- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.321
evet denettirdi ama ben parmakta çok ii değilim kasıyorum kendimi çok olmuyo malesef
ben de tek parmak sokabildim ama tansiyonum filan düştü içime bişeyler oldu aparatın gözünü seveyim dedim yaa soktum sonuna kadar ama ne sen sor ne ben söyliyim
sağolun yardımlarınız için sorularımla zaman zaman bunaltabilirim belki
31 oldum(( yasşalndım ya bu sorunla:)))
gülümsettin beni okurken:) sen daha gençsin eccemmcim, ben 33 üm. 33 ümde yendim tam 6 yıl çektimbelki de çektik demeliyim docamdan Allah razı olsun bi kere yüzüme vurmadı 23 aralıkta yendim çok şükür, 3 ay sonra da Allah ım bana hamile kalmayı nasip etti, yazarken bile boğazım düğümlendi o kadar büyük bir mutlulukmuşki tarifi yok anladığım kadarıyla dr kontrolunde ilerliyorsunuz... lütfen canınızı dişinize takın ve üstesinden gelin vajinin... yendikten sonra yaşadığım huzuru daha önce yaşamadım dersem mübalağa etmiş olmam heralde...
sağolun yardımlarınız için sorularımla zaman zaman bunaltabilirim belki
gülümsettin beni okurken:) sen daha gençsin eccemmcim, ben 33 üm. 33 ümde yendim tam 6 yıl çektimbelki de çektik demeliyim docamdan Allah razı olsun bi kere yüzüme vurmadı 23 aralıkta yendim çok şükür, 3 ay sonra da Allah ım bana hamile kalmayı nasip etti, yazarken bile boğazım düğümlendi o kadar büyük bir mutlulukmuşki tarifi yok anladığım kadarıyla dr kontrolunde ilerliyorsunuz... lütfen canınızı dişinize takın ve üstesinden gelin vajinin... yendikten sonra yaşadığım daha önce yaşamadım dersem mübalağa etmiş olmam heralde...
sevgili hopefor;
sende yazdıklarınla gözlerimi doldurdun... Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Bende en kısa zamanda yenip hamile kalmak istiyorum.evet dr kontrolunde ilerliyorum. Burda sizleri uzun zamandır takip etmeme rağmen ben kendi başıma yapamadım egzersizleri dahada vakit kaybetmek istemedim açıkcası bakalım yarın. 3. seansıma gidicem. bugün 9 cm aparat denemesini yapabildim. heyecanım artıyorr sona geldikçe :)))
ben de tek parmak sokabildim ama tansiyonum filan düştü içime bişeyler oldu aparatın gözünü seveyim dedim yaa soktum sonuna kadar ama ne sen sor ne ben söyliyim
valla tebrik ederim seni ben 2. boğuma bile gelemedim. aparat en iyisi. illa parmak olmasıda gerekmiyor sanırsam değil mi
gülümsettin beni okurken:) sen daha gençsin eccemmcim, ben 33 üm. 33 ümde yendim tam 6 yıl çektimbelki de çektik demeliyim docamdan Allah razı olsun bi kere yüzüme vurmadı 23 aralıkta yendim çok şükür, 3 ay sonra da Allah ım bana hamile kalmayı nasip etti, yazarken bile boğazım düğümlendi o kadar büyük bir mutlulukmuşki tarifi yok anladığım kadarıyla dr kontrolunde ilerliyorsunuz... lütfen canınızı dişinize takın ve üstesinden gelin vajinin... yendikten sonra yaşadığım daha önce yaşamadım dersem mübalağa etmiş olmam heralde...
darısı başımıza...hiç mübalağa etmiosun inan benim de tedaviye başlamamdan beri kendime güvenim geldi ki başardıktan sonraki psikolojimi düşünemiorum bile..
valla tebrik ederim seni ben 2. boğuma bile gelemedim. aparat en iyisi. illa parmak olmasıda gerekmiyor sanırsam değil mi
yok ya onu da girişi iyice anla kaslar nerde falan filan diye yaptırdı ama bi daha deneyemedim içim bi fena oluyo ya resmen başka bi dünyaya giriomuşum giibi hatta ameliyat yapıomuşum gibi geldi:))
slm kızlar nasılsınız
sevgili hopefor;
sende yazdıklarınla gözlerimi doldurdun... Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Bende en kısa zamanda yenip hamile kalmak istiyorum.evet dr kontrolunde ilerliyorum. Burda sizleri uzun zamandır takip etmeme rağmen ben kendi başıma yapamadım egzersizleri dahada vakit kaybetmek istemedim açıkcası bakalım yarın. 3. seansıma gidicem. bugün 9 cm aparat denemesini yapabildim. heyecanım artıyorr sona geldikçe :)))
darısı başımıza...hiç mübalağa etmiosun inan benim de tedaviye başlamamdan beri kendime güvenim geldi ki başardıktan sonraki psikolojimi düşünemiorum bile..
yok ya onu da girişi iyice anla kaslar nerde falan filan diye yaptırdı ama bi daha deneyemedim içim bi fena oluyo ya resmen başka bi dünyaya giriomuşum giibi hatta ameliyat yapıomuşum gibi geldi:))
ecoşcumm 60. mesajımı yazıorummmmm.:)))) hadi kaldı 40:)
selam canım çok şükür siz nasılsınız
inşaallah bir an önce yenmeyi ve anne olmayı da nasip eder rabbim :)
olsun bu da çok güzel bir kararlılık örneği yapamıyorum diyip bi kenara çekilmemişsin çaresine bakmışsın canım... inanıyorum ki en kısa zamanda yeneceksinizAllah emeklerinizin karşılığını almanızı nasip etsin inşaallah
kızlar bide daha önce yazmıştım ama egzersizlerimi sadece tuvalete oturur gibi yaparsam ilerleye biliyorum yatağa uzanınca yapamıyorum baskı hissediyorum gitmiyor sizden ricam nasıl yaptığınızı yazarmısınız
ecoşcumm 60. mesajımı yazıorummmmm.:)))) hadi kaldı 40:)
bende suan 60 oluyorum:))))
mhb aranıza yenı katıldım ve malesef hayatımın en kotu anını yaşadım sanırım.eşimi yanıma bıle yaklaştıramıyorum psikolojım o kadar bozuldukı 3 aylık evlı olmama ragmen eşime baskasına gıdebılırsın dedım..ankarada bı klınıkle görüştüm ama fıyatı baya vardı ne yapacagımı bılmıyorum..buyuk bı aşkla evlendıgım adamla bırlıkte olamıyorum...
bende suan 60 oluyorum:))))
biz aynı gün mü üye olduk acaba bu kadar herşeyin tesadüf olması??:))
kızlar bide daha önce yazmıştım ama egzersizlerimi sadece tuvalete oturur gibi yaparsam ilerleye biliyorum yatağa uzanınca yapamıyorum baskı hissediyorum gitmiyor sizden ricam nasıl yaptığınızı yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?