Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarr yarın sabah gidiyorum murat ulusoya sabah 9da randevumuz çok heyecanlıyım inşallah yarın bu saatlerde yenmiş olucam dualarınızı eksik etmeyin allahım herkesi bu dertten kurtarsın...

merhaba arkadaşlar;
yazayım yazmayayım derken cesaretimi topladım ve sonunda yazıyorum :) ben de sizi sessiz takip edenlerdendim sizlerin sayesinde ve psikolog yardımıyla evliliğimin 5. yılında bu hastalıktan geçen hafta kurtuldum ( hala inanamıyorum ) iyi ki varsınız...herkese ilgi ve yardımseverlikle yaklaşmanız cidden çok güzel...Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tebrikler süper..

Hoşbulduk, canım
Sanırım çok korkuyorum bugûn parmak denemeye çalıştım. Ama sonuç başarısız daha doğrusu egzersizler için sanırım psikolojik olarak hazır değiim yaaa neden bunu yaşadığımı sorgulamaktan başka bişey yaptığım yok ama kısmetse yarın jel alıp deneyeceğim.
Bu egrezsizlerle yenenlerin ortalama ne kadar sûrdû.

merhaba korkaktavsan
canım inanman lazım bunu yapabileceğine kendini inandır motive et, hepimiz senin gibi yapamıyorduk inanki , jeli al mutlaka , mesela yapmadan önce bir duş alıp rahatlayabilirsin , sonra müzik aç kendine mum yak ortamı istediğin gibi ayarla , nefes egzersizlerini unutma yaparken kasıldığın yerde rahatlamanı sağlayacak , başka sorun olursa sor çekinme

Nefes egzersizi ne? Acaba best. Aslında biraz abartı olacak galiba ama nasıl başlayayım bir kısa özet geçermisin. Aslında doktora gitmek istiyorum ama rakamlar çok yûksek bursa için doktora giden arkadaşlar isim ve rakam paylaşırsanız çok seivinirim daha fazla zaman kaybetmek isteiyorum

tabiki canımm hiç para dökmene gerek yok o doktorlarda burda söylediğimiz egzersizlerin aynısını yaptırıyorlar yada ödev olarak veriyorlar .
nefes egzersizi burundan alıp ağızdan verdiğin nefes alma şekli, rahatlayıp gevşemeni sağlıyor . canım ayna al mesela vajinanı incele önce , jel almışsındır kendine sanırım kızlar söylemiştir. almadıysan kayganlaştırıcı jel al, sonra tırnaklarını kes , ellerini tıka , serçe parmağını jelle ilk ödevin serçe parmağının tamamını içine almak , nefes egzersizlerinide yaparsan rahatlamana yardımcı olur zorlandığında ara ver sorna tekrar dene ama korkma pes etme sadece zarın olduğu boğumda zorlanabilirsin ama nefes alıp vererek ittir kendiliğinden giricek görüceksin. bunu başardıktan sonra işaret parmağını deneyebilirsin. her aşamada bizlere gelip yaz sana burdan yardımcı olalım tamam mı?

selam kızlar kimsee varmııı ben geldim yenen gelinlerimiz varmı ? bayadır girmiyodum işlerim vardı. sorusu olan varsa simdlk buralardayımmmm

o an kendımı çok kötu hıssettım eşimin isteklerını yapamıyomusum gıbı geldı normalde baskasına baktıgını bıle dusunemıyorum ama çıktı işte agzımdan.zaten dr a gıdıcez gelecek ay dr ve hastaları çok olumlu kesın çözum hemde haftalar aylar deıl sadece 3 gun 2 gunde bıle çözüm olabılıyomus..gıden bıriyle gorustum gecen gunlerıme acıyorum 3 gunde kurtuldum dıyodu.

Sağol best yarın akşam başlıyorum inşallah hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…