- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.621
sende yenersin canım egzersizlerine calış yardıma ıhtıyacın olursa bana özelden msj at ben sana yardımcı olurum
çok saol nehircim,küçük parmakla başlicam ,eşim çok aceleci, parmak egzersizi pek istemiyo aslında,kremleri alıp hemen deneyelim diyoo
unutmadan egzersiz yaparken kesınlıkle esınle ılıskıde bulunmuyorsun eslı parmagı gectıkten sonra p...s asamasına gecıyorsunuz sen uste oldugun pozısyonda denıyorsunuz bu konuda lütfen esıne soyle sabırlı olsun sonuc ıtıbarıyle 1 bucuk yıl beklmıs bıraz daha beklesın
tamam canım,bende başarıcamm
kızlar ya ben bugün başardım gibi. penisin hepsini aldım ama girişte çok ağrı oluyo benim 2 parmak yaparkende oluyo. bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen bana ne yapmam gerektiğini yazsın
kızlar ya ben bugün başardım gibi. penisin hepsini aldım ama girişte çok ağrı oluyo benim 2 parmak yaparkende oluyo. bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen bana ne yapmam gerektiğini yazsın
tebrikler canım:)kızlar ya ben bugün başardım gibi. penisin hepsini aldım ama girişte çok ağrı oluyo benim 2 parmak yaparkende oluyo. bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen bana ne yapmam gerektiğini yazsın
canım o duvar gibi yer hepimizde aynı işte o kısımdaki kasların rahatlaması için yapıyoruz egzersizleri sen parmak egzersizlerini yapmaya çalış böylece rahatlıyor o kısımevet nehircim ben seni karıştırdım galiba ya... ne güzel yenmişsin inşlh sırada bebek vardır..bende garip basını alıyırum parmak yapamayorum sadece sercenin ilk boğumunu alabiliyorum
ve de basından ileri gidince bişeye çarpıyor çok acıyor emla da sürüyorum ama böyle bi durum yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi?
sende yenersin canım egzersizlerine calış yardıma ıhtıyacın olursa bana özelden msj at ben sana yardımcı olurum
canım ikisine de devam et bence 2 parmak makas yap 3 parmak denebende iki parmakta zorlanıyorum hala bir parmakla baslayıp ikiye öyle geciyorum garip gelicek ama mumu denedim iki parmaktan cok daha kolay girdi :) belki iki parmakla genişlettigim için olabilir acaba iki parmagamı devam etsem yoksa mumamı onu bilemedim
canım ikisine de devam et bence 2 parmak makas yap 3 parmak dene
canım o duvar gibi yer hepimizde aynı işte o kısımdaki kasların rahatlaması için yapıyoruz egzersizleri sen parmak egzersizlerini yapmaya çalış böylece rahatlıyor o kısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?