- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.581
arkadaşlar her ay tetikte beklemeyin olsun olsun diye inanın bu zarar veriyo insan psikolojisine oluruna bırakın bakın olur. ama şunuda söylim enfeksiyon için bir doktora görün derim çünkü ufak bi enfeksiyonda gebe kalmak gecikebiliyo.
ohhh be kadercımmm
burdamısn oleyyyyyyyyyyyyyyyy
canım benım bu cok gzl bır sey ne kadar gzl bır kez basarmıısn ...benece hemen egzersıze basla egerkı bır kez yaptıysan olucaktır emla krem kullan ama onu kullanman ıcın egzersız yapman gerek
sende durumlar nasıl canım,bebek istediğini biliyorum ,,,allah inşlh en kısa zamanda sanada nasip eder,sende alırsın bebişini kucişine....bizde o aşamalara gelebilecekmiyiz
aslında biliyormusun bahar,yakın zamanda bir deneme yaptık biz,tam olarak deil ama içime alabildim,fakat eşimin acele davranması,nefes alıp verişimde zorladı beni ve canım çok acıdı bi panikle ittim,,öylece sonuçlanamadı..
vallahı parmak egzersızıznde kızlıga falan bır sye oldugu yok..kan falanda hıc gelmıyor korkutma kendını egerkı dedıgın gııb bır bırlesme olduysa belkı kızlıkta acılma olmustur zaten...parmak egzersızlerı genısletyıyor ve kızlık bozulmuyor cunku cok yava syapıyoruz ...esın ıcınmı sorun olur oyle bır duurm yoksa senmı kokruyorsun ..canım benım kan falan olmuyor ben ılk bırlesmemedede gelmedı ..zaten egzerszıce ıyıce acılıyor ve kan falan gelmıyor..umarım esın yonunde sorun yoktur kızlık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?