Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kusura bakma bilmiyorduk çok geçmiş olsun allah tez zamanda eski şen şakrak cecemi geri getirsin inş her şey yoluna girer merak etme sağlığını da mutlaka bir göster allah korusun kist falan olmasında hani eline sert bişi geliomuş diince o takıldı aklıma allah göstermesinde bi gösteriverseydin keşke

kızlar bende yenmiştim ama 2 hafta önce ilk defa gelgit li tam anlamışyla oldu dün gecede oldu ama dün geceki zor oldu biraz acaba 2 hafta ara vermiştim o yüzdenmi?? birde ben 2 defadır üstte alıyorum altta nasıl alacam acaba biraz daha alıştıktan sonramı alsam diyorum

Canım gelgiti ilk defa yapınca kasmışsındır kendini. Birazcık zorlanman normaldir.

2-3 hafta ara vermezseniz 2 günde bir yaparsanız daha çabuk alışırsınız canım. Kasmaların falan da olmaz o zaman.

2 defa üstte alınca altta problem olacağını sanmıyorum. Kolayca alırsın. Sen altta olduğun zaman eşin yönlendirecek ve yönü o ayarlayacak. Eşin de yön problemi olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz canım.

egzersiz yapmayı başardım hala içim kıpır kıpır ilk önce serçe parmağımla deneyim dedim ama yapamadım ordaki et parçasına deyince parmağım bi tuhaf oldum sonra başarmam lazım dedim kulak çöpüne kayganlaştırıcı sürüp popoma doğru ittirdim ve içine girdi ne acı ne bişey kulak çöpünü yarısına kadar aldım inanamıyorum ama kendime bakıp bakıp duruyorum :) sonra serçe parmağımı soktum ilk önce tek boğumu aldım sonra ıkındım nefes aldım verdim tamamını soktum oldu yani vay anasını dedim bumuymuş :) içerisi değişik biraz düz ilerlemiyo ben parmağımı ittikçe küçük baloncuklar var sanki onlara değiyo parmağım sonra sırasıyla baş parmağım hariç bütün parmaklarımı denedim hepsi oluyodu parmaklarımı küs şeklinde yapıp öyle denedim acıdı ama bırakmadım hemen okadar şaşırdım ki oda oldu sevinçten yerimde duramıyorum bütün bunları yaparken kendimi hiç kasmadım

eşim geç geldi dün söyledim ben egzersizlere başladım yapabiliyorum diye inanmadı bana gösterdim yaptığımı sen yapmışsın bu işi dedi birde birlikte denedik yarısına kadar aldım ama kızlık zarım yırtıldı mı yırtılmadı mı anlamadım p. başını almışım içime nefes egzersizi ve ıkınmayla oldu ama biyere değiyo canım acaip acıyo oldu mu olmadı mı ben anlamadım durum ne sizce

1 günde baya yol katettim galiba :)

canım gitgelde baharında dediği gibi kasmışsındır ondan zor olmuştur canım üstte alan alttada alır merak etme altta çok kolay sakın korkma kasmadıktan sonra herşey kolay

Canım cidden çooook tebrik ederim seni 1 günde ne kadar güzel ilerlemişsin neler yapmışsın sen öyle Hem diyoruz ya zaten kararlı olduktan sonra bu egzersiz işi uzun sürmez diye

p.... biryere değiyor takılıp kalıyor diyorsun ya tatlım orası tam olarak esnememiştir. bugün 3 parmakla egzersiz yaparsan orası da esner. İstersen akşam eş parmağıyla da çalış daha sonra yine eş denemesi yaparsınız.

oooo canım sen bu işi çözmüşsün bile süpersin ya çok sevindim senin adına tatlım 2 parmakla hatta 3 lede dene iice o zaman hepsini alırsın bugün yarın sen maşallah sana :)

sizin sayenizde canım yoksa inan yapamazdım hep ertelerdim kararlı olmam sizlerin sayesinde oldu çok teşekkür ederim.

akşam eşimin parmağıyla deneme yapcaz hala inanamıyorum kendime

sizin sayenizde canım yoksa inan yapamazdım hep ertelerdim kararlı olmam sizlerin sayesinde oldu çok teşekkür ederim.

akşam eşimin parmağıyla deneme yapcaz hala inanamıyorum kendime

İnan tatlım inan

Bi de düşün yendiğin zaman ki mutlulupu huzuru Herşey o kadar güzel oluyor ki Eşinle yeni evlenmiş gibi oluyorsun. Heryerde aşk oluyor

canım sen de ben gibi olmuş ama3-4 gün ara vermiştim sen çok vermişsin hergün yapmaya çalş yada 1 gün dur 1 gün yap o zaman o kadar rahat alıyosun ki bende 7 de çok rahat aldım git gelde rahat oldu 10 martta yenmiştim işte, kasma olayı olunca bende zorlanıyorum zaman zaman ama nefes verirken ıkınınca anlamıyorum ha birde ilk ilşkilerde öncesinde 3 parmak deneyip eşimle denedim daha rahat aldım zorlanınca öle yapablirsin

elab bahsettiğin ağrılar bende de olur zamanında gitmediğim dr. kalmadı hatta bi dr. bana kızdı ağrıların şiddetli değilmiş neden geldin diye nasıl yani ağrıyo ki rahatsız ediyo ki geldim dedim başka bi doktor bana şu teşhisi koymuştu midemde gastrit olduğu için kalbine doğru bi sıkışma yapar sende kalp ağrısı sanırsın öyle bi durum yok yediklerine içtiklerine dikkat et demişti hala arada olur geçen sene gene oldu aynı durum daha vahim nasıl bi ağrı anlatamam sanki kalbime bıçak saplıyolar dr. bana işiniz masa başı bi iş mi dedi evet dedim bazen masadan sadece afedersin ama tuvalete gitmek için kalkarım masa başında sürekli çalışan insanlarda bu durum sık olur kasların sıkışır arada da olsa yürümeye çalışın demişti şimdi arada bi kalkıp yürüyorum allahıma şükür uzun zamandır yaşamadım aynı durumu belki sende ve cecem de de böyle bi durum olabilir Allah'ım tez zamanda iyileştirsin inş.

Kızlar bayadan beri yazmıyodum.en son 2 parmak yapıp eşimle denemiştim penis başını tamamen almıştım.ama sonrasında böle acı değilde değişik işey sanki bişey batıyomuş gibi oluyo basınç oluyo devamını getirememiştim.o günden sonrada deneme fırsatımız çok fazla olmadı eşimin bazı sorunları çıktı işle ilgili deneme bile yapmamıştık.sonra pazartesi akşamı öle bi heveslendim süslendim püslendim yemek yedik denemey başladık bu seferde şim ereksiyon gösteremedi.ön sevişmede sorun yok tam pozisyona geliyoruz o aşamaya afedersiniz ama penis iniyoo.tm bi sertleşme olmuyo bitürlü.ben kendim hazır hiisettiğim zaman hep böyle oluyo.çalışıyorum.işyerinde bu sayfayı okudupğum zman hırslanıyorum akşam gidip hemen egzersiz yapıcam sonrada eşimle denicem diyorum ama eve gidince hiçbişey yapasım gelmiyor.off nbıcam benn

çok geçmiş olsun canım bence doktora git yinede.kendini bırakma.herşeyde vardır bir hayır reglini ol yine devam edersin.çok şey söylemeye gerek yok sen herşeyi biliyorsun....üzülme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…