- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.461
hadi yaaa o kadar zor bişeyyani peki eşleriniz anlayış gösteriyomu bu duruma
gördüm bestem gördümmm
Kızlar selam
Olmuyor yaa olmuyor işte ilk denemem bugûn serçe parmak denedim best in gazıyla sağolsun ama başaramıyorum sanki orası kapalı duvar gibi birşey var sanki kafayı yiyeceğim yaaa psikolojimmi hazır değil anlayamadım ki inanın çok zor durumdayım takmışım kafaya bekareti kendi kendime bozmaya çalışıyormuşum gibi geliyor . Salak gibi hissediyorum kendimi. Kocamla ilişkiye giremiyorum benim dûşûndûğûm şeye bakarmısınız. Nefes egzersizi nasıl bu arada. Birde eş denemesinde eşine sırtını dön demişsiniz ya nasıl yaa anlamadım çok mu cahilim nedir bu konuda(( offfffffffff biri birşey yapsada birden oluverse
canım sakin ollll ,duvar yok orda bunu sende biliyorsun kafandan bu düşünceyi atman lazım canım
neler denediğini detaylı şekilde anlat bakalım bir bana sen ona göre yardım edim sana tekrar tamam mı
efettttttttttt okadar korkan bennnn nasıl inançlıyımmmm anlatamamm şuan nasıl ağlıyorummmmmayy inşallahhh bitanem, seni bu kadar inanırken görmek inan beni de heyecanlandırdıııı
ya inanamıyorummmmmm bunuda aldımmmmm ya nasıl yaaaaaaa bunca gün ayy yılllll nasıl ağlardm ya bunuda başardım şuan hala içimde hemde okadar kalın şey inanamıyorum ağlıyorummmmmmm(((((((((((((((
ya inanamıyorummmmmm bunuda aldımmmmm ya nasıl yaaaaaaa bunca gün ayy yılllll nasıl ağlardm ya bunuda başardım şuan hala içimde hemde okadar kalın şey inanamıyorum ağlıyorummmmmmm(((((((((((((((
canımm birazdannn sana uzunnnnnnnnn uzunnnnnnn yzıcammmm şuan yarım bırakmayı istemiyorumCanım işte dûn akşam konuşmuştuk ya,
Jeli bolbol sûrdûm serçe parmağıma sonra içeriye doğru itmeye çalıştım biraz girer gibi oldu ama sonra orada bişey var ve ilerlemiyor gerçi zorlayamadımki ilerlesin zorlayacakmıyım kendiliğinden gitmiyormu bu
Canım işte dûn akşam konuşmuştuk ya,
Jeli bolbol sûrdûm serçe parmağıma sonra içeriye doğru itmeye çalıştım biraz girer gibi oldu ama sonra orada bişey var ve ilerlemiyor gerçi zorlayamadımki ilerlesin zorlayacakmıyım kendiliğinden gitmiyormu bu
evetttttt bestemmm eskii gonca yok artıkkk gitti :):)))))))))))))))))) tümmm cesaretimi topladımmm o şuannn içimdee inanılır gibi değilllllllllllllllllllll:):))))))))dedim daha zorlamiyim sonra dedimki hayır pes etmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:):))))))) ve hoppp diye onca kalınlıktaki şeyide aldım içimeeeee ve bıraktımm orada hemm uzunnnda baya bi soktumm bıraktım onu hahahahah:):))))))ağlıyorummm gülüyorum kendime şuandaaaaaaaaaaaaaa ALLAHIMA şükürler olsun bu anıda yaşadımmmmm ALLAHIM hepinizden razı olsunnnnnnnnnnn bestemmmmmmmmmmm çokkk yakın dmiii benimde halaylarımmm çekillicekkkkk yaaaa yine ağlıyorummm inanamıyorum ya bu nasıl bi duyguucanımmmm benimmmm fıstıkım seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı mutlulukları her bir aşamayı geçtiğimde ayrı mutlu olup evde zıplıyordum , senin çok az kalmış yenmene ben anladım psikolojik olarakda buna hazır gibisin bak cesaret güven herşey tam artık eski gncemr gitmiş bambaşka bir kız gelmiş yerine , her zaman yanındayım canım benim sen ne zaman istersen yardımda ederim yeterki sen yaz buraya tüm aşamalarını neler yapıyorsan deniyorsan , sorularını falan cevaplarım ben olmazsam zaten diğer kızlarda yardım ediyorlar biliyorsun , az kaldııı gelin olacaksınnnnnnn
evetttttt bestemmm eskii gonca yok artıkkk gitti :):)))))))))))))))))) tümmm cesaretimi topladımmm o şuannn içimdee inanılır gibi değilllllllllllllllllllll:):))))))))dedim daha zorlamiyim sonra dedimki hayır pes etmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:):))))))) ve hoppp diye onca kalınlıktaki şeyide aldım içimeeeee ve bıraktımm orada hemm uzunnnda baya bi soktumm bıraktım onu hahahahah:):))))))ağlıyorummm gülüyorum kendime şuandaaaaaaaaaaaaaa ALLAHIMA şükürler olsun bu anıda yaşadımmmmm ALLAHIM hepinizden razı olsunnnnnnnnnnn bestemmmmmmmmmmm çokkk yakın dmiii benimde halaylarımmm çekillicekkkkk yaaaa yine ağlıyorummm inanamıyorum ya bu nasıl bi duyguu((((((((( bitanem ben bunun kalınlığını nasıl ölçücemmm????nasıl yapsammmmmm
çığlıkkk çığlığayım şuandaaa ağlıyorummm gülüyorummmmmmmmmmmmmmmm deli gibiyimmmmmm yaaaaaaa :):)))))))))))))))))))))) az önce evde şu sert olannnn mezuralar varyaaa onu aldım o kıvrılmadığındanda bir ip aldımmmm cevresine sardımmmm sonradaaaaaaaa ipi uzatım mezuraya koydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmmmm bennnnn 6 cm almışımmmmmmm hahahahahahahaahahahahahaha kızlar yaaaaaaaa ablalarımı aradımmm ağladımmmmmmmm güldüler banaaaaaa ama yaaaaaa kimse sizin kadar anlayamazkiiyaşamayan bilemezkiii (((((((((((((((((((( yaaaaaaya çok kötüyümmmmmmm anlatamammmm nasılll iyiyimmm ya onu içimden çıkarmayı bile istemiyorummmm (((((((( şimdi eşim gelmeden bikez daha kalınlaştırıyorummmm dua edinnn onuda alayımmm ya bu iyi bişemi ilk günde ilk denemede 6 cm
çığlıkkk çığlığayım şuandaaa ağlıyorummm gülüyorummmmmmmmmmmmmmmm deli gibiyimmmmmm yaaaaaaa :):)))))))))))))))))))))) az önce evde şu sert olannnn mezuralar varyaaa onu aldım o kıvrılmadığındanda bir ip aldımmmm cevresine sardımmmm sonradaaaaaaaa ipi uzatım mezuraya koydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmmmm bennnnn 6 cm almışımmmmmmm hahahahahahahaahahahahahaha kızlar yaaaaaaaa ablalarımı aradımmm ağladımmmmmmmm güldüler banaaaaaa ama yaaaaaa kimse sizin kadar anlayamazkiiyaşamayan bilemezkiii (((((((((((((((((((( yaaaaaaya çok kötüyümmmmmmm anlatamammmm nasılll iyiyimmm ya onu içimden çıkarmayı bile istemiyorummmm (((((((( şimdi eşim gelmeden bikez daha kalınlaştırıyorummmm dua edinnn onuda alayımmm ya bu iyi bişemi ilk günde ilk denemede 6 cm
kızlarrrrrrr 7.5 cm alamadım henüz ama zorluyorum eşim geliyomuş galiba o tedirgin etti bilascık:):))))))))))))bilascıkda yanma falan oldu ama hiçççte umrumda değil sadece dikkat ediyorumki tahriş falan olmasın çünkü bikaç gün ara veriyodu arkadaşlar aman ben daha ara falan verememmm:):)))))))))))))))
tmm durdum artık 3 saattir uğraşıyorummmm artık tmm:) bugün daha fazla yormiyim kendimi 6 cm iyi galiba sonrasında biraz farkettimki gerginlk oldu zorlamak istemedim ama yarın ara vermicemmm devam edicemmm:):))))))))tamam tamam kuzum sen yarın devam et hem dediğin gibi tahriş olmasın hemde dinlenmiş olursun, çok ara vermene falan gerek yok birkaç güne gelinsin sen zaten
tmm durdum artık 3 saattir uğraşıyorummmm artık tmm:) bugün daha fazla yormiyim kendimi 6 cm iyi galiba sonrasında biraz farkettimki gerginlk oldu zorlamak istemedim ama yarın ara vermicemmm devam edicemmm:):))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?