Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadar çok muzdarip bayan varmış ben tek kendimi sanıyodum doktora bi defa gittim bi da gitmedim dr. cem beyin kitabını da aldım okudum okudum sadece bana parmak egzersizi saçma geliyo ama yapılması gereken bişey nasıl yapcam nerden başlıycam bilmiyorum bide bu egzersizlerden sonra kan geliyo mu onu merak ediyorum açıkcası

arkadaşlar en rahat hangi pozisyon oluyor
ben üstte yapamıyorum..alta geçince ise üstüme üstüme geliyor gibi oluyor
lütfen yardımcı olun..

canım ilk yenmek için üst pozisyon iyi sırtın dönük yada yüzün dönük altta ise yatak ucuna gel eşin yerde ayakta olcak poponun altına da yastık koy korkma üstüne geliyor gibi düşünme eşin sonuçta sevdiğin adam

Arkadaşlar benim bu gece bu işi halletmem gerek yenen arkadaşlardan tüyolar ve ayrıca herkesten dualar bekliyorum... Bugün çok önemli umarım her şey yolunda gider...

merhaba. parmak egzersizi saçma geliyorsa kulak çöpünü ve mumu kullanabilirsin. ilk önce incele sonra tek kulak çöpünü kullan.kan çoğu arkadaştan gelmedi..

Arkadaşlar benim bu gece bu işi halletmem gerek yenen arkadaşlardan tüyolar ve ayrıca herkesten dualar bekliyorum... Bugün çok önemli umarım her şey yolunda gider...

inşallah her şey yolunda gider ki gidecek göreceksin sadece rahat ol unutma bunu herkes yapıyor sende yapabilirsin. üst pozisyonda dene derin nefes al jel kullanmayı unutma. kendini rahat bırak kolay gelsin inşallah olacak.

inşallah her şey yolunda gider ki gidecek göreceksin sadece rahat ol unutma bunu herkes yapıyor sende yapabilirsin. üst pozisyonda dene derin nefes al jel kullanmayı unutma. kendini rahat bırak kolay gelsin inşallah olacak.

Ya bende şöyle bi problem var mumla denemede yönümü buluyorum (bazen zorlansam da ) ama eş denemesinde takılıp kalıyo biryerde ittiremiyorum. Tek korkum bu gitmiyo resmen. Acıyı falan geçtim bu moralimi bozuyo. Bi de mumla sırtüstü deniyorum o yüzden ben üstte olduğumda yönümü bulmak daha zor olacak gibi geliyo ne yapmalıyım??

Canım merhaba. Sen üstte olunca p....i yönlendirmen daha kolay olur. Derin nefes al ve verirken ittir. İlk deneme de sanki takılıyormuş gibi oluyor ama popoya doğru yön verince yolunu buluyor o canım. Jeli bolca sürersen ham vajiye hem p....e yolunu kendisi buluyor o zaten. Takıldığın yerde bırakma. Bekle birkaç saniye ıkınarakta ittirebilirsin daha sonra.

arkadaşlar yaaa ilk pns denemesinde en rahat pozisyonu paylaşrın benimle çünkü üstte olmaktan korkuyorum
Cnmm ben henüz yenemedim ama uzunnnn süredirde buradayım ve yenen arkadaşlarımın çoğu üstte eşine sırtı dönük yendi çünkü o halde olduğunda penis tam yerini buluyor yön popoya doğru olduğundan eşine sırtın dönükken çok daha rahat olduğunu söylüyorlar

evet öyle söyleyenler çoğunlukta ama bacaklarımı kasmaktan korkuyorum sanki altta daha rahat olurmuşum gibi gelio cuma günü drda son randevum var bakalım hafta sonu deneicem inş..

sanki üstte olunca kuvvet bacaklara binince bacaklar kasılıcakmış gibi gelio ama denicem tabi ilk denemede hüsrana uğramak istemiorum hemen olsun istiorum off yaa

Dizlerinin altına yastık koy canım daha rahat edersin. Tam olarak hzır olduğun zaman dene istersen canım. Ben ilk denemem de yarısına kadar alsam başrı benim için demiştim. Yapamasam da vazgeçmeyecektim. Sen de istersen vazgeçmemeye odaklan. İlkinde olmazsa 2.de olur. Ama yeter ki vazgeçme.

vazgeçmek yok kendime de eşime de söz verdim bu kadar yolun sonuna geldim artık allah yardımcımız olsun.. ne kadar oldu başaralı?

bugün dr a gidecektin sonuç ne oldu meraktayız

Canım gittik 3aparat verdi doktor otele gönderdi ama yapamadım cesaret edemedim doktoru aradım cesartsizlik vardır gel dedi doktorun muayenesinde doktorla birlikte yaptık ama canım çok acıdı açıkçası ağladım çok ama 1saat içinde 3aparatı aldım gelgit falan yaptırdı oldu yani:)yarın eş denemesi yapıcaz bakalım zor kısmını atlattık yarında başarılı olursam bitmiştir bu iş..şu anda yanma batma var ağrım var..ama murat ulusoy gerçekten iyi bi doktor tekniği ve bu işi biliyor o olmasaydı yapmam çok zormuş..yarın tekrar bilgilendiririm sizi..

oo süper darısı başımıza inş.. ne kadar sürdü peki yani ne kadar egzersizden sonra ?

Egzersize başladıktan sonra 6.günde tamamen kurtuldum canım. Ama ben 3.gününden itibaren eş denemesi de yapmıştım. ilişkinin olabileceğini beynime zorla kabul ettirmiş olmuştum böylece :)

Son düzenleme:
Egzersize başladıktan sonra 6.günde tamamen kurtuldum canım. Ama ben 3.gününden itibaren eş denemesi de yapmıştım. ilişkinin olabileceğini beynime zorla kabul ettirmiş olmuştum böylece :)

sen hafif bi vakaymışsın o zaman ben 3 günde ancak kulak çubuğundan aparata geçebildim ağır vaka:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…