- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.141
selam arkadaşlar nasılsınız baştan sona oku oku geldim şimdi herkez beni sormuş birşeyler demiş Allah razı olsun ilginiz için şimdi tek tek aynı şeyleri söyliyerek cvp vermiyim dedim böyle toptan yazıyım altta ben bildiğiniz gibi geçen hafta çarşamba günü sol koltuk altında bi sıkışma yaşamıştım ve bu cumartesi gününe kadar sürdü pazar sabahı biraz egzersiz yapıyım dedim ve bi inanılmaz bir kütleme oldu sol kolumda sonra sıkışma olayını birdaha yaşamadım çok şükür...
ama inanılmaz bir ağrı göğsümde etrafında işte sol tarafıma kesinlikle yatamıyorum neyse kitlenme olayı geçince benki dr a gitmeyi seven biri olmadığım için gitmedim kızıcaksınız ama gidemedim öyle bugüne geldim 23 ünde regl olcaktım 21.nde 2 damla bir kan gördüm tamam regl oldum dedim kesildi gelmedi birdaha sonra 23 .nde akşam birdaha 2 3 damla kan geldi birdaha kesildi gidiş o gidiş birdaha bişiy gelmedi öyle regl oldum olucam beklemedeyim valla göğsümün ortasında taş var sanki bu sol taraf ağrısı mahvetti beni ben bu gidişle ölücem dr a gitmeden böyle işte regl geldimi gelicekmi o damla damla kanlar neydi niye regl gelmiyo e dr a da gitmiştim geçen ay gecikti diye tertemiz bişiy yok aman yoruldum anlıyacağınız dün kriz geçiriyordum evde ondan önceki gün evde değildim yani böyle herşeyden koptum valla erteleme hastalığıysa bu illet ben elimde olmayan nedenlerden dolayı genelde erteliyorum yapacak birşey yok elimden gelen birşeyde yok egzersiz yapamam regl olmadım vucudum kasıldı kaldı çözülemiyorum ellerim ayaklarımm buz resmen ne yaptıysam ısınmıyorlar farklı bi boyuta geçtimm AMANNNN SIKILDIM YA VALLA HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENDİNİZ HERŞEY İÇİN AMA ÇOK YORULDUM GALİBA BİRAZ BEKLİYİM EN AZINDAN REGL OLANA KADAR SONRA SÖZ DEMEK İSTEMİYORUM AMA BIRAKMICAM ELBET BU İŞİN PEŞİNİ ARTIK LAFLA DEĞİL YAPARAK GÖSTERMEK İSTİYORUM ÇOK LAF SÖYLEDİM ÇOK SÖZ VERDİM İNANCIM KALMADI :))
kızlar bende yenmiştim ama 2 hafta önce ilk defa gelgit li tam anlamışyla oldu dün gecede oldu ama dün geceki zor oldu biraz acaba 2 hafta ara vermiştim o yüzdenmi?? birde ben 2 defadır üstte alıyorum altta nasıl alacam acaba biraz daha alıştıktan sonramı alsam diyorum
inşallah canım ya o da olacak inş şimdi regl oldumda tek sorun eşmde bşlma srunu var şimdide o mu kasıyodur ne :)
kızlar bende yenmiştim ama 2 hafta önce ilk defa gelgit li tam anlamışyla oldu dün gecede oldu ama dün geceki zor oldu biraz acaba 2 hafta ara vermiştim o yüzdenmi?? birde ben 2 defadır üstte alıyorum altta nasıl alacam acaba biraz daha alıştıktan sonramı alsam diyorum
baharım boşaltttım gönderebilirsinMinel canım mesaj kutun dolu görünüyor mesaj gönderecektim sana
egzersiz yapmayı başardım hala içim kıpır kıpır ilk önce serçe parmağımla deneyim dedim ama yapamadım ordaki et parçasına deyince parmağım bi tuhaf oldum sonra başarmam lazım dedim kulak çöpüne kayganlaştırıcı sürüp popoma doğru ittirdim ve içine girdi ne acı ne bişey kulak çöpünü yarısına kadar aldım inanamıyorum ama kendime bakıp bakıp duruyorum :) sonra serçe parmağımı soktum ilk önce tek boğumu aldım sonra ıkındım nefes aldım verdim tamamını soktum oldu yani vay anasını dedim bumuymuş :) içerisi değişik biraz düz ilerlemiyo ben parmağımı ittikçe küçük baloncuklar var sanki onlara değiyo parmağım sonra sırasıyla baş parmağım hariç bütün parmaklarımı denedim hepsi oluyodu parmaklarımı küs şeklinde yapıp öyle denedim acıdı ama bırakmadım hemen okadar şaşırdım ki oda oldu sevinçten yerimde duramıyorum bütün bunları yaparken kendimi hiç kasmadım
eşim geç geldi dün söyledim ben egzersizlere başladım yapabiliyorum diye inanmadı bana gösterdim yaptığımı sen yapmışsın bu işi dedi birde birlikte denedik yarısına kadar aldım ama kızlık zarım yırtıldı mı yırtılmadı mı anlamadım p. başını almışım içime nefes egzersizi ve ıkınmayla oldu ama biyere değiyo canım acaip acıyo oldu mu olmadı mı ben anlamadım durum ne sizce
1 günde baya yol katettim galiba :)
egzersiz yapmayı başardım hala içim kıpır kıpır ilk önce serçe parmağımla deneyim dedim ama yapamadım ordaki et parçasına deyince parmağım bi tuhaf oldum sonra başarmam lazım dedim kulak çöpüne kayganlaştırıcı sürüp popoma doğru ittirdim ve içine girdi ne acı ne bişey kulak çöpünü yarısına kadar aldım inanamıyorum ama kendime bakıp bakıp duruyorum :) sonra serçe parmağımı soktum ilk önce tek boğumu aldım sonra ıkındım nefes aldım verdim tamamını soktum oldu yani vay anasını dedim bumuymuş :) içerisi değişik biraz düz ilerlemiyo ben parmağımı ittikçe küçük baloncuklar var sanki onlara değiyo parmağım sonra sırasıyla baş parmağım hariç bütün parmaklarımı denedim hepsi oluyodu parmaklarımı küs şeklinde yapıp öyle denedim acıdı ama bırakmadım hemen okadar şaşırdım ki oda oldu sevinçten yerimde duramıyorum bütün bunları yaparken kendimi hiç kasmadım
eşim geç geldi dün söyledim ben egzersizlere başladım yapabiliyorum diye inanmadı bana gösterdim yaptığımı sen yapmışsın bu işi dedi birde birlikte denedik yarısına kadar aldım ama kızlık zarım yırtıldı mı yırtılmadı mı anlamadım p. başını almışım içime nefes egzersizi ve ıkınmayla oldu ama biyere değiyo canım acaip acıyo oldu mu olmadı mı ben anlamadım durum ne sizce
1 günde baya yol katettim galiba :)
Canım cidden çooook tebrik ederim seni1 günde ne kadar güzel ilerlemişsin neler yapmışsın sen öyle Hem diyoruz ya zaten kararlı olduktan sonra bu egzersiz işi uzun sürmez diye
p.... biryere değiyor takılıp kalıyor diyorsun ya tatlım orası tam olarak esnememiştir. bugün 3 parmakla egzersiz yaparsan orası da esner. İstersen akşam eş parmağıyla da çalış daha sonra yine eş denemesi yaparsınız.
oooo canım sen bu işi çözmüşsün bile süpersin ya çok sevindim senin adına tatlım 2 parmakla hatta 3 lede dene iice o zaman hepsini alırsın bugün yarın sen maşallah sana :)
güldürdün beni kızhep sen mi kascan biraz da o kassın düzelir canım ilaçları vardır internetten bir araştırın[/QUOTü
di mi canım :) bakalım olmazsa ilaç alcaz şimdi mola verdik regl oldumda
sizin sayenizde canım yoksa inan yapamazdım hep ertelerdim kararlı olmam sizlerin sayesinde oldu çok teşekkür ederim.
akşam eşimin parmağıyla deneme yapcaz hala inanamıyorum kendime
cecoşş dr niye gitmedin kızz sana bişey diyeyim mi benim yıllardır böyle bir sorunum var sol tarafım arada bir sıkışır sola yatamam ben bir sürü dr gezdim kardiyolojiye gittim ankara da gittim burda gitmediğim hastane kalmadı özeli devleti ama kalbimde bişey çıkmadı kimi sıkıntıdan dedi gerçekten bazen sıkılınca oluyo kimi kas sıkışması dedi kas sıkışmasını diyen daha çok oldu acaba sen de de öyle bişey mi oldu dr kalp öyle uzun süreli ağrı yapmaz demişti bana kasların sıkışıyordur demişti halen de yaşıyorum ama artk gitmiyorum dra hatta bir dra çok sinirlenip kızmıştımbişey yok demişti bişey yoksa ne diye ağrıyo diye çıkışmıştım adamda kendinizde niye hastalık arıyosunuz demişti ee bee adam ben aramıyom ama bu ne niye ağrıyoo neyse ben alıştım onunla yaşamaya sana da şifalar dilerim
çok geçmiş olsun canım bence doktora git yinede.selam arkadaşlar nasılsınız baştan sona oku oku geldim şimdi herkez beni sormuş birşeyler demiş Allah razı olsun ilginiz için şimdi tek tek aynı şeyleri söyliyerek cvp vermiyim dedim böyle toptan yazıyım altta ben bildiğiniz gibi geçen hafta çarşamba günü sol koltuk altında bi sıkışma yaşamıştım ve bu cumartesi gününe kadar sürdü pazar sabahı biraz egzersiz yapıyım dedim ve bi inanılmaz bir kütleme oldu sol kolumda sonra sıkışma olayını birdaha yaşamadım çok şükür...
ama inanılmaz bir ağrı göğsümde etrafında işte sol tarafıma kesinlikle yatamıyorum neyse kitlenme olayı geçince benki dr a gitmeyi seven biri olmadığım için gitmedim kızıcaksınız ama gidemedim öyle bugüne geldim 23 ünde regl olcaktım 21.nde 2 damla bir kan gördüm tamam regl oldum dedim kesildi gelmedi birdaha sonra 23 .nde akşam birdaha 2 3 damla kan geldi birdaha kesildi gidiş o gidiş birdaha bişiy gelmedi öyle regl oldum olucam beklemedeyim valla göğsümün ortasında taş var sanki bu sol taraf ağrısı mahvetti beni ben bu gidişle ölücem dr a gitmeden böyle işte regl geldimi gelicekmi o damla damla kanlar neydi niye regl gelmiyo e dr a da gitmiştim geçen ay gecikti diye tertemiz bişiy yok aman yoruldum anlıyacağınız dün kriz geçiriyordum evde ondan önceki gün evde değildim yani böyle herşeyden koptum valla erteleme hastalığıysa bu illet ben elimde olmayan nedenlerden dolayı genelde erteliyorum yapacak birşey yok elimden gelen birşeyde yok egzersiz yapamam regl olmadım vucudum kasıldı kaldı çözülemiyorum ellerim ayaklarımm buz resmen ne yaptıysam ısınmıyorlar farklı bi boyuta geçtimm AMANNNN SIKILDIM YA VALLA HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENDİNİZ HERŞEY İÇİN AMA ÇOK YORULDUM GALİBA BİRAZ BEKLİYİM EN AZINDAN REGL OLANA KADAR SONRA SÖZ DEMEK İSTEMİYORUM AMA BIRAKMICAM ELBET BU İŞİN PEŞİNİ ARTIK LAFLA DEĞİL YAPARAK GÖSTERMEK İSTİYORUM ÇOK LAF SÖYLEDİM ÇOK SÖZ VERDİM İNANCIM KALMADI :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?