Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm sana ilginç geleclk ama enfeksiyon varken gebe kaldım bn allah istedktn sonra farketmyor.ama tedaviyide aksatmamk lazım enfeksiyonu aksatmayın ben şimdi ilaç içemyorum bol su içiyorum zorla enfeksiyon gtsin dye üşütmeye falan gelmyr

ne olsun be canım işte,şu sorundan kurtuldum mu çok rahatlicam,sürekli formları okuyorum,egzersizlere başlcam bende reglim bitti gibi...

sende durumlar nasıl canım,bebek istediğini biliyorum ,,,allah inşlh en kısa zamanda sanada nasip eder,sende alırsın bebişini kucişine....bizde o aşamalara gelebilecekmiyiz

sagol cnm ya ..ıhsallh ..tabıykı sende gelıceksın bebeı scalsımalarına baslıcaksın ..uudunu sakın kaybetme tammı bıtınce hemen basla egzerszıe kararlı olursan bıtırırsın bunu ..bak ben 1 haftada yendım nerdeyse brı bucuk yıl sonunda

aslında biliyormusun bahar,yakın zamanda bir deneme yaptık biz,tam olarak deil ama içime alabildim,fakat eşimin acele davranması,nefes alıp verişimde zorladı beni ve canım çok acıdı bi panikle ittim,,öylece sonuçlanamadı..

canım benım bu cok gzl bır sey ne kadar gzl bır kez basarmıısn ...benece hemen egzersıze basla egerkı bır kez yaptıysan olucaktır emla krem kullan ama onu kullanman ıcın egzersız yapman gerek

canım benım bu cok gzl bır sey ne kadar gzl bır kez basarmıısn ...benece hemen egzersıze basla egerkı bır kez yaptıysan olucaktır emla krem kullan ama onu kullanman ıcın egzersız yapman gerek

inşlh canım ya,birşey merak ettim bu parmak egzersizinde parmağı içeri alınca kızlık gidiyomu,kan gelmez mi o zaman ,yoks açok daha mı ileride,,,

vallahı parmak egzersızıznde kızlıga falan bır sye oldugu yok..kan falanda hıc gelmıyor korkutma kendını egerkı dedıgın gııb bır bırlesme olduysa belkı kızlıkta acılma olmustur zaten...parmak egzersızlerı genısletyıyor ve kızlık bozulmuyor cunku cok yava syapıyoruz ...esın ıcınmı sorun olur oyle bır duurm yoksa senmı kokruyorsun ..canım benım kan falan olmuyor ben ılk bırlesmemedede gelmedı ..zaten egzerszıce ıyıce acılıyor ve kan falan gelmıyor..umarım esın yonunde sorun yoktur kızlık falan

sende durumlar nasıl canım,bebek istediğini biliyorum ,,,allah inşlh en kısa zamanda sanada nasip eder,sende alırsın bebişini kucişine....bizde o aşamalara gelebilecekmiyiz

tabiki sende bebek çlşmalrına baslıyck bebegini kucagına alıcksın inş.bzde szlern gectiği aşamalardn gectk,yeterki sabırlı ol cnm egzerszleri aksatma

evet eşler braz aceleci davranyor o yzden p...si sen girdir cnm hızlandıgı zaman durdurursun,pes etme denemelere devam

anladım canım,eşim açısından sorun olmaz,,tabii biz kendimizi o yönde şartlandırdığımızdan heralde

canım denmee yaparsanda zehranında dedıgıg gıbı ust pozısyon daha ıyı esler gercekten cokacelecıler ama sen ustte olunca daha rahat oluyor ..

İyi akşamlar arkadaşlar birkaçgündür bakamadım neler oluyor gelişmeler varmı diye,yeni girdim.Bugün gezdik dolaştık herşey çok güzel ama bebekli çiftleri görünce içim bir tuhaf oluyor şu anda regl dönemindeyim bitimce yine egzersiz,denemeler...Bazen çok umutlanyorum olacak diye ama p..s egzersizi yaparken karamsarlaşıyorum olmayınca Baharcım üst pozisyon iyi ama ben yapamıyorum altta deniyoruz ama onuda yapmaya gayret edeceğim.Bu güzel yaz günlerinde Allahım yardımcımız olsunda yenelim biran önce:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…