Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dogru söyluyosun cnm bnm yapıcm ınşl

İşte böyle :):) Yapıcam de olacak bak. Üstte sen ol ve p....i sen yönlendir. Bolca jel sürmeyi unutma sakın. Takıldığın yerde derin nefes al ve verirken p....i ilerlet. Yarım bırakma. Yarım bırakırsan hevesin kırılabilir. Takıldığın yerde bekle biraz ve sonra devam et. popo yönüne doğru unutma. Ama canım sana tavsiyem bu söyledikklerimin aynısını aparatla denersen önce daha rahat olabilirsin eşli denemede. Ön hazırlık gibi düşün.

cnm bnm ya allah ne muradın varsa versın ya çok ıysn

cnm bnm ya allah ne muradın varsa versın ya çok ıysn

Amiiin canım benim çok teşekkür ederim. Ben de bu illeti 7,5 yıl çektim ve 10 gün önce yendim. Allah razı olsun buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldu. Biz yenenler ya da egzersiz de tecrübe sahibi olanlar tabii ki yardım edeceğiz ki herkes yenebilsin :) bu bir vatan borcudur :):):)

Delikiss canım nasılsın seni merak ediyoruz

iyiyim canım sağol aynı bildiğiniz gibi bir fark yok hala şu an sıkıntı yok eşimle ama denemede yok bilmiyorum ne olacak formu okuyorum gelip her gün ama yazmak istemiyorum cnm sizlerinde keyfini kaçırmamak adına. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor görüşmeyeli Bu arada hatırlanmak güzel insanın ihtiyacı oluyor ...

Bugün gittim tekrar bir 2. boy aparatı yaptık orda sorunsuz hallettşm. Şimdide evde çalışıyorum. Giriyo sıkıntı yok . Yarın saat 12'de ordayım gene. ben yarın gidince cuma gününe 12 ye kendime alırım sanada dönünce hemen yazarım sende alırsın. Hatta mesajımı alır almaz ara bence cünkü ben randevularımı 12 ye sabitledim.Zaten çiğdem hn a bu hafta hergün gelebileceğimi sölemiştim.sorun çıkmazsa yarında perşembe ve cumada 12 de orda olmayı planlıyorum.bide sen çok sık girmiyosun galiba buraya ben şimdi evdeyim ya sürekli açık benim.

toplamda 4 boy aparat var demiştin galiba sen. o zaman ben yarın 3. aparatı deneyeceğim. yaşlaştım o zaman arkadaşım sana :))

bu topiği okuyan ziyaretçiler ben yenen biri olarak sizlere sesleniyorum!!! lütfen çekinmeyin korkmayın , gelin sizlerede yardım edelim. Bizlerde sizin gibi önce bakıyorduk bu topiğe belki çok düşündük üye olup yazmak için utandık , sıkıldık ama iyikide yazmışız . Bizler kurtulduk sizlerde kurtulabilirsiniz . hepinizi bekliyoruz el ele verelim bu illetten kurtulalım

süpersin bestcim evet kızlar bestin de dediği gibi gelin katılın bize hep birlikte kurtulalım vajili kadın kalmasın

canım ne yaptın göremedim seni bugün hiç

canımmm nasılsın?yazamadım yoğundum bugun işte.canım dun aksam eczaneye gıtım jeli aldım eve gıtım aynayı karsıma aldım baya bı ınceleme yaptım normalde bakabılıodum ama ılk defa bukadar detaylı baktım deliğin nefes alıp verdıkce genıslediğinide gordum.baska bısey yapamadım dun aksam evde ıslerım vardı.bu aksam devam edıcem .tskur ederım unutmadığın ıcın

tamam o zaman neler yapacağını bir kere daha anlatıyorum tatlım , yine aynanı al , tırnaklarını kes ellerini bir güzel yıka , sonra serçe parmağını jelle bir güzel tamammı , sonra rahat olduğun pozisyonda nefes egzersizi yaparken içeriye sokmaya çalış kasma kendini ama rahat ol zaten kendiliğinden giricek görüceksin çok kolak olucak eğer serçe parmağın tamamını almayı başarabilirsen , aynı işlemi işaret parmağın içinde deneyebilirsin canım
iyi haberlerini bekliyorum inşalalh ilerleme kaydedersin kuzucum

tamam canım cok tskur ederım sana uygulamalara baslıcam.aynayla ıncelemem cok ısıme yaradı en azından genısleyebıldığını gordum.(yalnız bayada dar bıseye benzıo ama bakalım)ben buna zaten stres olarak bakıorum stresten yapamıoruz. herkesın yaptığını ben nıye yapamayımkı.eninde sonunda olucak ıns basarıcam.yarın yenı haberlerımle cevap yazarım

dar değil sana öyle geliyor, kaslı bir yapı olduğu için orası genişleme özelliğine sahip canım , mesela içeriye parmağını soktuğunda ona göre genişleyecek, p... girdiğinde ona göre genişleyecek. o yüzden sakın dar diye düşünme at bu düşünceyi kafandan nefes egzersizini unutma, egzersiz yaptığın ortam soğuk olmasın , eğer rahatlamana yardımcı olacaksa mesela müzik aç kendine mum yak
Tabiki herkes gibi sende yenebilirsin yeneceksinde ben inanıyorum canım sana , bekliyorum haberlerini takibindeyim vala

tamam kuzum cok sağol

[arkadaşlar benim 6,5 sene oldu vajinusmusu nasıl yenerim yardımmmmmmm edin nasıl başa çıkacağım ne olur yardım edin anestezi deneyen oldumu

QUOTE=bebişim52;5162702]merhaba cnm heralde 6 aylık evliydin ve eşinle problemlerin vardı yanlış hatırlamıyorsam seni dövdüğünü filan yazmıştın acaba sorunlarınız bu yüzden olmasın.

arkadaşım evlendiğinden beri hiçmi birlikte olamadın bence bir dr yardım almalısın hayatım geçmiş olsun bide kendini hiç kasma bizde evlendiğimizde 3 gün ilişkiye giremedik çok acım oluyodu kafamı başka yerlere çektim bide krem filan hallettim allahtan dr bana demiştiki kendini kasma rahat bırak tadını çıkardığını düşün filan demişti.[/QUOTE]

bende vajiliyim psikoloğa da gittimkendi parmağımı bazen rahat bazen de zorlanarak da olsa alıyorum eş parmağı oluyo fakat p....s bi türlü olmuyo hala acı hissediyorum kasılıyorum nefese yoğunlaşmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyo nerde yanlış yapıyorum acaba lütfen biri yardım etsin

vajinusmus illeti beni mahvette 6,5 senedir yenedim neyseki çocuğu oldu üstten boşalmayla ama eşim artık çok rahatsız ve istiyo çok sabretti bende çok istiyorum yardım edin ne oluurr

canım acının sebebi tamamen kendini kasman, hangi pozisyonda p... denemesi yapıyorsun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…