Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüsten
5- Cara
6- Fimu
7- Crescent84
8- Ela _emre
9- Kad_er
10- Bembeyazev
11- Yaseminimm
12- Hayatnur86
13- Krizantem78
14- Zerr
15- Mmerviss
16- Hayrunemin
17- Tobeornottobe
18- Hayat_acil
19- Mızmız
20- Hephuzunlu
21- Aysecikkk
22- Nehir_0685

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

ECE 111 ,
Gıtmeyenler degıl arkadasım USTUNE GIDEMEYENLER , herkes aynı gucte olmayabılır ltf bu sekılde yazmayın , herkesın kısılıgı farklı .

günaydın venüscüüüm, 23 nisan da çalışmak zor gelse de yine de güzel. En azından trafik yoktu yollar boştu..

günaydın canımcım hihoyyytben protesto ediyorum işteyim ama çalışmıyorum sositosositozaten tadilat var her taraf dağılmış durumda kaydirigubbakcemile3bu gün kendime tatil ilan ettim laelaelaelaelae

hava çok güzel şimdi çocuk olmak vardı kaydirigubbakcemile3 ya arkadaşlar bu d.kontrol hapı işini ben hiç sevmedim ölecem mide bulantısından vajiyi aşınca hep içmem lazım 1-2 yıl çocuk istemiyo eşim ama benim çok hain planlarım war hihoyyyt

bahar nasılsın canım benim. demiştim ya ben doğumdan sonra egzersizlere başlıycam. yani 6 ay sonra. lütfen ozamanda bu sitede aktif ol doktorum benim öpüyorum seni

günaydın kızlar nasılsınz ben dün egzersiz yapamadom annem bizdeydi.. ama kas hareketleri yaptım bugün yine egzersiz..

güzelim ben evde misafirler varken geçiyorum yatak odasına yapıyorum eşimede 2 kaş göz edince o beni idare ediyor kaydirigubbakcemile3napıyım yatılı geliyorlar onları beklersem yandım hihoyyytses çıkacak bişey değil arkadaşlar düzenli egzersiz çok önemli biraz daha gayret gösterelim süprizzzzztabi yinede en doğrusunu siz bilirsiniz ama benden küçük bir tavsiye :kedi:

bahar nasılsın canım benim. Demiştim ya ben doğumdan sonra egzersizlere başlıycam. Yani 6 ay sonra. Lütfen ozamanda bu sitede aktif ol doktorum benim öpüyorum seni
ıhsallh canım ıs yerındne gııryorum ve bebek ıstıyorum egerkı zaten hamıle kalırsam 7 aya kadra calsımak ıstıyorum ..zaten su na hamıle degılım ..yanı ben hep buralarda olucam ...hele sen bı bebısını al kucagına..ondna sonra sıvıcaz kolları

ayyy canım ya çok sağol. İnşallah Allah bu güzel kalbine göre verirde sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun. evlendiğimizde iki üç ay sonra eşim bebek diye çıldırıyodu. bende her ay adet olunca çok üzülüyodum ama o hiç üzüldüğünü belli etmiyodu. en son hamile kalacam ay hiç stres yapmadım nasıl olsa kalmıyorum Allah en doğrusunu bilir dedim. birde baktımki o ay hamileyim. canım sakın stres yapma sende herşeyi oluruna bırak.gün aşırı ilişkiye gir ve ilişkin bitincede yerinde hareket etmeden yarım saat kadar bekle. inş. iyi haberlerini bekliyorum.

canım ne güzel anlatmışsın kendini aynen benim duygularımda böyle ve mantıklı olanı bilip bunu uygulayamamak yoruyor insanı...

canım çok haklısın benimde aklıma gelmedi değil de annemle beraber temizlik falan yaptık bana yardıma geldi temizlik sırasında da o burda su surda derken uygun ortam olmuyor annemin de haberi yok zaten böyle bir durum yaşadığımdann o yüzden bu ğün yine egzersi yapıcammguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…