Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen ne durumdasın alişabildin mi sorun yok dimi bacım

Sorun yok çok şükür canım alıştım Herseferinde daha iyi oluyorum alışıyorum çok şükür Burdaki yorumları okuyunca benim kocanın heykelini dikesim geldi Adamcığaza yat diyorum yatıyor kalk diyorum kalkıyor.Tamamen alışana ve bebiş olana kadar nazımı çok çekecek heralde

Son düzenleme:
bacım ayıp ama burda ayıp yok onu biliyom ilk 3 denemede kasdım ama şimdi ayıptır sölemesi sanki 40 yıldır yapıyorum ya

vallla hersey kendini rahat bırakmakta şimdi kassam gene yapamam

bende güldüm 40 yıldır yapıyomuşum dedin ya sen ki yapamam edemem nasıl olcak diyodun çok şükür şimdi yazdıklarına bak kızlar bakın bakın da siz de yapın artık gerçekten zamanla daha iyiye gidiyo herşey sadece ilkini atlatmak önemli

evet canım aynen öyle egzersizlerden bıktım yoruldum ev işleriydi bu hastalıktı çok bunaldım ama bugün biraz daha iyiyim düne bakarak

canım bunalmak pes etmek yok sen de başaracaksın bak bende çalışıyordum ama yendim hemde egzersiz yapmadan seni anlıyorum gerçekten çalışınca egzersiz yapmak zor ama yapmak zorundasın gerçekten ev işleri falan değil senin sıkıntın sadece bu vaji bende öyleydim işten herşeyden bıkıyodum ama vajiyi yendikten sonra bütün sıkıntım buymuş dedim ve şuan herşey güzel sende bir silkelen kendine de özellikle kafada bitir bu işi sonra durmak yok yola devam

ya bana aparat çok zor geliyo onu yönlendiremiyorum olmadı tekrardan deneyim bugün belki bu sefer daha rahat olurum

ama sadece üst kısmı uyuştu içinede fazla süremedim içime girmeye çalıştıkça y,ine panik yaptım hayallerim suya düştü biliyosunuz benim 6 yıl oldu ne dersiniz bu duruma

Canım bence sadece kayganlaştırıcı jelle dene. Hem p....i ya da aparatları hissederek yap. Ben de anestol pomad almıştım ama yapamamıştım.

17 martta 1 yıl olucak evliliğim ama halen bekar biriyim vajinusmusu yenemiyorum ve artık çıldırmak üzereyim

merhaba hoşgeldin canım dr gittin mi hiç fiiziksel bir sorunun var mı ve hiç egzersiz yapmaya çalıştın mı ne durumdasın biraz anlatırsan yardımcı oluruz herkes yeniyor sen neden yenemeyesin ki böyle düşünürsen zaten baştan kaybedersin

Son düzenleme:
ama sadece üst kısmı uyuştu içinede fazla süremedim içime girmeye çalıştıkça y,ine panik yaptım hayallerim suya düştü biliyosunuz benim 6 yıl oldu ne dersiniz bu duruma

canım bende ilk denemelerde emla kullandım biraz uyuşturuyo sonrasında bıraktım sen ne aşamadasın ki

bacım ayıp ama burda ayıp yok onu biliyom ilk 3 denemede kasdım ama şimdi ayıptır sölemesi sanki 40 yıldır yapıyorum ya

vallla hersey kendini rahat bırakmakta şimdi kassam gene yapamam

kız evrim40 yıldır yapıyomuşda...Allah iyiliğini versin rabbim hep böyle mutlu mesut etsin.darısı diğer canlara inşallah.senin adına çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…