Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrik ederim seni Allah başka dert vermesin sessiz takip etmişsin ama yenmişsin ne güzel

günaydın kızlarrrrr:))) bende egsersizlerin en heyecanlı yerinde regl oldum ya(( of nasıl bekliycem bilmiyom...:)))))))tam da 10 cm ye gelmiştim

günaydın kızlarrrrr:))) bende egsersizlerin en heyecanlı yerinde regl oldum ya(( of nasıl bekliycem bilmiyom...:)))))))tam da 10 cm ye gelmiştim

olsun canım, ben de öyle olmuştum 7 cmdeyken regl oldum ve reglden sonra, bittiği gün penis denemesi yaptım ve oldu
bence sen de reglden sonra denemelisin, çünkü vajinamızın yapısı reglden sonra çok daha esnek oluyor, fırsatı kaçırma

Vet ya bende tam akşam pe...is denemesi yapacaktık şans erken oldum bu ay aksi işte:)) doğru söylüyosum öle olması belkide işimi kolaylaştırırı.sağol canım:))9

geçmiş olsun canım.Allah başka dert vermesin

Çok şükür canım iyiyim. Bi bakayım dedim kızlar neler yapıyor tembellik yapan va mı diye göz atayım demiştim:)

topic boş bu vakitler...bi de yenenleri listeye ekleyen arkadaş kimdi biliyo musun?cadıkedi miydi?listeyi güncellesede şöyle kızlar bi gaza gelsegökçecim durum listeyi yapıyodu ne yaptı acaba?

topic boş bu vakitler...bi de yenenleri listeye ekleyen arkadaş kimdi biliyo musun?cadıkedi miydi?listeyi güncellesede şöyle kızlar bi gaza gelsegökçecim durum listeyi yapıyodu ne yaptı acaba?

Ben 20 gündür bu sitedeyim cadıkediyi görmedim sanırım hiç. Gökçe de 2-3 gündür yok gelmedi hiç.

off ben de tam 8cm ye gelmiştim hatta egzersizimi de yaptım ama regl oldum son aşamada yaa sinir oldum..

rahat ol canım.regl olurkende kegel egzersizlerini yap.tv seyrederken iş yaparken vajina kaslarını sık bırak sık bırak.sona çok yakınsın.regl sonrası vaji daha esnek oluyor eş denemesini hazırsan yapabilirsin.hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…