- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.521
Tamam şimdi ilk olarak nefes egzersizleri var. Burundan alıp ağızdan veriyorsun, bu rahatlamanı gevşemeni sağlıyor ,bunu parmak egzersizleri sırasında da yapacaksın.
Bunun haricinde gün içerisinde istediğin zamanlarda kegel egzersizlerini yapmalısın.
Bu ne midir? vajinal kasları kontrol etmeni sağlayacak , istemsiz kasılmaları önleyecek, bunu nasıl yapabilirsin mesela idrarını yaparken durdurup devam edersin ya işte bu yaptığın hareket aslında o kasları çalıştırmak oluyor. Bunu gün içerisinde aklında gelince yap. anlaşılmayan şeyler varmı buraya kadar canım?
selam kızlar bi bakıp çıkmaya geldimnasılsınız, maaşallah herkes çok gayretli :) yeni gelen arkadaşlar olmuş... hoşgelmişler... unutmasınlar ki bu sayfaya adım attılarsa er geç bu iş bitti demektir Allah ın izniyle ama egzersiz ama ara vermeden egzersiz şart lütfen kendinizi bu huzurdan mahrum bırakmayın
canım kegel egzersizi nasıl yapılır biliyorum dr. gittim bi defa dahada gitmedim zamanında dr. cem keçenin kitabını da aldım okudum ama düşüncelerimden dolayı oraya parmak felan girmez diye yapamadım ama şimdi başlıycam görüyorum ki burdaki arkadaşlar hep bu yöntemle yenmişler onlar adına çok sevindim darısı başıma :)
nefes egzersizlerini bilmiyordum not aldım bile :)
başka ne yapmam lazım peki
tamam kendine öncelikle kayganlaştırıcı jel alıyorsun , sonra ilk hedef serçe parmağın tamamını içine alabilmek , sonra işaret sonra orta parmak daha sonra 2 parmağa geçeceğiz . Ama dediğim gibi ilk serçe parmak . Tırnaklarını kes ellerinide iyice yıka buna başlamdan önce bir güzel jelle serçe parmağını ayna al kendine , rahat olduğun bir pozisyona geç ve nefes egzersizleri ile ittirmeye çalış, yorulduğunda bekle sonra devam et, zarın olduğu boğuma geldiğince sakın pes etme orda biraz daha ittirmen gerekicek zaten çok ince bir kısım pıt diye geçicek kendiliğinden ama kasma kendini bunu yaparken rahat ol , nefesi unutmuyoruz anlaştık mı?
bak yine gelmiş cikk yapıp çıkmaya
anlaştık canım bugün inş. deneyeceğim.
napıyım dayanamıyorum :)) bugün biraz boğazım ağrıyor sanki bademciğimi hissediyorum yutkunurken
kızlar yendikten sonra eşinizde isteksizlik oldumu ya ben bişi anlamadım bu işten çözene kadar anamız ağladı şimdide böle aman bi düzene girmedi ya
çok kötü bi hafta geçiriyorum kızlar 2-3 gündür ağlamaktan öldüm surat bir karış çok bunaldım ya egzersizde aynı yerde kaldım ilerleyemiyorum da yazık eşim ben artık düzeliyim diye kendince bişey düşünmüş aklıma geldikçe gülüyorum sizede anlatayımda azda siz gülün halimize trankabuskas diye bi ilaç almıştık rahatlamak için ama ben 1 kere içtim faydası olmadı diye duruyodu dün akşam canım kocam yemek yaptı bana ben yapmadığım için yaptığı çorbanın içinede bu ilaçtan 1 den fazlasını ezip karıştırmış :)) sonra tabi o kadar acıydıki çorbanın tadı bi kaşık aldım almaz olaydım bu ne ya dedim sonra tabi anlatmak zorunda kaldı amacı ben çorbayı içip rahatlayıp uyuyacam oda ben uykudayken yapcak sabahta benim suratım hala asık olursa söyleyecek oldu sonunda diye Allah'ım ya ne hallere düştük:))güleyimmi ağlayammı bilemedim
Kızlar yanlış anlamazsanız bişey sormak istiyorum vajinusmus hiç yapamamak mı
çok kötü bi hafta geçiriyorum kızlar 2-3 gündür ağlamaktan öldüm surat bir karış çok bunaldım ya egzersizde aynı yerde kaldım ilerleyemiyorum da yazık eşim ben artık düzeliyim diye kendince bişey düşünmüş aklıma geldikçe gülüyorum sizede anlatayımda azda siz gülün halimize trankabuskas diye bi ilaç almıştık rahatlamak için ama ben 1 kere içtim faydası olmadı diye duruyodu dün akşam canım kocam yemek yaptı bana ben yapmadığım için yaptığı çorbanın içinede bu ilaçtan 1 den fazlasını ezip karıştırmış :)) sonra tabi o kadar acıydıki çorbanın tadı bi kaşık aldım almaz olaydım bu ne ya dedim sonra tabi anlatmak zorunda kaldı amacı ben çorbayı içip rahatlayıp uyuyacam oda ben uykudayken yapcak sabahta benim suratım hala asık olursa söyleyecek oldu sonunda diye Allah'ım ya ne hallere düştük:))güleyimmi ağlayammı bilemedim
hopeforrrrr naberrrr
Yok canım da ilk defa böyle bişey duydum ondan belki yok artık dersiniz ama ilk gün yarım saat bile uğraşmadan oldu benim...böyle okuyorum forumlarda herkes az çok zorlanıyo sonra kendime nasıl olmuş diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?