Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok saol nehircim,küçük parmakla başlicam ,eşim çok aceleci, parmak egzersizi pek istemiyo aslında,kremleri alıp hemen deneyelim diyoo

unutmadan egzersiz yaparken kesınlıkle esınle ılıskıde bulunmuyorsun eslı parmagı gectıkten sonra p...s asamasına gecıyorsunuz sen uste oldugun pozısyonda denıyorsunuz bu konuda lütfen esıne soyle sabırlı olsun sonuc ıtıbarıyle 1 bucuk yıl beklmıs bıraz daha beklesın

tamam canım,bende başarıcamm

evet nehircim ben seni karıştırdım galiba ya... ne güzel yenmişsin inşlh sırada bebek vardır..bende garip basını alıyırum parmak yapamayorum sadece sercenin ilk boğumunu alabiliyorum

ve de basından ileri gidince bişeye çarpıyor çok acıyor emla da sürüyorum ama böyle bi durum yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi?

kızlar ya ben bugün başardım gibi. penisin hepsini aldım ama girişte çok ağrı oluyo benim 2 parmak yaparkende oluyo. bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen bana ne yapmam gerektiğini yazsın

kızlar ya ben bugün başardım gibi. penisin hepsini aldım ama girişte çok ağrı oluyo benim 2 parmak yaparkende oluyo. bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen bana ne yapmam gerektiğini yazsın

canım tebrik ederimm.başardım gibi deil başarmışsın işte.o giriş ilk etapta zorlar.ama sonra sonra açılacak.ilk etapta orayı geçerken biraz ıkın..sonrası gelir.birde egzersizden sonra birleşmek daha mantıklı.en azından egzersizle genişliyor.sonra yapmak çok kolay oluyor..tebrikler canımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım o duvar gibi yer hepimizde aynı işte o kısımdaki kasların rahatlaması için yapıyoruz egzersizleri sen parmak egzersizlerini yapmaya çalış böylece rahatlıyor o kısım

sende yenersin canım egzersizlerine calış yardıma ıhtıyacın olursa bana özelden msj at ben sana yardımcı olurum

canım kusura bakma yenı gordum msjını cvp yazıyorum forumda daha yenı oldugum ıcın anca özel msj olaylarını çözüyorum öğrenmek istediğin nedir yazarsan yardımcı olurum bıde benım özel msş göndermem için foruma yazdıgım cvp sayısı azmıs o yuzden burdan yazıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tebrık ederim canım yenmışşin artık hihoyyyt ilişkiyi yaşamadan önce parmak egzersizi yap o zaman cok agrı olmaz emlayı kullanmayıda unutma

bende iki parmakta zorlanıyorum hala bir parmakla baslayıp ikiye öyle geciyorum garip gelicek ama mumu denedim iki parmaktan cok daha kolay girdi :) belki iki parmakla genişlettigim için olabilir acaba iki parmagamı devam etsem yoksa mumamı onu bilemedim

canım ikisine de devam et bence 2 parmak makas yap 3 parmak dene

canım o duvar gibi yer hepimizde aynı işte o kısımdaki kasların rahatlaması için yapıyoruz egzersizleri sen parmak egzersizlerini yapmaya çalış böylece rahatlıyor o kısım

canım bende orada sanki zar varmış ve biraz daha ilerletirsem acıdan duramayacakmışım hissi olduğu için v bundan kurtulamadığım için vajiliyim bir süre parmak yaptıktan sonra başını aldım ama hala ilerletemiyorum. zar o kadar acı vermez aslında o kasmıdır diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…