- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.801
evet cok sukur yendimmina sen yenmişmiydin canım
yahu hatunu ben 3 gündür takip ediyorum ve ilk yazan bendim daha nişanlısın evlende gel demiştim... şakaylaaaa belki değilsindir vaji dedim beynine kurgulamaa bunları okuyup beynine senaryo yazma dedim.... gerekeni yazmıştım... ama bugunnn ne nişanlılığı kaldı oldu sevgili.... sonraaa denememiş vari yazarken denemiş çıktı ne bilim ben senin şu cümlene kızdım....canım mesaj atıcaktım kutun dolu.. demek istediğini anladım ama farklı fikirlerde olmak suç değil.. bunu belirtmeme kızdığını da biliyorum.. ama bu eğer kötü bişeyse yazmam bi daha öyle şeyler..
ben kimseyi desteklemedim, yapan kendine yapar...
yardımcı olmak istemiştim sadece her zamanki gibii:26:
neyse ben seni çok seviyorum bu değişmezzzz kızma bana tamammııı
nasilsiniz
tey teyyyyyyyyyHEPİNİZE COOK TEŞEKKÜR EDERİM VE ADINI HATIRLAYAMADIĞIM DİĞER ARKADASLAR.MORALLERİNİZ SAYESİNDE OLDU BU İŞ...
valla lipalipa benim egzersizimde zar kanamadı,parmaktan sonra penise gectim ve ozaman kanadı.benimde aklım almadı,parmakta nasıl kanamadı da peniste kanadı diye.yani benim ole oldu,kişiden kişiye değişir mi bilmem.
nasilsiniz
canım yaa sen yaz ben sabaha kadar okurum vallayahu hatunu ben 3 gündür takip ediyorum ve ilk yazan bendim daha nişanlısın evlende gel demiştim... şakaylaaaa belki değilsindir vaji dedim beynine kurgulamaa bunları okuyup beynine senaryo yazma dedim.... gerekeni yazmıştım... ama bugunnn ne nişanlılığı kaldı oldu sevgili.... sonraaa denememiş vari yazarken denemiş çıktı ne bilim ben senin şu cümlene kızdım....
önceden farkettseydim bende ..... bu şekilde bişey yazmıştın 2-3 sayfa önde bence sen öncede farketseydin deneemzdin bacım... zaten sıkıntı burda önceden farketmek için cidden 1 değil bir kaç deneme girişimi olması gerekki bu hastalığı kabullenmiş olalım.... burda yanlış bir msj vardı bunu eleştirdim...yoksa seni az çok tanıdım bildim.... en az ben kadar etik değerleri yaşıyan bilen birisin....
herneyseee zaten bu msalında yazılarna yarene yazdığı olumsuz bir durumdan dolayı takıldım yok ünvrste mezunu modernlik bu gibi bir okumada bu yorumlar örtükden verilince bendeee yazma gereği duydum ki hanımefendi listedeki nişanlı yazımdaki ünlemden sonraaa ünleme taktı..... ve bende onun cümlelerne taktım....
zaten 1....
buraya gelen kızlara sormuyozmu nekadar süredir evlisin veya denediniz
evliliğe şart değil bizeneeee
ha sonraaaa 2.soru herhangi bir dr a gittinmi anatomik bişey varmı diye sorardık... şimdi bu bayanı dr bile azarlamışşş:) daha en diyimmmm yaaa bu aceleciği gereksizzzz...
herneyse cinsel yaşam elbette herkes özgür amaaa zaten aşırı özgürseeee bura son raddeee biz demiyozmu yaaa anam ailem bilmez sizle paylaşıyoruz diyeeeeee bu durumu şimdi bu hanım ailem durumu biliyor vari bile cümleler yazdı... ozaman madem biz (ben) bu kadar postmodernim o modern gitsin annesine ailesine kuzenine sorsunn onlar daha iyi yardımcı olurrrr biz kimizki haddimizi bilmemiz gerektiği yerde de bilirz....
amaaaa kimse banaaa bukadar değer kaybının yaşandığı şu devirde bu durumu savunmasın.... böyleleri okuyacak çoluk çocuk ayyy nasıl bişey merak ettim diye denemezmi aparat dediklermizi.... yaniii 1 yazıyorsak 2 düşünmeliyiz... yoksaaa ohooooooooo işimiz zor.... zaten öyle olsa en başta ben etik değerlere aykırı propaganda yapıyor diye acaip davaalr açarım
isteyen istediği gibi suçlasınnnn .... bu yüzden jesmincim evet senin cidden farklı bir ayrdım boyutunu birkaç defadır sezdim yaşadım olsun be bacım sende meleğimiz ol..... yoksa benleee ne eder bu sevgilisiyle yatıp kalkıp sonradaaa terkedilenlerrr.... ceza hukukunda bile reşitse ahhh evet reşit iş bitti kişiye aittir suç ehliyeti.... isterse sosyal ağ olsun...
benim internetten dolayı bir davam bile var okadar iyi işliyor ve okadar önemliki bu sistem... sosyal ağ artık insanalr hırsızlığıda burdan yapıyorrrr fuhuşudaaa.... ne diyim ALLAH korusun....
HERNEYSEEE GÜZEL BİR MEVLANA SÖZÜ İLE BİTİREYİM
NEKADAR BİLİRSEN BİL SÖYLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLECEĞİ KADARDIR....
bende seni ve bir çok bacıyı özel bir şekilde seviyorum:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
yasemin sen yenmiş miydin canım :) ya kusura bakmayın soruyorumda diğer topiği okudumda orda yenenlerin hikayeleri var sizlerinkinide merak ettim çok kişi olunca karıştırıyorum mina senin başarı hikayen hangi sayfada okucaktım
Ben yanmam oldugunda travazol kullaniyorum dr verdi mantarim yok tahris vardi. Sadece mantara iyi gelmio bence mutlaka kullan sonra enfeksiyon olmasin tatlim
bacım travozal evet evet kaşıntıya o bölgede veriyolarrrr
canım yaa sen yaz ben sabaha kadar okurum valla
benim amacım melek olmak değil canım, sadece anlamaya çalıştım ne bileyim o evliliğimin ilk günleri geldi aklımao da yaşamasın istedim ben biraz fazla duygusal baktım heralde
bazı arkadaşlar farklı düşündüğüm için hem arkadaş listesinden silmiş hem de azarlar, yargılarcasına mesajlar atmış
neyseee bu kızın zaten kafası karışık iyice (masalın) ... inşallah sorun çıkmaz evlenince de:26::26:
benmiyim o =)) evet sinirlendim ama acıklamasını da uzunca yaptımm sorun yoktur artık inşş...
canım yaa sen yaz ben sabaha kadar okurum valla
benim amacım melek olmak değil canım, sadece anlamaya çalıştım ne bileyim o evliliğimin ilk günleri geldi aklımao da yaşamasın istedim ben biraz fazla duygusal baktım heralde
bazı arkadaşlar farklı düşündüğüm için hem arkadaş listesinden silmiş hem de azarlar, yargılarcasına mesajlar atmış
neyseee bu kızın zaten kafası karışık iyice (masalın) ... inşallah sorun çıkmaz evlenince de:26::26:
sinirlenip bi anda silmek.. benim nasıl biri olduğumu bilen bilir.. sırf farklı bişey söyledim diye silinmek koydu ama
neyse unutalım dediğin gibi mesajda yazmışsın zaten..
silindin demek:):):)
kalplerden silinme bacım..... neyseee
bugun hafta sonuna giriş en bereketli 3 geceden biri ...kılzar bol egzersizli geceler diliyorum.... kipat okuyup film izleyecem sararsaaaaa:) iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
silindin demek:):):)
kalplerden silinme bacım..... neyseee
bugun hafta sonuna giriş en bereketli 3 geceden biri ...kılzar bol egzersizli geceler diliyorum.... kipat okuyup film izleyecem sararsaaaaa:) iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
Tartışmaları okudum biraz önce kızlar , gerçekten çok üzüldüm masalı resmen kovmuşsunuz!!!
Burası bizlerin en mahremini en özelini paylaştığı , kimseye anlatamdıklarımızı anlattığımız derdimize derman bulduğumuz, beraber gülüp , beraber sevindiğimiz bir yer değil mi ?
Bizler değilmiydik bize olduğu gibi herkese yardım edecek olan, kendi kendimize bu sözleri vermedikmi , bizi bu hale getiren örf adetlerimiz değilmi çoğunlukla, erkeğe aç olum p... göster amcalara derken eteğinin kapa kızım denilen bizler değilmiydik , nasıl vaji olduk sanıyorsunuz!!! Bu kısıtlamalarla , korkularla bilinç altımıza işlediler ama bilemedik.
Masal ne şanslı bir kız ki bunu daha önceden keşfetmiş , onun ilk gecesini değiştirebilirdik belki . Ben hala yardımcı olmak isterim .
Hani anlıyorum uyarmak istediniz belki ama çok sert bir uslup kullanmışsınız kınadım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?