- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.361
Sağol best yarın akşam başlıyorum inşallah hadi hayırlısı
İnşallah canım... Hayırlı haberini görmek istiyorum bizede cesaret veriyo böyle güzel haberler..
gelince anlatırsan seviniriz..dualar hepimizle..
merhaba arkadaşlar;
yazayım yazmayayım derken cesaretimi topladım ve sonunda yazıyorum :) ben de sizi sessiz takip edenlerdendim sizlerin sayesinde ve psikolog yardımıyla evliliğimin 5. yılında bu hastalıktan geçen hafta kurtuldum ( hala inanamıyorum ) iyi ki varsınız...herkese ilgi ve yardımseverlikle yaklaşmanız cidden çok güzel...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın kızlarrrrr:))) bende egsersizlerin en heyecanlı yerinde regl oldum ya(( of nasıl bekliycem bilmiyom...:)))))))tam da 10 cm ye gelmiştim
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :)
merhaba arkadaşlar;
yazayım yazmayayım derken cesaretimi topladım ve sonunda yazıyorum :) ben de sizi sessiz takip edenlerdendim sizlerin sayesinde ve psikolog yardımıyla evliliğimin 5. yılında bu hastalıktan geçen hafta kurtuldum ( hala inanamıyorum ) iyi ki varsınız...herkese ilgi ve yardımseverlikle yaklaşmanız cidden çok güzel...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sana da günaydın canım.ben iyiyim sen nasılsın ve diğer kızlar nasıllar?
Çok şükür canım iyiyim. Bi bakayım dedim kızlar neler yapıyor tembellik yapan va mı diye göz atayım demiştim:)
topic boş bu vakitler...bi de yenenleri listeye ekleyen arkadaş kimdi biliyo musun?cadıkedi miydi?listeyi güncellesede şöyle kızlar bi gaza gelsegökçecim durum listeyi yapıyodu ne yaptı acaba?
ashkkk; gece egzersiz yaptım bugün ki aparatı hiç zorlanmadan rahatça sokup çıkarttım. hatta kendimi aşıp üstte olduğum pozisyona gecerek altta penis varmış gibi yaparak soktum ve acı hissetmedim hiç.hatta sana dahasını söliyim orta parmağımı sonuna kadar bile soktum.Ama malesef bu akşamki aparatı eşimle deneyemedim hastaymış arkadaş uyuyakaldı :))))
bakalım yarınki yeni aparatta neler yapabileceğim merak içindeyim.sevincimi bu saattede olsa paylaşayım dedim. Yarın görüşürüz....
ohh hadi maşallah.. bi gecede bayağı yol katetmişsin..tebrik edrim cnm.. amann bu kocalar biz çözdükten sonra bunlar naza çekicekler kendilerini galiba:)))
günaydın kızlarrrrr:))) bende egsersizlerin en heyecanlı yerinde regl oldum ya(( of nasıl bekliycem bilmiyom...:)))))))tam da 10 cm ye gelmiştim
off ben de tam 8cm ye gelmiştim hatta egzersizimi de yaptım ama regl oldum son aşamada yaa sinir oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?