- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.521
7-8 sene duzelmeyenler 7 8 sene boyunca duzenlı egzersız yapıp bu sorunun ustune gıtmeyenlerdır. cok da buyuk bır sorun degil git gel yapamamak. zamanla duzelecek birşey. emla ve kayganlastırıcıyla bir kac denemede hallolur bence.
günaydın venüscüüüm, 23 nisan da çalışmak zor gelse de yine de güzel. En azından trafik yoktu yollar boştu..
bırtanem dualrımız hep sneınle sakın krkma ..sen anne olucaksın anneler cok gucludurler...saglıkla bebegını kucagına alıcaksın ..ıhsallh
günaydın kızlar nasılsınz ben dün egzersiz yapamadom annem bizdeydi.. ama kas hareketleri yaptım bugün yine egzersiz..
ıhsallh canım ıs yerındne gııryorum ve bebek ıstıyorum egerkı zaten hamıle kalırsam 7 aya kadra calsımak ıstıyorum ..zaten su na hamıle degılım ..yanı ben hep buralarda olucam ...hele sen bı bebısını al kucagına..ondna sonra sıvıcaz kollarıbahar nasılsın canım benim. Demiştim ya ben doğumdan sonra egzersizlere başlıycam. Yani 6 ay sonra. Lütfen ozamanda bu sitede aktif ol doktorum benim öpüyorum seni
ıhsallh canım ıs yerındne gııryorum ve bebek ıstıyorum egerkı zaten hamıle kalırsam 7 aya kadra calsımak ıstıyorum ..zaten su na hamıle degılım ..yanı ben hep buralarda olucam ...hele sen bı bebısını al kucagına..ondna sonra sıvıcaz kolları
inanın bu kadar hızlı cevap beklemiyordum. burdaki insanları tanımasam da bana yardımcı olacaklarına inanıyorum çünkü bu konuda hiç sorun çekmemiş insanlar en yakınlarınız olsa bile size yardımcı olamıyor bu çok kötü. ben evet ilkinde aldım yarısını ayıptır söylemesi ve kızlık öyle gitti.ama sonra korkudan sadece ilk kısmını alabiliyorum kesin acıycak diye korkuyorum ya da o küçük yere bu nasıl girecek diye düşünüp kasılıyorum izin vermiyorum girmesine. ay içime yabancı birşey giriyor diyorum çok saçma biliyorum cahil bi insanda değilim zaten bu okumuş insanlarda görülen bi durummuş.yoksa bende biliyorum doğumda bile kocaman bebek çıkabiliyor,10 kat büyeyebilen bi organ orası ama insan o an bunları düşünemiyor tutturmuşum bi ya acırsa ya da gidip gelirken kasılırsam diye,orası açılırken bile tuhaf hissediyorum.cinselliğe soğuk bi insanda değilim çok zevk alıyorum önsevişme kısmında ve sevdiğim erkeği çok istiyorum onu öyle seviyorumki bu saçma sorun dışında herşey yolunda aramızda.inanın 3,denemede ağladım ona bunu yaşatmaya hakkım yok diye yurtdışında kaldığı 1sene boyunca bile kimseye elini sürmedi.bu ihtiyaç değil sevdiğim kadına dokunanamak koyuyor insana ben başka bi ten başka bi koku istemiyorum seni istiyorum diyor ve inanın o böyle dedikçe ben daha beter utanıyorum normalde ayıp ama söyleyeyim o kadar istekliyimki hemde çok.sadece o an sıkıyorum kendimi deli gibi hemde sanırsınız tecavüz ediyorlar.geçer değil mi arkadaşlar,inanın bunları okuyacağınızı bilmek bile rahatlatıyor beni yoksa duvarlara konuşup duruyorum kimselere söyleyemiyorumda.mum egzersizi falanda yapmak istemiyorum mum p...'ten sert bi alet onu sokup neden acı çekeyimki,cinsellikten soğurum o zaman ben..parmak mesela kemikli bi organ halbuki p...öyle değil sadece damar var daha az acıtır o hatta acıtmaz.ah kızlar ah kadın oldum ama nasıl kadınlık bu anlamadım sevdiğinle yaşayabileceğin en güzel olayı kendi elinle berbat etmek çok kötü..jel falan buna çare değil jel sadece kuruluğa çare.doktorsa paralı olanlara ya da büyük şehirlerde yaşayıp gidebilenlere çare.ben memurum ve daha evli değilken doktora falanda gidemem.benim beynimde bitirmem lazım,bana anlayışlı,psikolog gibi sevdiğim olduğuna şükredip rahat bırakmam lazım kendimi.sizlerden allah razı olsun ya böyle desteklerinizle kendimi daha iyi hissedicem inşallah..
güzelim ben evde misafirler varken geçiyorum yatak odasına yapıyorum eşimede 2 kaş göz edince o beni idare ediyor kaydirigubbakcemile3napıyım yatılı geliyorlar onları beklersem yandım hihoyyytses çıkacak bişey değil arkadaşlar düzenli egzersiz çok önemli biraz daha gayret gösterelim süprizzzzztabi yinede en doğrusunu siz bilirsiniz ama benden küçük bir tavsiye :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?