- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.381
Bende gördünde yazdın zannetim :) Söyle bakalım bizim ne zaman çocuğumuz olacak :))
Sen çok tatlısın canım ya maşallah
Haklısın ama işte insan istiyorki hemen halolsun eşim mutlu olsun .Düzelecek inşallah. Bu arada yeni regl oldum .Bakalım hayırlısı ..a.s.
ne zaman istersen o zaman olcak. nasi cevap aamaaa opuyorumnanaktan
Regldan sonra daha mı kolay olur ki öyle dedin anlamadım ki :)
slm kızlar emin olun ki korkacak hiç bişey yok aşılamayacak bi şey yok çokzor haklısınız ama herşey sizin elinizde sakin olun kasmayın kendinizi
bir haftada yedim bu hastalığı korkuttum onu kaçırdım :lepi:
eminim sizde başaracaksınız alkisalkisalkis
eşine mutluluğun en güzelini verdin zaten şimdi sıra sende kasmayıp zevk almayı öğrenmen lazım bunun içinde zamana ihtiyacın var...cinsellik sadece erkekler için değil bizim içinde var...yenen arkadaşlar daha iyi bilir ama tahminim zevk aldıkça kasmanın kendiliğinden biteceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile3mutluluklar kelebeğim Şeniz
ya bi de pozisyondan da kaynaklaniyo bak ben sana bunu ozelden acikliyiiim :dance:
tatllım ınan bana ne kadar sıklıkla yaparsan ılıskıyı yasarsanız o kadar kısa zamnda halloluyor ve ben yenelı 4 ay oluyor hala gergınlık yasıyorum arada ve yanı kacıncı yapısım her zamn aynı olucak dıye bır sye asla yok zamnala hersey duzelıcek daha rahat olmaya calsımak gerek nefesı sakın unutma ok ..sakın kendını ve esını uzme sen basardın bıttı sadece zaman ıhtıyacın var ..bunada sukur demı....a.s.Sen çok tatlısın canım ya maşallah
Haklısın ama işte insan istiyorki hemen halolsun eşim mutlu olsun .Düzelecek inşallah. Bu arada yeni regl oldum .Bakalım hayırlısı ..a.s.
evet kapalı sokup içeride kapatıp açmak çok derinlere sokmak önemli değil önemli olan o dar sandığımız esnek olan bölüm varya tam orada açıp kapatacağızki kasları biraz daha eğitelim şimdiye kadar hep oraya bişey sokabiliyomuyuz hareket ettirebiliyormuyuz gel git yapabiliyormuyuz onu denedik artık son aşamalarına geldik şimdi ise oranın ne kadar esneyebildiğini farkedeceğiz her açıp kapamamızda dahada esnekleşecek ve kontrolumuz altında olacak sonra p....sde hiiiiiç mi hiç zorlanmayacaz olduda bitti maşallah diyeces kaydirigubbakcemile3
dedim ya önce jinklg muayene yaptı sonrakiler psiklg tarafından.ama dedi ki psk her defasında jin muayene kolt oturacaksın ki hem rahatlamayı takip edeyim egz iyi yapıp yap anlayayım:)hem koltuğa alış..çok mantıklı ikisiyle beraber çalışmak..hem jinkjik sorunşarımı da erteliyodum haliyle normal doktora gidip muayene olamadığımdan burada içim rahatlıyor bi yandan tedavi de oluyorum şimdiye kadar 130 vaj tedavi etmişler 2 yılda ve de çoğunun şu an gebeliklerini takip ediyorlarmış..vaj hast old bildikleri için de çocuğa davranır gibi yumuşak ilgi alaka gösteriyorlar..Ayrıca şu da çok önemli dedi ki tedavi olan vajms hastaları vücut kontrolunu öğrendikleri için normal doğum şansı yüksek kolay doğm yapan hastalardr dedi..çok mantıklı çünkü kas nefes derken kontrl öğrenilmk zorunda ya..bakalım hayırlısı...
Dilatörü nerden alıyorsunuz ? Nasıl alıyorsunuz.
canım sen de şehir belirtmemişsin sakıncası yoksa tedaviyi nerede gördüğünü ve ücreti kakkında bilgi verebilirmisin? insan bi yandan da maddi yönü dşünmek zorunda kalıyo burada bahsettikleri doktorlar milyarlardan bahsediyor...
tatllım ınan bana ne kadar sıklıkla yaparsan ılıskıyı yasarsanız o kadar kısa zamnda halloluyor ve ben yenelı 4 ay oluyor hala gergınlık yasıyorum arada ve yanı kacıncı yapısım her zamn aynı olucak dıye bır sye asla yok zamnala hersey duzelıcek daha rahat olmaya calsımak gerek nefesı sakın unutma ok ..sakın kendını ve esını uzme sen basardın bıttı sadece zaman ıhtıyacın var ..bunada sukur demı....a.s.
ayaznaz senin doktora ihtiyacin yok. bak ben bir kere jinekologa gittim o kadar. bana sunu sunu yapcan dedi tamam dedim geldim burada yardimci olan arkadaslar oldu bana. olmayanlar da olmustu. bu oyle bi hastalik ki insan cocuk gibi oluyo. dokunsalar aglicak gibi oluyosun. etrafinda gulen huzur veren insanlarin bieyler soylemesine ihtiyacn oluyo. iste bu noktada doktora gidince psikolojik bi raharlik veriyo. yoksa yaptirdiklari baska bisey yok. sen egzersizlerine devam et kendine biraz zaman tani. o paralala da esinle gidip balayi yaparsiniz zemuszemus[/QUO
buradaki egzersizleri yaptırıyolar evet.ben de çok param olduğu için gitmedim zaten..ben fazla korkak olduğum için ve kötü bi emla tecrbesi geçrdm için gittim..o yüzden arkadaşa da orada anlattıklarını tek tek anlattm..o yüzden sabahtan beri benle başlayanlar bana ulaşabilir diye msj atıyorum gittiğim yeri de yazdım defalarca lina ankara da..genellikle 3-4 seansta bitiyormuş ve seans ücreti 350 tl..sadece birileri sizi takip ediyo yaptın mı yapmadın mı egzleri ve o koltuğa oturup diğer P.O.gibi sorunları da(gebelik için bi hazrlk gibi)takip etme şansın oluyo..gitmeden de denesin diye yazıyorum aşamalarım tek tek..ben yine yaşadıklarımı öğrendiklerimi yazarım ben de umuyorum ki inş tüm seanslara gerek kalmadn ben de çözerim ama tüm seanlara katılsm bile toplm 1,5 tl falan oluyo ki bana diğerlerine göre daha uygun geldi bi de bayan ortamı falan iyi..
bence de buradan da takip edebilirsin ayaznaz
fakat burda da çeşitli yöntmlr var dilatr mum parmk..kafanı karıştrmamaya dikkat et..
ayaznaz senin doktora ihtiyacin yok. bak ben bir kere jinekologa gittim o kadar. bana sunu sunu yapcan dedi tamam dedim geldim burada yardimci olan arkadaslar oldu bana. olmayanlar da olmustu. bu oyle bi hastalik ki insan cocuk gibi oluyo. dokunsalar aglicak gibi oluyosun. etrafinda gulen huzur veren insanlarin bieyler soylemesine ihtiyacn oluyo. iste bu noktada doktora gidince psikolojik bi raharlik veriyo. yoksa yaptirdiklari baska bisey yok. sen egzersizlerine devam et kendine biraz zaman tani. o paralala da esinle gidip balayi yaparsiniz zemuszemus
ayaznaz senin doktora ihtiyacin yok. bak ben bir kere jinekologa gittim o kadar. bana sunu sunu yapcan dedi tamam dedim geldim burada yardimci olan arkadaslar oldu bana. olmayanlar da olmustu. bu oyle bi hastalik ki insan cocuk gibi oluyo. dokunsalar aglicak gibi oluyosun. etrafinda gulen huzur veren insanlarin bieyler soylemesine ihtiyacn oluyo. iste bu noktada doktora gidince psikolojik bi raharlik veriyo. yoksa yaptirdiklari baska bisey yok. sen egzersizlerine devam et kendine biraz zaman tani. o paralala da esinle gidip balayi yaparsiniz zemuszemus[/QUO
buradaki egzersizleri yaptırıyolar evet.ben de çok param olduğu için gitmedim zaten..ben fazla korkak olduğum için ve kötü bi emla tecrbesi geçrdm için gittim..o yüzden arkadaşa da orada anlattıklarını tek tek anlattm..o yüzden sabahtan beri benle başlayanlar bana ulaşabilir diye msj atıyorum gittiğim yeri de yazdım defalarca lina ankara da..genellikle 3-4 seansta bitiyormuş ve seans ücreti 350 tl..sadece birileri sizi takip ediyo yaptın mı yapmadın mı egzleri ve o koltuğa oturup diğer P.O.gibi sorunları da(gebelik için bi hazrlk gibi)takip etme şansın oluyo..gitmeden de denesin diye yazıyorum aşamalarım tek tek..ben yine yaşadıklarımı öğrendiklerimi yazarım ben de umuyorum ki inş tüm seanslara gerek kalmadn ben de çözerim ama tüm seanlara katılsm bile toplm 1,5 tl falan oluyo ki bana diğerlerine göre daha uygun geldi bi de bayan ortamı falan iyi..
bence de buradan da takip edebilirsin ayaznaz
fakat burda da çeşitli yöntmlr var dilatr mum parmk..kafanı karıştrmamaya dikkat et..
canm ben ankarada olduğunu bilmiyordum.. ben iskenderundayım ve haftanın üç günü de maraşa gidiyorum bir yandan da yüksek lisans yapıyorum egzersizleri gittiğim yerde yapamıyorum ama olduğu kadar nerde diye sormamın sebebi ikisinden birinde ve uygunsa diyeydi ama vaktim yok ankaraya kadar gidecek kendi imkanlarımı sonuna kadar kullanıp aksilik olup aşamassam giderim bilgi verdiğin için çok sağol inşlh bir daha gitmeden söylediklerini uygulayarak yenersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?