- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.541
iyiyim bestim kafam karışık biraz cevap bulmaya calışıyorum... ilk randevum 3 nisanda ama o zamana kadar dr a gitmek gerekir mi bilemiyorum...
sen nasılsın tatlım yarışma nasıl gidiyorne zaman belli olacak sonuçlar... dün reklamlarda gördük docama dedimki best bu yarışmaya katılmış o da ne cevherler varmış sizde dedi
ne güzel yeşimcim sadece meraktan girmişsin buraya, kimisinin yarım saati bırak hiç uğraşmasına bile gerek kalmıyor ama kimisinin de biraz kafa yorması gerekiyor :)) Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı, bu durumda olanlara ise tez zamanda ferahlamayı nasip etsin Allah ım
hmmm canım bilmemki hani bir anormallik yok ise gitmen gerekmez sanırım sen bunu hamiş topiklerine yaz kuzu sana daha iyi yardımcı olurlar bilemedim ben çimcik yanlışda yönlendirmeyelim seni:26::26::26:
öylemi dedi koçişçok güldüm bak
evetbirebir görüştüğüm kişileri bililyo çünkü sizler benim en tatlı dostlarımsınız
ben de öyle yaptım canım git istersen kafan rahatlar meraktan dokuz doğurmazsın hiç olmazsa diyorlar
annemler de sen gibi diyor bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür zaten sadece keseyi görmeye gidecektim bakalım :44:
çok kötü bi hafta geçiriyorum kızlar 2-3 gündür ağlamaktan öldüm surat bir karış çok bunaldım ya egzersizde aynı yerde kaldım ilerleyemiyorum da yazık eşim ben artık düzeliyim diye kendince bişey düşünmüş aklıma geldikçe gülüyorum sizede anlatayımda azda siz gülün halimize trankabuskas diye bi ilaç almıştık rahatlamak için ama ben 1 kere içtim faydası olmadı diye duruyodu dün akşam canım kocam yemek yaptı bana ben yapmadığım için yaptığı çorbanın içinede bu ilaçtan 1 den fazlasını ezip karıştırmış :)) sonra tabi o kadar acıydıki çorbanın tadı bi kaşık aldım almaz olaydım bu ne ya dedim sonra tabi anlatmak zorunda kaldı amacı ben çorbayı içip rahatlayıp uyuyacam oda ben uykudayken yapcak sabahta benim suratım hala asık olursa söyleyecek oldu sonunda diye Allah'ım ya ne hallere düştük:))güleyimmi ağlayammı bilemedim
evet hayatım ya kalın geldi(( yaptım tabi ama digerleri gibi rahat değildim.Şimdi çıkıyorum 12 de orda olmam lazım.işin yoksa gelsene oraya çıkışta 1 kahve içer konusuruz. çünkü yarın ben eşimle gelcem sen o sırada giricen bekleyemeyebilirim.13:30 gibi çıkıyorum ben seanstan ... ilişki boyunu denicez sanırım bugün.. çıkıyorum hpşçakal...
cnm ben de çıktım sana yazdıktan sonra işlerim vardı şimdi gördüm mesajını çok isterdim ama ben gelene kadar sen çoktan gitmiş olursun yeni banyodan çıktım.. neyse yarın hiç olmazsa telefonlarımızı alırız.. yine görüşürüz adreslerimizi filan biliriz böle sinir oldum istediğim zaman sana ulaşamıorum filan( belki de yakın oturuoruzdur hsonu görüşürüz:)) naptınız bugün yaz..
Amin canım muhakkaki zordur rabbim yar ve yardımcınız olsun herkese şifa versin...
canım bir kaç gün önce eşimden destek alamıyorum diye üzülüyodun şimdi aran düzelmiş ne güzel bak oda sen üzülme diye çözümler arıyor peki senin neden moralin bozuk neden üzgünsün egzersizlerden mi bıktın ne oldu
Canım anladığım kadarı ile eşinin desteğini almışsın. Peki seni bukadar üzen moralini bozan nedir anlatır mısın? Egzersizlerde takıldığın birşey mi var yoksa?
kızlar yendikten sonra eşinizde isteksizlik oldumu ya ben bişi anlamadım bu işten çözene kadar anamız ağladı şimdide böle aman bi düzene girmedi ya
Kızlar yanlış anlamazsanız bişey sormak istiyorum vajinusmus hiç yapamamak mı
canım bende olmadı aksine hergece hergece bende bundan bıktım ama normaldır bence canım
eşinide anlamak lazım düzene girer üzülme
canım egzersizlerden çok sıkıldım bunaldım sanki herşey üstüme geliyo bide hiç ilerleyemiyorum 2 tam parmakta kaldım burdan okuyom 3-5 günde yenenler var ben ne zamandır yapıyorum olmuyo burda aynı sevide olduğum arkadaşlar sonunda yendi bende tık yok ona üzülüyorum
canım bende olmadı aksine hergece hergece bende bundan bıktım ama normaldır bence canım
eşinide anlamak lazım düzene girer üzülme
her gece dion evrimcim,yani yendikten sonra rahat girebilyonuz mu artık,yani hiç kasmıyon mu kendini
Evrim canım beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inş.
bacım ayıp ama burda ayıp yok onu biliyom ilk 3 denemede kasdım ama şimdi ayıptır sölemesi sanki 40 yıldır yapıyorum ya
vallla hersey kendini rahat bırakmakta şimdi kassam gene yapamam
acı değil zevk vermeye başlıyo yani.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?