- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.361
üçüncü dördüncü denemeden sonra sende istekli olacaksın zemuszemus bendede oldu isteksizlik sanırım hepimizde oluyor bir kaç denemeden sonra alışıyor vücut
arkadaşım ben cmt gittim.önce çok tatlı bi doktor sadece dış dudakları tutarak içeri bakmaya çalıştı:) tabii kolay olmadı bi kaç kere bi saniye falan diye beklettim.zaten sonra psikoloğa primer mi ne demiş yani en vahimlerdensonra baktı normal gayet iyi genişlikte falan dedi..sonra örnek aldı sihillerden bi kulak çubuğuna benzer bişiyle..neyse sonra psikolog faslı..konuştu etti..neticede oraya yatırdı beni bi mizansel düşündürttü.önce derin derin burundan nefes al ver parmak uçlarına kadar gevşe en rahat olduğun yerde hayal et kendini dedi..gözler kapalı tabii..sonra kalabalık bi alışverş merk.de oldğnu hayal et tuvaletin geldi sık kendini bi süre sık dedi..sonra bi adım ileriye acıyacak kadar sık dedi..bi süre sonra yavaş yavaş tuv.yapar gibi gevşet bi adım ileriye vaj.nı aç açabildiğin kadar dedi..ikinci kerede aynısını caddede karşıdan karş geçerkn düşünerek yaptırdı işte bu mizanseli her defasında düşünerek konsantre olarak 3 gün günde 100 kere 5 e bölerek 20 20 yap dedi..3gün sonra ara dedi..(ben dün başladım yarından sonra arıcam)3gün sonra nefeslerle gevşedikten sonra (önceki 3 günün güçlendirdiği kasların faydası olacak diyor.)işaret parmğnı birinci boğuma kadar (ama eline prezervtf geçirerek ve üzerine kayg jek sürerek)oraya doğru vaj açtığın sırada egz old gibi sok sonra bekle nefes al kas gevşet 2.boğm sonra aynı egz 3.boğum bunu 3 gün 3 kere.sonraki 3 gün de eş parm.diyor..
özelden yazamıyorum hala mesaj sayım az hephuzunlu burdan devam mecburen
ben ne doktor ne tavsiyeyle atlattım sadece kendi kendime telkinle hep dedimki bunu küçücük çocukar yapıyo bu acıdan kimse ölmedi bugüne kadar nie ben yapamayacakmışım dedim hep bu kadar insan doğuyo her gün dünyada bu kadar insan var ve hepsi bunu yapabilmiş ki bu kadar insan olmuş dedim hep kendikendime ilk gece bi deneme yaptık kastığım için cnımyandı bıraktık ertesi gün balayındayız orda denedik olmadı tam anlamıyla bi kaç gün böyle gitti her defasında az az kan geldii ve bi akşam iice taketti bana çimdkle kolunu o kadar bi acı dedi arkadaşım aynen çimdikledim kolumu :)
öldürmeyecekte süründürmeyecekte dedim
önce parmak dnenmesi bir kerede hemde ve oldu tamamen içerdeydi düşün gülmekten koptum zaten bumuydu korktuğum dedim eşimde evdeydi dedimki şimdizamanı es geçmek yok ve o anda oldu bitti işte bu kadar bitince yine koptum gülmekten hay ben kafama edeyim dedim :) bumuymuş dedim demesi kolay biliyorum ama sende yapabilirsin kaydirigubbakcemile3
evet yendim ama yine kasıyorum üff ya .. Birde canım hiç istemiyor deneme falan bir isteksizlik var. Bundanda kaynaklanıyor olabilir..
Yok ya daha 2 defa yaptık hepsinde ben hep tedirgindim . Hala var o öyle olunca isteksizlik oluyor. Sen rahatmısın...
ayni sorunlar bende de var olabiliyo arada canin isteyince aci falan duymjuyosun isteksiz olunca kasiyosun. ama zamanla kasilmalar azaliyo seyreklesiyo. zamana birakman lazim. birde surekli ikinmayi unutma canim.
teşekkür ederim canım bende yapıcam bunu faydasını parmak eğzersizinde hissedeceğimi umuyorum bunları sana yaptıran jinekoloğ mu yoksa psikolğ mu?
ilk üç seferde her defasında çok fazla baskı hissettim karmında oyüzden her seferden sonra isteksizlik oldu vajiyide yendim bahanede uyduramıyosun haliyledördüncüde sadece zevki düşündüm baskıda olmadı rahatladımda acı hele hiç yok çok rahatım şuan isteksizlikte yok denemeler çoğalınca sende rahatlıyacaksın
İnşallah öyle olur çok dua edin
güzelim bak yine otomatiğe bağlamışsın kaydirigubbakcemile3zamanla düzelecek bak herkes öyle diyor vajiyi yendin bak ne güzel daha keyfini yaşamadan başka takılacak şey buldun hihoyyytsenelerdir terkedilmiş bi yerimizdi dur bakalım o kadar yüklenme sositososito yılmadan devam et farklı pozisyonlar seçin belki yaptığınız pozisyonda rahat edemediğin için kasılıyosundur...koskoca vajiyi yenmişsin ufacık kasmalarımı yenemeyeceksin :teytey:
Saol canım dün deneme yaptık olmadı yine kastım kendimi .. Bir kaç gündür eğzersiz falan yapmadım onun etkisi .Önce eşim yorgunum dedi bende yapmayacaz diye kendimi hazırladım. Sonra deneyince kastım(
Sen çok tatlısın canım ya maşallah
Haklısın ama işte insan istiyorki hemen halolsun eşim mutlu olsun .Düzelecek inşallah. Bu arada yeni regl oldum .Bakalım hayırlısı ..a.s.
güzelim bak yine otomatiğe bağlamışsın kaydirigubbakcemile3zamanla düzelecek bak herkes öyle diyor vajiyi yendin bak ne güzel daha keyfini yaşamadan başka takılacak şey buldun hihoyyytsenelerdir terkedilmiş bi yerimizdi dur bakalım o kadar yüklenme sositososito yılmadan devam et farklı pozisyonlar seçin belki yaptığınız pozisyonda rahat edemediğin için kasılıyosundur...koskoca vajiyi yenmişsin ufacık kasmalarımı yenemeyeceksin :teytey:
eheh Allah mi soyletti nedir kaydirigubbakcemile3
Bu arada herkese merhaba,kızlar ya bi şe soracam,az önce egzersiz yaptım iyiydim ama 7 cm alıyorum mum un daha fazlası girmiyor.Bide dilatörle çalışan arkadaşlar en büyük boyu ne kadar yani çapı falan yazarsanız sevinirim.
o zaman sen de rahatlayana kadar ara sira egzersiz yap. kendini hazir hissedersin. ben oyle yapiyorum halen bile. zamanla zaten duzelince kendiliginden birakiyosun. ya insanin cani istemeyince bir de tedirgin olunca normaldir. regl ol bitsin bak o zaman olmasin sabahlar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?