Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

istediğimizi düşünüp yazabiliriz yasemin saygı denilen bir kavram var ve eminim okuyanlar bunu biliyorlardır

selam arkadaşlar ben geldim biraz geç oldu ama bugün dr a gidicektim ve gittim :) çok şükür muayene düşündüğüm gibi ürkütücü olmadı ama varya kalpten gidiyordum ya evden bi çıktım dualarla dr kapısında dualara devam tabi öldüm dirildim desem yeridir.. içeri girdim sıkıntımı söyledim tam vajinismusum dicem dr geç içeri dedi anam o çatalı gördüm başım döndü ay benim korkularım eskiye göre artmış bunuda farkettim döndüm yanındaki hemşireye ben muayene olamam ama nasıl titriyorum oda tamam soyun kızım sen dedi aboo dedim ne oluyo işte o an vajili olduğumu söyledim ama okadar korku endişe hepsi boşaymış çünkü dr zaten üstten muayene edecekmiş söylemesem bile olurmuş vee tertemiz çıktı yumurtalıklarım tahlillerim çokkkk şükürrrrrrrrrrrr stresten gecikme olmuş söktürücü verdi bişeyciğin yok dedi yolladı vaji içinde psikiyatris e gidiceksin dedi olur olur dedim giderim fırladım ah bi bilse benim asıl psikiyatrim burası neyse öyle böyle sağsağlim atlattık süperdi çok rahatladım huzur doldum adet olur olmaz ÇALIŞMALARAAAAA DEVAMMMMMMM ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞÜKÜRRRRR

en azından içini rahatlattın canım anlahtan bişi çıkmamış korkugun gibi olmadı bak...

Gözün Aydın geçmiş olsun canım:)

kızlaar günaydın herkese :)

cecemim nasıl sevindim anlatamam canım, çok geçmiş olsun, ilk tecrübeyi yenmeden atlattın yenince daha kolay olcak herşey :)) ben de korka korka gitmiştim hatta vajinal muayene de yapalım dedi önce çekindim ama hopefor gelmişken yaptır bu bi gün olacak korkulardan kaçtıkça daha kötü oluyor herşey, üstüne git dedim ve korktuğum gibi olmadı :)))
çok şükür temiz çıkmış artık gönül rahatlığıyla egzersizlerine devam edebilirsin :))bundan sonra ertelemek yok valla çok bekledik seni cecem artık ver şu güzel haberi bize tatlım

Peki rahat almaktan kastın ne tam olarak sen 10 cm i hemen alabiliyo muydun zorlamadan? Ben biraz zorladım da bakalım yarın nasıl olacak

hemen ilk denemede olmadı tabi, ne sinir krizleri geçirdim hatta alamadım ama inat ettim diye yazdım buraya birisi bana "senin inadın mesnetsiz bile demişti" kim di çok merak ediyorum kendi inadım üstüne bir de ona inat o gün aldım 10 cm i
ilk başta öyle rahat olmadı canım deneye deneye oldu, sizin çektiğiniz zorlukları biz de çektik uğraşımız siz biz kadar çekmeyin diye
ama herkeste aynı olacak diye birşey yok belki sende kolay olcaktır.
rahattan kastım, 10cm i her alıp çıkarışında sıkıntısız, zorlanmadan alıp çıkarman yani vajinana kolayca girip çıkması tatlım. o rahatlığı anllarsın zaten o kadar çok seviniyorsun ki tamam yapmayım artık diyorsun ama yaptığına inanamayıp bırakamıyorsun sevinçten

Kızlar ben serçe parmak işaret parmak alabiliyodum dün sevinçle yazmıştım.dün aparat geçtim tekrar parmak yapıp ama aparatı yapamıyorum yaa çok moralim bozuldu yapıcam edicem diye kendimi çok motive etmiştim.işaret parmakla yapabiliyoken aparatla nasıl yapamam yaa aparat dediğim bende doktorların yaptığı boy boy dilatörler varr en küçüğünü bile alamadım yaa off nbıcam şimdii

hoşgeldin,bebiş var mı
yok canım herkesin aksine ben bir süre daha düşünmüyorum bebek.zaten lazere başladım bittikten sonra düşünüyorum.yani en az 1 yıl daha bebiş yok gibi ya kısmet...

altişim ne ettin herşey girdi mi düzene dr gittin mi

iyi canım ya ne olsun.doktora gittim ama alttan muayne istemedim.doktor da anlayışlıydı sağolsun kasmadı beni.ultrasonla baktırdım sorun yok dedi.alttan bakmadan net birşey söyleyemem ama tahrişe bağlıyorum acılarını dedi.daha alışma süresindeymişim bu 1-1.5 yılı bulabilirmiş.herşey normal korkma dedi:26:3 ay sonra gel alttan bakalım dedi.böyle işte...

canım ikisiyle de yapmak zorunda değilsinki neden üzüyorsun kendini yok yere moralini bozuyorsun
parmakla yapabiliyorsan onda rahatsan parmakla devam et, yenmek için ikisiyle de yapacaksın diye bi zorunluluk yok, ha sen kendimi rahat hissetmek her anlamda hazır olmak istiyorum diyorsan o zaman parmaklarla olan egzersizleri tamamla iyice genişleyip alışınca en son aparatla yaparsın hem bu hüsranı yaşamamş olursun

ya ne bileiym cnm aparatlarla yapayınca snaki penisle yapamıcakmışım gibi geliyo.parmaklarım rahat girince çok sevinmiştim dün bütün sevincim gitti offf

Herkese günaydın. Ben dün akşam jel sürdükten sonra 2 parmakla denedim. Sorun olmadı. Jelsiz oturur pozisyonda kolay yapabiliyorum. Daha sonra 7 cm genişliğindeki aparatla denedim sanırım 3cm falan girdi. Nekadar girdiğini anlayamadım tam olarak. Belli bir noktadan sonra acımaya başladı. Fazla tahriş etmemek için çok zorlamadım. Eşimin bu egzersizlerden haberi yoktu. (zaten başlayalı da 2 gün oldu). Akşam ona bu siteden,yazılanlardan,egzersizlerden ve benim yaptıklarımdan bahsettim. Açıkçası aparat olayını biraz çekinerek anlattım. Bana bunların tedavi amaçlı olduğunu, benim herzaman yanımda olduğunu ve yapabileceği, yardım edebileceği her konuda destekleyeceğini söyledi. Yani beraber yapabileceğimiz egzersizlerde de tam destek hep destek.

Daha önceden parmak düşüncesinin bile beni nekadar ürktürdüğünü anlattı. Egzersizleri duyunca çok şaşırdı ve iki parmak olayını yaptıysan bu iş bitmiştir dedi :) O kadar güzel destek verdi ki neyseee.

Kızlar bana ödevlerimi söyleyin ve ne zaman eşimle deneme aşamasına geleyim neler yapayım anlatıverin.

cnm bu iki parmağı nasıl şekilde yapıyodun yan yanamı parmakların yoksa küs şeklindemi birde hangi parmakların

bende serçe parmağımı işaret parmağımı arahat alıyorum.dün aparat denedim ama olmadı .sen işaret aldıktan sonra hangi aşamalrı yaptın anlatabilirmisin

Canım ben ilk işaret parmağımla başlamıştım. O girdikten sonra işaret parmağı ve orta parmağı denemeye başladım.İlk tuvalette denedim. O pozisyonda daha rahat oluyor. Daha sonra dün akşam jel sürüp denedim iki parmağımı çok kolay oldu diyebilirim. Ikınarak parmakları ittirdiğin zaman sanki dar yollar açılıyor. Parmaklardan sonra aparatı denedim. İlk denemede olmadı. Daha sonraki denemelerde oldu. Aparatın yönü yavaş yavaş değiştimek gerekiyor canım. Ama bunları yaparken kesinlikle nefes egzersizi yapmak gerekiyor. Çok faydası var inan. Bu arada ben de daha yeni başladım inş.yanlış bişey anlatmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…