- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.341
biz aynı gün mü üye olduk acaba bu kadar herşeyin tesadüf olması??:))
kader ortağıyız seninle biz...Burdaki diger arkadaşlar gibi...Ama aynı şehirde ve aynı doktorda tedavi görmemiz büyük tesadüf gerçekten:)))
Kızlarr yarın sabah gidiyorum murat ulusoya sabah 9da randevumuz çok heyecanlıyım inşallah yarın bu saatlerde yenmiş olucam dualarınızı eksik etmeyin allahım herkesi bu dertten kurtarsın...
ya bi ara yemek yapmaya gittim sen çıkmışsın bu arada...ecoşcumm 60. mesajımı yazıorummmmm.:)))) hadi kaldı 40:)
neyse tekrar girersek aynı aynda görüşürüz burda, olmadı yarın yazışırız hem yarinki seansımı degerlendiririz... bakalım sana yetişebilecemiyim....
ya bi ara yemek yapmaya gittim sen çıkmışsın bu arada...
neyse tekrar girersek aynı aynda görüşürüz burda, olmadı yarın yazışırız hem yarinki seansımı degerlendiririz... bakalım sana yetişebilecemiyim....
cnm ben de eşim geldi çıktım..yarın geldiğin gibi gir hemen ben burda olucam.. merak ediorum yarınki seansını..
merhaba arkadaşlar;
yazayım yazmayayım derken cesaretimi topladım ve sonunda yazıyorum :) ben de sizi sessiz takip edenlerdendim sizlerin sayesinde ve psikolog yardımıyla evliliğimin 5. yılında bu hastalıktan geçen hafta kurtuldum ( hala inanamıyorum ) iyi ki varsınız...herkese ilgi ve yardımseverlikle yaklaşmanız cidden çok güzel...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlarr yarın sabah gidiyorum murat ulusoya sabah 9da randevumuz çok heyecanlıyım inşallah yarın bu saatlerde yenmiş olucam dualarınızı eksik etmeyin allahım herkesi bu dertten kurtarsın...
ya bi ara yemek yapmaya gittim sen çıkmışsın bu arada...
yarın 5 ten sonra falan girebilirim ama canım...1 gibi çıkarım seanstan ama bi işim var hemen eve dönmicem o yüzden.ama eve gelirgelmez giricem sonra egzersiz yaparım.görüşürüz ...:)
merhaba canım hoşgeldin
parmak için tereddütlerin neler, çoğu arkadaşımız parmak egzersizleriyle yendi, hiç tereddüt edicek bişey yokk bi kere dene yok olmazsa kulak çöpünden küçük mumdan aparat hazırlarsın kendine..
egzersizde ilk aşama serçe parmaktır. önce tek boğum, sonra 2 boğum.. tabi önce kendine okey veya durexin kayganlaştırıcı jelini temin et
Hoşbulduk, canım
Sanırım çok korkuyorum bugûn parmak denemeye çalıştım. Ama sonuç başarısız daha doğrusu egzersizler için sanırım psikolojik olarak hazır değiim yaaa neden bunu yaşadığımı sorgulamaktan başka bişey yaptığım yok ama kısmetse yarın jel alıp deneyeceğim.
Bu egrezsizlerle yenenlerin ortalama ne kadar sûrdû.
merhaba korkaktavsan
canım inanman lazım bunu yapabileceğine kendini inandır motive et, hepimiz senin gibi yapamıyorduk inanki , jeli al mutlaka , mesela yapmadan önce bir duş alıp rahatlayabilirsin , sonra müzik aç kendine mum yak ortamı istediğin gibi ayarla , nefes egzersizlerini unutma yaparken kasıldığın yerde rahatlamanı sağlayacak , başka sorun olursa sor çekinme
Nefes egzersizi ne? Acaba best. Aslında biraz abartı olacak galiba ama nasıl başlayayım bir kısa özet geçermisin. Aslında doktora gitmek istiyorum ama rakamlar çok yûksek bursa için doktora giden arkadaşlar isim ve rakam paylaşırsanız çok seivinirim daha fazla zaman kaybetmek isteiyorum
yarın 5 ten sonra falan girebilirim ama canım...1 gibi çıkarım seanstan ama bi işim var hemen eve dönmicem o yüzden.ama eve gelirgelmez giricem sonra egzersiz yaparım.görüşürüz ...:)
tamam ben buralarda olurum görürüm girdiğini.. bol egzersizler:))
Niye başkasına gidebilrsin diyosun. böyle bir sonuç ilerde sen yapmış olsanda sana kötü sonuçlar doğurur.. Sen rahat ol birgün mutlaka çözersin. Ne kadar çaresiziz ya bende daha yapamadım ama inan yapmalısın.Bende yapıcam inşallh. Hani bu %100 tedavisi olan bir sorun.Tedavisi var.Doktora gidersen kısa zamanda çözersin ben gitmedim.
tabiki canımmhiç para dökmene gerek yok o doktorlarda burda söylediğimiz egzersizlerin aynısını yaptırıyorlar yada ödev olarak veriyorlar .
nefes egzersizi burundan alıp ağızdan verdiğin nefes alma şekli, rahatlayıp gevşemeni sağlıyor . canım ayna al mesela vajinanı incele önce , jel almışsındır kendine sanırım kızlar söylemiştir. almadıysan kayganlaştırıcı jel al, sonra tırnaklarını kes , ellerini tıka , serçe parmağını jelle ilk ödevin serçe parmağının tamamını içine almak , nefes egzersizlerinide yaparsan rahatlamana yardımcı olur zorlandığında ara ver sorna tekrar dene ama korkma pes etme sadece zarın olduğu boğumda zorlanabilirsin ama nefes alıp vererek ittir kendiliğinden giricek görüceksin. bunu başardıktan sonra işaret parmağını deneyebilirsin. her aşamada bizlere gelip yaz sana burdan yardımcı olalım tamam mı?
Sağol best yarın akşam başlıyorum inşallah hadi hayırlısı
tamam ben buralarda olurum görürüm girdiğini.. bol egzersizler:))
ashkkk; gece egzersiz yaptım bugün ki aparatı hiç zorlanmadan rahatça sokup çıkarttım. hatta kendimi aşıp üstte olduğum pozisyona gecerek altta penis varmış gibi yaparak soktum ve acı hissetmedim hiç.hatta sana dahasını söliyim orta parmağımı sonuna kadar bile soktum.Ama malesef bu akşamki aparatı eşimle deneyemedim hastaymış arkadaş uyuyakaldı :))))
bakalım yarınki yeni aparatta neler yapabileceğim merak içindeyim.sevincimi bu saattede olsa paylaşayım dedim. Yarın görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?