Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 2 yıllık evliyim ve maalesef vajinismusluyum. aranıza yeni katılıyorum banada yardım edermisiniz nerden başlamam lazım doktora gittim ve kızlık zarımda bi problem olmadığını söyledi nerden başlamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

kızlarrrrr az önce parmaktan başka bişey denedim..sitede rımeli streçle sarıp deneyen bir arkadaşın yazısını okudum..denedim ve oldu.vee parmaktan daha kolay ve acısız oldu çokkkkkkkkkkkk mutluyum

kızlarrrrr az önce parmaktan başka bişey denedim..sitede rımeli streçle sarıp deneyen bir arkadaşın yazısını okudum..denedim ve oldu.vee parmaktan daha kolay ve acısız oldu çokkkkkkkkkkkk mutluyum

canim eger parmakta zorlaniyorsan aparati denemen mantikli.ne guzel bak girmis o.bende tam tersi olmustu ben aparatla hic calisamdim.hep elimle hissederk yaptm egzersizleri.dewam et sakin birakma cok faydasini gorceksin.arti popona dogru ittir.orda duwar falan hicbisiyok icerisi bombos.dusun ben yaptim da anlamadim o derece : 9:

tebrik ederim arkadaşım ben sitede yeniyim tek parmaklamı başladınız krem falan kullanmaya gerek yokmu

eftelyacim hosgeldin.oncelikle serce parmakla basliyoruz ilk boguma kadr sokmayi dene.ayrica bolca kayganlastirici jel kullan.okeyin ya da durexin su bazli jellerinden temin edebilirsin.eger parmakla yapamazsan kulak cubuguna strec sararak deneyebilirsin. bi de sayfanin en basinda kegel egzersizleri war onlari da gun icinde yapmaya ozen goster kaslarinin rahatlamasina yardmci olur canim

Canım o zaman sen de aparatla devam et. Bak başarınca insan nasıl da mutlu oluyor Böyle devam edersen çok yakon zaman da sen de yenersin. Çoğumuz aparat olarak mumu kullandık canım. Bakkal mumuna peçeteyi sar vestreç filmle çevir etrafını. Daha sonra prezarvatif geçir ve bol jel kullanarak egzersizine devam et canım. Bize de bilgi vermeyi ihmal etme Sorun olursa cevaplarız herkes yardımcı olur

tebrik ederim arkadaşım ben sitede yeniyim tek parmaklamı başladınız krem falan kullanmaya gerek yokmu

Kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz canım. Kullanmazsan hem tahriş olur hem de acır. Serçe parmağınla egzersize başla tatlım. Parmağına ve vajinana bolca jel sür ve nefes al nefesi verirken parmağını popo yönüne doğru ittir. Yapamazsan başka şeyler deneriz.

bayanlar bende evliliğimin 9. ayındayım. bizim ilk denememizde zaten olmadı. 3 yada 4. seferde anca girebildi. ondada normal bir birleşme gibi değil sadece zarı bozma amaçlı. o kadar çok kanamam olduki inanamazsınız. ondan sonraki birçok birleşmedede kanamam oldu ağrı oldu zevk namına bişey yoktu zaten. anca 2 ay sonra filan ağrı azaldı ama tabi idrarım geliyordu o an, ufak bir yanma ve mesanemde baskı oluyordu. ama ben bunların hepsini aştım. şuan çok şükür güzel gidiyor ve çoğu kere ben istiyorum olsun diye. acı vs oluyor ilk başta tabi ama hepsinden önemlisi biraz dayanmak ve olmasını istemek. birde pozisyon deneyin bol bol. biz hepsini denedik anca ben üzerine oturduğumda olabildi. demek istediğim şuki arkadaşlar çözüm sizde bitiyor. parmak filan bana daha çok acı veriyordu önsevişme kısmını bol bol uzatın.haz almaya bakın ve vazgeçmeyin bol bol deneyin. acı elbette oluyor ama kafamızda büyüttüğümüz kadar değil. ve gittikçe azalıyor. hatta olabildiği için o acı tatlı gelmeye başlıyor.

canım tebrik ederim yenmişsin ama acı olayında ters giden birşeyler var demek ki Kendini kasıyorsundur. Çünkü birleşmede hiç acı olmuyor hatta hissedilmiyor bile

tşk ederim canım hoşbulduk:) şu an işteyim akşam hemen başlıyorum söylediğin gibi serçe parmağıyla yarın inşallah bişeyleri başarmış olarak tekrar cevap yazarım kegel egzersizlerinide okudum hemen onada başlıyorum Allah hepimize yardım etsin

canim kegeli oturdugun yerden bile yapabilirsin gayet basit.hadi bakalim aksam basla hemen egzersize we aksatmadan yap.tabi ki basarcaksin onemli olan inanmak canim.hadi gorelim seni haberlerini bekliyoruz

ay canım güldürdün beni çok hoşsun neyine taktın sen bu tarihin yenince artık sen eşinin peşinde dolanırsın yazık değil mi kız adama bak bak birde gülüyo

valla takıntı yaptı bu tarih bende anlamadım canım ya :) bütün gün düşündüm yapsam mı yapmasam mı diye iyiki de yapmamışım :) inş. bu akşam yapcaz eşimle

kızlar günaydın , ben egzersizlere devam ediyorum bugün orta parmağımla yaptım ama iki parmağım girmiyo, çok dar sanki orası

,

canım şükür midem bulanmadı ama, orta parmakta acıdı biraz iki parmağı almıyo ne yaptıysam bir şey soracam içinde yukarda et

parçası gibi bi şey var sanki o ne ki ???

serapcım ben de iki parmağı almakta çok zorlanmıştım üç gün falan uğraştım.ilk etapta girmemesi çok normal. ama sakın pes etme umutsuzluğa kapılma. çünkü senin her denemenle orası biraz daha genişliyor.sonra bi bakmışsın iki parmak kayıp gidiyor içinde.parmaklarını küs yap we nefes alıp wermeyi unutma.werirken sokmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…