Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son düzenleme:
sağolun yardımlarınız için sorularımla zaman zaman bunaltabilirim belki

yok arkadaşım ne bunaltması hepimiz aynı şeyle uğraşıyoruz. Hepimiz deneyimlerimizi ve bildiklerimizi paylaşırsak daha kolay çözeriz.

aslında bu site çok verimli.Doktorun sölediklerini burdaki arkadaşlarda söylüyor. Ama irade meselesi birazda. Ben yapamadım. Doktor daha yaptırımcı oluyor en azından beim için öyle.istersen o aparat dediğigiğimz dilatör setlerinden temin etmeye çalış.ben başta aparat ile asla yapamam diiyodum ama daha kolaymış yapınca anlıyorsun. Belki ilerlemende faydası olur.

slm kızlar nasılsınız

selam canım çok şükür siz nasılsınız

inşaallah bir an önce yenmeyi ve anne olmayı da nasip eder rabbim :)
olsun bu da çok güzel bir kararlılık örneği yapamıyorum diyip bi kenara çekilmemişsin çaresine bakmışsın canım... inanıyorum ki en kısa zamanda yeneceksiniz Allah emeklerinizin karşılığını almanızı nasip etsin inşaallah

darısı başımıza...hiç mübalağa etmiosun inan benim de tedaviye başlamamdan beri kendime güvenim geldi ki başardıktan sonraki psikolojimi düşünemiorum bile..

inşaallah ashkkcım inşaallah Allah ım sizelere de nasip etsin öyle bir hafifleyeceksin ki sen bile inanamayacaksın :)

kızlar bide daha önce yazmıştım ama egzersizlerimi sadece tuvalete oturur gibi yaparsam ilerleye biliyorum yatağa uzanınca yapamıyorum baskı hissediyorum gitmiyor sizden ricam nasıl yaptığınızı yazarmısınız

iiyim çok şükür bende ya durmadan yemek yiyorum işte,hem çok sevindim senin adına bi sıkıntı yokmuş bak sana demiştim ben gereğinden fazla zayıf olunca göründübulantıların varmı?bende akşamları oluyo bazen.birde çantanda hep ceviz kuru üzüm falan taşı onları ye.

canım bende senin gibi yapamazdım kişiye göre değişiyo olabilir.zaten pns denemesini üste o pozisyonda yapacağın için daha rahat olabilir.bence takma kafana

Niye başkasına gidebilrsin diyosun. böyle bir sonuç ilerde sen yapmış olsanda sana kötü sonuçlar doğurur.. Sen rahat ol birgün mutlaka çözersin. Ne kadar çaresiziz ya bende daha yapamadım ama inan yapmalısın.Bende yapıcam inşallh. Hani bu %100 tedavisi olan bir sorun.Tedavisi var.Doktora gidersen kısa zamanda çözersin ben gitmedim.

istediğin gibi nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle yap arkadaşım yeter ki yap ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…