Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ziyaretçi sayımız yine oldukça fazla :) Kızlar inanın samimiyetle söylüyorum kararlı olduktan sonra egzersize başlamanızla vajiden kurtulmanız bir haftayı geçmez. Ama egzersizler düzenli yapılacak ve vazgeçilmeyecek. Belki çok fzla tekrarlıyorum ama size motive olsun diye söylüyorum. Ben 7,5 yıl çektim bu illeti. Bu topicle tanıştıktan sonra bana gelen özgüvenle ve Allah razı olsun arkadaşların destekleriyle 6 günde tamamen kurtuldum. Siz de istemez misiniz 1 hafta 10 gün sonra burada sizin de başarı hikayeleriniz yazılsın ve siz de diğer vajili arkadaşlara yardım edin :)

Baharcım sağol ya böyle anlatınca gaza geliyorum ama iş başa düşünce her şey unutuluyo:)) umarım bu gece her zamankinden farklı olur..

kızlarrrrrrrrrrrrrr reglm bittiiiiiiiii.. az önce duş aldm sıcak sıcak gevşiyim diye şimdi egzersizime kaldığım yerden devam edcemm ama cesaretim birascık az en son orta parmaktaydım şimdi dua edin bana nolurrrr:/ yanımda olunnn evliliğim neredeyse iki yıl olucak eşimle birbirimize söz verdik ve artık ikimizde birdahaki regl olacağım zamana kadar bitecek diye birbirimize söz verdikk lütfen şimdi yanımda olun :)

ayy reglim benim de bugün bitti gibi bak beni de gaza getirdin ben de başlasam mı egzersize??

ayy reglim benim de bugün bitti gibi bak beni de gaza getirdin ben de başlasam mı egzersize??
hadi başşla bak birbirimizede destek ooluruzzzz hadiiii:):)))) bu aradaaa orta parmağmı çok rahat aldım sonra bir göz kalemi dağıtıcım vardı ucu sünger gibi onu aldımmmm hemde o uzunnnnnn şeyiiiii sonuna kadar aldımmmmmmm inanamıyorummmmmm çünküüü ilk kez bi aparat alabildimmm inanamıyorummmmmmmmmmmm şoklardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):)))) hiçte bişey hissetmedimmm inanamıyorummmm ilk kezzz başka bişey alabildimm asla diyodummm hatta bunları yazarkende hala içimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):)))))))))))))))))))))))

kızlar ya nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz şuan bukadar ilerlemişkennn sizlere çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ihtiyacım varrrrrrr burada yanlız aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((((((((((((((

:)))))))) ayy inanaılmaz güldüm yaa bi elinde pc bi elinde kalem içeride filan azim böle bişey olsa gerek bu arada uzunluğu önemli değil önemli olan kalınlığı kalınlaştıkça baskı hissi artıyo ama uzunluğu soktukça gidio orası çook geniş:)) bundan sonra daha kalına geç pnse doğru adım adım süper ilerleme hadi bakalım

kendimeeeeeeeee inanamıyorummmmmmmmmmm :):)))))))))) ya benki dokunamazkennnnnn benkiiiiiiiiiiiii bakamazkennnnnnnnnnnnnnnn parmağımı aldımmmm oda yetmediiiiiiiii az önce bana ait olmayannnn bi aparat aldım içime ama sizlerle paylaşmak istiyorummm kimse yokkkkkkkkkkkkkk(((((( hadiii gelinnnnnnn bennn bu kararlılıkla ennn yakın zamandada gelin olurummmm:):))))hep diyodum tmm parmağımıda yaptım ama o bana aitti ve yonu daha rahat buluyorum ama aparatla hissedemem bulamammmm:):)))))))))ama olduuuu hemde okadar uzunnnduki,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):))))))) şşimdide onu kalınlaştırmaya başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu aradaaaa epeyde içimde beklettimmmmm:):))))))))))))))))hiçççççççççççç ama hiçççççççççç bişe hissetmedimmm bumuymuuşşşşşşş:):) haha

efettttttt ole ama ben ilk kez parmağım haricinde bi aparat alabildimmmm ya ashkk inanamıyorumm hadi sende başlaaa şuan ara verdim ezan okunuyo die:) biter bitmez dua edip yine başlıyorummmmmmmm:):)))))))))) birinin burda olmasıııııııııı çokkkk güselllllllllllllllllllll cecemmmmm gokceeeeeeeee kızlarrr siz neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

valla sen söledikten sonra baktım çok az devam edio reglim yarın sabah başlıcam ben de seni çoooook tebrik ediorum hadi kızlar bu hafta hep beraber gelin olalım

kızlar ne tesadüf benimde reglim bugün bitti bende yeniden başlıycam egzersize :)) şimdi kızım evde uyuduktan sonra başlıyorum. ayy inş. bende ilerlerim. hepimize kolay gelsin kızlar. yılmak yok asla yenicez bu vajiyi hep birlikte

canım tabiki yeneceksin , sen hangi aşamadasın egzersizlerde bakim

hmm hangi pozisyonlarda denedin p... denemesini peki?
canımmmmmm:)))))))))) hoşgeldinnnnn bestttt ben çooooookkkkkkkk ilerledim bugünnnnnnnnnnnnn kalınlaştırdıkça kalınlaştırıyorummmmmm çokkkk yakında gelinnn olucammmmmmmmm biliyorummmmmmmm çoook uzun sürdü ama biticekkkk bu arada cecemdenn haberin varmıııııı

eşime sırtım dönük denedim, yüzüm dönükte denedim. ama sırtım dönük daha rahat sanki. p...s başından daha fazlası olmuyor sanırım çok kasıyorum kendimi.

canım bu denemeleri yaparken nefes egzersizleride yapıyorsun simi rahatlamana yardımcı olur , ayrıca ıkınıyormusun hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…