Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mhb aranıza yenı katıldım ve malesef hayatımın en kotu anını yaşadım sanırım.eşimi yanıma bıle yaklaştıramıyorum psikolojım o kadar bozuldukı 3 aylık evlı olmama ragmen eşime baskasına gıdebılırsın dedım..ankarada bı klınıkle görüştüm ama fıyatı baya vardı ne yapacagımı bılmıyorum..buyuk bı aşkla evlendıgım adamla bırlıkte olamıyorum...

vajinusmus illeti beni mahvette 6,5 senedir yenedim neyseki çocuğu oldu üstten boşalmayla ama eşim artık çok rahatsız ve istiyo çok sabretti bende çok istiyorum yardım edin ne oluurr

cnm hoşgeldin egzersizlerle ilgili hiç bilgin var mı okudun mu bir yerlerde peki ???

cnm burdayım ben de ..hemen aradım cuma 1 e aldım randevuyu hergün giriorum ama saatleri tutturamıoruz ..

selenay hoşgeldin arkadaşım aramıza sende , sakin ol hepimizin yaşadığı şeyleri yaşıyorsun sende bizlerde kaçıyorduk eşlerimizden yaklaşamıyorduk korkuyorduk , sende bizler gibi egzersizler sayesinde yenebilirsin , sadece cesarete ve inanca ihtiyacın var bunlar olmadan başaramazsın umutsuzluğa kapılmak yok baştan anlaşalım tamam mı? biz sana elimizden gelen desteği yapacağız sende egzersizleri ihmal etmeyeceksin ve bu illetten kurtulacaksın

ben yatağın ucundayım eşim ayakta psikolog böyle olmasını istedi

canım ben ve buradaki yenen birçok arkadaş erkeğin altta kadının üstte olduğu pozisyonu seçtik en rahat bu şekilde yendik , kontrol bizde oluyor çünkü istediğimiz zaman durup devam edebiliyoruz , bunu denemek istermisin?

tamam bende 12 olan randevu saatimi değiştirmiyorum o zaman hiç..ya kaçtane aparat vardı ?

kulak çubuğundan sonra 4 tane var şu an bendeki sana verdiğiyle aynı heralde 8cm kalınlığı hatta gri bide tutmacı var ucunda bundan sonraki boy pns boyuymuş çiğdem hnm belki bunu denetmem direkt ilişki veririm dedi ama ben cuma günü onuda denemek istiorum ki pnsde problem yaşamıyım.. bu arada sen süpersin 3 günde halletin beni de geçersin sen:))

şöyle söyliyeyım eşim yanımda deıl suan ayrı şehırlerdeyız mecburen..egzersızlerın lafından bıle korkuyorum nasıl yapacagım konusunda çok korkuyorum..ayrıca malum zar konusundan dolayı bısey de yapamıyorum..

vajinusmus illeti beni mahvette 6,5 senedir yenedim neyseki çocuğu oldu üstten boşalmayla ama eşim artık çok rahatsız ve istiyo çok sabretti bende çok istiyorum yardım edin ne oluurr

hoşgeldin cnm, benimde 10 yıl olacak, bende vajiliyken hamile kaldım çocuğum var, senin gibi. egzersizden geçiyor canım bunun çözümü. ben başladım karar verip araya regl girdi, yarın tekrar başlıyorum kısmetse. bir an önce kararlı olup egzersize başla cnm. inançlı ol bende yapabilirim de. burda çok iyi arkadaşlar var hepsi yardımcı olurlar sana. aklına takılan ne olursa sor. yeterki kararlı ol. Allahın izniyle hepimiz kurtuluruz inşaallah.

canım egzersizlerde zar esneme yapabiliyor bir çoğumuzda egzersiz sonrası ilişki denememizde kan gelmedi maalesef bunu kabul etmen gerekli , bu illetten kurtulmak için bazı şeleri göz ardı ediceksin eşinlede gerekirse konuş anlat durumu başka türlü zor olur çünkü

yarın gittiğimde kullanacağımız aparat senin ki ile aynı olacak. ben eve gelinde ölçtüm kalınlığı 7 uzunluğu 9 cm. yarın seninle aynı seviyede olucaz sanırım. bugün muaynede ilk yaparken biraz canım yandı. acı değilde canma gibi. ama 2. ve sonraki denemelerde kalmadı o his. eve gelincede çalıştım biraz. gecede eşimle denerim.

olacaka herhalde yaaa... bugün dr. hn ile konustuk birazda 4 yıl boşuna mı beklemişim acaba bak ne güzel yavaş yavaş ilerledi.Sen kaç yıllık evliydin.

3 yıllık evliyim ben de diorum bu çiğdem hnm daha önce nerelerdeymiş yaa..3 senem mahvoldu boşu boşuna.. bu arada acı zaten hiç olmuyo ama baskı hissi yanma hep oluyo..bi sonraki aparat geçtiğinde hep aynı şey yaşanıo ilkinde basınç artıo ama sonra alışıosun ama en zorlayan bu bendeki oldu baya kalın çünkü:)) drdan geldikten sonra iki kere çalışabildim sonra hastalandım perşembe günü de çalışmam lazım bol bol.. hipnozlar nasıl gidio??

beni duyan yokmu ne olur yardım edin 6,5 senedir çözemedim bu vajinusmusu parmağımı bile sokamıyorum oraya ama nasıl olduysa çocuğum oldu bacaklarımı kaldırdığım zaman tir tir titriyorum ne olur yardım edin bana

Son düzenleme:

konusmayı denıycem ama sanmıyorum kabul edecegını önumuzdekı ay ankaraya klınıge gıtmeyı düşünüyoruz çunku agustosa kadar sadece bı hafta yanyana olabılıcez sadece ben mıboyle korkuyorum yoksaq herkes mı boyle anlamıyorum

canım kliniğe gittiğinde doktorların önereceği yaptıracağı şeylerde bu egzersizler, hep aynı şekilde çözülüyor maalesef bu hastalık ben bir kere psikiyatriye gittim kadın direk parmak egzersizi dedi bende geldim dedim zaten kendim yenerim gerek yok bir daha gitmedim. neden ayrısınız eşinle?

nasıl yendin ben 6,5 senedir çekiyorum ne olur anlatabilirmisin yardım et bana

deme be kalın mı bi sonraki:))) o zaman ben bendeki boyla bu akşam bol bol çalışayım ve iice alışayım buna..bende hastalanmamak çin ilaç içiyorum ama çok sıkıntı vermeye başladı. bel ağrısı fena ( ama araverip uzaklaşmak istemiyorum. 10 gün kullanabiliyormuşuz bu ilacı ya o yüzden cumartesiye kadar kullanıcam. artık cumartesiye kadar ilerleyebildiğim kadar ilerlemem lazım hatta hedefim ilişki denemesi ama diger boylara nasıl tepki verebileceğimi bilmiyorum tabi...

çiğdem hn. 2 aydır bu merkezde tedavi yapıyormuş. Şimdiye kadar böyle bir merkez bulamamıştım bursada bulsam giderdim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…