Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar günaydınnnnn biraz düzenledim diğer yenen arkadaşlar da bana söylerse onlarıda ekleyebilirim

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. cecemm[/TD]
[TD]bekliyoruz...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Beste canım bana da 26 şubat yazar mısın

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. cecemm[/TD]
[TD]bekliyoruz...

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Beste'ciğim listeyi görünce aklıma geldi birden. Geçen ay bugün yani 14 Şubatta ağlama krizine girmiştim. Aklım resmen gidip gelmişti. Vajinin verdiği sıkıntı,bebek özlemi öyle bir bunaltmıştı ki anlatamam. Bugün ise listede benim de adım var ve çok şükür huzura kavuştum. Canım senin ve senin gibi vajilileri sıcacık bir dost ortamında karşılayan ve yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Bu huzur başka birşeymiş tarifi yok...

Son düzenleme:

Canım ne kadar bunaldığını anlayabiliyorum , çok şükür ki hepsini atlattın gerilerde kaldı Kuzu bize yardım eli uzatanlar gibi bizde sizlere uzattık elimizi biliyoruz çünkü neler yaşadığınızı hissettiğinizi , birbirimizi en iyi yine birbirimiz anlayabilir , inşallah daha birçok kişilere yardım ederiz hep beraber herkesi bu dertten kurtarabiliriz

bende yenmek istiyorum ama kafamdaki kalıplaşmış düşünceleri bi türlü yenemiyorum ne yapmam lazım yardım edin bana da

tabi çok sevinirm bi yerden başlamam lazım artık bitsin istiyorum

Tamam şimdi ilk olarak nefes egzersizleri var. Burundan alıp ağızdan veriyorsun, bu rahatlamanı gevşemeni sağlıyor ,bunu parmak egzersizleri sırasında da yapacaksın.

Bunun haricinde gün içerisinde istediğin zamanlarda kegel egzersizlerini yapmalısın.
Bu ne midir? vajinal kasları kontrol etmeni sağlayacak , istemsiz kasılmaları önleyecek, bunu nasıl yapabilirsin mesela idrarını yaparken durdurup devam edersin ya işte bu yaptığın hareket aslında o kasları çalıştırmak oluyor. Bunu gün içerisinde aklında gelince yap. anlaşılmayan şeyler varmı buraya kadar canım?

Kızlar yenenler yendiği tarihleri ve egzersiz yapanlar durumlarını bana özelden mesaj atsınlar atamayanlar bana buradan yazsınlar , listeye ekleyeyim

kızlar ceylinniladan haberi olan varmı ???? dün doktora gidicekti ya çok merak ettim..

evet canım dün yazdı o , doktora gitmiş sonra aparatları vermiş doktor otele gelmiş deneyememiş doktoru aramış tekrar gitmiş doktorla denemişler , biraz yanması olmuştu bunları yazmıştı sonra kayboldu

oh çok şükür :) kendini kasmışsındır canım ondan olmuştur ama olmuş bak :) hadi inşaallah bu kez de iyi geçer bekliyoruz inşaallah olduuuuuuuuuuuuuu diye bağırarak giriş yaparsın

[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]bekliyoruz...
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…