- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.561
ben hep daha duusnmuyoruz erken derdım ...zaten benım derdım bana yeter bıde herkeze cevap vermek daha cok canımı yakardı..esımd erdı ıstemıyoruz bız daha
bizde bebek istioz ama daha vaji yi geçemedik ki,kayınvalidemler valla bebek soruyolar,ama kimse bilmiyo ki benim durumu mu ....cvp veremiyorum artık
benim bu ay bebek işi askıntıya alındı bugun adet oldum hayırlısı ınsallah gelecek aya olur:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet aysecık subat 25. mart 30 oldum bu ay bakalım ne olcak ıhslalh ya cokta dusunmek ıstemıyorum hayal kıırklıgı yasamak kotu
arkadaşlar her ay tetikte beklemeyin olsun olsun diye inanın bu zarar veriyo insan psikolojisine oluruna bırakın bakın olur. ama şunuda söylim enfeksiyon için bir doktora görün derim çünkü ufak bi enfeksiyonda gebe kalmak gecikebiliyo.
Merhaba kızlar, ben geldimmmmmmmmmm :)
Hoşbuldum Nehir'cim, acaip yorgunum off...
mum dediğiniz bildiğimiz mumlarmı yoksa şu ince doğum günü için olanlarmı ben bu olayı aanlamadım
okuldan mı geldin benımde yemek yapmam lazım ama hala ınternetde dolanıyorum
Yok canım okulum tatil benim...
Bi işe kabul edildim de çalışacağımız yerleri gezmeye götürdüler bizi yarın çalışacaz yoruldum baya bir de feribot sarstı midem altüst...
canım agustosta 2 yıl olcak ıhsallh yasımdan dolayıda bıra ztakıntılıyım 28 su an rabbım en dogruusnu bılır hayırlııs dıyelımbaharcım ne kadarlık evliydinki sen daha yenisin sanırım bu kadar kafaya takma.senki vajiyi yenmiş olduğun halde bu güzel kalbinle herkerse yardım ediyorsun Allahda sana yardım eder. inan sana çok dua ediyorum. tabi çocuk isteyen herkesede.
canım hosgeldın aramıza ..dururmundna bahsedermısın hıc deneme yasadınızmımerhaba arkadaşlar bende 1,5 aylık evliyim bende de tam birleşme olmadı yeni üye oldum yazılanları okumaya çalışıyorum bilgilenmeye çalışıyorum doktora da gitmedim çok zor bir durum hepimize geçmiş olsun.
vallahı dudnen berıdırr kımsecıkler gırmıyor baksana terk edıldık galıba:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?