Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kegel egzersizi nasıl yapılır biliyorum dr. gittim bi defa dahada gitmedim zamanında dr. cem keçenin kitabını da aldım okudum ama düşüncelerimden dolayı oraya parmak felan girmez diye yapamadım ama şimdi başlıycam görüyorum ki burdaki arkadaşlar hep bu yöntemle yenmişler onlar adına çok sevindim darısı başıma :)

nefes egzersizlerini bilmiyordum not aldım bile :)

başka ne yapmam lazım peki

selam kızlar bi bakıp çıkmaya geldim nasılsınız, maaşallah herkes çok gayretli :) yeni gelen arkadaşlar olmuş... hoşgelmişler... unutmasınlar ki bu sayfaya adım attılarsa er geç bu iş bitti demektir Allah ın izniyle ama egzersiz ama ara vermeden egzersiz şart lütfen kendinizi bu huzurdan mahrum bırakmayın

bak yine gelmiş cikk yapıp çıkmaya

tamam kendine öncelikle kayganlaştırıcı jel alıyorsun , sonra ilk hedef serçe parmağın tamamını içine alabilmek , sonra işaret sonra orta parmak daha sonra 2 parmağa geçeceğiz . Ama dediğim gibi ilk serçe parmak . Tırnaklarını kes ellerinide iyice yıka buna başlamdan önce bir güzel jelle serçe parmağını ayna al kendine , rahat olduğun bir pozisyona geç ve nefes egzersizleri ile ittirmeye çalış, yorulduğunda bekle sonra devam et, zarın olduğu boğuma geldiğince sakın pes etme orda biraz daha ittirmen gerekicek zaten çok ince bir kısım pıt diye geçicek kendiliğinden ama kasma kendini bunu yaparken rahat ol , nefesi unutmuyoruz anlaştık mı?

anlaştık canım bugün inş. deneyeceğim.

kızlar yendikten sonra eşinizde isteksizlik oldumu ya ben bişi anlamadım bu işten çözene kadar anamız ağladı şimdide böle aman bi düzene girmedi ya

Canım benim eşimde olmadı ama sanırım senin eşin egzersizdi çalışmaydı falan derken etkilenmiştir. Biraz daha sabretmesini ve birkaç birleşmede herşeyin yoluna gireceğini anlatırsan bu problemde düzelmiş olur.

çok kötü bi hafta geçiriyorum kızlar 2-3 gündür ağlamaktan öldüm surat bir karış çok bunaldım ya egzersizde aynı yerde kaldım ilerleyemiyorum da yazık eşim ben artık düzeliyim diye kendince bişey düşünmüş aklıma geldikçe gülüyorum sizede anlatayımda azda siz gülün halimize trankabuskas diye bi ilaç almıştık rahatlamak için ama ben 1 kere içtim faydası olmadı diye duruyodu dün akşam canım kocam yemek yaptı bana ben yapmadığım için yaptığı çorbanın içinede bu ilaçtan 1 den fazlasını ezip karıştırmış :)) sonra tabi o kadar acıydıki çorbanın tadı bi kaşık aldım almaz olaydım bu ne ya dedim sonra tabi anlatmak zorunda kaldı amacı ben çorbayı içip rahatlayıp uyuyacam oda ben uykudayken yapcak sabahta benim suratım hala asık olursa söyleyecek oldu sonunda diye Allah'ım ya ne hallere düştük:))güleyimmi ağlayammı bilemedim

Canım anladığım kadarı ile eşinin desteğini almışsın. Peki seni bukadar üzen moralini bozan nedir anlatır mısın? Egzersizlerde takıldığın birşey mi var yoksa?

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yok canım da ilk defa böyle bişey duydum ondan belki yok artık dersiniz ama ilk gün yarım saat bile uğraşmadan oldu benim...böyle okuyorum forumlarda herkes az çok zorlanıyo sonra kendime nasıl olmuş diyorum...

diyar benzer şeyi bizde yaşadık baktık olmuyor bitanem dedim beni uyut sen ... dedim o da sen gibi haberim olmasın diye salataya karıştırmış Allah ım bi uykum var bi uykum var ama uyutmadı beni sadece sersemletti, docamın ne yaptığınız farkındaydım, aynı zamanda felaket derecede isteksiz yaptı o anda... diyeceğim uyku ilacıyla falan olmuyor yani egzersizleri aksatmamak, beyninin kafasına vura vura olacağını göstermek gerekiyor

hopeforrrrr naberrrr

iyiyim bestim kafam karışık biraz cevap bulmaya calışıyorum... ilk randevum 3 nisanda ama o zamana kadar dr a gitmek gerekir mi bilemiyorum...
sen nasılsın tatlım yarışma nasıl gidiyor ne zaman belli olacak sonuçlar... dün reklamlarda gördük docama dedimki best bu yarışmaya katılmış o da ne cevherler varmış sizde dedi

Yok canım da ilk defa böyle bişey duydum ondan belki yok artık dersiniz ama ilk gün yarım saat bile uğraşmadan oldu benim...böyle okuyorum forumlarda herkes az çok zorlanıyo sonra kendime nasıl olmuş diyorum...

ne güzel yeşimcim sadece meraktan girmişsin buraya, kimisinin yarım saati bırak hiç uğraşmasına bile gerek kalmıyor ama kimisinin de biraz kafa yorması gerekiyor :)) Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı, bu durumda olanlara ise tez zamanda ferahlamayı nasip etsin Allah ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…