- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.241
Canım benim p... hepsinden daha rahat ve daha kolay giriyor inan. Onun girişi imkansız olsaydı hiçkimse yapamazdı dimi :) Sen önce kendine güven ve eşle denemeye öyle geç. Şöyle düşün. Kontrolün tamamen sende olduğu bir durumda ne olabilir ki :)
dogru söyluyosun cnm bnm yapıcm ınşl
cnm bnm ya allah ne muradın varsa versın ya çok ıysnİşte böyle :):) Yapıcam de olacak bak. Üstte sen ol ve p....i sen yönlendir. Bolca jel sürmeyi unutma sakın. Takıldığın yerde derin nefes al ve verirken p....i ilerlet. Yarım bırakma. Yarım bırakırsan hevesin kırılabilir. Takıldığın yerde bekle biraz ve sonra devam et. popo yönüne doğru unutma. Ama canım sana tavsiyem bu söyledikklerimin aynısını aparatla denersen önce daha rahat olabilirsin eşli denemede. Ön hazırlık gibi düşün.
cnm bnm ya allah ne muradın varsa versın ya çok ıysn
Delikiss canım nasılsın seni merak ediyoruz
çok ii etmişsin işten izin aldım diyosun sıkıştırman ii olmuş zaten çiğdem hnmla beraber daha hızlı ilerlersin..benim daha 3. günüm belki cumaya alırım randevuyu sen de cumaya al arka arkaya getirelim gerçi bayağı dolu oluyo her saat uygun olmuyo bide nasıl tanıcaz birbirimizi yaaa:)) çok komik bi durum oldu:)) bu arada sen cuma günü hangi saatler boş bi sor hemen bana burdan yaz ben de şimdiden alıyım randevuyu sen bi saati kapat ben de senden sonraya alıyım geldiğimde sen girmiş olursun yanına tamam mı?
bu topiği okuyan ziyaretçiler ben yenen biri olarak sizlere sesleniyorum!!! lütfen çekinmeyin korkmayın , gelin sizlerede yardım edelim. Bizlerde sizin gibi önce bakıyorduk bu topiğe belki çok düşündük üye olup yazmak için utandık , sıkıldık ama iyikide yazmışız . Bizler kurtulduk sizlerde kurtulabilirsiniz . hepinizi bekliyoruz el ele verelim bu illetten kurtulalım
canım ne yaptın göremedim seni bugün hiç
canımmm nasılsın?yazamadım yoğundum bugun işte.canım dun aksam eczaneye gıtım jeli aldım eve gıtım aynayı karsıma aldım baya bı ınceleme yaptım normalde bakabılıodum ama ılk defa bukadar detaylı baktım deliğin nefes alıp verdıkce genıslediğinide gordum.baska bısey yapamadım dun aksam evde ıslerım vardı.bu aksam devam edıcem .tskur ederım unutmadığın ıcın
tamam o zaman neler yapacağını bir kere daha anlatıyorum tatlım , yine aynanı al , tırnaklarını kes ellerini bir güzel yıka , sonra serçe parmağını jelle bir güzel tamammı , sonra rahat olduğun pozisyonda nefes egzersizi yaparken içeriye sokmaya çalış kasma kendini ama rahat ol zaten kendiliğinden giricek görüceksin çok kolak olucak eğer serçe parmağın tamamını almayı başarabilirsen , aynı işlemi işaret parmağın içinde deneyebilirsin canım
iyi haberlerini bekliyorum inşalalh ilerleme kaydedersin kuzucum
tamam canım cok tskur ederım sana uygulamalara baslıcam.aynayla ıncelemem cok ısıme yaradı en azından genısleyebıldığını gordum.(yalnız bayada dar bıseye benzıo ama bakalım)ben buna zaten stres olarak bakıorum stresten yapamıoruz. herkesın yaptığını ben nıye yapamayımkı.eninde sonunda olucak ıns basarıcam.yarın yenı haberlerımle cevap yazarım
dar değil sana öyle geliyor, kaslı bir yapı olduğu için orası genişleme özelliğine sahip canım , mesela içeriye parmağını soktuğunda ona göre genişleyecek, p... girdiğinde ona göre genişleyecek. o yüzden sakın dar diye düşünme at bu düşünceyi kafandan nefes egzersizini unutma, egzersiz yaptığın ortam soğuk olmasın , eğer rahatlamana yardımcı olacaksa mesela müzik aç kendine mum yak
Tabiki herkes gibi sende yenebilirsin yeneceksinde ben inanıyorum canım sana , bekliyorum haberlerini takibindeyim vala
tamam kuzum cok sağol
bende vajiliyim psikoloğa da gittimkendi parmağımı bazen rahat bazen de zorlanarak da olsa alıyorum eş parmağı oluyo fakat p....s bi türlü olmuyo hala acı hissediyorum kasılıyorum nefese yoğunlaşmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyo nerde yanlış yapıyorum acaba lütfen biri yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?