu fikirde oldugumu belirtiyorum ve evliligimde bu durumu yaşamak istemiyorum... bundan dolayı da egzersizlerle bu olayın ustesınden gelmek istiyorum.... bana yardımcı olan olmayan arkadaşlara cok teşekkür ederim... madem kadın anne topigi burası buraya bundan sonra Evlendigimde kabul edilecegimi anlamış bulunuyorum... İnşallah herkes bu işin üstesinden gelir saygılarımla....sizleri tanımak güzeldi... teşekür ederim...

haha harika olmuşşş yhhaaaa =))[/QUOTE]

ne yaptı bilmiorum yazmışsınız hemen bilgi veriorum doktora gittim ve 2. aparattayım egzersizlere devam yani.. artık çook umutluyum..

kesinlikle bende en az bir çok kişi gibi bananeeeeee diyebilirim herkesin yaşamı kendineee ama ne bilim BİZİM KÜLTÜRÜMÜZE AYKIRI...ki bu arkadşımızzzzz okadar vajili hanımlarla yazıştık paylaştık bir çok kişiden gayet eskiyim burda ama yazdıkları bana hiç vajili gibi gelmedi ki bırak yazıalrı icraaatleri kesinlikle vajili olmayacağnı gösteriyor...

1.doktora gitmiş bu müthiş bir adımmmm kızkenn

yani ben değil doktor kuaföre bile gidemezdim :):):) buda ebnim ne derece vaji oldğmu belli ediyor olsa gerek....

tekrar ve sonkez diyorumm fark etmesi içinn cinsel bir hattaaa birkaç deneyim veya girişimi şartttttttt.....

yoksa uzakdan gazel okumaya benzemekteee.... ve İNŞALLAH VAJİLİ DEĞİLDİR.... VE ANLAR VE DAHA GÜZEL TOPİCLERDE OLUR.... ÇEYİZ HAZIRLIĞI GELİNLİK NİŞANLIK SEÇİMLERİ TATİL YERİ SEÇİMLERİİİİİ VS..... YANİİİİ

ZAMAN ZAMAN

VE YİNE ZAMANN

ANLAMAKDA BİR SÜREÇÇÇÇÇÇÇ

ÇÖZMEKDE .....

haha harika olmuşşş yhhaaaa =))

ne yaptı bilmiorum yazmışsınız hemen bilgi veriorum doktora gittim ve 2. aparattayım egzersizlere devam yani.. artık çook umutluyum..[/QUOTE]

HARİKASIN BACIM...DURMAK YOK EGZERSİZE DEVM...İKİNCİ LİSTEME YAZACAMMMM BU GELİŞİMİ...TEBRİKLER...

BAK BU ARADA UNUTMADIMMM BACIM:)

ne yaptı bilmiorum yazmışsınız hemen bilgi veriorum doktora gittim ve 2. aparattayım egzersizlere devam yani.. artık çook umutluyum..

HARİKASIN BACIM...DURMAK YOK EGZERSİZE DEVM...İKİNCİ LİSTEME YAZACAMMMM BU GELİŞİMİ...TEBRİKLER...

[/QUOTE]

evet cnm ismimi gördüğüme sevindim unutmadığına inş bi dahaki listeye başarmış olarak girerim dr 2 haftaya başarıcaksın diyo çook ii hissediorum şu an

kültürümüze aykırı olduğu doğru yüzde yüz katılıyorum, ama zaten bizi vajinismus eden de bu kültür biraz da, tabi ben de demiyorum kimin eli kimin cebinde belli olmayan bi yaşam tarzı iyidir ne bileyim ben inandım arkadaşımıza , ben biraz fazla duygusal bakıyorum galiba kimse çekmesin bu derdi diye
tabi inşallah vajili değildir, yanlış alarmdır yani her şey yaşanması gereken zamanda güzel zaten, biz de korumadık mı bekaretimizi yıllarca, o da yetmedi evlenince bile koruduk

İNŞALLAH VAJİLİYİMDİR DEMEDİM GÖKÇECİM..ABLACIM.... LÜTFEN... Evet sende yaşamış olabilirsin evliyken başarmanın mutlulugunu yaşamış olabilrisin ben kültürümüze bekarken cinsel ilişki ters olsada yaşamayı seçenlerdenim... ve bundan pişmanlık duymadım diyede söyledim.. burda sırf kabul edilmek için evliyim diye yalanda söyleyebilirdim değil mi? aRaştırmalarım sonucunda bu hasatalıgın kademeleri oldugunu erteledikçe ilerledigini okudum en sonunda hipnozlada tedavisi var 2 seansta bitirende... ben yaşadıgımdan burda beni sizde azarlayın diye gelmedim ki boşa gazel okumuyorum... birleşme olmadı kendimi kastım ve kan geldigi için korkumu paylaştım... bekarken yada evliyken yaşadım ve doktor vajinusmussun dedi zaten... detaya giremedim yeniyim diye özelden de açıklayamadım.. Ama ne yaşadıgım psikolojimin ne kdr bozuldugu beni ilgilendiriyor suanda... bunu aşarak evlenmek beni mutlu edecek.... ben bu olayın uzamasını ıstemıyorum... tamam siz haklısınız kadınların annelerin cocukların topigi işim yok.... siz kadınlar evliler olarak cozun sıkıntınızı... eyvallah sözüm yok saygım var... ama beni bu denli azarlamak yerine az biraz psikolojimi anlamanızı isterdim... sağlık olsun...

evet cnm ismimi gördüğüme sevindim unutmadığına inş bi dahaki listeye başarmış olarak girerim dr 2 haftaya başarıcaksın diyo çook ii hissediorum şu an[/QUOTE]

:) amannnn ne kültür kaldı amannnn be bacım.... neyse güzel şeyleri paylaşırızzzz evlenince yapılan eski kültür durumalrından bahsederiz biraraaa:)

iyde psikolojini bozucak ne var birlikte olmadık demiştin.. bana nişanlıyım birliktelik yaşadık yapaamdık diye burda herhangi bir şey okuamdğm için kaba gelmiş olabilir.... yoksaaa varyaaa belki seni üzücek ama 4 yıl psikoloji,gelişim psikolojisi bile okudum....

o zaman pardonnn detaylarrda saklı olan durumalrı açıklamdğndan dolayı aşırı sert anlayışsız gelmişimdir... naparsın bende böyleyim masalcımmmm..... yok yanlış yorumladın kadınalrın anaların topici derken ben ne bilim deneyim yaşamışın ben tamamen gözün korkmasın diye yazdım okadar zaman ayırarak yoksaaaa ne diye yazaydım.... şimdi anlıyorum denediniz olmadı dr a gittin dr teşhisi koydu doğruysa ne alaaa..... o halde bir çok kişi cvblar belkide en fazla bennn ne diyim sen yinede gir burayaaaa

ben böyleyim..... amaaaa üniversite okumuş biri............. boşlukları istediğniz gibi doldurunuz ben buyummmmmmmmm ben buyum şarkısıylaa iyi akşamalr diliyorummmmm

düşündüğünüz için teşekkür ederim bende inşallah vajiliydim ama bunu aştım ve suanda cok mutluyum evliligimde bir sorun yaşamıyorum diyecegim günü bekliyorum... Herkese mutlu günler dilerim...

143820. sayfa saat 17:12

evet cnm ismimi gördüğüme sevindim unutmadığına inş bi dahaki listeye başarmış olarak girerim dr 2 haftaya başarıcaksın diyo çook ii hissediorum şu an[/QUOTE]

wawwwwww harika listelre hızlı girecem diyosunnn harikaaaaaaaaa

evet cnm ismimi gördüğüme sevindim unutmadığına inş bi dahaki listeye başarmış olarak girerim dr 2 haftaya başarıcaksın diyo çook ii hissediorum şu an

:) amannnn ne kültür kaldı amannnn be bacım.... neyse güzel şeyleri paylaşırızzzz evlenince yapılan eski kültür durumalrından bahsederiz biraraaa:)

iyde psikolojini bozucak ne var birlikte olmadık demiştin.. bana nişanlıyım birliktelik yaşadık yapaamdık diye burda herhangi bir şey okuamdğm için kaba gelmiş olabilir.... yoksaaa varyaaa belki seni üzücek ama 4 yıl psikoloji,gelişim psikolojisi bile okudum....

o zaman pardonnn detaylarrda saklı olan durumalrı açıklamdğndan dolayı aşırı sert anlayışsız gelmişimdir... naparsın bende böyleyim masalcımmmm..... yok yanlış yorumladın kadınalrın anaların topici derken ben ne bilim deneyim yaşamışın ben tamamen gözün korkmasın diye yazdım okadar zaman ayırarak yoksaaaa ne diye yazaydım.... şimdi anlıyorum denediniz olmadı dr a gittin dr teşhisi koydu doğruysa ne alaaa..... o halde bir çok kişi cvblar belkide en fazla bennn ne diyim sen yinede gir burayaaaa

ben böyleyim..... amaaaa üniversite okumuş biri............. boşlukları istediğniz gibi doldurunuz ben buyummmmmmmmm ben buyum şarkısıylaa iyi akşamalr diliyorummmmm

143820. sayfa saat 17:12[/QUOTE]

Bende ileride bu sorunu aştıgımda aşamayan arkadaşlara bende vajiliydim ama aştım arkadaşlar derim inşallah... cümlesini vermek istemiştim....yazımın imla hatası ve sözcügün yanlıs yerde kullanımından dolayı oluştu.... evet denedim ve olmadı doktorda vajinusmussun dedi zarın kalın hiç bişi olmaz senden dedi ve aynı senin gibi azarladı yaparsan gözünü burda açarsın git evlen barklanda öyle cık karsıma ne acelen var vajinusmussun suan bişi yapma o zaman veririsin parayı tedavi ederiz dedi..!!! ben evliliğimde bu sorunu yaşamak istemedim denedigimizde cektigim acının siddetide büyük nasıl yaaa nıe bu kdr acıdı die düşündükçe kendimi kastıgımı ve düzelmek istedigimi biliyorum tam 8 aydır bununla ugrasıyorum..şuan bu konusmanın bu kdr uzamasının tek sebebı bekar olmam.. evli olsaydım haydı masal az kaldı kızım halledersin kızım cümleleri havada ucusurdu... ben gizli kapaklı yapmıyorum suan işimi sadece mutlu bir yuva ve sıcak bır yuva ıstıyorum... azarlamanız deil benimde bir nebze olsun penceremden bakmanızı isterdim... şuan burda bile kendimi savunurken ağlamam sizin için önemli olmayabilir ki görmüyorsun nerden bileceksin.. ne ben senin ne yaşadıgını bilirim ne sen benim.... bekarım diye azarlanmak hakkım değil.. suçlayablirsin ayıplayabilirsin ama suan yardıma ıhtıyacım oldugunu söylyorsam once bana daha sakin bir dille nedenini sorup cözümü beraber arasaydım kendimi buraya daha ait hissederdim... ama anladım kadınlar kulubunde kadın olmadan giremiyorum... suan gercekten cok üzüldüm... ne diyim... gerçekten bundn sonra kadın olan evli olan ve bu srunlarla ugrasanlara yazın gökçe abla bişi demiyorum... 16-17 yasında deilim 25 yasındayım ve yasadıgım olayları hiçe sayıp beni eleştirmeniz cok gücüm gitti... ben yaptıgımın yanlıs oldugunu bilmesem belki içinizden bunu bekarken yaptıgıma kızacaklar olacaktır ama diye belirttim... sadece bana yol gösteren ablalar istedim yanımda... cünkü o penisin deyişindeki acıyıda yaşadım kasılmayıda bunu bilirken evliyken yine kasılcam die korkuyorum... düğünden korkuyorummm gecesinde yine kasılırsam diye korkuyorum.... cesaretliyken hazır yeneyimki bu korkularım kalmasın istedim sadece...

tebrikler canım rabbim başka dert tasa vermesin.bende halaya gireyim

TEBRİKLER BUSELİİİİİ , DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH :13:

HEPİNİZE COOK TEŞEKKÜR EDERİM VE ADINI HATIRLAYAMADIĞIM DİĞER ARKADASLAR.MORALLERİNİZ SAYESİNDE OLDU BU İŞ...

valla lipalipa benim egzersizimde zar kanamadı,parmaktan sonra penise gectim ve ozaman kanadı.benimde aklım almadı,parmakta nasıl kanamadı da peniste kanadı diye.yani benim ole oldu,kişiden kişiye değişir mi bilmem.

Bende ileride bu sorunu aştıgımda aşamayan arkadaşlara bende vajiliydim ama aştım arkadaşlar derim inşallah... cümlesini vermek istemiştim....yazımın imla hatası ve sözcügün yanlıs yerde kullanımından dolayı oluştu.... evet denedim ve olmadı doktorda vajinusmussun dedi zarın kalın hiç bişi olmaz senden dedi ve aynı senin gibi azarladı yaparsan gözünü burda açarsın git evlen barklanda öyle cık karsıma ne acelen var vajinusmussun suan bişi yapma o zaman veririsin parayı tedavi ederiz dedi..!!! ben evliliğimde bu sorunu yaşamak istemedim denedigimizde cektigim acının siddetide büyük nasıl yaaa nıe bu kdr acıdı die düşündükçe kendimi kastıgımı ve düzelmek istedigimi biliyorum tam 8 aydır bununla ugrasıyorum..şuan bu konusmanın bu kdr uzamasının tek sebebı bekar olmam.. evli olsaydım haydı masal az kaldı kızım halledersin kızım cümleleri havada ucusurdu... ben gizli kapaklı yapmıyorum suan işimi sadece mutlu bir yuva ve sıcak bır yuva ıstıyorum... azarlamanız deil benimde bir nebze olsun penceremden bakmanızı isterdim... şuan burda bile kendimi savunurken ağlamam sizin için önemli olmayabilir ki görmüyorsun nerden bileceksin.. ne ben senin ne yaşadıgını bilirim ne sen benim.... bekarım diye azarlanmak hakkım değil.. suçlayablirsin ayıplayabilirsin ama suan yardıma ıhtıyacım oldugunu söylyorsam once bana daha sakin bir dille nedenini sorup cözümü beraber arasaydım kendimi buraya daha ait hissederdim... ama anladım kadınlar kulubunde kadın olmadan giremiyorum... suan gercekten cok üzüldüm... ne diyim... gerçekten bundn sonra kadın olan evli olan ve bu srunlarla ugrasanlara yazın gökçe abla bişi demiyorum... 16-17 yasında deilim 25 yasındayım ve yasadıgım olayları hiçe sayıp beni eleştirmeniz cok gücüm gitti... ben yaptıgımın yanlıs oldugunu bilmesem belki içinizden bunu bekarken yaptıgıma kızacaklar olacaktır ama diye belirttim... sadece bana yol gösteren ablalar istedim yanımda... cünkü o penisin deyişindeki acıyıda yaşadım kasılmayıda bunu bilirken evliyken yine kasılcam die korkuyorum... düğünden korkuyorummm gecesinde yine kasılırsam diye korkuyorum.... cesaretliyken hazır yeneyimki bu korkularım kalmasın istedim sadece...[/QUOTE]

bak söylediğin gibi evliyken gel canım masal yaparsın başarırsınnn az kaldı derizz .....

canım mesaj atıcaktım kutun dolu.. demek istediğini anladım ama farklı fikirlerde olmak suç değil.. bunu belirtmeme kızdığını da biliyorum.. ama bu eğer kötü bişeyse yazmam bi daha öyle şeyler..
ben kimseyi desteklemedim, yapan kendine yapar...
yardımcı olmak istemiştim sadece her zamanki gibii:26:
neyse ben seni çok seviyorum bu değişmezzzz kızma bana tamammııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…