- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #143.841
canım ben ilk işaret parmağımla başlamıştım. O girdikten sonra işaret parmağı ve orta parmağı denemeye başladım.ilk tuvalette denedim. O pozisyonda daha rahat oluyor. Daha sonra dün akşam jel sürüp denedim iki parmağımı çok kolay oldu diyebilirim. ıkınarak parmakları ittirdiğin zaman sanki dar yollar açılıyor. Parmaklardan sonra aparatı denedim. Ilk denemede olmadı. Daha sonraki denemelerde oldu. Aparatın yönü yavaş yavaş değiştimek gerekiyor canım. Ama bunları yaparken kesinlikle nefes egzersizi yapmak gerekiyor. çok faydası var inan. Bu arada ben de daha yeni başladım inş.yanlış bişey anlatmam.
benimde yeni daha 2gün olduçilk serçe sonra işaretle başladım.evet orayı ittrdikçe açılıyor.sanırım ben aparatla yolu bulmakta zorlanıyorum.parmakla hisetiğim için kolay oluyo yolu bulmak .
Herkese günaydın. Ben dün akşam jel sürdükten sonra 2 parmakla denedim. Sorun olmadı. Jelsiz oturur pozisyonda kolay yapabiliyorum. Daha sonra 7 cm genişliğindeki aparatla denedim sanırım 3cm falan girdi. Nekadar girdiğini anlayamadım tam olarak. Belli bir noktadan sonra acımaya başladı. Fazla tahriş etmemek için çok zorlamadım. Eşimin bu egzersizlerden haberi yoktu. (zaten başlayalı da 2 gün oldu). Akşam ona bu siteden,yazılanlardan,egzersizlerden ve benim yaptıklarımdan bahsettim. Açıkçası aparat olayını biraz çekinerek anlattım. Bana bunların tedavi amaçlı olduğunu, benim herzaman yanımda olduğunu ve yapabileceği, yardım edebileceği her konuda destekleyeceğini söyledi. Yani beraber yapabileceğimiz egzersizlerde de tam destek hep destek.
Daha önceden parmak düşüncesinin bile beni nekadar ürktürdüğünü anlattı. Egzersizleri duyunca çok şaşırdı ve iki parmak olayını yaptıysan bu iş bitmiştir dedi :) O kadar güzel destek verdi ki neyseee.
Kızlar bana ödevlerimi söyleyin ve ne zaman eşimle deneme aşamasına geleyim neler yapayım anlatıverin.
canım mum denemesine geç istersen tek mum mumu streçle sar yadaprezervatife geçir jelle , sonra mumu kalınlaştır mesela 3 kat peçete sar muma yine streçle prezervatife geçir dene , bu şekilde kalınlaştırarak dene
Canım benim aparat diye bahsettiğim mumdu. Dün mumu streçle sardım iyice. Daha sonra prezarvatif geçirdim. Jeli sürdüm. Kalınlığı 7 cm olmuş. Onunla denedim. 3 cm falan girdi. Şimdi benim sormak istediğim hangi aşamalardan sonra eşimle denemeye başlayım. Haftasonu siteye giremeyeceğim için belki egzersizler başarıyla atlatırsam deneme yaparım.
sana bir sınır söylemem, bu cm kadar alırsan denemeye hazırsın demek yanlış olur, çünkü önemli olan senin kendi kafanda bunu bitirmen kendine tamam ben denemeye hazırım demen , hazır hissetmen yani. çünkü parmak egzersizi ile de yenen var 11 cm ile de...
genelde 10 cm deneyenlere artık eşinle denemeye hazırsın diyoruz. ama dediğim gibi en önemlisi senin kendini hazır hissetmen
sana bir sınır söylemem, bu cm kadar alırsan denemeye hazırsın demek yanlış olur, çünkü önemli olan senin kendi kafanda bunu bitirmen kendine tamam ben denemeye hazırım demen , hazır hissetmen yani. çünkü parmak egzersizi ile de yenen var 11 cm ile de...
genelde 10 cm deneyenlere artık eşinle denemeye hazırsın diyoruz. ama dediğim gibi en önemlisi senin kendini hazır hissetmen
Kusura bakma belki çok fazla soru soruyorum. Son 2 gündür bir cesaret geldi. Denemeleri eşimle p.......le denesem kontrollü bir şekilde tavsiye eder misin?
beste ben hazırım ama bır turlu ımkanlarımız el wermıyo ya denıcem gun esım hastaydı sımdı 10 gun kalıcı mısafırm war bı ara denıcem ama bosluk bulursam gelen gıden cok yatam yapıcm dedım sansızım yaa
hadi yaa bende haberlerini bekliyordum canım yaa, olsun olsun gitsin misafirler daha rahat denersiniz hem sıkma canını, sen artık hazırsın bunu biliyorsun , bunu değiştirmez hiçbirşey
ben ıyı hazırdım tam erkek p..s kadar kalıngnda 15 cm sokobılıyorum gır cık yapyrum ama sansım yok bı hecanla eczaneden vıyagra bıle aldım kı bızım dedgımızde aksılık olmasın beklesem bıle bozulmasın dıye ama koydum kafaya bun yarın en musaıt gun yapıcam
Kusura bakma belki çok fazla soru soruyorum. Son 2 gündür bir cesaret geldi. Denemeleri eşimle p.......le denesem kontrollü bir şekilde tavsiye eder misin?
Herkese günaydın. Ben dün akşam jel sürdükten sonra 2 parmakla denedim. Sorun olmadı. Jelsiz oturur pozisyonda kolay yapabiliyorum. Daha sonra 7 cm genişliğindeki aparatla denedim sanırım 3cm falan girdi. Nekadar girdiğini anlayamadım tam olarak. Belli bir noktadan sonra acımaya başladı. Fazla tahriş etmemek için çok zorlamadım. Eşimin bu egzersizlerden haberi yoktu. (zaten başlayalı da 2 gün oldu). Akşam ona bu siteden,yazılanlardan,egzersizlerden ve benim yaptıklarımdan bahsettim. Açıkçası aparat olayını biraz çekinerek anlattım. Bana bunların tedavi amaçlı olduğunu, benim herzaman yanımda olduğunu ve yapabileceği, yardım edebileceği her konuda destekleyeceğini söyledi. Yani beraber yapabileceğimiz egzersizlerde de tam destek hep destek.
Daha önceden parmak düşüncesinin bile beni nekadar ürktürdüğünü anlattı. Egzersizleri duyunca çok şaşırdı ve iki parmak olayını yaptıysan bu iş bitmiştir dedi :) O kadar güzel destek verdi ki neyseee.
Kızlar bana ödevlerimi söyleyin ve ne zaman eşimle deneme aşamasına geleyim neler yapayım anlatıverin.
selam arkadaşlar ben geldim biraz geç oldu ama bugün dr a gidicektim ve gittim :) çok şükür muayene düşündüğüm gibi ürkütücü olmadı ama varya kalpten gidiyordum ya evden bi çıktım dualarla dr kapısında dualara devam tabi öldüm dirildim desem yeridir.. içeri girdim sıkıntımı söyledim tam vajinismusum dicem dr geç içeri dedi anam o çatalı gördüm başım döndüay benim korkularım eskiye göre artmış bunuda farkettim döndüm yanındaki hemşireye ben muayene olamam ama nasıl titriyorum oda tamam soyun kızım sen dedi aboo dedim ne oluyo işte o an vajili olduğumu söyledim ama okadar korku endişe hepsi boşaymış çünkü dr zaten üstten muayene edecekmiş söylemesem bile olurmuş vee tertemiz çıktı yumurtalıklarım tahlillerim çokkkk şükürrrrrrrrrrrr stresten gecikme olmuş söktürücü verdi bişeyciğin yok dedi yolladı vaji içinde psikiyatris e gidiceksin dedi olur olur dedim giderim fırladım ah bi bilse benim asıl psikiyatrim burası neyse öyle böyle sağsağlim atlattık süperdi çok rahatladım huzur doldum adet olur olmaz ÇALIŞMALARAAAAA DEVAMMMMMMM ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞÜKÜRRRRR
iydir hopeforcumm geçmişi okudum sonra bizim adamla bir kahve sefası yaptım sayfa beni atmış yazını yeni gördüm kusura bakmaaa... sen nasılsın ne var ne yokgökçe bacım ne var ne yok
Kuzlar bende uzun zanandir konuyu takip ediyorum 10 cm deneyip gitgel yapiyorum zorda olsa fakat esli denemede cesaret edip beceremeyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?