Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde yeni daha 2gün olduçilk serçe sonra işaretle başladım.evet orayı ittrdikçe açılıyor.sanırım ben aparatla yolu bulmakta zorlanıyorum.parmakla hisetiğim için kolay oluyo yolu bulmak .

benimde yeni daha 2gün olduçilk serçe sonra işaretle başladım.evet orayı ittrdikçe açılıyor.sanırım ben aparatla yolu bulmakta zorlanıyorum.parmakla hisetiğim için kolay oluyo yolu bulmak .

Parmaklara iyice alıştıktan sonra aparata geç ozaman. İlkinde olmayabilir. Tekrar tekrar dene. Sonuçta biz buna karar veripte başladık bu işe. Yılmayacağız inş.Olana kadar devam :) Bu arada bugün tecrübeliler yok sanırım.

canım mum denemesine geç istersen tek mum mumu streçle sar yadaprezervatife geçir jelle , sonra mumu kalınlaştır mesela 3 kat peçete sar muma yine streçle prezervatife geçir dene , bu şekilde kalınlaştırarak dene

Canım benim aparat diye bahsettiğim mumdu. Dün mumu streçle sardım iyice. Daha sonra prezarvatif geçirdim. Jeli sürdüm. Kalınlığı 7 cm olmuş. Onunla denedim. 3 cm falan girdi. Şimdi benim sormak istediğim hangi aşamalardan sonra eşimle denemeye başlayım. Haftasonu siteye giremeyeceğim için belki egzersizler başarıyla atlatırsam deneme yaparım.

sana bir sınır söylemem, bu cm kadar alırsan denemeye hazırsın demek yanlış olur, çünkü önemli olan senin kendi kafanda bunu bitirmen kendine tamam ben denemeye hazırım demen , hazır hissetmen yani. çünkü parmak egzersizi ile de yenen var 11 cm ile de...
genelde 10 cm deneyenlere artık eşinle denemeye hazırsın diyoruz. ama dediğim gibi en önemlisi senin kendini hazır hissetmen

Kusura bakma belki çok fazla soru soruyorum. Son 2 gündür bir cesaret geldi. Denemeleri eşimle p.......le denesem kontrollü bir şekilde tavsiye eder misin?

beste ben hazırım ama bır turlu ımkanlarımız el wermıyo ya denıcem gun esım hastaydı sımdı 10 gun kalıcı mısafırm war bı ara denıcem ama bosluk bulursam gelen gıden cok ya tam yapıcm dedım sansızım yaa

Kusura bakma belki çok fazla soru soruyorum. Son 2 gündür bir cesaret geldi. Denemeleri eşimle p.......le denesem kontrollü bir şekilde tavsiye eder misin?

eğer denemeye hazırsan dene tabiki ama başaramazsan eğer seni kötü etkilemesinden çekiniyorum açıkçası ama deneyip başarma ihtimalinde var, sen üste geç eşin altta olsun , p... jelle iyice sonra yavaşça üzerine oturmayı dene bu sırada nefes egzersizlerini unutma ama rahatlaman için bunlar çok önemli , birde ıkınırsan eğer zorlandığında daha rahat girer, hatta çokzorlanınca ara ver ama poziyonu bozma olduğun şekilde ara ver sonra tekrar dene , yanma olabilir belki biraz ama normal bu merak etme

hadi yaa bende haberlerini bekliyordum canım yaa, olsun olsun gitsin misafirler daha rahat denersiniz hem sıkma canını, sen artık hazırsın bunu biliyorsun , bunu değiştirmez hiçbirşey

hadi yaa bende haberlerini bekliyordum canım yaa, olsun olsun gitsin misafirler daha rahat denersiniz hem sıkma canını, sen artık hazırsın bunu biliyorsun , bunu değiştirmez hiçbirşey

ben ıyı hazırdım tam erkek p..s kadar kalıngnda 15 cm sokobılıyorum gır cık yapyrum ama sansım yok bı hecanla eczaneden vıyagra bıle aldım kı bızım dedgımızde aksılık olmasın beklesem bıle bozulmasın dıye ama koydum kafaya bun yarın en musaıt gun yapıcam

hadi bakalım canımcım bol şans sana inş kısa sürede deneme fırsatı bulurda kurtulursun

merhabaa bahar arkadşlrın dediği gibi kendini hazır hissettiğin her an olmasada kendine kızmayacağın en iyi anlarda denemeye geçebilirsin eşinle... ancak birkaç birşey demek istedim mumu kağıthavluyla kalınlaştıryorsun yaaaa içinde bekletmeyi ve ıkınarak çıkarmayı adeta rahminin kaslarının onu atmasını dene... zaten nefes egzersizi olmuş oluyor bu da... böylece kasların daha sağlam gelişmiş olucaktır....8-10 cmden sonra genellikle eşli denemeye geçerler sendeee 8cm i aşmayı dene bacım.... eşli denemede ilk durumda pozisyonu ayarlamak hüsranla sonuşlanabilir sakın üzülmeee dilerim olmaz altına yastık koyuver ve bol jel ile sen yönlendir bacım gör bak aparattan daha kolayyyyy olucaktırrr..... güzel haberlerle gel... hoşçakal

senin ilerlemeni ve cesaretini kendiminkine benzettim canım :)
ben de orta parmak wc de aldım ondan sonra pat diye 2 parmağa geçtim, 2 parmaktan sonra 3 parmak dediler, yemedi aparata geçtim 7 yle başladım 10la bitirdim çok şükür
böyle gidersen sen bende de hızlı çıkıcan :)))
2 parmak sana sorun yaratmıyor artık çok rahat girip çıkıyor ise geç penis denemesine ama hala ufak tefek de olsa sıkıntılar oluyorsa biraz daha sabret yok eğer herşey iyiyse, inşaallah dahha fazlasına gerek kalmadan biter ve hayatından çıkar

yaaa bak sende bizler gibi yaşamışın ilk muayeneni hadi bakalım çok çok geçmiş ola cecemcim.... gördüğün gibi korkunç değilmiş :) hadi çok sevindim söktürücü ile halledilecek bişey olmasına da... iyi bak kendineee

Kuzlar bende uzun zanandir konuyu takip ediyorum 10 cm deneyip gitgel yapiyorum zorda olsa fakat esli denemede cesaret edip beceremeyorum

Kuzlar bende uzun zanandir konuyu takip ediyorum 10 cm deneyip gitgel yapiyorum zorda olsa fakat esli denemede cesaret edip beceremeyorum

bak cnm 10 cm almışşın ne kadar güzell onuda yaparsın cesaretini topla üstte sen durduğunda daha cabuk yenersin eşine sırtını dönük şekilde otur iyice ıkın kayıp gidio korkmaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…