- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.281
arkadaşım yazdım sana ama görmedin sanırım ,
cnm hoşgeldin egzersizlerle ilgili hiç bilgin var mı okudun mu bir yerlerde peki ???
yeni gördüm nasıl mesaj yazılır onu bile bilmiyorum ama egzersizler parmakla oluyo sanırım onu bile yapamıyorum
deme be kalın mı bi sonraki:))) o zaman ben bendeki boyla bu akşam bol bol çalışayım ve iice alışayım buna..bende hastalanmamak çin ilaç içiyorum ama çok sıkıntı vermeye başladı. bel ağrısı fena( ama araverip uzaklaşmak istemiyorum. 10 gün kullanabiliyormuşuz bu ilacı ya o yüzden cumartesiye kadar kullanıcam. artık cumartesiye kadar ilerleyebildiğim kadar ilerlemem lazım hatta hedefim ilişki denemesi ama diger boylara nasıl tepki verebileceğimi bilmiyorum tabi...
çiğdem hn. 2 aydır bu merkezde tedavi yapıyormuş. Şimdiye kadar böyle bir merkez bulamamıştım bursada bulsam giderdim belki.
canım kliniğe gittiğinde doktorların önereceği yaptıracağı şeylerde bu egzersizler, hep aynı şekilde çözülüyor maalesef bu hastalık ben bir kere psikiyatriye gittim kadın direk parmak egzersizi dedi bende geldim dedim zaten kendim yenerim gerek yok bir daha gitmedim. neden ayrısınız eşinle?
evet daha önce şevket yılmazdaymış çiğem hnm.. bu arada sakın korkma girio o da ben ilk defada soktum bunu da ama sadece içerideki baskı hissi en yoğun olan buydu yoksa farklı bişey yok yani.. bu arada bol bol yorum yapmaya çalışıroum 100 ü doldurmak için:))) cumaya kadar şu özeli bi açsak:)))
işinden dolayı lojman hakkımız agustosta doluyo onu beklıyoruz klınık eşimin aklına yattı fakat fıyatını kabul edemıyorum .değişik bi yontem sanırım en fazla 3 gunden bahsedıyolar gıdenlerle görustum hepsı memnun..o kadar korkağım kı egzersizi düşündüğüm anda bıle kasılıyorum..kafasını şişiriyorum farkındayım oyuzden kusura bakmayın ben bıraz umutsuz vakayım sanırım..
zamanla alışırsın canım siteye merak etme sen , bizler sana nasıl başlayacağınla ilgili yardım edeceğim merak etme sen yeterki inançlı ve cesaretli ol . pes etmek yok anlaşalım tamam mı sende bizler gibi yenebilirsin hemde çok kısa sürede, ne kadar sık yaparsan bu egzersizleri o kadar çabuk yenersin vaji yi , bir bakmışsın 1 ay bile sürmememiş gerçekten
Cuma günü ben çıkıcam sen giricen büyük ihtimal tanışıcaz artık orda.ama tabi gitmden özeli acabilsek daha rahat konuşabileceğiz.
nasıl yendin ben 6,5 senedir çekiyorum ne olur anlatabilirmisin yardım et bana
Tamam canım el birliği ile bu vajinin üstesinden geliriz. Allah'ın izniyle burdaki kızların elinden hiçbir vaji kaçamaz :)
Sen çalışıyor musun yoksa evde misin canım?
çalışıyorum evde değilim
öyle bişey ollursa çok duamı alırsınız
benim çıkışımı bekle o gün tamam mı?? ne kadar sürüo seansların benim 1 saat sürüyo.. bi de ne sorucam eşinle tanıştı mı aldı mı onu da hiç seansa?[/QUO
Eşim sadece ilk görüşmeye geldi.daha sonraki seanslara tek başıma gittim.Ama öyle sanıyorum ki ilişki öncesi olacak seansa yada görüşmek için eş çağırabilir.Çünkü onlarada söleyecekleri şeyler olabilir diye düşünüyorum. Senin eşin katıldı mı hiç ?
dün akşam denemedim.eşimle çok yorgundum egzersizlere devammetzo ne yaptın canım ?
benim çıkışımı bekle o gün tamam mı?? ne kadar sürüo seansların benim 1 saat sürüyo.. bi de ne sorucam eşinle tanıştı mı aldı mı onu da hiç seansa?[/QUO
Eşim sadece ilk görüşmeye geldi.daha sonraki seanslara tek başıma gittim.Ama öyle sanıyorum ki ilişki öncesi olacak seansa yada görüşmek için eş çağırabilir.Çünkü onlarada söleyecekleri şeyler olabilir diye düşünüyorum. Senin eşin katıldı mı hiç ?
aynen benim de ilk görüşmeye geldi tanıştılar ama bi daha çağıracak mı bilmiorum zaten ilişkiyle ilgili biraz konuştuk çiğdem hnmla pozisyonları filan.. o anlatsın bana ben anlatırım eşime ya :)) zaten herşey bizde bitiyo.. bi de eşinin aparatları sokmasına izin verio musun sen ben biraz zorlanıorum tamamen kontrolü ona bırakmaya..
dün akşam denemedim.eşimle çok yorgundum egzersizlere devam
beni duyan yokmu ne olur yardım edin 6,5 senedir çözemedim bu vajinusmusu parmağımı bile sokamıyorum oraya ama nasıl olduysa çocuğum oldu bacaklarımı kaldırdığım zaman tir tir titriyorum ne olur yardım edin bana
aynen benim de ilk görüşmeye geldi tanıştılar ama bi daha çağıracak mı bilmiorum zaten ilişkiyle ilgili biraz konuştuk çiğdem hnmla pozisyonları filan.. o anlatsın bana ben anlatırım eşime ya :)) zaten herşey bizde bitiyo.. bi de eşinin aparatları sokmasına izin verio musun sen ben biraz zorlanıorum tamamen kontrolü ona bırakmaya..
ilk aparat ile dün eşim çalıştı evde.Yani ilk başta çok kasıldım ve heyecanlandım.resman bacaklarım titredi. sanki ilk evlendiğimiz gün gibi geldi:)))
sonra alıştım herhalde ben hiç bakmadım oraya o bu arada sokup çıkarttığını söledi.hiç hissetmedim.pozisyonlar konusunda ben biraz tereddütlüyüm ya...Burdaki arkadaşlar üstte poziyonda yani kontrolün bizde olduğu pozisyonda rahat edeceğimizi sölüyor ama ben hiç yapamam gibi geliyo üstte . Sanki ben altta olsam daha rahat olucam gibi..
Bide es denemesine bile korkuyom aslında ...Ne bilim bunları yapıp ya o aşamada yapamazsak ????
anladım canım haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim
inş. arkadaşım sağol desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?