- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.441
canımmmmmm:)))))))))) hoşgeldinnnnn bestttt ben çooooookkkkkkkk ilerledim bugünnnnnnnnnnnnn kalınlaştırdıkça kalınlaştırıyorummmmmm çokkkk yakında gelinnn olucammmmmmmmm biliyorummmmmmmm çoook uzun sürdü ama biticekkkk bu arada cecemdenn haberin varmıııııı
nereye düştüm dedinmi gelince
kendimeeeeeeeee inanamıyorummmmmmmmmmm :):)))))))))) ya benki dokunamazkennnnnn benkiiiiiiiiiiiii bakamazkennnnnnnnnnnnnnnn parmağımı aldımmmm oda yetmediiiiiiiii az önce bana ait olmayannnn bi aparat aldım içime ama sizlerle paylaşmak istiyorummm kimse yokkkkkkkkkkkkkk(((((( hadiii gelinnnnnnn bennn bu kararlılıkla ennn yakın zamandada gelin olurummmm:):))))hep diyodum tmm parmağımıda yaptım ama o bana aitti ve yonu daha rahat buluyorum ama aparatla hissedemem bulamammmm:):)))))))))ama olduuuu hemde okadar uzunnnduki,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):))))))) şşimdide onu kalınlaştırmaya başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu aradaaaa epeyde içimde beklettimmmmm:):))))))))))))))))hiçççççççççççç ama hiçççççççççç bişe hissetmedimmm bumuymuuşşşşşşş:):) haha
regl olmuştum birde kayınpederim ist fabrikaya gitmişti kayınvalidemdeydim o yüzden uzak kaldım ve dün reglm bitti bugünnde şans ya eşim erkenden gelir benimde içimde vardı mutlaka başlıcam die eşim aradı bi iki saat arkadaşımla oturimmi die dedi tabikideee:)hemen zaman kaybetmeden aldım jelimi kulak çubuklarımı strecimi falan geçtim odaya önce yine orta parmağımla denedim anında gitti :):)))))))))))))))inanamadım kulak çubuklarını üçledim ilk kez başka bişe denicektim zır geliyodu yaamam gibi parmağımla yönü buluyodum ama başka bişeyle korkuyordum sonra bi göz kalemi dağıtıcım vardı ucu bole sünger gibi ilk onu streçledim prezervatifide geçirdimm girdii:)hemde o uzun şeyyy sonuna kadar girdiii beklettim sona kalınlaştırdmmmm yine giridi şimdide epey bi pamuk sarıp streçledim ole denicem:):)))))))) dua ettt yanımda ol nooooooooolurrrrrrrr ben bu hiisi ilk defa yakaladım bu cesareti ilk kez yakaladımmmm güç ver banaaaa:):))))))))))benn eminimmm bir yılll on ayyyy oldu evliliğimm ama eminimmm yenmemeeeeeeee çokkkkkkkkkk azıcıkkkkkkkkkkkkkk kaldıııı:):))))))) kaç cm olduğunu nasıl ölçücemmm:) evde metre var ama şu sert olanlardan varya hani şu kırılmayanlardannn merakta ediyorummm nasıl ölçücemmm acabaaa kaç alabiliyorummmm:):))))))))))))hahah çokkkk mutluyummm besttttttcmmmm ama çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk:):))canımmmmmm
sende hoşgeldin kız sen nerelerdesinnnn bakimmmm , kaç cm geldin bakim çabuk söleeee ???
hala yenemedi canım cecem il dışına çıkıcaktı o gelemicek sanırım nete bi süre
canım bu denemeleri yaparken nefes egzersizleride yapıyorsun simi rahatlamana yardımcı olur , ayrıca ıkınıyormusun hiç?
yaaa olucakk dimiiiiii ilk kezzz inanıyorum bendeee çoooookkkkkkkkk uzun süredir burdayımmm ama artık emeklerinize layık olucammm gibiiiiiii:):) şimdi yeni kalınlaştırdığımı deniyorummm olsunnn onuda yazıcammm:):))))))))))))))))))))nolurr çok dua edinn çokkkkkkkkkkkkk ihtiyacımm varrrrrrr yeni gelinnnnn ben olucammmmmm bennn:):))))))))))))))))))))halaylarımda çekilicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkharikasın canımmmm süpersinnndevam egzersizlere son sürattt evet çok yakınsın gelin olmaya
bu kararlılıkla devam et, inan olucakkkkk
regl olmuştum birde kayınpederim ist fabrikaya gitmişti kayınvalidemdeydim o yüzden uzak kaldım ve dün reglm bitti bugünnde şans ya eşim erkenden gelir benimde içimde vardı mutlaka başlıcam die eşim aradı bi iki saat arkadaşımla oturimmi die dedi tabikideee:)hemen zaman kaybetmeden aldım jelimi kulak çubuklarımı strecimi falan geçtim odaya önce yine orta parmağımla denedim anında gitti :):)))))))))))))))inanamadım kulak çubuklarını üçledim ilk kez başka bişe denicektim zır geliyodu yaamam gibi parmağımla yönü buluyodum ama başka bişeyle korkuyordum sonra bi göz kalemi dağıtıcım vardı ucu bole sünger gibi ilk onu streçledim prezervatifide geçirdimm girdii:)hemde o uzun şeyyy sonuna kadar girdiii beklettim sona kalınlaştırdmmmm yine giridi şimdide epey bi pamuk sarıp streçledim ole denicem:):)))))))) dua ettt yanımda ol nooooooooolurrrrrrrr ben bu hiisi ilk defa yakaladım bu cesareti ilk kez yakaladımmmm güç ver banaaaa:):))))))))))benn eminimmm bir yılll on ayyyy oldu evliliğimm ama eminimmm yenmemeeeeeeee çokkkkkkkkkk azıcıkkkkkkkkkkkkkk kaldıııı:):))))))) kaç cm olduğunu nasıl ölçücemmm:) evde metre var ama şu sert olanlardan varya hani şu kırılmayanlardannn merakta ediyorummm nasıl ölçücemmm acabaaa kaç alabiliyorummmm:):))))))))))))hahah çokkkk mutluyummm besttttttcmmmm ama çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk:):))
he ya böyle oldum valla
ağzım da açık kaldı
kuzum bana kızmassanız eğer bu vajililer hiçmi eşinle birlikte olmuyo:26::26:
çocuğu olanların nasıl oluyo çocukları:44::44:
kegel yapıyorum gün içinde, nefes egzersizide yapıyorum. sanırım ıkınmıyorum denerken, yanma oluştuğu zaman çekiyorum hemen kendimi
tamam ıkınman girmesini kolaylaştırıyor , bak yanma olduğunda hemen çekme kendini çekmeden bekle nefese devam et sonra kaldığın yerden devam et ve aynı zamanda ıkın yavaş yavaş otur bak inan kendiliğinden giricek görüceksin , sen kendini çektiğin için olmuyor cnaım
yaaa olucakk dimiiiiii ilk kezzz inanıyorum bendeee çoooookkkkkkkkk uzun süredir burdayımmm ama artık emeklerinize layık olucammm gibiiiiiii:):) şimdi yeni kalınlaştırdığımı deniyorummm olsunnn onuda yazıcammm:):))))))))))))))))))))nolurr çok dua edinn çokkkkkkkkkkkkk ihtiyacımm varrrrrrr yeni gelinnnnn ben olucammmmmm bennn:):))))))))))))))))))))halaylarımda çekilicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tamam canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. bu gecede denemek istiyorum, dediklerini yapıcam, inş. dediğin gibi olur.
he ya böyle oldum valla
ağzım da açık kaldı
kuzum bana kızmassanız eğer bu vajililer hiçmi eşinle birlikte olmuyo:26::26:
çocuğu olanların nasıl oluyo çocukları:44::44:
besteeeeeeeee seni bekliyom topikte hadi gellllll
olur kuzum inş olur hadi güzel haberlerini bekliyoruz seninde halaylarını çekelim inşallah
hadi yaaa o kadar zor bişeymerhaba canım, vajinismus hastalarının vücutları hiç bi şekilde ilişkiye izin vermiyor, yani eşinle yakınlaşsan bile o birleşme noktasında ya kasılıyosun ya titriyosun, daha ağır durumlarda ise eşini itmeye kadar gidiyor sonu...
vajililerin çocuğu oluyor evet, ama tam birleşme olmadan sadece sperm transferiyle, eşi vajinasına boşaldığında yaramaz bi sperm giriyor demek ki içeri, sonra hamiş kalıyolar
geldim geldim kiiii
Kızlar selam
Olmuyor yaa olmuyor işte ilk denemem bugûn serçe parmak denedim best in gazıyla sağolsun ama başaramıyorum sanki orası kapalı duvar gibi birşey var sanki kafayı yiyeceğim yaaa psikolojimmi hazır değil anlayamadım ki inanın çok zor durumdayım takmışım kafaya bekareti kendi kendime bozmaya çalışıyormuşum gibi geliyor . Salak gibi hissediyorum kendimi. Kocamla ilişkiye giremiyorum benim dûşûndûğûm şeye bakarmısınız. Nefes egzersizi nasıl bu arada. Birde eş denemesinde eşine sırtını dön demişsiniz ya nasıl yaa anlamadım çok mu cahilim nedir bu konuda(( offfffffffff biri birşey yapsada birden oluverse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?