- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.481
Günaydıın cecemm
Regl olmana çok sevindim canım rahatlamışsındır artık
günaydın bebek hoşgeldin gözün aydın regl olmuşun bende bugün oldum
Kızlar çekinmeyin sorularınızı sorun yardım edelim size elimizden geldiği kadar sizlerde kurtulun bu yarım kalmışlık hissinden
selam cnm ben yeni üye oldum.1.5 yıllık evliyim.doktorada gittim parmak egzersizlerini başarıyla tamamladım ama denemede olmadığı için herşeyi yaklaşık 2 aydır geri bıraktım..bugün bu site sayesinde tekrar egzersizlere başladım en baştan..sonra farklı bir cisim denedim oda oldu tekrar ümitlendim..şimdi ne yapayım???
Canım o zaman sen de aparatla devam et. Bak başarınca insan nasıl da mutlu oluyorBöyle devam edersen çok yakon zaman da sen de yenersin. Çoğumuz aparat olarak mumu kullandık canım. Bakkal mumuna peçeteyi sar vestreç filmle çevir etrafını. Daha sonra prezarvatif geçir ve bol jel kullanarak egzersizine devam et canım. Bize de bilgi vermeyi ihmal etme Sorun olursa cevaplarız herkes yardımcı olur
Kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz canım. Kullanmazsan hem tahriş olur hem de acır. Serçe parmağınla egzersize başla tatlım. Parmağına ve vajinana bolca jel sür ve nefes al nefesi verirken parmağını popo yönüne doğru ittir. Yapamazsan başka şeyler deneriz.
tşk ederim canım akşam deneyecem yarın iyi haberlerle tekrar konuşuruz inşallah
Kızlar çekinmeyin sorularınızı sorun yardım edelim size elimizden geldiği kadar sizlerde kurtulun bu yarım kalmışlık hissinden
,Bak canım hiiiç umutsuzluğa kapılma. El birliği ile bunu aşıcaz. Şimdi ilk sayfayı okur musun. Kegel egzersizler var. Ondan sonra sohbetimize devam edelim.
Canım sen de ilk sayfayı kegel egzersizini okur musun ? Bu egzersizler çok önemlidir. Burda bizim dediklerimizi uygularsanız inanın çok yakın bir zaman da bu vajiden kurtulursunuz. Ben 6 günde yendim siz de yenebilirsiniz
,
bugün ilk defa parmak dışında bir cisim denedim..rımeli jelatinle sapdım kayganlaştırdım ve oldu:))9tekrardan bir umut doüdu içime..şimdi ne yapayım??eşimle ne zaman denemeye geçsem acab..biraz daha çalışsammı yoksa?
Sonunda ben de kurtuldummmm çok şükürrr ... Ne için beklemişim bu kadar zaman aparatlar bile daha çok acı veriyodu gerçekten daha basitmiş ... Allahıma şükürler olsun ve hepinize tattırsın. Dün gece gece girip yazasım geldi ama eşimden utandım:) Rabbim herkesi kurtarsın ben hala inanamıyorum ... Rabbim doğru zamana denk getirmiştir her şerde vardır bir hayır diyorum .. Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler..
konuya nasıl girsem bilemiyorum yaaaaaaaa :) oldu sonunda 4 gündür giremiyordum buraya YASEMİNa sana çok tşk ederim hiç zor değilmiş aslında sonunda eşimle tam bii ilişki yaşadık hatta içime boşaldı iki kere egzersiz yaptık eşimin baş parmağı ve işaret parmağı ilr egzersiz yaptık ve ben 4 aylık evliyim şükürler olsun olsun rabbime düzeldi herşey veee bu 4 gün içinde iki kere ilişkiye girdik ve olduuu : rabbim herkese yardım etsin
bayanlar bende evliliğimin 9. ayındayım. bizim ilk denememizde zaten olmadı. 3 yada 4. seferde anca girebildi. ondada normal bir birleşme gibi değil sadece zarı bozma amaçlı. o kadar çok kanamam olduki inanamazsınız. ondan sonraki birçok birleşmedede kanamam oldu ağrı oldu zevk namına bişey yoktu zaten. anca 2 ay sonra filan ağrı azaldı ama tabi idrarım geliyordu o an, ufak bir yanma ve mesanemde baskı oluyordu. ama ben bunların hepsini aştım. şuan çok şükür güzel gidiyor ve çoğu kere ben istiyorum olsun diye. acı vs oluyor ilk başta tabi ama hepsinden önemlisi biraz dayanmak ve olmasını istemek. birde pozisyon deneyin bol bol. biz hepsini denedik anca ben üzerine oturduğumda olabildi. demek istediğim şuki arkadaşlar çözüm sizde bitiyor. parmak filan bana daha çok acı veriyordu önsevişme kısmını bol bol uzatın.haz almaya bakın ve vazgeçmeyin bol bol deneyin. acı elbette oluyor ama kafamızda büyüttüğümüz kadar değil. ve gittikçe azalıyor. hatta olabildiği için o acı tatlı gelmeye başlıyor.
Sonunda ben de kurtuldummmm çok şükürrr ... Ne için beklemişim bu kadar zaman aparatlar bile daha çok acı veriyodu gerçekten daha basitmiş ... Allahıma şükürler olsun ve hepinize tattırsın. Dün gece gece girip yazasım geldi ama eşimden utandım:) Rabbim herkesi kurtarsın ben hala inanamıyorum ... Rabbim doğru zamana denk getirmiştir her şerde vardır bir hayır diyorum .. Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler..
TebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrSırada kim var kızlaaaaaaar
İlk halay benden:
Canım benim gözün aydın Allah başka dert vermesin darısı bizlerin başına detayları paylaş en kısa zamanda öpüyorum seni kocaman....
bayanlar bende evliliğimin 9. ayındayım. bizim ilk denememizde zaten olmadı. 3 yada 4. seferde anca girebildi. ondada normal bir birleşme gibi değil sadece zarı bozma amaçlı. o kadar çok kanamam olduki inanamazsınız. ondan sonraki birçok birleşmedede kanamam oldu ağrı oldu zevk namına bişey yoktu zaten. anca 2 ay sonra filan ağrı azaldı ama tabi idrarım geliyordu o an, ufak bir yanma ve mesanemde baskı oluyordu. ama ben bunların hepsini aştım. şuan çok şükür güzel gidiyor ve çoğu kere ben istiyorum olsun diye. acı vs oluyor ilk başta tabi ama hepsinden önemlisi biraz dayanmak ve olmasını istemek. birde pozisyon deneyin bol bol. biz hepsini denedik anca ben üzerine oturduğumda olabildi. demek istediğim şuki arkadaşlar çözüm sizde bitiyor. parmak filan bana daha çok acı veriyordu önsevişme kısmını bol bol uzatın.haz almaya bakın ve vazgeçmeyin bol bol deneyin. acı elbette oluyor ama kafamızda büyüttüğümüz kadar değil. ve gittikçe azalıyor. hatta olabildiği için o acı tatlı gelmeye başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?