Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hepınız bır gun arkanıza bakıp gulumseyeceksınız buna ınanın ...ben o gunlerımı dusunuyorumda hıc bır zamn yapamıycam boyle olucem anne olamıycam derdım ..ama sımdı bakıyorumda demekkı ben basradıysam herkez yapar bunu bılyıorum ..cunku ben o kadar krkagımkı anlatamam sıze cop tenekelerının yanındna gecemem ıcındne kedı cıkar dıyekaydirigubbakcemile3....ınanın kızlar bugunler bıtıcek

Aynısı ya bende öyleyim :) Çöp atacağım zaman bile yavaş yavaş yanına giderim aman kedi olurda üstüme ne atlar diye.. Çok güldüm ya aynı benim gibi hoşumada gitti . Ben numuneyim zannediyordum :))))

Aynısı ya bende öyleyim :) Çöp atacağım zaman bile yavaş yavaş yanına giderim aman kedi olurda üstüme ne atlar diye.. Çok güldüm ya aynı benim gibi hoşumada gitti . Ben numuneyim zannediyordum :))))
olumunekankayizsmile OHHHH BE YANLZI DEMILMIISM BENDE ..ESIMDE HEP KIZAR COK KORKAKSIN DIYE AMA NAPAYIM KOKRUYORUM ...-tatlicadiarzu-

bende prizlerden korkuyorum 2-3 defa takarken ateş çıktı bende tırsdım ama eşim zorla hep bana taktırıyor takılı olan fişleri bile çekiyor mecbur takıyorum kaydirigubbakcemile3

selam kızlaaar guiness deneme yapacakmış güzel haberlerle gelir inşallah hepimizi sevindirir inşallah::)
bu arada kedi olayında yalnız değilsiniz ben de aynı şekilde çöp atarım:)biz vajililerin ortak noktası galibaaa:)

Slm arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum.Bu sırada çoğu arkadaşlar başarmış.Ben türümün son örneğiyim herhalde hiçbirşey yapamadım bu süre zarfında.Acaba alkol alıp denesem diyorum acaba deneyen arkadaşlar var mı?bi faydası olur mu?

alkolun hiç bir faydasını okumadım arkadasım cogu deneyen yazıyor zaten faydasız oldugunu

günaydın güzeller a.s.ben bu gün acayip mutluyum dün akşam eş parmağını yaptık kendimi süpergirl falan hissettim kaydirigubbakcemile3 yine uçtum havalara zıp zıp zıpladım hihoyyyt

canım benim tebrikler eş parmağını alınca insanda daha fazla bi cesaret oluyo. hadi bakalım az kaldı canım ha gayret.

bencede canım Alkolun hıc bır faydası olmaz bır arkadas yazmıstı daha oncekı sayfaları okursan görürsün
kör kütük sarhoş olmus tam o anı yasıycakken hıc bır sey ıcmemıs gıbı eskı haline dönmüş

ya hep kolay da reglden sonra ben daha cok istekli oluyorum arkadaslarima da sordum onlar da oyle dedi demek ki hormonlardan kaynaklaniyo. istekli olunca da kasmiyosun kendini. zaten kasmadan yapinca da alisiyosun.

bende reglim bittiği gün penis denemesi yapmıştım ve o gün başarabildim canım doğruluk payı çok var yani

Bende denemiştim alkolü acaba faydası olurmu diye ama nafile deli deli güldüm kendimi tutamadım gerçekten gevşemiştim ama iş o ana gelince sanki sarhoş olan ben deiğilmişim bianda bide güç geldi nasıl itiyordum eşimi anlatamam bana güç verdi yani:)

Herkese iii geceler kizlar..bende alkol hakkinda iyi sonuclar duymadim sevimnurcum..yani denemedim ama bir cok yerde okudugum kadariyla ve deneyimlerini yazan insanlardan yine okudugum kadariyla hicbir ise yaramadigini ogrendim canim..ama herkesde farkli etkisi olabilir..eger sen denemek istiyorsan ve inanc yonunden sakincasini gormuyosan aklinda kalmasin diye sen dene istersen canim..bellimi olur belki sende etkisini gosterir..ama egerr gostermezsede kendini sonrasinda cok uzme olur mu arkadasim..:1hug:

Kizlar selam.. Re...im bitti..dedigim gibi bu surectede butun alet edavatlarimi alip hazirladim..kaydirigubbakcemile3 hatta evde konsol aynalarindan baska uygun aynam da yoktu..ayna bilem aldim kaydirigubbakcemile3 ve bende yavas yavas basliyorum calismalara..ilk isim vaji tanimak ve dokunabilmek olucak sizlerinde yardim ve destekleriyle ins yenicem bu hastaligi..hepinizi opuyorumnanaktan

Bu hafata yine yenen arkadaslar olmus sanirim ..bu illeti yenen butun arkadaslarimi tebrik ediyorumm..bizlerede dua edin ne olur..:1hug: Ozellikle zehracim senin dualarini da bekliyorum,,Hamile annelerin duasi kabul olurmus..bilmiyorumkismile

mrb kızlar...nasılsız ben birazdan egzersiz yapacam ama ilerleyememekten korkuyorum..

benimle baslayanlar iki parmağa geçti..ben hala iki boğumdayım.. çok mu yavaş ilerliyorum

Ayaznaz bence kendini kimseyle kiyaslama arkadasim..herkes her bunye farklidir..ihtiyac olan bu isten kurtulmaksa zamanin ne onemi var..bu kadar zaman hic bisey yapmadan gecmis..birseyler yaparak 1 yada 2 ay gecmis cokmu sence..bende yeni basliyorum senin gibi.. kendime asla zaman koymucam bu is icin..isterse tek parmagin bir bogumunu 1 ayda alim ..ama alabilim..bnm icin onemli olan bu olucak..sonunda yenmekse su vajiyi ne kadar zaman gecerse gecsin umrum olmucak..biliyorum bir an once bu hastaliktan kurtulmak istiyoruz ama nasil ertelediysek bu zamana kadar sabirli olmayida ogrenmemiz gerekicek sanirim..ins hersey istedigin gibi devam eder..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…