Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ziyaretçi arkadaşlarrrr ne bekliyosunuz üye olun hadi:))))))) bugün çok canım sıkılıyor canım çalışmak istemiyor karnımda ağrıyo zaten:))))))))))))))))
yaramaz öğrenciler gibi oldum bugün

Yeni üye olan arkadaşlar sormak istediğiniz birşey varsa buyrun sorun.
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.

Son düzenleme:

çok şükür çok şüküüüüür yok karamsarım ya ben de daha olmadı öyle bişey, yalnız sütü sevmezdim baya canım isteye isteye içiyorum sütü şaşılacak şey bulantı arada sırada oluyo, bugün biraz başım döndü ama öyle sallanmadım içerden hissettim ceviz yemeye falan dikkat ediyorum, daha erken mi acaba aşermek için bilmiyorum :)))

hoşgeldin beluva :) best şuanda burda yok ben yardımcı olmaya çalışıyım :)
maden takip ediyordun öncesinde yapılması gerekenleri biliyorsundur ama yine bi sorun olursa yaz ben olmasamda bir başkası sana yardımcı olacaktır.
serçe parmağını jelledikten sonra vajina girişine getir ve nefes al nefesini verirken parmağını iceri doğru ilerlettir. kendini kasmamaya ve sıkmamaya çalış canım bak o zman hemen girecek... egzersizin bitince de yaz buraya neler olduğunu ondan sonra bir sonraki aşamaya geçeriz :))
hadi bakalım kolay gelsin

Hoşgeldin canım. Serçe parmak olayı vajiyi yabancı bir cisme alıştırmak ve esnetmek yapıln egzersizlerden biridir. Sen de bize ne durumda olduğunu söylersen ona göre yardımcı olmaya çalışırız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…