Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben hep daha duusnmuyoruz erken derdım ...zaten benım derdım bana yeter bıde herkeze cevap vermek daha cok canımı yakardı..esımd erdı ıstemıyoruz bız daha

bizde bebek istioz ama daha vaji yi geçemedik ki,kayınvalidemler valla bebek soruyolar,ama kimse bilmiyo ki benim durumu mu ....cvp veremiyorum artık

canım bende aynı durumdaydım sorup duruyodu kayın validem sende düşünmüyoruz şu an de çık işin içinde. bana her sorduğunda okadar üzülürdümki ama yapmıyoruz biraz daha çalışmak istiyorum diyodum.

benim bu ay bebek işi askıntıya alındı bugun adet oldum hayırlısı ınsallah gelecek aya olur:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlar her ay tetikte beklemeyin olsun olsun diye inanın bu zarar veriyo insan psikolojisine oluruna bırakın bakın olur. ama şunuda söylim enfeksiyon için bir doktora görün derim çünkü ufak bi enfeksiyonda gebe kalmak gecikebiliyo.

evet aysecık subat 25. mart 30 oldum bu ay bakalım ne olcak ıhslalh ya cokta dusunmek ıstemıyorum hayal kıırklıgı yasamak kotu

baharcım ne kadarlık evliydinki sen daha yenisin sanırım bu kadar kafaya takma.senki vajiyi yenmiş olduğun halde bu güzel kalbinle herkerse yardım ediyorsun Allahda sana yardım eder. inan sana çok dua ediyorum. tabi çocuk isteyen herkesede.

bende vajıyı yenelı yaklasık 1 bucuk ay oldu daha cok yenıyım enfeksıyon kapcagımı zannetmıyorum ama genede doktora görünürüm valla her nekadar kafama takmıycam desemde her devasında kafama takıyorum sonucta yaklasık 3 yıllık ewlıyım artık cocugumun olmasını ıstıyorummm

canım agustosta 2 yıl olcak ıhsallh yasımdan dolayıda bıra ztakıntılıyım 28 su an rabbım en dogruusnu bılır hayırlııs dıyelım

merhaba arkadaşlar bende 1,5 aylık evliyim bende de tam birleşme olmadı yeni üye oldum yazılanları okumaya çalışıyorum bilgilenmeye çalışıyorum doktora da gitmedim çok zor bir durum hepimize geçmiş olsun.

canım hosgeldın aramıza ..dururmundna bahsedermısın hıc deneme yasadınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…