Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım sen normalsin de bizlerde tık yok
ilahii baharrrr yukaıdaki yazışmalarmızı okumayan biriiii:):):)bu cümleyi okusaaa
gökçe kudurmuş martın hakkını veryor diye düşünecek

nerdeee
yenincede tembellik aynenn devam ediyorki regl bu ay çok acı geçyor dün akşam itibari ile oldumdaa ufff

bahar sana tıklıyayımda
sende de tık olsun :):):)

bizim adam evden gidincee çok mutlu olyom ya onun etkisiii:):):)

Kızlaaar;

24.03.2013 önemli bir gün artık benim hayatımda . Dün gece yarısı itibari ile üstte poziyonda penisi tamamen aldım içime...:) Altta poziyonda ise hiç bişi hissetmedim diyebilirim ama eşim tamamı girdi bitti bu iş dedi... Sanırım bitti vaji kabusu:) taaammmm 4 yıl..10 ay sonra

abovvvvvvvvvvvvvvvvvv gelin oldum ibaresi bukadar güzel anlatılabilir....

abaovvvvvv gelinmi oldun sennnnn bacımmmmmmm :)
harikaaaa
haydi halaya diyorummm veeee başlıyoz halayaa eccemmmmmmmmmmm

Ecceeeeeeeeeeemmmmm huzurun mutluluğun daim olsun canım

Halaya daveeeeeeeeeeeeet vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

hadi hayırlı olsun eccemmm geçmiş olsun gözün aydın başka şey gelmedi aklıma
halaylar sana gelsin o zaman hemencik seni listeye yazalım tarihinle beraber

Yeni gelinimiz eccemmm
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Mart ayında şuan 10 gelinimiz var hadi kızlar sizde mart gelini olmak istemezmisiniz ???

Tebrikler cnm gözün aydın Allah başka dert vermesin inşallah detayları bekliyoruz en kısa zamanda halaylar yeni gelinimize gelsin

tebrik ederim darısı başımıza.... arkadaşlar bişey sorucam ben aparatları ileri ittirmeden deniyorum çünkü ileri yapamıyorum uç kısımlarını sokabiliyorum sadece ve iyice iç kısmına baktığımda sanki orda kapalı alan var et parçası var ve orası engel olacakmış gibi geliyor. bu konuda bana birşeyler söyleyebilir misiniz lütfennnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun ecemcim, senin için gelsin halaylar

combocum kapalı alan diye bir şey yok onu beyninde sen yarattın, sen duvar olduğuna inandığın için sana öyle geliyor. vajinadaki parçalar, ilişki sırasında zevk almamız için var. yani anormal bir durum yok, orası gayet esnek üstelik içi de bomboş.. kasma kendini, rahat ol bacaklarını aç, doğru nefes alarak içeri ittirmeye çalış sen rahatladıkça ne kadar kolay girdiğini göreceksin. umutsuzluğa kapılma, bu kadar insan başardıysa sende yaparsın

canım çok teşekkür ederim bişey daha sorucam ben altta denemek istiyorum çünkü diğer türlü hiç yapamıyorum. ama yatıp kendim bakıyorum sanki açılmıyor o kısım ilk girişi nasıl yapayım bi kaç önerin varmı

aslında ilk denemede en iyi pozisyon senin üstte olduğun pozisyondur canım.. ister yüzün, ister sırtın eşine dönük olsun, eşini kolayca yönlendirebileceğin için biz hep bunu tavsiye ediyoruz. ama sen rahat edemiyorsan poponun altına yastık koyup altta olduğun pozisyonu deneyebilirsiniz, doğru nefes almayı unutma nefesini verirken eşin yavaş yavaş girsin onu sen yönlendir. canım benim açılmıyor diye bir şey yok aynanın karşısına geç idrarını tutar gibi yapıp bırak, nasıl açıldığını göreceksin..

7

tamam canım dediğin gibi deneyeceğim inşallah yapabilrim

ayyy çok motive oldum şuanda allah razı olsun inşallah benim halayımıda bikaç güne çekersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…