- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.401
arkadaşlar en rahat hangi pozisyon oluyor
ben üstte yapamıyorum..alta geçince ise üstüme üstüme geliyor gibi oluyor
lütfen yardımcı olun..
ne kadar çok muzdarip bayan varmış ben tek kendimi sanıyodumdoktora bi defa gittim bi da gitmedim dr. cem beyin kitabını da aldım okudum okudum sadece bana parmak egzersizi saçma geliyo ama yapılması gereken bişey nasıl yapcam nerden başlıycam bilmiyorum bide bu egzersizlerden sonra kan geliyo mu onu merak ediyorum açıkcası
Arkadaşlar benim bu gece bu işi halletmem gerek yenen arkadaşlardan tüyolar ve ayrıca herkesten dualar bekliyorum... Bugün çok önemli umarım her şey yolunda gider...
inşallah her şey yolunda gider ki gidecek göreceksin sadece rahat ol unutma bunu herkes yapıyor sende yapabilirsin. üst pozisyonda dene derin nefes al jel kullanmayı unutma. kendini rahat bırak kolay gelsin inşallah olacak.
Ya bende şöyle bi problem var mumla denemede yönümü buluyorum (bazen zorlansam da ) ama eş denemesinde takılıp kalıyo biryerde ittiremiyorum. Tek korkum bu gitmiyo resmen. Acıyı falan geçtim bu moralimi bozuyo. Bi de mumla sırtüstü deniyorum o yüzden ben üstte olduğumda yönümü bulmak daha zor olacak gibi geliyo ne yapmalıyım??
ashkkk; gece egzersiz yaptım bugün ki aparatı hiç zorlanmadan rahatça sokup çıkarttım. hatta kendimi aşıp üstte olduğum pozisyona gecerek altta penis varmış gibi yaparak soktum ve acı hissetmedim hiç.hatta sana dahasını söliyim orta parmağımı sonuna kadar bile soktum.Ama malesef bu akşamki aparatı eşimle deneyemedim hastaymış arkadaş uyuyakaldı :))))
bakalım yarınki yeni aparatta neler yapabileceğim merak içindeyim.sevincimi bu saattede olsa paylaşayım dedim. Yarın görüşürüz....
ecoşşşş nerdesiiin naptın meraklardayımmm..
Cnmm ben henüz yenemedim ama uzunnnn süredirde buradayım ve yenen arkadaşlarımın çoğu üstte eşine sırtı dönük yendi çünkü o halde olduğunda penis tam yerini buluyor yön popoya doğru olduğundan eşine sırtın dönükken çok daha rahat olduğunu söylüyorlararkadaşlar yaaa ilk pns denemesinde en rahat pozisyonu paylaşrın benimle çünkü üstte olmaktan korkuyorum
arkadaşlar yaaa ilk pns denemesinde en rahat pozisyonu paylaşrın benimle çünkü üstte olmaktan korkuyorum
Canım aslında üstte korkmaman gerekir. Çünkü bütün kontrol sende oluyor.
Cnmm ben henüz yenemedim ama uzunnnn süredirde buradayım ve yenen arkadaşlarımın çoğu üstte eşine sırtı dönük yendi çünkü o halde olduğunda penis tam yerini buluyor yön popoya doğru olduğundan eşine sırtın dönükken çok daha rahat olduğunu söylüyorlar
sanki üstte olunca kuvvet bacaklara binince bacaklar kasılıcakmış gibi gelio ama denicem tabi ilk denemede hüsrana uğramak istemiorum hemen olsun istiorum off yaa
Dizlerinin altına yastık koy canım daha rahat edersin. Tam olarak hzır olduğun zaman dene istersen canım. Ben ilk denemem de yarısına kadar alsam başrı benim için demiştim. Yapamasam da vazgeçmeyecektim. Sen de istersen vazgeçmemeye odaklan. İlkinde olmazsa 2.de olur. Ama yeter ki vazgeçme.
vazgeçmek yok kendime de eşime de söz verdim bu kadar yolun sonuna geldim artık allah yardımcımız olsun.. ne kadar oldu başaralı?
bugün dr a gidecektin sonuç ne oldu meraktayız
20 gün oluyor vajiden kurtulalı :)
oo süper darısı başımıza inş.. ne kadar sürdü peki yani ne kadar egzersizden sonra ?
Egzersize başladıktan sonra 6.günde tamamen kurtuldum canım. Ama ben 3.gününden itibaren eş denemesi de yapmıştım. ilişkinin olabileceğini beynime zorla kabul ettirmiş olmuştum böylece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?