- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.561
canım sen ne durumdasın alişabildin mi sorun yok dimi bacım
bacım ayıp ama burda ayıp yok onu biliyom ilk 3 denemede kasdım ama şimdi ayıptır sölemesi sanki 40 yıldır yapıyorum ya
vallla hersey kendini rahat bırakmakta şimdi kassam gene yapamam
evet canım aynen öyle egzersizlerden bıktım yoruldum ev işleriydi bu hastalıktı çok bunaldım ama bugün biraz daha iyiyim düne bakarak
diyarcım üzülme belliki stres yapıyorsun o yüzden ilerleyemiyorsun... ben de uzun bi süre sadece başını aldım sonra yarısını aldım hep dedim kendime neden olmuyor diye... stres... kendine çok yüklenme ve stres yapmamaya çalış... bi de bişey dicem ama eğer 3 parmak yapamıyorsan aparata geç belki daha çabuk ilerlersin. ben 2 parmak orta boğuma kadar yaptım gerisini getiremedim öyle olunca aparata geçtim ve ondan sonra daha çabuk ilerlemiştim.. ama sen hangisinde rahat hissediiyorsan kendini onla devam et tabi
benim çıkışımı bekle o gün tamam mı?? ne kadar sürüo seansların benim 1 saat sürüyo.. bi de ne sorucam eşinle tanıştı mı aldı mı onu da hiç seansa?
siz doktoramı gidiyosunuz
ama sadece üst kısmı uyuştu içinede fazla süremedim içime girmeye çalıştıkça y,ine panik yaptım hayallerim suya düştü biliyosunuz benim 6 yıl oldu ne dersiniz bu duruma
siz doktoramı gidiyosunuz
17 martta 1 yıl olucak evliliğim ama halen bekar biriyim vajinusmusu yenemiyorum ve artık çıldırmak üzereyim
ama sadece üst kısmı uyuştu içinede fazla süremedim içime girmeye çalıştıkça y,ine panik yaptım hayallerim suya düştü biliyosunuz benim 6 yıl oldu ne dersiniz bu duruma
canım bende ilk denemelerde emla kullandım biraz uyuşturuyo sonrasında bıraktım sen ne aşamadasın ki
elabcım özel msj kutun dolmuş sana msj atamıyorum(
bacım ayıp ama burda ayıp yok onu biliyom ilk 3 denemede kasdım ama şimdi ayıptır sölemesi sanki 40 yıldır yapıyorum ya
vallla hersey kendini rahat bırakmakta şimdi kassam gene yapamam
herkes nasıl?
Gökçe aranılıyorsun nerelerdesin ?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?