Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sagol canım ..bır sye sormak ıstıyorum nasıl hamıel kaldın ılıskıye gırebılıyomuydun yoksa nasıl oldu

sagol canım ..bır sye sormak ıstıyorum nasıl hamıel kaldın ılıskıye gırebılıyomuydun yoksa nasıl oldu

yok canım ya ilişkiye tam olarak hiç girmedimki ben zaten kızlık duruyoda hep aynı şekilde sadece pe....in kafası giriyodu azcık o şekilde kaldım ama kaldığımıda içimde hamile kaldım hissi oldu biliyomusun. çünkü normalde ben hemen silip kalkıp hemen banyoya girerdim. yalnız o akşam o şekilde biraz beklim dedim beklerkende uyuyakalmışım. ultrasondaki günümde o güne denk geliyo. bence biraz bekle bi yarım saat bi saat yeterlidir.

bide baharcım sana tavsiyem hamile kalmaya çalışıyosan folik asit diye vitamin kullan. eğerki hamile kalırsan bu bebeğin gelişimi için çok önemliymiş. hamile kalmadan üç ay önce buna başlamak gerekiyo canım.

Merhaaba aysecık ,
pekı o hıssettıgın geceden sonra kacıncı gun anladın hamıle oldugunu yanı testı hangı gun yaptın

arkadaşım yazdıkların iyi hoşta herşeye bi bahanen var kaydirigubbakcemile3emla diyosun sonra eklemişsin (uyuşmaya bağlanmak istemiyorum) diyosun...Jel demişsin kuruluk falan deyip (ben jele umut bağlamıştım sorunun kuruluk olmadığını görünce moral çökmüştü) doktor diyosun (ama öyle kolay değil işte sırf paralar aksın diye seans üstüne seansa gidemem ben hem de daha nişanlıyken hem de memurken) kötü olay dediğin yukarıdakiler mi? demek istediğim kötü olaylara kulağınızı açık tutmayın (emlasız olmaz ya da jelsiz olmaz yok doktorsuz olmaz yok illa mum sok yoksa alışamazsın falan inanmayın bunlara.evli olanlar ise daha şanslı her gece boğum boğum yani santim santim ilerleme şansları var benim ise bırakın denemeyi gece onunla kalma şansım bile yok) parmak egzersizi yapmak için gece onunla kalma gerek yok kendi paramağını sokacaksın zaten :) yenenler egzersiz yaparak yendi malesef kendi kendine oturup bekleyerek olmuyor çoğumuz her yolu deniyoruz alkoldur odur budur ama herkesin birleştiği tek çözüm parmak egzersizidir (mum veya dilatörde olabilir bu) emin ol yurtdışındada çok miktarda vajinusmus hastası var tabi oranı buradaki kadar fazla olamayabilir bizim kadar cinsellik tabu olmadığı için..yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim egzersizlere başlayacak arkadaşlar yazılanları okuyunca vazgeçebilir zaten bahane arıyoruz ertelemek için...kendi denemediğimiz şeyleri başka arkadaşlarında denemesine mani olmayalım lütfen....

bencede çok haklısın venüsten,o olmaz ,şu olmaz derken,valla 1,5 yılımı aldı benim, biran önce başlicam egzersizlere... başka seçeneğimiz yok

bencede çok haklısın venüsten,o olmaz ,şu olmaz derken,valla 1,5 yılımı aldı benim, biran önce başlicam egzersizlere... başka seçeneğimiz yok

canım benim farkında olmadan yazdığımız en ufak bişey birilerini etkileyebilir yazık günah onun vebalini nasıl öderiz...hiç denemeden o kötü bu kötü dr para tuzağı mum sert emla söyle böyle dersek bi cesaret egzersize başlamak isteyen arkadaş hemen ürkecek doğru dicek emla uyuşturur yapmayayım şu söyle yapar denemeyeyim diyecek anında sayfayı kapayacak bi dahada bakmayacak buraya...sonuç mutsuz geçecek aylar...o yüzden yazdıklarımızı göndermeden önce bir kez daha okuyup ondan sonra gönderelim...bazı konular çok hassas geliyor özellikle ilk başlarda ben artık etkilenmem kendimce yol aldım ama daha yolun başında arkadaşlar var onlara yazık etmeyelim...

Yasecım cok tesekurler cvp ıcın ıhsallh bır bebegımz olsun cok ıstıyoruz kısmet tabıykı ..ıhslalh bızede yasatır o guzel duyguyu nasıl hıssettın yanı ne olduda hamılemıykı dedın

günaydın kelebeğim, geçmiş olsun hayırdır ? hamilemisin yoksa ? baharrrrrrr minik kelebekkkkk hadi yawrum müjdeli haber bekliyoruz hihoyyyt
BITANEM IHSALHHHH YA ..ADETIME VAR BEKLEMEDEYIZ GECEN AY 30 OLDUM ONDAN ONCEKI AY 25 ..ANLAMADIM BAKALIM BU AY NE ZAMN BILMIYORUM .HERGUN DUA EDIYORUM ..BAKALIM KEYFI NE ZMAN ISTERSE ARTIK GELSIN..BIRAZ DIYOR BABAMLA ANNEMIN BURNUNU SURTTUREYIM BARII

BITANEM IHSALHHHH YA ..ADETIME VAR BEKLEMEDEYIZ GECEN AY 30 OLDUM ONDAN ONCEKI AY 25 ..ANLAMADIM BAKALIM BU AY NE ZAMN BILMIYORUM .HERGUN DUA EDIYORUM ..BAKALIM KEYFI NE ZMAN ISTERSE ARTIK GELSIN..BIRAZ DIYOR BABAMLA ANNEMIN BURNUNU SURTTUREYIM BARII

inşallah balım dualarımı eksik etmiyorum merak etme en kısa zamanda hayırlısı ile verir rabbim...

Merhaaba aysecık ,
pekı o hıssettıgın geceden sonra kacıncı gun anladın hamıle oldugunu yanı testı hangı gun yaptın
zaten ozamanlar adetim biteli bi kaç gün olmuştu. sonraki ay adet günüm gecikti ben ongün daha beledim ve evde test yaptım. biraz fazla bekledim çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemedim. testtede hemen çıktı zaten.

Yasecım cok tesekurler cvp ıcın ıhsallh bır bebegımz olsun cok ıstıyoruz kısmet tabıykı ..ıhslalh bızede yasatır o guzel duyguyu nasıl hıssettın yanı ne olduda hamılemıykı dedın

yok o gece içime doğdu bilmiyorum ama eşime bile söylemedim. bi sonraki ay adet olmayınca on gün daha bekledim test yaptım. sana bişey soracam adetinde düzensizlik oluyomu bazı aylar gecikmelerin oluyomu. çünkü benim evlenmeden önce çok düzenliydi ama hamile kalmama yakın bir iki ay gecikti ve sonundada hamile kaldım.

mum dediğiniz bildiğimiz mumlarmı yoksa şu ince doğum günü için olanlarmı ben bu olayı aanlamadım

evet aysecık subat 25. mart 30 oldum bu ay bakalım ne olcak ıhslalh ya cokta dusunmek ıstemıyorum hayal kıırklıgı yasamak kotu

bizde bebek istioz ama daha vaji yi geçemedik ki,kayınvalidemler valla bebek soruyolar,ama kimse bilmiyo ki benim durumu mu ....cvp veremiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…