- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.221
selam arkadaşlar ben dün ilk defa kulak çöpü deniyecektim ama işim çıktı yapamadım. ama aklıma bişey takıldı tek kulak çöpü yaparken onuda sarıp jelleyecekmiyim?
evet canım onuda sarıp jelleyeceksin jel daha kolay girmesini sağlar jelsiz deneme
Arkadaşlar merhaba ben yeni ûye oldum. 9 aylık evliyim ama daha eşimle hiç birlikte olamadım. Kendimi çok kötû hissediyorum. Saırım sizin duygularınızda benden farksız. Nasıl başlıyoruz şimdi :) kegel egzersizlerini okudum onda sıkıntı yok ama parmak için biraz tereddûtteyim. Birde aparat dediğiniz nedir.
günaydın arkadaşlar, ben sadece tek parmak yapailiyordum bu sabah artık iki parmaga gecmeyi denedim ama ıkı parmagı sokmayı calısırken biraz zorlandım sonra burda mumla deneyin yazıyordu o aklıma geldi. mumu jeletine sarıp bebek yagı ile sokmayı basardımmumun kalınlıgı ıkı parmak. bundan sonra ne yapmalıyım. mumu sokarken de gerildim ilk yapamadım sonra nefes alıp vererek sokmayı basardım. of şimdi ne yapayım
günaydın arkadaşlar, ben sadece tek parmak yapailiyordum bu sabah artık iki parmaga gecmeyi denedim ama ıkı parmagı sokmayı calısırken biraz zorlandım sonra burda mumla deneyin yazıyordu o aklıma geldi. mumu jeletine sarıp bebek yagı ile sokmayı basardımmumun kalınlıgı ıkı parmak. bundan sonra ne yapmalıyım. mumu sokarken de gerildim ilk yapamadım sonra nefes alıp vererek sokmayı basardım. of şimdi ne yapayım
vayyy süpersin canımmmben de iki parmakta takılmıştım senin gibi, sonra muma geçtim gerçekten çok rahatlamıştım
mumu her gün 1 ya da 2 cm artır şimdi, 10 cm i geçtiği zaman penise hazırsın demektir
Günaydın canım. Hazırlamış olduğun mumla biraz daha çalış. Ona iyice alıştıktan sonra mumu kalınlaştır. Ama bence kayganlaştırıcı jel kullan. Jelatinle sardıktan sonra prezervatif geçir. Hijyenik olsun canım.
kayganlaştırıcı jel hiç denemdim bebek yağından daha mı iyi
teşekkür ederim canım :)) mumun kalınlıgını mı artırıyım nasıl artırcam peçete sarıp mı. sen yendin mi vajiyi. mumdan sonra mı yenebildin
kayganlaştırıcı jel hiç denemdim bebek yağından daha mı iyi
bebek yağı bazı arkadaşlarda mantara neden olmuştu canım.. okey veya durex marka temin et bi tane
bende bugün gittim bende senden bahsedince hatırladı zaten:) bugün 1. seansı ve 1. boy aparatı denedim. zorlanmadan girdi valla eve gelincede çalıştım bu gecede eşimle çalışıcam.Çiğdem hn. kendini hazır hissettiğinde 2. seans için randevu alabililirsin dedi. bende hemen yarın için aldım randevumu...Acele mi ettim bilmiyorum ama bugün bunu yapabilince arayı açıp uzatmayayım dedim.Bakalım yarın gidicem gene. Sence acele mi ettim dersin ?
bide sen ne alemdesin reglin ne zaman bityor. Mesajlaşamıyoruz bitürlü bende çok sinir oluyorum böle yaaa...:)
kızlar dun penis denemesı yapıcaktım ki eşimde hazrdı bende ben bi an olmcak duşuncesyle kaçdım ya bıktım kendınmden ya girmicek olmick dyrum ya off alahhım banada yardım edn ya
Canım hele bir dur sakin ol. Şöyle güzelce bir derin nefes al. İmkansız diye birşey yok. Sanırım benim daha önce yazdıklarımı okudun. İmkansız dediğim andan sonra çok şükür oldu diyorum şimdi de :)
Hangi aşamadasın neler yapabiliyorsun? Yazarsan biz de sana yardımcı olmaya çalışırız.
3 paramaga kadar alıyorum penis e gelınce sönuyorum ben
aparatla denedin mi hiç?
rahat yapamıyorum apartla cnm parmagı terch edyrum ama penis egelınce bu nasıl gırıcek dyrum ya parmagın grgdnı duşnuyrm ama penisi alıcagını hiç duşıunmyrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?