Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen çok tatlısın canım ya maşallah
Haklısın ama işte insan istiyorki hemen halolsun eşim mutlu olsun .Düzelecek inşallah. Bu arada yeni regl oldum .Bakalım hayırlısı ..a.s.

eşine mutluluğun en güzelini verdin zaten şimdi sıra sende kasmayıp zevk almayı öğrenmen lazım bunun içinde zamana ihtiyacın var...cinsellik sadece erkekler için değil bizim içinde var...yenen arkadaşlar daha iyi bilir ama tahminim zevk aldıkça kasmanın kendiliğinden biteceğine inanıyorum kaydirigubbakcemile3mutluluklar kelebeğim Şeniz

Regldan sonra daha mı kolay olur ki öyle dedin anlamadım ki :)

ya hep kolay da reglden sonra ben daha cok istekli oluyorum arkadaslarima da sordum onlar da oyle dedi demek ki hormonlardan kaynaklaniyo. istekli olunca da kasmiyosun kendini. zaten kasmadan yapinca da alisiyosun.

bir haftada nsıl yendin bana da anlat ne oluuuuuurrrr:Saruboceq:

Doğru diyorsunda canım
Önce hayata senin gibi bakmaya çalışmalıyım galiba :) a.s.

Sen çok tatlısın canım ya maşallah
Haklısın ama işte insan istiyorki hemen halolsun eşim mutlu olsun .Düzelecek inşallah. Bu arada yeni regl oldum .Bakalım hayırlısı ..a.s.
tatllım ınan bana ne kadar sıklıkla yaparsan ılıskıyı yasarsanız o kadar kısa zamnda halloluyor ve ben yenelı 4 ay oluyor hala gergınlık yasıyorum arada ve yanı kacıncı yapısım her zamn aynı olucak dıye bır sye asla yok zamnala hersey duzelıcek daha rahat olmaya calsımak gerek nefesı sakın unutma ok ..sakın kendını ve esını uzme sen basardın bıttı sadece zaman ıhtıyacın var ..bunada sukur demı....a.s.

zevk olayı zman gerketırıyor ama arkadaslar benı ıyı bılrı dıyordum hep boylemı olucak ben hıc zevk alamıycam ..ama zamn gerekıyor ne kadar rahat olursan ve o an sadece zevk almayı dusuneceksın zamanla vucud alısıyor ve zaten kendılıgıonden hersey duzene otururyor ...

dar olan bölüm çalışmalar yaptıkça esniyor. ama bence derinlerede inmek gerekli çünkü 10 cm ilerde neler olacak bilmek gerek. genelde mesaneye baskı oluşur ve tuvalet hissi verir. p..s girdiğinde rahatsız edici bir hisle karşılaşıp başarısızlığa uğramamak için derine inmekte fayda var.

canım sen de şehir belirtmemişsin sakıncası yoksa tedaviyi nerede gördüğünü ve ücreti kakkında bilgi verebilirmisin? insan bi yandan da maddi yönü dşünmek zorunda kalıyo burada bahsettikleri doktorlar milyarlardan bahsediyor...

ayaznaz senin doktora ihtiyacin yok. bak ben bir kere jinekologa gittim o kadar. bana sunu sunu yapcan dedi tamam dedim geldim burada yardimci olan arkadaslar oldu bana. olmayanlar da olmustu. bu oyle bi hastalik ki insan cocuk gibi oluyo. dokunsalar aglicak gibi oluyosun. etrafinda gulen huzur veren insanlarin bieyler soylemesine ihtiyacn oluyo. iste bu noktada doktora gidince psikolojik bi raharlik veriyo. yoksa yaptirdiklari baska bisey yok. sen egzersizlerine devam et kendine biraz zaman tani. o paralala da esinle gidip balayi yaparsiniz zemuszemus

Senin yorumun benim içi çok önemliydi . BiRAZ daha yazmasaydın özellikle senin yazmanı isteyecektim. İnşallah öyle olur. Hepimiz aynı duyguları yaşadığımız için bu sorunu aşan herkesin yorumu çok önemli ..a.s.

Venusten yanlış anlam canım sende ayrı önemlisin :))a.s.

valla çok tatlısın yaa şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum çokk saol tabi benim yapanlardan neyim eksikki belki sabırım deneniyor sabredecem ve Allahın izniyle başarıcam tabi senin gibi arkadaşlarımın desteğiyle de hihoyyyt

kısacası bir yerin takibi psikoljk açıdan iyi oluyor.ama buradaki sıcak arkadaşlık ortamı da çok iyi..özellikle eski ya da başarmş üyeler herkese üşenmdn yarmcı olm çalışıyolar..ama jinklj muayene de önemli bişi ben kendi adıma orada olmsz bişiler çıktğı halde çok rahatladm o koltğa oturabildiğim için.para çok önemli içeriye içeriye giriyoruz öğretmenz malum..ama yeter ki kurtulym da 1,5 tl öldrmez..burayı duymasydm ulusoyu veya herayı düşünüydm ki uçmuş onların ücretleri..burada birsürü başaran ya da ilerleyen var..oradn burdan bi yerden başlamak gerek..sadece bu bile beni rahatlttı..hayatmda çok yoğunluk ve başka sorunlar da var..ancak bu ara sadece buna kilitlenmeye karar verdim..inş hepimiz bi gün dönüp güleriz...

biz vajililer nedense daha önümüze çıkmamış engelleri gözümüzde büyütüyoruz. Bazı günler gelir yeterince inançlısındır bu işi başaracağına ama yeterli isteğin olmazsa harekete geçemezsin. Veya tam tersi işe başlarsın ama inanmıyorsundur, yine ulaşamazsın hedeflediklerine. Öyle bir zaman gelir ki hem yeterli istek hem yeterli inanca sahipsindir, zaten bunlar olduğunda önünde durabilecek hiçbir şey de kalmamıştır. Ve başladığında fark edersin ki sen gerçekten istediğinde Allah sana yardım eder, arzuladığın düzene oturur her şey yavaş yavaş.
Tabi her zaman güllük gülistanlık olmaz her şey. Asıl o zaman güçlü olmamız gerekir zaten. Önümüzdeki engellerin hemen sonrasında yatıyor olabilir başarı, ya da yaptığımız milyonuncu hatadır bizi doğruya götüren. Bunları bilmek de yetmez bazen, yoruluruz, bıkarız ama başarısızlıktan sakınan kişi başarıyı yitirmiş demektir. Hiç hata yapmamak ancak hiç denememekle mümkündür ve hiçbir şey denemeden varabileceğimiz yer hiçbir yerdir. Her başarısızlıktan, ilerideki başarıya götüren bir sürü ders çıkar. Ancak bu karamsar anlarda karşımızdaki engeller gerçekten orda olanlardan çok kendi içimizdekilerdir....bizi kısıtlayan yalnızca kendi düşüncelerimizdir ve kendine inanırsan aşamayacağın engel yoktur. Yeter ki kendine inan ve kararlı ol....çünkü beyin ilginçtir, istemeden yaptığın şeylere bile öyle inanır ki o davranışlar düşüncelerin olur. Tam da bu yüzden kötü hissettiğinde her şeye gülebilmelisin, “-mış” gibi yapmalısın ve gerçekten o hale geldiğini görmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…