Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi yaaa o kadar zor bişey yani peki eşleriniz anlayış gösteriyomu bu duruma

gördüm bestem gördümmm

canım, benim eşim gerçekten sabırlıydı. hatta vajinismus olduğuma anlayan ilk o oldu, beni araştırmaya teşvik etti, bekledi sabırla, bazen sabrı taştı ama bekledi hazır olacağım günü, canımmmm benim
burda 10 yol vajili olan arkadaşlar da vardı, ama evlilikler yıpranıyo tabi hepsi bir değil
ama çoğunluk eşlerimiz anlayışlı çok şükürr

canımmm sakin olll orası açık delik duvar olsaydı nasıl adet görcektin lütfen bekareti de kafana takma , ben aynı egzersizleri yaptım benimkisi bozulmadı ve ben 7 cmdeyken vajiyi yendim kan geldi ilk ilişkimde.. yani eğer çok esnetirsen kan gelmez ama 7 cm küçük bi rakam benim o yüzden kanadı ama sürüntü şeklindeydi, çok aham şaham kanamadı yaniii
şöyle de bişey var ,zaten ilişkide kasmayan ve çok rahat olan bakirelerden bile kan gelmeyebiliyor bazen

ya inanamıyorummmmmm bunuda aldımmmmm ya nasıl yaaaaaaa bunca gün ayy yılllll nasıl ağlardm ya bunuda başardım şuan hala içimde hemde okadar kalın şey inanamıyorum ağlıyorummmmmmm(((((((((((((((

canım sakin ollll ,duvar yok orda bunu sende biliyorsun kafandan bu düşünceyi atman lazım canım
neler denediğini detaylı şekilde anlat bakalım bir bana sen ona göre yardım edim sana tekrar tamam mı

Canım işte dûn akşam konuşmuştuk ya,
Jeli bolbol sûrdûm serçe parmağıma sonra içeriye doğru itmeye çalıştım biraz girer gibi oldu ama sonra orada bişey var ve ilerlemiyor gerçi zorlayamadımki ilerlesin zorlayacakmıyım kendiliğinden gitmiyormu bu

ya inanamıyorummmmmm bunuda aldımmmmm ya nasıl yaaaaaaa bunca gün ayy yılllll nasıl ağlardm ya bunuda başardım şuan hala içimde hemde okadar kalın şey inanamıyorum ağlıyorummmmmmm(((((((((((((((

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy harikasınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebrik ederimmmm seniiii devam devam durmak yok , kıyamam ağla ağlada rahatla , ne kadar az kaldı gelin olmana biliyorsun dimi ???

asıl sevinç gözyaşlarını gelin olduğunda döküceksin ahh ahh hatırladım da hem gülüyodum hem ağlıyodum yazık kocama psikopat falan sandı beniii

canımm birazdannn sana uzunnnnnnnnn uzunnnnnnn yzıcammmm şuan yarım bırakmayı istemiyorum

o birşey dediğin şey zarın olduğu boğum işte biraz daha ittirmen lazım canım nefes alıp vermeye devam ederek ittir gidicek o zatan o kadar ince bir kısımki anlamıcaksın bile nasıl geçtiğini . pes etmek yok bak bugün tekrar deniyorsun anlaştık mı hatta bak eğer vaktin var ise şimdi git dene sonra gel buraya yaz hemen taze taze yardımcı olalım sana canımcım ne dersin ???

evetttttt bestemmm eskii gonca yok artıkkk gitti :):)))))))))))))))))) tümmm cesaretimi topladımmm o şuannn içimdee inanılır gibi değilllllllllllllllllllll:):))))))))dedim daha zorlamiyim sonra dedimki hayır pes etmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:):))))))) ve hoppp diye onca kalınlıktaki şeyide aldım içimeeeee ve bıraktımm orada hemm uzunnnda baya bi soktumm bıraktım onu hahahahah:):))))))ağlıyorummm gülüyorum kendime şuandaaaaaaaaaaaaaa ALLAHIMA şükürler olsun bu anıda yaşadımmmmm ALLAHIM hepinizden razı olsunnnnnnnnnnn bestemmmmmmmmmmm çokkk yakın dmiii benimde halaylarımmm çekillicekkkkk yaaaa yine ağlıyorummm inanamıyorum ya bu nasıl bi duyguu((((((((( bitanem ben bunun kalınlığını nasıl ölçücemmm????nasıl yapsammmmmm

çoook tebrik ederim canım seni, darısı başımıza. en kısa zamanda gelin olursun inş. dualarım seninle canımm..

canım evde metre mezura yada cetvel yokmu ??? bir iple etrafını ölç işte bunlardan biri iledene kadar uzunlukta olduğuna bakarsın , canımmmm senin halayını çekmemiz çooook ama çoook yakınnn ben inanıyorum bunaaa ölçde yaz bakalım kaç cm ymiş ona göre hazırmısın p... denemesine bakalım

çığlıkkk çığlığayım şuandaaa ağlıyorummm gülüyorummmmmmmmmmmmmmmm deli gibiyimmmmmm yaaaaaaa :):)))))))))))))))))))))) az önce evde şu sert olannnn mezuralar varyaaa onu aldım o kıvrılmadığındanda bir ip aldımmmm cevresine sardımmmm sonradaaaaaaaa ipi uzatım mezuraya koydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmmmm bennnnn 6 cm almışımmmmmmm hahahahahahahaahahahahahaha kızlar yaaaaaaaa ablalarımı aradımmm ağladımmmmmmmm güldüler banaaaaaa ama yaaaaaa kimse sizin kadar anlayamazkiiyaşamayan bilemezkiii(((((((((((((((((((( yaaaaaaya çok kötüyümmmmmmm anlatamammmm nasılll iyiyimmm ya onu içimden çıkarmayı bile istemiyorummmm(((((((( şimdi eşim gelmeden bikez daha kalınlaştırıyorummmm dua edinnn onuda alayımmm ya bu iyi bişemi ilk günde ilk denemede 6 cm

canım harikasınnnn bugün 8 cm bile alırsın sen bu sevinçle biliyormusun hadi devam et , yaz bize bekliyorum haberlerini ben

6 cm gayet mükemmel bi şey canımmm kaldı 4 cm innn ya da daha azzz her şey senin isteğine bağlı şimdi bile yenebiilirsin kafanda bittiyse

kızlarrrrrrr 7.5 cm alamadım henüz ama zorluyorum eşim geliyomuş galiba o tedirgin etti bilascık:):))))))))))))bilascıkda yanma falan oldu ama hiçççte umrumda değil sadece dikkat ediyorumki tahriş falan olmasın çünkü bikaç gün ara veriyodu arkadaşlar aman ben daha ara falan verememmm:):)))))))))))))))

tamam tamam kuzum sen yarın devam et hem dediğin gibi tahriş olmasın hemde dinlenmiş olursun, çok ara vermene falan gerek yok birkaç güne gelinsin sen zaten

tamam tamam kuzum sen yarın devam et hem dediğin gibi tahriş olmasın hemde dinlenmiş olursun, çok ara vermene falan gerek yok birkaç güne gelinsin sen zaten
tmm durdum artık 3 saattir uğraşıyorummmm artık tmm:) bugün daha fazla yormiyim kendimi 6 cm iyi galiba sonrasında biraz farkettimki gerginlk oldu zorlamak istemedim ama yarın ara vermicemmm devam edicemmm:):))))))))

tmm durdum artık 3 saattir uğraşıyorummmm artık tmm:) bugün daha fazla yormiyim kendimi 6 cm iyi galiba sonrasında biraz farkettimki gerginlk oldu zorlamak istemedim ama yarın ara vermicemmm devam edicemmm:):))))))))

tamam haberlerini bekliyorum canım benim , inşallah en yakın zamanda halaylarını çekeceğiz senindeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…