- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.501
off yaa anca bu saatte girebildim eve yeni geldim çünki.... Doktordan çıktıktan sonra egzersiz bile yapamadım henüz.Şimdi başlıcam en az 1 saat yaparım..Bu arada seninle aynı aparattayız bundan sonraki ilişki boyu dedi dr. hn. Biraz zorlandım acıkcası canım ama zar zor oldu sonrakiler daha kolaydı. Bilmiyorum bakalım şimdi yapabilecek miyim...Yapmam lazım yoksa yarın üzülürüm..bu arada cuma günü eş'li görüşmeye çağırdı. saat 11:30 da giricem benden sonra sensin çıkışta en azından telefonunu alabilecek kadar bile olsa beklice seni görüşmemiz lazım...
Yarın erkenden evdeyim daha rahat görüşürüz.
ben de götürsem mi eşimi acaba son aşamada? bu arada ben de bugün başlıcam egzersizlere çok çalışmam lazım.. kalın mı geldi bu da sana?
Kızlar günaydınnnnnbiraz düzenledim diğer yenen arkadaşlar da bana söylerse onlarıda ekleyebilirim
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. cecemm[/TD]
[TD]bekliyoruz...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Beste'ciğim listeyi görünce aklıma geldi birden. Geçen ay bugün yani 14 Şubatta ağlama krizine girmiştim. Aklım resmen gidip gelmişti. Vajinin verdiği sıkıntı,bebek özlemi öyle bir bunaltmıştı ki anlatamam. Bugün ise listede benim de adım var ve çok şükür huzura kavuştum. Canım senin ve senin gibi vajilileri sıcacık bir dost ortamında karşılayan ve yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Bu huzur başka birşeymiş tarifi yok...
ben de götürsem mi eşimi acaba son aşamada? bu arada ben de bugün başlıcam egzersizlere çok çalışmam lazım.. kalın mı geldi bu da sana?
evet hayatım ya kalın geldi(( yaptım tabi ama digerleri gibi rahat değildim.Şimdi çıkıyorum 12 de orda olmam lazım.işin yoksa gelsene oraya çıkışta 1 kahve içer konusuruz. çünkü yarın ben eşimle gelcem sen o sırada giricen bekleyemeyebilirim.13:30 gibi çıkıyorum ben seanstan ... ilişki boyunu denicez sanırım bugün.. çıkıyorum hpşçakal...
bende yenmek istiyorum ama kafamdaki kalıplaşmış düşünceleri bi türlü yenemiyorum ne yapmam lazım yardım edin bana da
bende yenmek istiyorum ama kafamdaki kalıplaşmış düşünceleri bi türlü yenemiyorum ne yapmam lazım yardım edin bana da
canım kafandaki kalıplaşmış düşünceler nelerdir yazarsan biz de sana yardımcı olmaya çalışırız
canım egzersizlere başlaman lazım , sana yapman gerkenleri anlatim sende aksatmadan ertelemeden başla olurmu?
tabi çok sevinirm bi yerden başlamam lazım artık bitsin istiyorum
Kızlar yenenler yendiği tarihleri ve egzersiz yapanlar durumlarını bana özelden mesaj atsınlar atamayanlar bana buradan yazsınlar , listeye ekleyeyim
kızlar ceylinniladan haberi olan varmı ???? dün doktora gidicekti ya çok merak ettim..
Canım gittik 3aparat verdi doktor otele gönderdi ama yapamadım cesaret edemedim doktoru aradım cesartsizlik vardır gel dedi doktorun muayenesinde doktorla birlikte yaptık ama canım çok acıdı açıkçası ağladım çok ama 1saat içinde 3aparatı aldım gelgit falan yaptırdı oldu yani:)yarın eş denemesi yapıcaz bakalım zor kısmını atlattık yarında başarılı olursam bitmiştir bu iş..şu anda yanma batma var ağrım var..ama murat ulusoy gerçekten iyi bi doktor tekniği ve bu işi biliyor o olmasaydı yapmam çok zormuş..yarın tekrar bilgilendiririm sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?