Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydıın cecemm

Regl olmana çok sevindim canım rahatlamışsındır artık

evet canım çok rahatladım bitsin koca ay önümde inşallahhhh..

günaydın bebek hoşgeldin gözün aydın regl olmuşun bende bugün oldum

evett sağol canımm ne güzel aynı günde olmuşuzzz nesi güzelsee güzel diyom iştee

parmakla yapamayan arkadaslar mutlaka baska seyler deneyın bu kulak cöpü olabilir rimel olabilir göz kalemi olabilir :) bende parmakla yapamayanlardandım parmagımla orayı hissedıodum cunku ve itici geliodu acı yoktu ama parmagın etin içinde ilerlemesi bana olumsuz geliodu diğer aparatlarda bu his olmuyo acı zaten olmadıgı ıcın itme gücünü daha cok buluyosunuz...rabbim yardımcınız olsun cok zor aynı zamandada cok kolay bu illeti yenmesi ....

Kızlar çekinmeyin sorularınızı sorun yardım edelim size elimizden geldiği kadar sizlerde kurtulun bu yarım kalmışlık hissinden

selam cnm ben yeni üye oldum.1.5 yıllık evliyim.doktorada gittim parmak egzersizlerini başarıyla tamamladım ama denemede olmadığı için herşeyi yaklaşık 2 aydır geri bıraktım..bugün bu site sayesinde tekrar egzersizlere başladım en baştan..sonra farklı bir cisim denedim oda oldu tekrar ümitlendim..şimdi ne yapayım???

Canım en son denediğin aparatın eni kaç cm ?

O aparatı biraz daha genişletip egzersizine öyle devam et. Peçeteyle ve streç filmla sar etrafını. Prezervatif geçir ve bol jel sür.

Son düzenleme:
yazılarına rastladım gecen yıne burda neden bu kadar uzadı yaa bak ben burda aylarca kıvranırken sen bütün aparatları tamamlamıs beklıodun neden olmuyo deneme mi yapmıyosunuz bilıosun bende hazırken bu durumdan cektım..zaman en guzel yılların ucup gdıor dur demenın vaktidir senın ıcın lütfeen...bu arada hamile deilim henüz malesef gz kim dedi insallha hadı allah söyletti diyelim....

Son düzenleme:

tşk ederim canım akşam deneyecem yarın iyi haberlerle tekrar konuşuruz inşallah

Kızlar çekinmeyin sorularınızı sorun yardım edelim size elimizden geldiği kadar sizlerde kurtulun bu yarım kalmışlık hissinden

,

bugün ilk defa parmak dışında bir cisim denedim..rımeli jelatinle sapdım kayganlaştırdım ve oldu:))9tekrardan bir umut doüdu içime..şimdi ne yapayım??eşimle ne zaman denemeye geçsem acab..biraz daha çalışsammı yoksa?

Eşinle deneme için istersen egzersizlere biraz daha devam et tatlım

Şimdi rimeli peçeteyle 1-2 cm daha genişlet ve aynı şekilde çalışmalarına devam et

Sonunda ben de kurtuldummmm çok şükürrr ... Ne için beklemişim bu kadar zaman aparatlar bile daha çok acı veriyodu gerçekten daha basitmiş ... Allahıma şükürler olsun ve hepinize tattırsın. Dün gece gece girip yazasım geldi ama eşimden utandım:) Rabbim herkesi kurtarsın ben hala inanamıyorum ... Rabbim doğru zamana denk getirmiştir her şerde vardır bir hayır diyorum .. Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler..

Son düzenleme:

Tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr Sırada kim var kızlaaaaaaar

İlk halay benden :

canımmm ne kadar sevindimmm bilemezsinnnnn tebrik ederimmm bak erkenden yendin omuzlarıdan yükü attınnnn
YENİ GELİN GÜNEŞŞŞŞŞŞ

canım buraya yazmışsın yaşadıklarını ama herkeste aynı şeyler olmuyo bu yazdıkların yenmeye çalışan arkadaşlarımızı korkutabilir şimdiye kadar çoğumuzda öyle oluk oluk kan gelme olayı olmadı ve öyle aşırı bir ağrıda olmadı nerden biliyosun dersen herkes yaşadıklarını yazıyor buraya sen sadece zar bozma amaçlı yaptığın için kasmışsındır kendini ondan bu kadar acı ve kanama olmuştur yani arkadaşlar sakın sizde korkmayın arkadaşımız istisnalar içinde olabilir ve siz egzersiz yaparak oraya genişletiyorsunuz kasmasanız acı macı yok seni de tebrik ederim canım yenmişsin ne güzel

Canım benim gözün aydın Allah başka dert vermesin darısı bizlerin başına detayları paylaş en kısa zamanda öpüyorum seni kocaman....

yuppppiiiiiii sahra da yenmişşşş canımmm çok tebrik ederimmm çokkk Allah başka dert vermesinnnn
YENİ GELİN SAHRA YA GELSİN HALAYLARRR

tebrikler canlar halaylar size gelsin :119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124:

canımm ben de dahil çoğu arkadaş şu 'o kadar çok kanamam oldu ki' lafı yüzünden çektik bu hastalığı, yapma gözünü seveyim ya, ben de gelen kan peçeteye anca bulaştı, çok kanadıysa da dile getirme, korkusu yetiyor resmen korku filmi gibi yazmışsın...
bu arada yendiğin için tebrik ederim Allah beterinden korusun

canımmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrr ayy ço ksevindimmmmmmmm çokkkkk yaşasınn darısı bizeee olsun inş.. demek bukadar kolaymış he bunu sende böyle diyorsun yaniiii nesi kolaymış anlattt bizleride bilgilendirr canımmmmmmmm tey tey teyyy:118::123:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…