- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.401
hepınız bır gun arkanıza bakıp gulumseyeceksınız buna ınanın ...ben o gunlerımı dusunuyorumda hıc bır zamn yapamıycam boyle olucem anne olamıycam derdım ..ama sımdı bakıyorumda demekkı ben basradıysam herkez yapar bunu bılyıorum ..cunku ben o kadar krkagımkı anlatamam sıze cop tenekelerının yanındna gecemem ıcındne kedı cıkar dıyekaydirigubbakcemile3....ınanın kızlar bugunler bıtıcek
olumunekankayizsmile OHHHH BE YANLZI DEMILMIISM BENDE ..ESIMDE HEP KIZAR COK KORKAKSIN DIYE AMA NAPAYIM KOKRUYORUM ...-tatlicadiarzu-Aynısı ya bende öyleyim :) Çöp atacağım zaman bile yavaş yavaş yanına giderim aman kedi olurda üstüme ne atlar diye.. Çok güldüm ya aynı benim gibi hoşumada gitti . Ben numuneyim zannediyordum :))))
delikafaduldenAY VALLAHI BEND ECOK KRKKARIM HIC TAKIP CIKARTAMAMMMMMbende prizlerden korkuyorum 2-3 defa takarken ateş çıktı bende tırsdım ama eşim zorla hep bana taktırıyor takılı olan fişleri bile çekiyor mecbur takıyorum kaydirigubbakcemile3
Slm arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum.Bu sırada çoğu arkadaşlar başarmış.Ben türümün son örneğiyim herhalde hiçbirşey yapamadım bu süre zarfında.Acaba alkol alıp denesem diyorum acaba deneyen arkadaşlar var mı?bi faydası olur mu?
günaydın güzeller a.s.ben bu gün acayip mutluyum dün akşam eş parmağını yaptık kendimi süpergirl falan hissettim kaydirigubbakcemile3 yine uçtum havalara zıp zıp zıpladım hihoyyyt
Slm arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum.Bu sırada çoğu arkadaşlar başarmış.Ben türümün son örneğiyim herhalde hiçbirşey yapamadım bu süre zarfında.Acaba alkol alıp denesem diyorum acaba deneyen arkadaşlar var mı?bi faydası olur mu?
ya hep kolay da reglden sonra ben daha cok istekli oluyorum arkadaslarima da sordum onlar da oyle dedi demek ki hormonlardan kaynaklaniyo. istekli olunca da kasmiyosun kendini. zaten kasmadan yapinca da alisiyosun.
olumunekankayizsmile OHHHH BE YANLZI DEMILMIISM BENDE ..ESIMDE HEP KIZAR COK KORKAKSIN DIYE AMA NAPAYIM KOKRUYORUM ...-tatlicadiarzu-
bencede canım Alkolun hıc bır faydası olmaz bır arkadas yazmıstı daha oncekı sayfaları okursan görürsün
kör kütük sarhoş olmus tam o anı yasıycakken hıc bır sey ıcmemıs gıbı eskı haline dönmüş
duanızı bekliyorum kızlar, deneme yapmayı düşünüyorum bugün. Çok geç vakite bırakmıcam uykum geliyo yoksa. Umarım akşama iyi haberlerle dönerim
mrb kızlar...nasılsız ben birazdan egzersiz yapacam ama ilerleyememekten korkuyorum..
benimle baslayanlar iki parmağa geçti..ben hala iki boğumdayım.. çok mu yavaş ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?