Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yeni gördüm nasıl mesaj yazılır onu bile bilmiyorum ama egzersizler parmakla oluyo sanırım onu bile yapamıyorum

zamanla alışırsın canım siteye merak etme sen , bizler sana nasıl başlayacağınla ilgili yardım edeceğim merak etme sen yeterki inançlı ve cesaretli ol . pes etmek yok anlaşalım tamam mı sende bizler gibi yenebilirsin hemde çok kısa sürede, ne kadar sık yaparsan bu egzersizleri o kadar çabuk yenersin vaji yi , bir bakmışsın 1 ay bile sürmememiş gerçekten

evet daha önce şevket yılmazdaymış çiğem hnm.. bu arada sakın korkma girio o da ben ilk defada soktum bunu da ama sadece içerideki baskı hissi en yoğun olan buydu yoksa farklı bişey yok yani.. bu arada bol bol yorum yapmaya çalışıroum 100 ü doldurmak için:))) cumaya kadar şu özeli bi açsak:)))

işinden dolayı lojman hakkımız agustosta doluyo onu beklıyoruz klınık eşimin aklına yattı fakat fıyatını kabul edemıyorum .değişik bi yontem sanırım en fazla 3 gunden bahsedıyolar gıdenlerle görustum hepsı memnun..o kadar korkağım kı egzersizi düşündüğüm anda bıle kasılıyorum..kafasını şişiriyorum farkındayım oyuzden kusura bakmayın ben bıraz umutsuz vakayım sanırım..

Cuma günü ben çıkıcam sen giricen büyük ihtimal tanışıcaz artık orda.ama tabi gitmden özeli acabilsek daha rahat konuşabileceğiz.

selanaycım emin ol senden çok ama çok daha karamsar olan arkadaşlarımız bile başardılar bunu sen neden başaramayasın ki ???
bende kasılıyordum egzersizlerden çekiniyordum ama birgün bi hırsla denedim , ilk denemede başarılı olduktan sonra o kadar istekli oluyorsun ki sürekli yapmak istiyorsun ve bu şekilde ilerliyorsun emin ol sende yapabilirsin , klinikte 3 gün boyunca senin yapacağın şeyleri hızlandırılmış şekilde yaptıracaklar fark yok bana sorarsan o kadar parayaı dökmenize gerekte yok

öyle bişey ollursa çok duamı alırsınız

Cuma günü ben çıkıcam sen giricen büyük ihtimal tanışıcaz artık orda.ama tabi gitmden özeli acabilsek daha rahat konuşabileceğiz.

benim çıkışımı bekle o gün tamam mı?? ne kadar sürüo seansların benim 1 saat sürüyo.. bi de ne sorucam eşinle tanıştı mı aldı mı onu da hiç seansa?

çalışıyorum evde değilim

O zaman canım eve gidince eline aynayı al ve vajinayı iyice incele. Daha sonra hijyenik pir ortamda kayganlaştırıcı jel ile birlikte serçe parmağınla egzersize başla. Bugünkü ödevin bu tamam mı canım:) Serçe parmağınla iyice alış. Eğer zorlanırsan derin nefes al ve nefes verirken ilerlet. Parmağın yönü popoya doğru olacak. Sakın kendini kasma canım. Senden ricam egzersizlere hergün düzenli olarak çalış. Araya zaman girerse soğursun. Yarın rapor istiyorum senden :):)

Son düzenleme:
öyle bişey ollursa çok duamı alırsınız

Tamam şimdi ilk olarak nefes egzersizleri var. Burundan alıp ağızdan veriyorsun, bu rahatlamanı gevşemeni sağlıyor ,bunu parmak egzersizleri sırasında da yapacaksın.

Bunun haricinde gün içerisinde istediğin zamanlarda kegel egzersizlerini yapmalısın.
Bu ne midir? vajinal kasları kontrol etmeni sağlayacak , istemsiz kasılmaları önleyecek, bunu nasıl yapabilirsin mesela idrarını yaparken durdurup devam edersin ya işte bu yaptığın hareket aslında o kasları çalıştırmak oluyor. Bunu gün içerisinde aklında gelince yap. anlaşılmayan şeyler varmı buraya kadar canım?

canım arkaşım seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayız bende evleneli 5 yıl bitti bende hala yenemedim egzersiz yapıyorum iki aya yakındır ilerleme var ama tam sonuç alamadım.5 yıldırda çocuk sahibi olmayı çok istiyorum şimdi daha kararlıyım burada yazılanları okuyarak tek olmadığımı gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…