- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.921
ilahii baharrrr yukaıdaki yazışmalarmızı okumayan biriiii:):):)bu cümleyi okusaaaCanım sen normalsin de bizlerde tık yok
abovvvvvvvvvvvvvvvvvv gelin oldum ibaresi bukadar güzel anlatılabilir....Kızlaaar;
24.03.2013 önemli bir gün artık benim hayatımda . Dün gece yarısı itibari ile üstte poziyonda penisi tamamen aldım içime...:) Altta poziyonda ise hiç bişi hissetmedim diyebilirim ama eşim tamamı girdi bitti bu iş dedi... Sanırım bitti vaji kabusu:) taaammmm 4 yıl..10 ay sonra
Kızlaaar;
24.03.2013 önemli bir gün artık benim hayatımda . Dün gece yarısı itibari ile üstte poziyonda penisi tamamen aldım içime...:) Altta poziyonda ise hiç bişi hissetmedim diyebilirim ama eşim tamamı girdi bitti bu iş dedi... Sanırım bitti vaji kabusu:) taaammmm 4 yıl..10 ay sonra
Kızlaaar;
Kızlaaar;
Kızlaaar;
Kızlaaar;
tebrik ederim darısı başımıza.... arkadaşlar bişey sorucam ben aparatları ileri ittirmeden deniyorum çünkü ileri yapamıyorum uç kısımlarını sokabiliyorum sadece ve iyice iç kısmına baktığımda sanki orda kapalı alan var et parçası var ve orası engel olacakmış gibi geliyor. bu konuda bana birşeyler söyleyebilir misiniz lütfennnnnnnnnnnnnn
combocum kapalı alan diye bir şey yokonu beyninde sen yarattın, sen duvar olduğuna inandığın için sana öyle geliyor. vajinadaki parçalar, ilişki sırasında zevk almamız için var. yani anormal bir durum yok, orası gayet esnek üstelik içi de bomboş.. kasma kendini, rahat ol bacaklarını aç, doğru nefes alarak içeri ittirmeye çalış sen rahatladıkça ne kadar kolay girdiğini göreceksin. umutsuzluğa kapılma, bu kadar insan başardıysa sende yaparsın
canım çok teşekkür ederim bişey daha sorucam ben altta denemek istiyorum çünkü diğer türlü hiç yapamıyorum. ama yatıp kendim bakıyorum sanki açılmıyor o kısım ilk girişi nasıl yapayım bi kaç önerin varmı
7aslında ilk denemede en iyi pozisyon senin üstte olduğun pozisyondur canım.. ister yüzün, ister sırtın eşine dönük olsun, eşini kolayca yönlendirebileceğin için biz hep bunu tavsiye ediyoruz. ama sen rahat edemiyorsan poponun altına yastık koyup altta olduğun pozisyonu deneyebilirsiniz, doğru nefes almayı unutma nefesini verirken eşin yavaş yavaş girsin onu sen yönlendir. canım benim açılmıyor diye bir şey yokaynanın karşısına geç idrarını tutar gibi yapıp bırak, nasıl açıldığını göreceksin..
7
tamam canım dediğin gibi deneyeceğim inşallah yapabilrim
yaparsın tabii ki, ben de duvar var orda diye günlerce deliler gibi dolaştığımı bilirim evin içindene duvar ne engel hiçbir şey yok, inan bana her şey zihnimizin oyunu..
pekiiiiiiiiiiii acıyor mu
hayır hem de hiçhele de kendini serbest bırakırsan hissetmiyorsun bile.. acıyı aklından silmeye çalış canım, eğer sandığın gibi çok acı veren bir şey olsaydı milyonlarca insan bunu yapamazdı.. kasma kendini yeter ki, bak ne kadar kolay olacak her şey
ayyy çok motive oldum şuanda allah razı olsun inşallah benim halayımıda bikaç güne çekersiniz
ayyy çok motive oldum şuanda allah razı olsun inşallah benim halayımıda bikaç güne çekersiniz
canım benim, senden de Allah razı olsun ben sadece gerçekleri söyledim. hadi güzel haberlerle dön bize, inşallah halayını da çeker, sevincini de hep beraber yaşarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?