Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hmmm canım bilmemki hani bir anormallik yok ise gitmen gerekmez sanırım sen bunu hamiş topiklerine yaz kuzu sana daha iyi yardımcı olurlar bilemedim ben çimcik yanlışda yönlendirmeyelim seni:26::26::26:
öylemi dedi koçiş çok güldüm bak

evet birebir görüştüğüm kişileri bililyo çünkü sizler benim en tatlı dostlarımsınız
ben de öyle yaptım canım git istersen kafan rahatlar meraktan dokuz doğurmazsın hiç olmazsa diyorlar
annemler de sen gibi diyor bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür zaten sadece keseyi görmeye gidecektim bakalım :44:

hadi bakalım fotoğrafını çek bizede göster tamammı

canım bir kaç gün önce eşimden destek alamıyorum diye üzülüyodun şimdi aran düzelmiş ne güzel bak oda sen üzülme diye çözümler arıyor peki senin neden moralin bozuk neden üzgünsün egzersizlerden mi bıktın ne oldu

evet canım aynen öyle egzersizlerden bıktım yoruldum ev işleriydi bu hastalıktı çok bunaldım ama bugün biraz daha iyiyim düne bakarak

Canım anladığım kadarı ile eşinin desteğini almışsın. Peki seni bukadar üzen moralini bozan nedir anlatır mısın? Egzersizlerde takıldığın birşey mi var yoksa?

canım egzersizlerden çok sıkıldım bunaldım sanki herşey üstüme geliyo bide hiç ilerleyemiyorum 2 tam parmakta kaldım burdan okuyom 3-5 günde yenenler var ben ne zamandır yapıyorum olmuyo burda aynı sevide olduğum arkadaşlar sonunda yendi bende tık yok ona üzülüyorum

diyarcım üzülme belliki stres yapıyorsun o yüzden ilerleyemiyorsun... ben de uzun bi süre sadece başını aldım sonra yarısını aldım hep dedim kendime neden olmuyor diye... stres... kendine çok yüklenme ve stres yapmamaya çalış... bi de bişey dicem ama eğer 3 parmak yapamıyorsan aparata geç belki daha çabuk ilerlersin. ben 2 parmak orta boğuma kadar yaptım gerisini getiremedim öyle olunca aparata geçtim ve ondan sonra daha çabuk ilerlemiştim.. ama sen hangisinde rahat hissediiyorsan kendini onla devam et tabi

maşaallah maşaallah evrim :)) Allah bozmasın canım Allah diğer arkadaşlara da nasip etsin inşaallah :))

herkese iyi günler kızlar güzel haberlerinizi alırız ve güzel haberler veririz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…