- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.421
Canım merhaba. Sen üstte olunca p....i yönlendirmen daha kolay olur. Derin nefes al ve verirken ittir. İlk deneme de sanki takılıyormuş gibi oluyor ama popoya doğru yön verince yolunu buluyor o canım. Jeli bolca sürersen ham vajiye hem p....e yolunu kendisi buluyor o zaten. Takıldığın yerde bırakma. Bekle birkaç saniye ıkınarakta ittirebilirsin daha sonra.
kızlarrrrrrrrrrrrrr reglm bittiiiiiiiii.. az önce duş aldm sıcak sıcak gevşiyim diye şimdi egzersizime kaldığım yerden devam edcemm ama cesaretim birascık az en son orta parmaktaydım şimdi dua edin bana nolurrrr:/ yanımda olunnn evliliğim neredeyse iki yıl olucak eşimle birbirimize söz verdik ve artık ikimizde birdahaki regl olacağım zamana kadar bitecek diye birbirimize söz verdikk lütfen şimdi yanımda olun :)
hadi başşla bak birbirimizede destek ooluruzzzz hadiiii:):)))) bu aradaaa orta parmağmı çok rahat aldım sonra bir göz kalemi dağıtıcım vardı ucu sünger gibi onu aldımmmm hemde o uzunnnnnn şeyiiiii sonuna kadar aldımmmmmmm inanamıyorummmmmm çünküüü ilk kez bi aparat alabildimmm inanamıyorummmmmmmmmmmm şoklardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):)))) hiçte bişey hissetmedimmm inanamıyorummmm ilk kezzz başka bişey alabildimm asla diyodummm hatta bunları yazarkende hala içimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):)))))))))))))))))))))))ayy reglim benim de bugün bitti gibi bak beni de gaza getirdin ben de başlasam mı egzersize??
hadi başşla bak birbirimizede destek ooluruzzzz hadiiii:):)))) bu aradaaa orta parmağmı çok rahat aldım sonra bir göz kalemi dağıtıcım vardı ucu sünger gibi onu aldımmmm hemde o uzunnnnnn şeyiiiii sonuna kadar aldımmmmmmm inanamıyorummmmmm çünküüü ilk kez bi aparat alabildimmm inanamıyorummmmmmmmmmmm şoklardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):)))) hiçte bişey hissetmedimmm inanamıyorummmm ilk kezzz başka bişey alabildimm asla diyodummm hatta bunları yazarkende hala içimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):)))))))))))))))))))))))
efettttttt ole ama ben ilk kez parmağım haricinde bi aparat alabildimmmm ya ashkk inanamıyorumm hadi sende başlaaa şuan ara verdim ezan okunuyo die:) biter bitmez dua edip yine başlıyorummmmmmmm:):)))))))))) birinin burda olmasıııııııııı çokkkk güselllllllllllllllllllll cecemmmmm gokceeeeeeeee kızlarrr siz neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))))))) ayy inanaılmaz güldüm yaa bi elinde pc bi elinde kalem içeride filan azim böle bişey olsa gerek bu arada uzunluğu önemli değil önemli olan kalınlığı kalınlaştıkça baskı hissi artıyo ama uzunluğu soktukça gidio orası çook geniş:)) bundan sonra daha kalına geç pnse doğru adım adım süper ilerleme hadi bakalım
efettttttt ole ama ben ilk kez parmağım haricinde bi aparat alabildimmmm ya ashkk inanamıyorumm hadi sende başlaaa şuan ara verdim ezan okunuyo die:) biter bitmez dua edip yine başlıyorummmmmmmm:):)))))))))) birinin burda olmasıııııııııı çokkkk güselllllllllllllllllllll cecemmmmm gokceeeeeeeee kızlarrr siz neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar ne tesadüf benimde reglim bugün bitti bende yeniden başlıycam egzersize :)) şimdi kızım evde uyuduktan sonra başlıyorum. ayy inş. bende ilerlerim. hepimize kolay gelsin kızlar. yılmak yok asla yenicez bu vajiyi hep birlikte
canım tabiki yeneceksin , sen hangi aşamadasın egzersizlerde bakim
sağol canım inş. ben 7 cm. aparattayım şuan. birde eşimle deneme yapıyorum p..s başı alabiliyorum fakat gerisi olmuyor
hmm hangi pozisyonlarda denedin p... denemesini peki?
canımmmmmm:)))))))))) hoşgeldinnnnn bestttt ben çooooookkkkkkkk ilerledim bugünnnnnnnnnnnnn kalınlaştırdıkça kalınlaştırıyorummmmmm çokkkk yakında gelinnn olucammmmmmmmm biliyorummmmmmmm çoook uzun sürdü ama biticekkkk bu arada cecemdenn haberin varmııııııhmm hangi pozisyonlarda denedin p... denemesini peki?
hmm hangi pozisyonlarda denedin p... denemesini peki?
slm best nasılsın canım
seni takip ettim bende geldim buraya
eşime sırtım dönük denedim, yüzüm dönükte denedim. ama sırtım dönük daha rahat sanki. p...s başından daha fazlası olmuyor sanırım çok kasıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?